Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

KEDMA Cosmetics review


KEDMA Cosmetics


Luxury Christmas!

Γειά σας Glamorous,

Και ναι….! Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και μετράμε αντίστροφα….. Στολίσαμε και όπου να’ ναι θα μας πλημμυρίσουν γνώριμες μυρωδιές! Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, γλυκάνισος και, για τους πιο προχωρημένους, τζίντζερ…..
Αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι και πάλι εδώ! Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας περίοδο χαράς και ξεγνοιασιάς. Σχεδόν κάθε μέρα του Δεκεμβρίου υπάρχει και μια ονομαστική γιορτή και σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποιον στη δουλειά ή στο οικογενειακό μας περιβάλλον, που γιορτάζει. Τα Χριστούγεννα είναι μία εποχή στη διάρκεια της οποίας όλοι έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί πρόκειται για μία γιορτή γεμάτη αγάπη, δώρα και οικογενειακές στιγμές.

Για πολλούς από εμάς θεωρείται η ωραιότερη εποχή του χρόνου και τα περιμένουμε με ανυπομονησία και μεγάλη χαρά. Άλλοι όμως νοιώθουν άγχος όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Οι συγγενείς που μαζεύονται, τα έξοδα, τα μαγειρέματα, τα δώρα, τα ψώνια, οι προετοιμασίες, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μας στρεσάρουν.
Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να ζήσουμε αυτές τις γιορτές, όπως ακριβώς θα θέλαμε; Τώρα είναι η ώρα να χαρίσουμε στον εαυτό μας χαρούμενες στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες!

Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να βρίσκουμε τη χαρά στα μικρά πράγματα και να περνάμε τις γιορτές με αυτούς που πραγματικά θέλουμε και όχι με αυτούς που «αναγκαζόμαστε» να βλέπουμε.
Οι γιορτές πλησιάζουν και μετράμε αντίστροφα με ανυπομονησία δεν καθόμαστε όμως και με σταυρωμένα χέρια. Τα καλλυντικά της εταιρίας KEDMA Cosmetics μας δίνουν την δυνατότητα αυτές τις εορτές να είμαστε όμορφες και λαμπερές  για να κλέψουμε τις εντυπώσεις.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η ιστορία του Kedma πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο - στην Κλεοπάτρα, μια βασίλισσα που επαναπροσδιορίστηκε την ομορφιά. Μια γυναίκα που ανακάλυψε τους θησαυρούς που αναβιώνουν και ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα: ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και ο χρυσός. Η Kedma Cosmetics συνδυάζει τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών καλλυντικών με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας, τις αντιγηραντικές ιδιότητες του χρυσού και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής για να φέρουν τη νεολαία, την υγεία και τη ζωτικότητα σε γυναίκες και άντρες παγκοσμίως. Η KEDMA Cosmetics, που ιδρύθηκε το 2002, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα των καλλυντικών για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν τη νεολαία και τη ζωτικότητά τους.
Εκτός από τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, οι φόρμουλες τους περιλαμβάνουν ενεργά και φυσικά συστατικά που αφυπνίζουν το δέρμα σε δράση που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές, ομαλότερο και μαλακότερο δέρμα.
Όλα τα προϊόντα KEDMA Cosmetics είναι πιστοποιημένα κατά ISO, δεν περιέχουν παραμπέν και ζωικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



KEDMA – GEMS COLLECTION -24K GOLD PRECIOUS INFUSION NOURISHING ACTIVE MASK





Όταν η ομορφιά συναντά την ευτυχία!

Χριστούγεννα… μαγικά, ονειρεμένα, παραμυθένια, με συνταγές, με μυρωδιές που σε πάνε πίσω στα παιδικά σου χρόνια, με λαμπερά φωτάκια, με χρώματα, με παιχνίδια, με γέλια, με την οικογένεια, με φίλους, με δικούς σου ανθρώπους, στο δικό σου σπίτι, στο πατρικό σου σπίτι, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, στο σπίτι φίλων, στην πόλη ή στο χωριό, με ήλιο, με χιόνι, με τον Ρούντολφ, με κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, με γάλα και μπισκότα, με παραμύθια, με αστείες ιστορίες, με ξενύχτι για να τον δεις να κατεβαίνει από το τζάκι ή απλά να ακούσεις το XO-XO-XO!!!!

Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά, είναι ονειροπόλα, είναι αγαπησιάρικα, είναι ταξιδιάρικα! Για τον καθένα Χριστούγεννα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι προσωπικό.. Αυτός ο μήνας έχει κάτι μαγικό! Θες τα φωτάκια; Θες οι στολισμοί; Θες τα δωράκια; Θες οι προετοιμασίες και η προσμονή; Πάντως η διάθεσή μας πάντα ανεβαίνει!! Ισως οφείλεται και στο γεγονός ότι ήδη έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και τι χτένισμα θα κάνουμε. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο πόθος κάθε γυναίκας, ειδικά τώρα τις γιορτές δεν είναι άλλος από ένα τέλειο πρόσωπο! Η περιποίηση του είναι ένα ακόμη κομμάτι της εμφανίσεις μας ,που πρέπει  να προσέξουμε τώρα στις γιορτές!!
Ξεχάστε τις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας και σταματήστε να ρωτάτε ποια είναι η πιο όμορφη στο ρεβεγιόν!
Τώρα τις γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου, επιθυμούμε να έχουμε λαμπερό πρόσωπο. Το όνειρό μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μονάχα εφόσον ακολουθήσουμε τις συμβουλές ενυδάτωσης για το πρόσωπο, από την αγαπημένη μας εταιρία KEDMA και την μάσκα υπερ – ενυδάτωσης 24K GOLD PRECIOUS INFUSION NOURISHING ACTIVE MASK.

Η μάσκα 24K GOLD PRECIOUS INFUSION NOURISHING ACTIVE MASK, είναι ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα και ενυδάτωση.

Η 24K GOLD PRECIOUS INFUSION NOURISHING ACTIVE MASK είναι μια πολυτελή μάσκα προσώπου που περιέχει δραστικά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις γεγονός που εξηγεί τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία προσφέρει. Όμως όσο ισχυρό κι αν είναι το κοκτέιλ της φόρμουλας ο βασικός λόγος που η μάσκα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα καθημερινής περιποίησης είναι ο χρόνος που…. δίνουμε στο προϊόν. Οι συνοπτικές διαδικασίες - έστω κι αν οι ειδικοί επιμένουν για το αντίθετο- που ακολουθούμε πρωί και βράδυ για τον καθαρισμό και την εφαρμογή του προϊόντος δεν επιτρέπει στην επιδερμίδα να απορροφήσει σε βάθος τα πολύτιμα ενεργά συστατικά από το καθένα ξεχωριστά. Με τη μάσκα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί, εκ των προτέρων, ξέρουμε ότι χρειάζεται να έχουμε στη διάθεσή μας τουλάχιστον 5 λεπτά, όπως συνήθως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Σε συνθήκες μάλιστα ….απόλυτης ηρεμίας. Σαν να προσφέρουμε κατ’ οίκον μια εμπειρία spa στην επιδερμίδα μας!

Θρέψτε το δέρμα σας με τον πιο ευνοϊκό φυσικό θησαυρό στον πλανήτη. Η ενυδατική δραστική μάσκα 24K Gold περιέχει 24 καράτια, καθώς και μικροκάψουλες γεμάτες με εκχυλίσματα των δραστικών ουσιών που βρίσκονται στο χρυσό, για να επιπλέουν το δέρμα σας με ισχυρή υγρασία και ενεργειακό πεδίο ζωτικότητας και αισιοδοξίας που θα αναζωογονήσει το δέρμα σας με τη λάμψη και τη λάμψη του καθαρού χρυσού. Ο συνδυασμός του χρυσού 24 καρατιών με Υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και ρετινόλη θα ενισχύσει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα σας και τη δημιουργία νέων κυττάρων. Μετά από μόλις πέντε λεπτά, το δέρμα σας θα είναι ακτινοβόλο και ζωντανό.
Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει εξαιρετική λάμψη & φωτεινότητα σε όλες τις θαμπές  επιδερμίδες  ενώ βελτιώνει την σφριγηλότητά της και δεν αφήνει λιπαρότητα. Αναδομεί και προστατεύει την επιδερμίδα, χαρίζοντας την ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη. Ενυδατώνει, ενώ θα συσφίξει και θα επαναφέρει τις ρωγμές του δέρματος προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, θρέψει, αναδόμηση, χαρίζοντας της ταυτόχρονα τη χαμένη της λάμψη.

Πως βοηθά την επιδερμίδα:

Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας στην επιφανειακή στιβάδα και χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει, προστατεύει την επιδερμίδα και αναζωογονεί τα κουρασμένα δέρματα και τους χαρίζει τη χαμένη τους λάμψη.
Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι οι ενεργοί παράγοντες της φόρμουλας θα διεισδύσουν σε μεγαλύτερο βάθος.
Θρέφει και συσφίγγει την επιδερμίδα, εξισορροπώντας την ενυδάτωσή της και εκτοξεύει στα ύψη την υγρασία , λόγω των τονωτικών ,αντιοξειδωτικών και ενυδατικών στοιχείων της.

Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της 24K GOLD PRECIOUS INFUSION NOURISHING ACTIVE MASK προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει διαρκή λάμψη.
Μία μάσκα που δίνει απλόχερα υγιή  λάμψη και ζωντάνια!

Έχει ελαφρύ , υπέροχο άρωμα και είναι σε πολυτελή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τη μάσκα σε ένα καθαρισμένο πρόσωπο και χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να ενθαρρύνετε το δέρμα σας να απορροφήσει τις χρυσές νιφάδες και τις κάψουλες. Μετά από μια σειρά κινήσεων, θα παρατηρήσετε ότι το εκχύλισμα δραστικών ουσιών στις χρυσές νιφάδες και τις κάψουλες απελευθερώνεται αργά και ομοιόμορφα πάνω στο δέρμα σας. Αφήστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την 24Κ Gold Precious Infusion θρεπτική δραστική μάσκα δύο φορές την εβδομάδα. Συνιστώμενη χρήση με προστασία από τον ήλιο.



KEDMA – FACIAL RESTORING MASK


Η «ασπίδα» του δέρματός σας!


Αιώνια ομορφιά . Η εμμονή με την ομορφιά, οδηγεί σε περίεργες εμπειρίες. Η αναζήτηση της ιδανικής λύσης για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, είναι το ζητούμενο για τις γυναίκες και η βιομηχανία της ομορφιάς προσπαθεί να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία. Στη σημερινή εποχή που ζούμε, όλοι προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να φροντίζουν το δέρμα τους και γενικά την εμφάνισή τους. Η αισθητική φροντίδα και περιποίηση εξελίσσεται ασταμάτητα, προσφέροντας αμέτρητες θεραπείες με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Θεραπείες που στόχο έχουν να προσφέρουν αιώνια ομορφιά και καλαίσθητη εμφάνιση, κάτι που επιθυμούν γυναίκες αλλά και άνδρες όλων των ηλικιών.

Όμως ο πιο σύντομος δρόμος για την επανόρθωση της επιδερμίδας χωρίς αμφιβολία, έρχεται από παλιά με την πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Ο λόγος στις μάσκες, την πλέον παραδοσιακή κούρα ομορφιάς, που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκαταστήσει άμεσα τη χαμένη της υγρασία και να ανακτήσει τη φωτεινή , λεία και απαλή της όψη. Με έμπνευση από το «οπλοστάσιο» της φύσης οι μάσκες ενυδάτωσης έχουν αποδείξει διαχρονικά την ευεργετική τους δράση στην όψη και καλή κατάσταση της επιδερμίδας….αφού σε λίγα, μόνο, λεπτά προσφέρουν την υγρασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα.
Οι μάσκες ομορφιάς , όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ξεχωρίζουν από τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης για τις ενισχυμένες τους συνθέσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην όψη και υφή της επιδερμίδας.

Μια νέα μάσκα αναζωογόνησης προσώπου μας έπεισε ότι αν υπάρχει η σωστή… συνταγή, μπορεί να κάνει θαύματα για την κουρασμένη επιδερμίδα.  Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε και μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με την  KEDMA – FACIAL RESTORING MASK μπορεί να αποτρέψει τις φθορές της επιδερμίδας.

Νιώστε πολυτέλεια με την μάσκα KEDMA – FACIAL RESTORING MASK, που όχι μόνο θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας αλλά θα εξαφανίσει τα χρόνια από πάνω σας, θα συσφίξει και φωτίσει το δέρμα, μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες σας.
Πρόκειται για μία ultra glamorous μάσκα αναδόμησης προσώπου η οποία είναι εμποτισμένη με γερές δόσεις από ενυδατικά, αναζωογονητικά, καταπραϋντικά και αντιγηραντικά συστατικά.
Ξεχωρίζει για τις ενισχυμένες της συνθέσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην όψη και υφή της επιδερμίδας. Περιέχει ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις.

Είναι λεπτή μάσκα, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει και το τελευταίο χιλιοστό στην επιδερμίδα του προσώπου και να δημιουργεί έτσι ένα προστατευτικό φιλμ ιδιαίτερα πλούσιο σε δραστικά συστατικά. Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, που σημαίνει οικονομία χρόνου για τις πολυάσχολες και δυνάμεων για τις ….αμελείς.
Ενδείκνυνται για την άμεση - εδώ και τώρα- ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Και, όσο πιο καλά ενισχύουμε με νερό το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας τόσο περισσότερο περιορίζουμε τις πιθανότητες απώλειας υγρασίας από τις κατώτερες στιβάδες. Μοιάζει με μια... τονωτική ένεση, που χάρη τόσο στη σύνθεση- δραστικά συστατικά μικρού μοριακού βάρους σε υψηλή συγκέντρωση που περιέχονται σε προηγμένα συστήματα μεταφοράς- όσο και στη ρευστή υφή τους, εισχωρούν σε μεγαλύτερο βάθος. Σε βάθος χρόνου οχυρώνει και ενισχύει την επιδερμίδα.

Η Μάσκα προσώπου είναι εμπλουτισμένη με ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και Υαλουρονικό οξύ, το οποίο μειώνει το βάθος των ρυτίδων, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και αποβάλλει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Το δέρμα γίνεται πιο ανοιχτό και τονωμένο, και μια ώθηση της υγρασίας του δίνει μια σταθερή, ακτινοβόλο και ομαλή εμφάνιση όλη την ημέρα. Φυσικά έλαια και βιταμίνες τρέφουν, ενυδατώνουν, αποκαθιστούν και χαλαρώνουν το δέρμα.
Από το πλήθος των ουσιών που περιέχει καθορίζονται και οι πολύτιμες ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει όπως ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, βαθιά ενυδάτωση, ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου και ελαστίνης αφαίρεση των νεκρών κυττάρων. Το προϊόν σχεδιάστηκε για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή του προσώπου, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες όλης της περιοχής.

Ολα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση του περιγράμματος . Πρόκειται για μάσκα  ελιξίριο που προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση, για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος του προσώπου, που προσφέρει διόρθωση και τέλεια αποτελέσματα . Επίσης τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευμένη δράση. Λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα, ακόμη και στις χαμηλότερες στοιβάδες του, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Μία μοναδική μάσκα που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο.
Είναι σε κομψό φακελάκι και το άρωμα της είναι πολύ ελαφρύ και ευχάριστο.

Τρόπος χρήσης:


Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε τη μάσκα για να καθαρίσετε το δέρμα, εξομαλύνοντάς την κατά μήκος του περιγράμματος προσώπου. Αφήστε για 15 λεπτά και αφαιρέστε τη μάσκα. Ξεπλύνετε απαλά το υπόλειμμα πάνω στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί πλήρως ή να ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε με την Kedma Restoring Day Cream ή την Κρέμα Εντατικής Κρέμας Kedma.


KEDMA – BALSAM CONDITIONER


Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας!

Οι μέρες των γιορτών είναι πολύ ξεχωριστές για όλους και ιδιαίτερα για τις γυναίκες που θέλουν να είναι όσο πιο λαμπερές και περιποιημένες γίνεται. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο, με όλη την κούραση και το τρέξιμο που προηγείται του ρεβεγιόν, ωστόσο υπάρχουν αρκετές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να είστε πιο όμορφες από ποτέ τις ημέρες των γιορτών!
Αρχικά, καλό θα είναι να έχετε θέσει τις σωστές βάσεις για να δείχνετε τέλειες, αλλά και να νιώθετε όμορφες.
Στόχος; λαμπερά μαλλιά που θα σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη αίσθηση ανανέωσης.
Ακόμα κι αν δεν κάνετε κάποιο επιτηδευμένο χτένισμα για εκείνη την ημέρα, είναι απαραίτητο να έχετε δώσει την αναγκαία προσοχή στην περιποίηση των μαλλιών σας. Φροντίστε, λοιπόν, να έχετε κόψει την ψαλίδα των μαλλιών σας πριν την ημέρα του ρεβεγιόν, αλλά παράλληλα να τα διατηρήσετε απαλά με μία μαλακτική για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Έτσι, θα αποκτήσουν μεταξένια υφή και θα λάμπουν, ακόμα κι αν δεν κάνετε κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα ή πιάσιμο.

Ας μην ξεχνάμε ότι το ψυχρό και ξηρό κλίμα του χειμώνα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες απώλειας της φυσικής υγρασίας των μαλλιών σας, οδηγώντας τα σε σπάσιμο. Και εάν αυτό είναι μια εξωτερική απειλή για την οποία δεν ευθύνεστε καθόλου, οι «αθώες» κινήσεις ομορφιάς των μαλλιών σας τα καταστρέφουν -και εδώ, έχετε ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά εργαλεία styling για να χαρίσετε στα μαλλιά σας υπέροχες μπούκλες. Γνωρίζετε όμως ότι το να φέρνετε τα μαλλιά σας σε άμεση επαφή με υψηλές θερμοκρασίες μπορεί όχι μόνο να τα κάνει ξηρά αλλά και να εξασθενήσει εντελώς τις δομές των ινών της τρίχας; 
Και αυτό μπορεί να δημιουργηθεί ακόμη και μετά από μία μόνο χρήση.  

Επίσης, η βαφή, το ντεκαπάζ, η περμανάντ και η ισιωτική, μπορεί να προσφέρουν ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα στην εικόνα των μαλλιών σας, όμως μελέτες δείχνουν ότι οι διαρκείς τεχνικές εργασίες στο κομμωτήριο μπορεί να οδηγήσουν σε κνησμό, ερεθισμούς στο τριχωτό, πονοκεφάλους ακόμα και τριχόπτωση. Αλλά ακόμη και το συχνό λούσιμο ή το καθημερινό βούρτσισμα σε βρεγμένα μαλλιά μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στα μαλλιά σας που ποτέ δεν θα φανταζόσασταν. Κι όμως, αυτές οι συνήθειες καλλωπισμού οδηγούν σε μαλλιά θαμπά και άγρια, με ξηρές, εύθραυστες άκρες.

Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη λάμψη της Kedma, για να υποδεχθείτε ανανεωμένες τη νέα χρονιά! 

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Kedma σας προτρέπει να «καλομάθετε» τον εαυτό σας με το KEDMA – BALSAM CONDITIONER για βαθιά θρέψη και επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Αυτά τα Χριστούγεννα, νιώστε αυτοπεποίθηση για τα μαλλιά σας, χάρη στο KEDMA – BALSAM CONDITIONER, που θρέφει και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά!
Προσφέρει εντατική θρέψη και επανόρθωση της τρίχας, επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και αφήνει τα μαλλιά μοναδικά απαλά και μεταξένια! Προσφέρει ενδυνάμωση, πολυτέλεια, θρέψη-λάμψη και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σας.
Εξασφαλίζει ανθεκτικότητα στις ίνες της τρίχας, αλλά και στη διατήρηση της βέλτιστης υγείας των μαλλιών. Δρα σαν κόλλα θωρακίζοντας το περιτρίχιο και σφραγίζοντας την φυσική υγρασία και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας πιο απαλά, λεία και λαμπερά μαλλιά, δυναμώνοντας την αντοχή τους απέναντι στους επιθετικούς παράγοντες της καθημερινότητας. Χάρη στα δραστικά συστατικά της η Kedma Balsam αποτελείται από ένα μίγμα ορυκτών Νεκράς Θάλασσας και εκχυλίσματα φυτών που προάγουν ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και λαμπερά, απαλά αρωματικά και εύχρηστα μαλλιά. Η προ-βιταμίνη Β5 διατηρεί το επίπεδο υγρασίας των μαλλιών και διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών.

Επανορθώνει την επιφάνεια της τρίχας, «κλειδώνει» και διατηρεί λαμπερά για περισσότερο χρόνο. Αυτή η πλούσια μαλακτική κρέμα αναζωογονεί, χαρίζοντας στα μαλλιά περιποίηση σε βάθος και απαλότητα, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα. Ορατά περισσότερη λάμψη και απαλά λεία και ενυδατωμένα μαλλιά. Η κρεμώδης σύνθεσή του ενισχύει τη ζωντάνια τους.

Με το Conditioner για Χρώμα & Λάμψη αισθανόμαστε και βλέπουμε αμέσως την λάμψη του χρώματος και την έξτρα φροντίδα στα απαιτητικά βαμμένα μαλλιά !! Ελαχιστοποιεί  τις εύθραυστες άκρες , μειώνει αισθητά το φριζάρισμα και δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.

Το KEDMA – BALSAM CONDITIONER είναι μία μαγεία ,είναι το δώρο που είχαμε ζητήσει για τα μαλλιά μας ,να το βρούμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και με έντονη ανυπομονησία να το ξετυλίξουμε…. Είναι το δώρο που μας δημιουργεί  αυτό το αίσθημα του ενθουσιασμού .
Το συναρπαστικό της άρωμα και υφή θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις και θα μεταμορφώσουν άμεσα τα μαλλιά σας!
Είναι σε υπέροχη ,πολυτελή συσκευασία!

Τρόπος χρήσης:

Μετά το σαμπουάν με το σαμπουάν Kedma Black Mud, εφαρμόστε το μαλακτικό στα μαλλιά σας και το επεξεργαστείτε απαλά και ομοιόμορφα με τα δάκτυλά σας. Αφήστε για ένα λεπτό ή δύο και ξεπλύνετε καλά.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως οι μέρες των εορτών πλησιάζουν και αξίζει σε όλες τις γυναίκες να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους, ανταμείβοντάς τον για τη χρονιά που πέρασε και ενθαρρύνοντάς τον για τη νέα που έρχεται. Ολες οι γυναίκες επιθυμούμε τις μέρες των γιορτών να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη με την λαμπερή μας εμφάνιση και η εταιρία KEDMA Cosmetics με τα προϊόντα της θέλει να ζήσουμε αυτές τις γιορτές, όπως ακριβώς θα θέλαμε. Μας χαρίζει στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Μας δίνει την δυνατότητα να αιχμαλωτίσουμε σε φωτογραφίες το υπέροχο πρόσωπό & μαλλιά μας…. να απολαμβάνουμε λαμπερές στιγμές!! Μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και τις καλύτερες στιγμές, στις εμφανίσεις μας!!

Ευχαριστώ την εταιρία KEDMA Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kedmacosmetics.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου