Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Mario Konstantini review

 

Mario Konstantini

Χειροποίητο Κόσμημα



Feel the Luxury!

Γειά σας Glamorous,

Το καθημερινό ντύσιμο μιας γυναίκας καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις! Η ομορφιά και η λάμψη δεν είναι απλώς απαίτηση, αλλά εσωτερική ανάγκη που ανταποκρίνονται στην επιθυμία κάθε γυναίκας να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου και πολυτέλειας τα κοσμήματα αποτελούν αγαπημένο στοιχείο κάθε γυναίκας.

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα κοσμήματα! Υπάρχουν κοσμήματα που φοράμε κάθε μέρα, άλλα που αφήνουμε για τις ξεχωριστές περιστάσεις, άλλα που χάνουμε και άλλα που κρύβουμε. Ασυνήθιστα ή διακριτικά, έθνικ ή μπαρόκ, χρυσά ή ψεύτικα, τα κοσμήματα μας μεταμορφώνουν σε γυναίκες μοιραίες, ρομαντικές, κλασικές ή τολμηρές. Η σχέση μας μαζί τους είναι μερικές φορές ιδιόρρυθμη. Μπορεί να ξεχάσουμε μερικά για μήνες ή και χρόνια, να αλλάξουμε στυλ… Παραμένουν όμως σύμβολο θηλυκότητας, και δεν παύουν ποτέ να είναι αντικείμενα που διαφέρουν απ’ όλα τα άλλα με τα οποία έχουμε στενή σχέση. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η στάση μας απέναντι στο κόσμημα αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα μας.

Για να μπορεί κάθε γυναίκα να απολαμβάνει τις λαμπερές εμφανίσεις που επιθυμεί σε κάθε στιγμή μιας απαιτητικής ημέρας, η MarioKonstantini Χειροποίητο Κόσμημα προτείνει επιλογές σε κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια που συνδυάζονται εύκολα με κάθε ντύσιμο χαρίζοντας τη γοητεία που χρειάζεται μια γυναίκα καθημερινά!

Τα κοσμήματα Mario Konstantini Χειροποίητο Κόσμημα είναι η επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας και μεταλλάσσονται ανάλογα με την εποχή. Δώρα ιδανικά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για εσάς.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα χειροποίητα κοσμήματα Mario Konstantini είναι εξολοκλήρου χειροποίητα από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι το τελικό φινίρισμα! Δραστηριοποιούνται στο χώρο του κοσμήματος 15 χρόνια!

Η συλλογή τους αποτελείται από 500 και πλέον σχέδια με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας! Σκοπός τους είναι να αναδεικνύει κάθε γυναίκα μέσα από το κόσμημα την προσωπικότητα της και την θηλυκότητα της!

Στόχος τους είναι κάθε γυναίκα να έχει ένα κόσμημα της συλλογής Mario Konstantini που φορώντας θα την κάνει να αισθάνεται μοναδική αφού φοράει ένα χειροποίητο κόσμημα με προσοχή στην λεπτομέρεια!

Αγαπάνε τη δουλειά τους και την κάνουνε με πάθος!

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των κοσμημάτων τους είναι ορείχαλκος, ασήμι λεπτομέρειες από φύλλο χρυσού και αληθινά μαργαριτάρια! Τα υλικά τους δεν περιέχουνε νικέλιο και δεν δημιουργούν αλλεργικές αντιδράσεις!

Η έδρα τους βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μητροπόλεως 25 και εξυπηρετούνε από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.mariokonstantini.gr

 



Δαχτυλίδι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ & Δαχτυλίδι ΓΟΥΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ




Κοσμήματα γένους θηλυκού!

Όταν η τέχνη συναντά τις γυναίκες, το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς ένα διακοσμητικό στοιχείο που αγκαλιάζει τα γυναικεία άκρα. Είναι το προσωπικό αφήγημα κάθε γυναίκας.

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος βιώνει μια αφύπνιση σε σχέση με τα ζητήματα της διαφορετικότητας. Κλασσικά στερεότυπα για την εικόνα του γυναικείου φύλου αρχίζουν σταδιακά να καταρρίπτονται και η ανάγκη για αυθεντικότητα μοιάζει πιο βαθιά από ποτέ.

Σήμερα οι γυναίκες, ανεξάρτητα από ποιον χώρο προέρχονται, λειτουργούν και εξελίσσονται με τρόπο που αναδεικνύει την προσωπική τους ταυτότητα, την ατομικότητά τους. Θέλουν να αφήνουν το αποτύπωμά τους στο έργο που παράγουν, να πορεύονται με σύμμαχο τις ιδιαιτερότητές τους και να κυνηγούν τα όνειρά τους, εμπνευσμένες από τον χαρακτήρα τους και τα δικά τους βιώματα.

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται και οι τάσεις στα social media παρασύρουν μαζικά τους χρήστες στις κατευθύνσεις που στοχεύουν, τόσο η μοναδικότητα του καθένα λαμβάνει μεγαλύτερη αξία. Αυτό είναι το στοιχείο που τελικά οδηγεί στην ευτυχία: η ελευθερία να εκφράζεσαι και να δημιουργείς, χωρίς περιορισμούς και χειραγωγήσεις. Και αυτό φαίνεται ότι το αντιλαμβάνονται περισσότερο από ποτέ οι γυναίκες, αλλά και όλοι οι κλάδοι γύρω μας. Οι επιχειρήσεις, οι τέχνες, η πολιτική, τα μίντια, η γαστρονομία, η μόδα, όλοι εισέρχονται σε μια φάση ενδοσκόπησης, κατανοώντας ότι η μη ύπαρξη της διαφορετικότητας, μάλλον παρεμποδίζει την ικανότητα ενός ανθρώπου να αναπτύσσεται και να συνθέτει ένα καθόλα προσωπικό αφήγημα.

Κάπως έτσι λειτουργεί και ο κλάδος της κοσμηματοποΐας. Εξ’ ορισμού του, το κόσμημα είναι ένα αντικείμενο πόθου που διεγείρει τις αισθήσεις των γυναικών που το φέρουν πάνω τους. Είναι το διακοσμητικό στοιχείο που τελειοποιεί την εικόνα, τη γυναικεία περιποίηση. Αλλά είναι και το κομμάτι που καλεί τη γυναίκα να προβάλλει τον πραγματικό της εαυτό, προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας στη φιγούρα της. Η Mario KonstantiniΧειροποίητο Κόσμημα ξεχωρίζει και δίνει με τα κοσμήματά της ύφος και προσωπικότητα σε οποιαδήποτε εμφάνισή σας!

Δαχτυλίδι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ:

Αιχμαλωτίστε και υποδεχτείτε την άνοιξη με το ΔαχτυλίδιΠΕΤΑΛΟΥΔΑ που αποτυπώνει την ομορφιά της φύσης. Ικανό να φέρει στο φως τη μοναδικότητα κάθε γυναικείας προσωπικότητας. Νεανική τόλμη και παιχνιδιάρικη διάθεση που ταιριάζει γάντι με το ανοιξιάτικο κλίμα των ημερών. Προορίζετε για τις γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή κομψά και απελευθερωμένα. Που επιλέγουν να φορούν χειροποίητα αντικείμενα και τα οποία αντικατοπτρίζουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, ενώ εξάπτουν τη φαντασία τους.

Με μοτίφ πεταλούδα στο πάνω μέρος, τραβάει όλα τα βλέμματα με την λάμψη του και κάνει κάθε κίνηση των χεριών, μεθυστική. Ανεβάζει την ανοιξιάτικη διάθεση στα ύψη.

Επιλέξτε Χρώμα: Κόκκινο Νέο, Μαύρο, Καρπουζί, Λευκό Ιριδίζον, Λευκό, Κόκκινο, Nude.

Συνδυάστε το δαχτυλίδι πεταλούδα με το κολιέ από την ίδια συλλογή για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σετ κοσμημάτων!

Δαχτυλίδι ΓΟΥΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ:

Είναι δαχτυλίδι συνδυασμένο με αληθινό μαργαριτάρι, ευκολοφόρετο χωρίς να θυσιάζει καθόλου από την θηλυκότητα που σας προσφέρει! Ένα δαχτυλίδι που συνδυάζει και δημιουργεί γεωμετρικά «σχήματα» στα γυναικεία άκρα, άρρηκτα συνυφασμένα με στιγμές από τον προσωπικό βίο της κάθε προσωπικότητας. Τοποθετεί την απλότητα στο κέντρο της και ταυτίζει την αρμονία των σχημάτων και των χρωμάτων των σχεδίων με την αίγλη της ίδιας της γυναικείας φύσης.

Με την περίτεχνη σμιλεμένη λάμψη του αναγάγει τη γυναίκα σε μια σύγχρονη θεότητα. Μεταφέρει τη στιλιστική δύναμή του στη γυναίκα. Δίνει την αίσθηση του κάλλους, την επιθυμία της προσωπικής έκφρασης και η ανάγκη να δώσει κανείς στον υπόλοιπο κόσμο ένα ντελικάτο κομψοτέχνημα που θα μοιράσει συναισθήματα χαράς.

Μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα δίνει πολλές εναλλακτικές λύσεις για όλες τις προτιμήσεις. Επιλέξτε Χρώμα: Χρυσό, Κόκκινο Νέο, Μαύρο, Πετρόλ, Λευκό Ιριδίζον, Λευκό, Κόκκινο, Μπλε Μεταλλικό, Ροδί, Μπλε g, Φουξ Νέο, Nude, Μωβ Μεταλλικό, Πράσινο νέο, Σμαραγδί, Ροζ Μεταλλικό.

 Συνδυάστε με τα σκουλαρίκια από την ίδια συλλογή.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως Mario Konstantini Χειροποίητο Κόσμημα προσφέρει στη δυναμική γυναίκα του σήμερα προτάσεις για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα τονίζει την προσωπικότητά της και το ιδανικό για εκείνη στυλ! Μοναδικής αισθητικής και δημιουργίας κοσμήματα που μας θυμίζουν ότι η κομψότητα και η φινέτσα είναι δύο ξεχωριστά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Κάντε δικό σας ένα γυναικείο κόσμημα της Mario Konstantini ΧειροποίητοΚόσμημα ή πρόσφερε ένα δώρο στις γυναίκες της ζωής σας!


Ευχαριστώ πολύ την Mario Konstantini ΧειροποίητοΚόσμημα για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ: http://www.mariokonstantini.gr/

https://www.facebook.com/MarioKonstantini.gr/

https://www.instagram.com/mario_konstantini/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου