Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

KEDMA Cosmetics review

 

KEDMA Cosmetics


Καλώς ήρθες άνοιξη!

Γειά σας Glamorous,

Άνοιξη! Ήλιος, αεράκι, άνθη, πουλάκια, συννεφάκια… Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου χαϊδεύουν απαλά το πρόσωπό σας. Η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει και η άνοιξη σας χτυπά την πόρτα: καλσόν, πουλόβερ και γάντια είναι πια ώρα να μπουν στο πατάρι.

Η χλωμή, άτονη επιδερμίδα είναι πια παρελθόν: ξύπνα το σώμα σας! Ο βαρύς χειμώνας μας αποχαιρετά και μαζί του παίρνει και τα άσχημα με τα οποία σας φόρτωσε.

Μέσα λοιπόν σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση, όλοι προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τις από τις επιπτώσεις του χειμώνα και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι. Η άνοιξη παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε αυτές τις δύο τόσο αντιφατικές εποχές του χρόνου. Ουσιαστικά η άνοιξη αναλαμβάνει την ευθύνη να μας προετοιμάσει για το καλοκαίρι.

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το πρώτο πράγμα που κάνετε για να μπείτε σε spring mood, είναι η φροντίδα του προσώπου σας.

Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε ένα πρόσωπο που λάμπει, μια καλή λύση είναι η ενυδάτωση.

Δίνοντας ενυδάτωση στο πρόσωπο μας προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υποδεχθείτε λοιπόν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με προϊόντα KEDMA Cosmetics.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία του Kedma πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο - στην Κλεοπάτρα, μια βασίλισσα που επαναπροσδιορίστηκε την ομορφιά. Μια γυναίκα που ανακάλυψε τους θησαυρούς που αναβιώνουν και ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα: ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και ο χρυσός. Η Kedma Cosmetics συνδυάζει τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών καλλυντικών με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας, τις αντιγηραντικές ιδιότητες του χρυσού και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής για να φέρουν τη νεολαία, την υγεία και τη ζωτικότητα σε γυναίκες και άντρες παγκοσμίως. Η KEDMA Cosmetics, που ιδρύθηκε το 2002, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα των καλλυντικών για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν τη νεολαία και τη ζωτικότητά τους.

Εκτός από τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, οι φόρμουλες τους περιλαμβάνουν ενεργά και φυσικά συστατικά που αφυπνίζουν το δέρμα σε δράση που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές, ομαλότερο και μαλακότερο δέρμα.

Όλα τα προϊόντα KEDMA Cosmetics είναι πιστοποιημένα κατά ISO, δεν περιέχουν παραμπέν και ζωικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



KEDMA RESTORING DAY CREAM



Επιδερμίδα σε διαδικασία…ανάκαμψης!

Οι αλλαγές των εποχών είναι πάντα μια καλή αφορμή για να επανεξετάσουμε τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε και, γιατί όχι, να την αναβαθμίσουμε.

Μπορεί ο χειμώνας σιγά σιγά να ξεμακρύνει από τη σκέψη μας, όμως η επιδερμίδα …τον θυμάται ακόμα και ζητά ενισχύσεις για να σβήσει επιτέλους τα σημάδια της αφυδάτωσης -θαμπάδας και τραχύτητας- να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Ώρα λοιπόν για εντατική ενυδάτωση. Τι κάνουμε όμως αν οι ανάγκες της είναι αυξημένες ή πιο σύνθετες; Μπορούμε να της προσφέρουμε κάτι περισσότερο, χωρίς να αλλάξουμε ριζικά τη ρουτίνα ομορφιάς που ήδη ακολουθούμε; Ευτυχώς, η KEDMA Cosmetics φροντίζει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, με τα “ενισχυτικά” της καθημερινής κρέμας περιποίησης που μπήκαν στη ζωή της…επιδερμίδας μας για να καλύψουν μια ή πολλαπλές ανάγκες της.

Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο.

 

Η εντατική ενυδάτωση είναι η «χείρα βοηθείας» που περιμένει από εμάς για να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν.

Η σωστή λοιπόν ενυδάτωση, βάζει τα θεμέλια για υγιή, φωτεινή και με νεανική όψη επιδερμίδα. Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξουμε την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αποτρέποντας, κατά το δυνατόν, τις μεγάλες απώλειες νερού. Να αναπληρώσουμε, δηλαδή, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.

Η ενυδάτωση λοιπόν, είναι η βασική, καθημερινή κίνηση ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη, η μοναδική ενέργεια που αποδεδειγμένα σώζει την επιδερμίδα σε κάθε δεκαετία ζωής. Η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει, λοιπόν, πρωταγωνιστικό σε κάθε εποχή! Εφαρμόστε την  KEDMA RESTORING DAY CREAM και διατηρήστε ένα λαμπερό, υγιές δέρμα όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η KEDMA Cosmetics είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή και ενυδάτωση! Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Με βάση τα ορυκτά κολλαγόνου και νεκράς θάλασσας, το Kedma Restoring Day Cream επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος, συσφίγγει και σφίγγει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητάς του. Η κρέμα διεισδύει βαθιά στο χόριο και παρέχει νέο κολλαγόνο για τη μείωση των ρυτίδων και των αποχρωματισμών. Ένα μείγμα βιταμινών Ε και C προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες (τοξίνες).

Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας.. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Η Kedma Restoring Day Cream είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε σε καθαρό δέρμα κάθε πρωί. Για να εντείνει την απορρόφηση του κολλαγόνου από το δέρμα, κάντε μασάζ στην κρέμα στο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε καθημερινά για μέγιστα οφέλη.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ομορφιά του προσώπου προσώπου και του σώματος μας, έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας KEDMA Cosmetics, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας και της ομορφιάς ,υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε την επιδερμίδα μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο πραγματικότητα!!!

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία KEDMA Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kedmacosmetics.com

https://www.facebook.com/KedmaCosmeticsCyprus/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου