Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Parfimo review

 

Parfimo


Μύρισε Άνοιξη!

Γειά σας Glamorous,

Η άνοιξη είναι μια εποχή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις επιθυμίες μας, αλλά και την έντονη διάθεση για ανανέωση. Μας προκαλεί μια συγκεκριμένη στιγμή που μοιραζόμαστε όλοι: εκείνη την εμπειρία που κάθε χρόνο συμβαίνει, όταν, φαινομενικά από το πουθενά, συνειδητοποιούμε ότι έχει φθάσει η άνοιξη. Η αίσθηση είναι τόσο μικρή, τόσο λεπτή, και δύσκολα μπορεί να κωδικοποιηθεί. Είναι ένα συναίσθημα που μοιάζει μ’ ένα τσουλούφι των μαλλιών σας που πετάει στον αέρα. Μπορείτε να βρίσκεστε οπουδήποτε όταν σας αγγίζει: την αυγή στο κρεβάτι με το παράθυρο ανοιχτό στον αέρα, όταν επιταχύνετε στον αυτοκινητόδρομο με τον ήλιο στο πρόσωπό σας, όταν περπατάτε αργά τη νύχτα στο δρόμο της πόλης μετά από μια δυνατή βροχή, ή όταν το πρωί περπατάτε ξυπόλυτη στο δροσερό χορτάρι του υγρού κήπου.

Μας εμπνέει και μας προσφέρει απλόχερα ένα υπέροχο θέαμα μπροστά στα μάτια μας, με τα τόσα ιδιαίτερα σχήματα και τους χρωματικούς συνδυασμούς σε μια αληθινή πανδαισία της φύσης. Μας ξετρελαίνει τις αισθήσεις, μας κάνει να ονειρευόμαστε, να ταξιδεύουμε με τη φαντασία μας και να ερωτευόμαστε.

Η άνοιξη τονίζει μεθυστικά την αίσθηση για το νέο ξεκίνημα, με μια ελπίδα αναγέννησης και ανεβασμένη διάθεση.

Νιώστε και εσείς την ευωδιά της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, να σας “πλημμυρίζει”! Νιώστε αυτή την αλλαγή συνθηκών και συναισθημάτων να αντικατοπτρίζεται ιδανικά μέσα από τα  αρώματα που σηματοδοτούν την άνοιξη.

Αυτός ο λαμπερός αναβρασμός που έρχεται νωρίς την άνοιξη είναι και όλη η ουσία της εμπειρίας με τα προϊόντα της εταιρίας Parfimo.  Μας δίνουν το έναυσμα, σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, για μια ολόκληρη, ξεχωριστή εμπειρία. Με την φρεσκάδα και το παιχνιδιάρικο χαρακτήρα τους, μετατρέπονται σε σύμβολο θηλυκότητας και σαγήνης που θα σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα σας αυτή τη νέα, τόσο αισθησιακή εποχή.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Eau de Parfum KIM KARDASHIAN PURE HONEY


Άγγιγμα άνοιξης!

Βαθιές… ανάσες και η φύση, αναγεννήθηκε και κυοφορεί τους καρπούς στα δέντρα και στα φυτά. Όλα έχουν αλλάξει και μαζί και η διάθεση καθώς ο χειμώνας σήκωσε… μαντήλι και έγινε η υποδοχή της άνοιξης που χωρίς… παραγγελία έφερε χρώματα κι αρώματα!

Ήρθε η Άνοιξη και η φύση ντύνεται στα γιορτινά της. Τα λουλούδια ανθίζουν, ο ήλιος είναι πιο φωτεινός ,πιο ζεστός, οι μέλισσες απ’ άκρη σ’ άκρη βουίζουν δουλεύοντας ακούραστα για να γεμίσει η ύπαιθρος αλλά και η πόλη με πολύχρωμα λουλούδια και η διάθεση όλων είναι πιο χαλαρή. Η άνοιξη είναι η εποχή που παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και προχωράμε. Είναι οι μέρες που θέλουμε να βάλουμε λουλούδια στο βάζο , οι μέρες που περπατάμε στους δρόμους και οι μυρωδιές των ανθισμένων δέντρων μας κάνουν να χαμογελάμε -ακόμη και αν βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης. Λίγο ο ήλιος που μας ξεμυαλίζει κάθε μέρα, λίγο οι μέρες που σβήνουμε από το ημερολόγιο, η άνοιξη είναι εδώ και την καλωσορίσουμε. Είναι η στιγμή που θέλουμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας μια νότα χαράς.

Είναι η εποχή με εκείνη τη μαγική ικανότητα που φτιάχνει τη διάθεση και λειτουργεί ως mood booster!

Την Άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να φρεσκάρουμε τόσο την διάθεσή μας όσο και το άρωμά μας – επιλέγοντας ένα άρωμα που θα χρωματίσει με ανθισμένες νότες τις ανοιξιάτικες στιγμές μας!

Εάν χρειαζόμαστε κάτι λίγο ακόμα για να απογειώσουμε την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή μας, η πιο φρέσκια πρόταση έρχεται να μας συνεπάρει , φοράμε το Eau de Parfum KIM KARDASHIAN PURE HONEY -ένα καλειδοσκόπιο φρεσκάδας και αισιοδοξίας. Είναι εδώ για να μας κάνει να νιώσουμε πιο όμορφα με διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη για να αναζωογονηθεί η αύρα μας.

Το Eau de Parfum KIM KARDASHIAN PURE HONEY είναι φρέσκο, φρουτώδες, φλοράλ και σαγηνευτικό. Αποδεικνύει ότι οι φρέσκες, ανοιξιάτικες μυρωδιές μπορούν να αποπνέουν δυναμισμό και αισθησιασμό.

Νιώθεις την φρεσκάδα μιας αγκαλιάς πολύχρωμων πετάλων και την γεμάτη ζωντάνια ενέργεια από δροσερές νότες εσπεριδοειδών.

Το Eau de Parfum KIMKARDASHIAN PURE HONEY είναι ένα αστραφτερό, λουλουδένιο άρωμα, μια αφθονία απο κόκκινα τριαντάφυλλα, που αλληλοϋφαίνονται με το  αναζωογονητικό χρώμα μανταρινιού και εξυψώνονται από την ένταση της φρέζια. Το ζωηρό αγιόκλημα απογειώνει τη σύνθεση με τις νότες ορχιδέας, μελιού, κερί μέλισσας, αναδημιουργώντας πιστά την ακαταμάχητη ευωδία ενός απέραντου λιβαδιού λουλουδιών. Συνεχίζει με αισθησιακή βανίλια, μόσχος και καρύδα που συμπληρώνουν το άρωμα, συνδυάζοντας μοναδικά την αίσθηση απαλότητας και δύναμης. Ένα φωτεινό ζωηρό χρώμα που μεταμορφώνεται σε άρωμα και καθηλώνει τις αισθήσεις.

Η ελκυστική του μυρωδιά, σας προσκαλεί να κάνετε απροσδόκητες τρέλες και αξέχαστες περιπέτειες.

Ένα άρωμα που «ντύνει» τις ανοιξιάτικές μας εμφανίσεις, κάτω από το ζεστό ήλιο και το καταπράσινο τοπίο. Οι μυρωδιές της φύσης κλεισμένες σε αυτό το γυάλινο κομψοτέχνημα. Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού και της εξωτερικής συσκευασίας, αντανακλούν την θηλυκότητα του αρώματος. Η έκπληξη εγκλωβίζεται σε ένα κομψό κουτί, που «αναδιπλώνεται» και μοιάζει με ένα δώρο που περιμένει να το ανοίξετε.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά. Αυτά τα σημεία έχουν πολλή καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.



Eau de Parfum OSCAR DE LA RENTA LIVEIN LOVE NEW YORK




New York, New York!

Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Η Νέα Υόρκη αποτελεί για πολλούς όνειρο ζωής! Και ποιος δεν την έχει ερωτευτεί; Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, η πρωτεύουσα του κόσμου, η αυτοκρατορική πόλη (Empire City), η ελευθερία που φωτίζει τον κόσμο , γνωστή ως το Άγαλμα της Ελευθερίας, αυτή είναι η Νέα Υόρκη! Η πιο διάσημη και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Όλοι θα συμφωνήσουν πως το ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι μοναδική εμπειρία! Είναι μία πόλη που αφήνει στον καθένα και κάτι διαφορετικό. Οποίος την έχει επισκεφθεί, έστω και για μια φορά, μπορεί με σιγουριά να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο που να συγκρίνεται μαζί της. Οριακά αντιθετική και αντιφατική, η Νέα Υόρκη της υπερβολής, της καινοτομίας και των πειρασμών είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και αποτελεί στάση και τρόπο ζωής. Πυρετώδης ρυθμοί καθημερινότητας,άπειρες προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αμέτρητα μουσεία...ένας απίστευτος δημιουργικός οργασμός σ’ όλα τα επίπεδα της πολιτιστικής και επαγγελματικής ζωής, συνθέτουν την ταυτότητα μιας άκρως δυναμικής πόλης, η οποία δεν αφήνει κανέναν να πλήξει και είναι απο μόνη της αξιοθέατο.

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη μπορεί να σε ταξιδέψει στο παρελθόν μέχρι το μέλλον μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, να σου δείξει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής ή ακόμα και σου δίνει συνεχώς την αίσθηση ότι ζείτε σε μία από τις ταινίες που έχετε δει στο σινεμά. Τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο συντηρητικό επισκέπτη της. Η Νέα Υόρκη όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από όλα αυτά, είναι έμπνευση και φαντασία.

Μέχρι όμως να κάνετε το πολυπόθητο ταξίδι, ένα άρωμα μας εμπνέει από ταξίδια που ξεκινούν και τελειώνουν στη Νέα Υόρκη. Με πινελιά αστικού ρομαντισμού από αυτήν την δυναμική πόλη που ερωτευτήκαμε, που αποπνέει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της Νέας Υόρκης έχει τη δύναμη να μας φτιάξει τη διάθεση, να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στην αύρα και να μας ανανεώσει.

Εάν ονειρεύεστε τον αέρα του νεοϋορκέζικου lifestyle, το Eau de Parfum OSCAR DE LA RENTA LIVE IN LOVE NEW YORK υποδηλώνει ακριβώς ό, τι και η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ: Ένα ανήσυχο πνεύμα, μία αισιοδοξία, ένα αστείρευτο και μοντέρνο στιλ.

Το Eau de Parfum OSCAR DE LA RENTA LIVE INLOVE NEW YORK φέρνει στο νου μια ερωτική επιστολή για την Νέα Υόρκη.... Εμπνευσμένο από τις αμέτρητες προοπτικές που προσφέρει η Νέα Υόρκη και το δυναμικό παλμό της πόλης, καθώς κι από το γυναικείο δυναμισμό που τα τελευταία χρόνια απασχολεί την κοινωνία, το Eau de Parfum OSCAR DE LA RENTA LIVE IN LOVE NEW YORK μας καλεί να νιώσουμε τη ζωντάνια και το συναίσθημα, να εξερευνήσουμε και ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες.

Εμπνευσμένο από την ελευθερία και την αισιοδοξία που αποπνέει αυτή η πόλη. Αναζωογονητικό και αρωματικό επικαλείται το δροσερό αεράκι. Φρέσκο και γεμάτο αντιθέσεις, επικαλείται το ελεύθερο πνεύμα. Παιχνιδιάρικο, επαναστατικό και διαχρονικό στην αίσθηση της περιπέτειας.

Ο πολύτιμος καρπός περγαμόντου, υάκινθου, γαλβανίου, κρίνου της κοιλάδας και ορχιδέας τζίντζερ, η λουλουδάτη προσέγγιση του τριαντάφυλλου, γιασεμιού , λουλουδιού πορτοκαλιού και ο αισθησιασμός από ξύλο κέδρου, μόσχος, σανταλόξυλο και κεχριμπάρι, δημιουργούν ένα άρωμα άνευ προηγουμένου, αντικατοπτρίζοντας τον δυναμισμό της μοντέρνας γυναίκας που αγαπά τη Νέα Υόρκη.

Με το πρώτο ψέκασμα θα ταξιδέψετε στους πολυσύχναστους δρόμους και σε μία πολυτέλεια που αρέσει σε όλες μας.

Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και το περίτεχνο μπουκάλι του αρώματος. Σύγχρονο και κομψό,θηλυκό και δυνατό. Επανεξετάζει το εικονικό μπλε, αλλά σε ένα αστραφτερό διαφανές γυαλί – και το λαμπερό φως διαθλάται μέσα από το πολύπλευρο, κυματιστό γυαλί, που φλερτάρει με το περιβάλλον του, προσθέτοντας αντανακλάσεις.

Η έκπληξη εγκλωβίζεται σε ένα κομψό μπλε κουτί που μας προσκαλεί να το ανοίξουμε.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά. Αυτά τα σημεία έχουν πολλή καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Parfimo μας βοηθάει να χαλαρώσουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έχει στόχο να κάνει την καθημερινότητα μας μικρές σημαντικές στιγμές. Εμπνευσμένη από την φύση ελπίζει να σας χαρίσει μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα. Η Parfimo είναι ο  καλύτερος τρόπος να νιώσουμε ένα διάφανο πέπλο άνοιξης που θα ανεβάζει τη διάθεση σε κάθε μας βήμα. Μας προσφέρει χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας,
    πριν λίγο δίαβασα το αρθρο σας και σας ευχαριστώ πολύ,διότι δεν γνώριζα αυτήν την εταιρία.Μπήκα και είδα το eshop τους και έχουν πολύ καλές και οικονομικές τιμές. Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα κάνω παραγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας Μίνα,ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.Χαιρόμαστε που μέσα απο τα άρθρα μας ανακαλύπτεται ωραίες εταιρίες με ποιοτικά και οικονομικά προιόντα.

      Διαγραφή