Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ACE Cosmetics review

 

ACE Cosmetics




Μια πεταλούδα φέρνει την άνοιξη!

Γειά σας Glamorous,

Έφτασε η εποχή που αρχίζουμε σταδιακά να αφαιρούμε τα βαριά ρούχα και να εκθέτουμε ολοένα περισσότερο το σώμα μας στον ήλιο… ήρθε η Άνοιξη και τα μπουφάν σιγά σιγά θα γίνουν ζακέτα και από ‘κει που μετράγαμε σοκολάτες δίπλα στο τζάκι, δοκιμάσαμε το πρώτο παγωτό. Και μόνο που ξέρουμε ότι η άνοιξη κάνει τα λουλουδένια της βήματα, και τα δέντρα αρχίζουν σιγά-σιγά να «πλημμυρίζουν» με χρώματα και αρώματα, είναι αρκετά για να μας κάνουν να βγούμε από την χειμερία νάρκη μας και να φωνάξουμε «επιτέλους άνοιξη!»

Λίγο ο ήλιος και η αύρα της άνοιξης και ξεζουμίζουμε την κάθε μέρα που περνάει. Έτσι είναι φίλοι μου η άνοιξη. Είναι ο καιρός που κοιτάς πίσω και το μόνο που πρέπει να σας μένει είναι το χαμόγελο και τις πίκρες να τις πετάς στον κάδο της βαρυχειμωνιάς.

Έχει μια δική της ομορφιά η Άνοιξη. Ξυπνάς σιγά σιγά από τη χειμερία νάρκη, νιώθεις ανανεωμένη, γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία. Τα προβλήματα, αν και συνεχίζουν να υπάρχουν, φαίνονται έστω και λίγο πιο μικρά κι η απογοήτευση δίνει χώρο στην ελπίδα.

Η διάθεσή μας σταδιακά βελτιώνεται και θέλουμε να είμαστε συνεχώς έξω, να βολτάρουμε, να πίνουμε κρύο καφέ, να λιαζόμαστε στα παγκάκια και να ονειροπολούμε . Σύντομα θ’ αφήσουμε στην άκρη το βαρύ μας παλτό, το κασκόλ και τις μπότες και θα αρχίσουμε να παρατηρούμε τα συνολάκια που φορούν οι γύρω μας. Είναι ο καιρός που κάνουμε αλλαγές ακόμα και στα προϊόντα ομορφιάς…

Και αυτή την χαρούμενη εποχή η ACE Cosmetics μας συντροφεύει και μας δίνει τις δικές της προτάσεις για να είμαστε και αυτή την εποχή,ανανεωμένες!!

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2014 και ήταν όνειρο ανθρώπων που αποφασισμένοι αγωνίστηκαν και πήγαν κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Με όραμα, πίστη και υπομονή κατάφεραν να εδραιώσουν την θέση της εταιρίας στην Ελληνική αγορά με:

3 νεα brand – 2500+ πελάτες – 8000+ διαφορετικά προϊόντα.

 

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

 


Βερνίκια Νυχιών Ace Cosmetics

 


Άνοιξη! Η εποχή που τα άκρα σας σιγά- σιγά απαιτούν περισσότερη προσοχή καθώς χρειάζονται εντατική περιποίηση. Η περιποίηση τους δεν είναι ..πολυτέλεια, αλλά βασική προϋπόθεση του ανοιξιάτικου σας look.

Το μανικιούρ είναι ομολογουμένως μια αρκετά δύσκολη διαδικασία, καθώς τα άκρα είναι διαρκώς εκτεθειμένα και συνεπώς πιο ευάλωτα, με αποτέλεσμα να χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής αλλά και φροντίδας.

Τα περιποιημένα άκρα κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις, ενώ μεγάλο μέρος στην τελική εντύπωση διαδραματίζουν τα καλοσχηματισμένα νύχια και βαμμένα στο κατάλληλα χρώμα ολοκληρώνουν το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης- καλοκαιριού.

Τα νύχια σας αποτελούν κομμάτι της εμφάνισής σας και όλες προσπαθούμε να τα διατηρούμε όσο πιο περιποιημένα γίνεται. Θα πρέπει λοιπόν όχι μόνο να περιποιηθείτε τα νύχια σας, αλλά να τα βάψετε με υπέροχα χρώματα και να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια.

Τι πιο όμορφο να μας φτιάχνει η διάθεση με ένα έντονο χρώμα στα νύχια των χεριών ή να έχουμε ασορτί χρώμα με τα ρούχα μας, οπότε μη διστάσετε να τα «ντύσετε» με συνδυασμούς.

“Τι χρώμα όμως να κάνω στα νύχια μου;”, είναι η ερώτηση που κυριαρχεί σε όλες τις συζητήσεις των γυναικών αυτή την εποχή, αφού είναι η περίοδος που η καθεμία θέλει να περιποιηθεί λίγο παραπάνω τα άκρα της. Άλλωστε, τα όμορφα βαμμένα και λαμπερά νύχια είναι εκείνα που μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά μια ανοιξιάτικη εμφάνιση και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα!

Δώστε χαρακτήρα στο look σας με τα απίθανα Βερνίκια Νυχιών Ace Cosmetics  για να είστε πάντα σίγουρες ότι τα νύχια σας δείχνουν πάντα τέλεια και θα είναι ο πρωταγωνιστής των νυχιών για φέτος την Ανοιξη.

Βερνίκι Νυχιών Ace Cosmetics Νο005 – Κόκκινο:

Το εκθαμβωτικό πλούσιο Βερνίκι Νυχιών Ace Cosmetics Νο005 – Κόκκινο είναι τολμηρό, πικάντικο και έτοιμο να ανεβάσει παλμούς.

Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο κομψά χρώματα και πάντα in-fashion, αρκεί όμως να ταιριάζει η απόχρωση που σας αρέσει με το χρώμα του δέρματός σας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να το «τολμούν» έστω μια φορά τον χρόνο. Το κόκκινο βερνίκι ενσαρκώνει τη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με έντονα κραγιόν.

Το Βερνίκι Νυχιών Ace Cosmetics Νο005 – Κόκκινο απλώνεται σχεδόν με κλειστά μάτια….. διότι 1 πέρασμα, APPLY & GO.. η επαναστατική του σύνθεση παρέχει την ταχύτερη λύση στην βαφή νυχιών. Έχει εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα και στεγνώνει σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Όταν στεγνώνει το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, γυαλιστερό και λαμπερό.

Βερνίκι Νυχιών Ace Cosmetics Νο024 – Γαρύφαλλο Ρόζ:

Είναι μακροχρόνια αγάπη! Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό βερνίκι με υπέροχη απόχρωση Γαρύφαλλο Ρόζ που δημιουργεί ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ. Μία ασφαλής επιλογή χρώματος μανικιούρ για τις ανοιξιάτικες και όχι εμφανίσεις.

Παρέχει στα νύχια ένα απίστευτα μακράς διάρκειας μανικιούρ και μια καταπληκτική λάμψη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία χρώματος προσφέρει έντονο χρώμα σε συνδυασμό με τέλεια κάλυψη. Χαρακτηρίζεται από τον ταχύτατο χρόνο στεγνώματος, χωρίς να φοβάστε για σπασίματα του χρώματος ή για ανάγκη πολλαπλών στρώσεων. Αψεγάδιαστη κάλυψη, απίστευτη διάρκεια και εξαιρετική ανθεκτικότητα στο ξεφλούδισμα.

Χαρίζει γυαλιστερό, σταθερό χρώμα ενώ ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει τα νύχια. Με κανένα συμβιβασμό  στην ένταση του  χρώματος , τη φωτεινότητα, την σταθερότητα και το εύκολο στέγνωμα συνδυάζει λαμπερή και σταθερή απόχρωση με αποτελεσματική φροντίδα.

Η εύκολη και ακριβής εφαρμογή με το εργονομικό πινελάκι  επιτρέπει  τέλεια κατανομή και ομοιόμορφη κάλυψη για βέλτιστα αποτελέσματα.

Βερνίκι Νυχιών Ace Cosmetics Νο018 – Φούξια:

Θα κλέψει την καρδιά αυτή την Ανοιξη, θα αναβαθμίσει τη διάθεση σας και θα προσθέσει μια παιχνιδιάρικη νότα στο μανικιούρ σας. Το φούξια χρώμα θα απογειώσει το στυλ σας, γι' αυτό μην το φοβηθείτε...ταιριάζει με όλα τα ρούχα. Δοκιμάστε το, πειραματιστείτε και κάντε συνδυασμούς. Θα "τραβήξει" την προσοχή, προκαλώντας σχόλια που θα εντυπωσιάζουν.

Ένα απαλό φούξια είναι πάντα ιδανική λύση για εσένα που αγαπάς τα κοριτσίστικα αλλά παράλληλα διαχρονικά χρώματα. Για φέτος αυτή η απόχρωση θα πρωτοστατήσει σε κάθε γυναίκα για την θηλυκή και γλυκιά φύση της.

Πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια για πολλές ημέρες, με μεταξένια υφή . Χαρίζει έντονο σταθερό χρώμα χωρίς αλλοιώσεις. Εξαιρετική κάλυψη και επαγγελματικό φινίρισμα. Εύκολη εφαρμογή, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα (Quick Dry 60″).

Με τελευταίας τεχνολογίας πινέλο για εφαρμογή ακριβείας. Όλα τα βερνίκια είναι σε όμορφες συσκευασίες, κατάλληλα και για την τσάντα μας.

Τρόπος  χρήσης:

Αφού εφαρμόσετε το βερνίκι πάνω στα νύχια σας αφήστε το να στεγνώσει.

 


Ace Cosmetics Άρωματα



Άρωμα γυναίκας!

Λένε πως η όσφρηση είναι η πιο ισχυρή από τις 5 αισθήσεις και αυτή που έχει την ιδιότητα να ξυπνά και να ξαναζωντανεύει ξεχασμένες αναμνήσεις όσο καμία άλλη. Η μυρωδιά ενός αρώματος μπορεί να γίνει όχημα να αναλογιστούμε ολόκληρη την παιδική μας ηλικία. Ολοι μας έχουμε τις δικές μας μυρωδιές που μου θυμίζουν ανθρώπους, ιστορίες και καταστάσεις!

Τα αρώματα, θέλοντας και μη, τα συνδέουμε με αγαπημένα (ή και μισητά) μας πρόσωπα, πρώην, νυν και επίδοξους εραστές ή και τον εαυτό μας, σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας. Όποιον και να ρωτήσετε, σίγουρα θα έχει μια ιστορία να σας πει για κάποια κολόνια που δεν αντέχει να μυρίζει, επειδή του θυμίζει κάτι δυσάρεστο. Και είμαι βέβαιη πως κι εσάς μια μέρα θα σας έτυχε κάποιος άγνωστος ξαφνικά να νιώσει απρόσμενα οικεία μαζί σας μόνο και μόνο εξαιτίας του αρώματος που φορούσατε.

Τα χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Ένα άρωμα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα παραπάνω αρκεί να πληροί 3 προϋποθέσεις: να μας αρέσει, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να είναι συμβατό με τη χημεία του σώματός μας. Η προσωπικότητα μιας γυναίκας περιγράφεται και από τα γυναικεία αρώματα που χρησιμοποιεί και την χαρακτηρίζουν. Όπως είπε και μια πασίγνωστη γυναίκα, “Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον”.

Τα Ace Cosmetics Άρωματα είναι αναζωογονητικά και δροσερά ,με φρουτώδες και λουλουδάτα αρώματα για γυναίκες, προσφέροντας αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Ace Cosmetics Άρωμα- Τυπου J’adore C.Dior:

Είναι ένα φρουτώδες -λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Αναδύει ελαφρότητα και αρμονία. Η αγνότητα και η μοναδικότητά του, το κάνουν να μοιάζει λουλούδι μεταξύ λουλουδιών. Γιατί τα συστατικά του κατάφεραν να το παντρέψουν μαζί τους. Κανένα δεν επιθυμεί να επιβληθεί στα άλλα ή να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας-δίνουν τον δικό τους τόνο στη συμφωνία. Προτού όμως χωθούν στη συμφωνία- που γίνονται πιο αισθησιακά και γλυκά. Μας χαρίζει συγκίνηση και ένταση. Οι γυναίκες λιώνουν και εναρμονίζονται μ’ αυτή την απαστράπτουσα μουσική που αντηχεί σε όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους. Το ζεστό τελείωμα τουενισχύει την ένταση σε κάθε πέταλο.

Το Ace Cosmetics Άρωμα- Τυπου J’adore C.Dior εξατμίζεται <<νόστιμα>> ...

Ace Cosmetics Άρωμα - Τυπου Olympea Paco Rabanne:

Το Olympéa ανοίγει ένα απόλυτα θηλυκό κεφάλαιο στην ιστορία του. Το Olympéa είναι η σύγχρονη Κλεοπάτρα..η βασίλισσα των βασιλισσών, το απόλυτο είδωλο! Μια θεϊκή γυναίκα, που επιλέγει τον ήρωά της στα σκαλιά του Ολύμπου. Είναι ένα λουλουδένιο  άρωμα για γυναίκες . Υπέροχο άρωμα που φέρνει την αύρα της άνοιξης μέσα στην πόλη. Ρομαντικές αλλά και μοντέρνες νότες που μας θυμίζουν τις ανοιξιάτικες αποδράσεις μας.

Η άνοιξη και το χάδι του ήλιου κλείστηκαν μέσα σε ένα μπουκάλι και μας τυλίγει με την αύρα του.

Το άρωμα Ace Cosmetics Άρωμα - Τυπου Olympea Paco Rabanne είναι η πεμπτουσία της αυτοπεποίθησης, του στυλ και της κομψότητας . Εμπνευσμένο άρωμα το οποίο μένει αληθινά αξέχαστο. Πρόκειται για ένα άρωμα για τις σύγχρονες γυναίκες. Ελαφρύ, φρέσκο​​, κομψό, θηλυκό και γοητευτικό! Η λεπτότητα και η διαφάνεια συναντούν την γλυκιά επιμονή, σε μια αποκλειστική συνεύρεση. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη .

Ace Cosmetics Άρωμα -Τύπου Good Girl C.Herrera:

Good Girl..ένα άρωμα τόσο ισχυρό όσο είναι αισθησιακό. Ένα τολμηρό μείγμα από σκοτεινά και φωτεινά στοιχεία. Για τη γυναίκα που αγαπά την καλή πλευρά της και γιορτάζει την κακή της πλευρά. Όπως και η ίδια η πόλη της Νέας Υόρκης, το Good Girl είναι τολμηρό και δυναμικό. Σε μια πόλη όπου όλα μπορεί να συμβούν, το άρωμα αυτό ενισχύει τις γυναίκες έτσι ώστε να είναι πάντα ο εαυτός τους και τις βοηθά να κατακτήσουν την πόλη.

Το Ace Cosmetics Άρωμα -Τύπου Good Girl C.Herrera είναι μία πρωτότυπη οσφρητική εμπειρία, ένα αισθησιακό, επιβλητικό άρωμα που γεννήθηκε από τις όμορφες αντιφάσεις και την πάντα επίκαιρη πολύπλευρη προσωπικότητα των μοντέρνων γυναικών και της σύγχρονης ζωής. Γιορτάζει τον αυθορμητισμό του, την πολυπλοκότητα και τη δύναμή του με ένα έντονο άρωμα που ενσαρκώνει την παράδοξη φύση της σημερινής γυναίκας και είναι παρόλα αυτά από μόνο του, απολαυστικά απλό και εθιστικό.

Ace Cosmetics Άρωμα - Τυπου La Vie est Belle Lancome:

Το Ace Cosmetics Άρωμα - Τυπου La Vie est Belle Lancome προσωποποιεί τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια ενός νεαρού κοριτσιού. Είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμε Λουλουδένιο άρωμα. Μια «έκρηξη» λουλουδιών που γεμίζει τον κόσμο με ομορφιά και φαντασία. Αυτή η μαγική αρωματική αρμονία μας δείχνει ότι η ζωή είναι όμορφη, μια παγκόσμια διακήρυξη ευτυχίας που μεταφέρεται μέσα από μια μοναδική οσφρητική υπογραφή, συνδυάζοντας ένα ακαταμάχητο χαμόγελο από φίνες λαχταριστές γεύσεις με μια καρδιά από ξεχωριστά φυσικά συστατικά.

Είναι αφιερωμένο σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, της οποίας η ελευθερία αποτελεί στάση ζωής και είναι ένας τρόπος να μένει πιστή στον εαυτό της, χωρίς συμβιβασμούς και αντιφάσεις. Φωτίζεται με ένα χαμόγελο από φίνες λαχταριστές γλυκιές γεύσεις που αντανακλά τη γλυκύτητα και τη δύναμη της θηλυκότητας ταυτόχρονα.

Μια εκλεπτυσμένη ερμηνεία ανθισμένου μπουκέτου που αποκαλύπτεται με μεγαλειώδη κομψότητα σε αυτό το άρωμα. Μια γιορτή θηλυκότητας!

 

Τα αναλλοίωτα τύπου αρώματα φιλοξενούνται σε μπουκάλια, γεμάτα αρμονία.

Τρόπος  χρήσης:

Εφαρμόστε τα αρώματα στα σημεία των σφυγμών καθώς και στα σημεία των κλειδώσεων. Ο ιδανικός τρόπος αρωματισμού: αρωματίστε στον αέρα σχηματίζοντας ένα σύννεφο και στη συνέχεια "περάστε μέσα από αυτό" ώστε να μείνουν πάνω σας μόνο τα σταγονίδια του αρώματος. Το άρωμα είναι ευαίσθητο στο φως και στη θερμότητα και θα πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος.

 

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία ACE Cosmetics είναι ένας τρόπος ζωής, ένας κόσμος. Είναι όλα αυτά που μας κάνουν να ζούμε μια δημιουργική ζωή, να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, να βρίσκουμε έμπνευση & να αγαπάμε τον εαυτό μας. Μέσα από την δημιουργικότητα τους, κάθε μας μέρα γίνεται φωτεινή, ηλιόλουστη, υπέροχη! 

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ACE Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα ACE Cosmetics τα βρίσκετε εδώ:http://www.unitup.gr/

https://www.facebook.com/ACEperfume

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου