Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

tianDe review

 

tianDe




Άνοιξη! Πάρτε μια βαθιά ανάσα!

Γειά σας Glamorous,

«Κανένας χειμώνας δεν κρατάει για πάντα. Καμία άνοιξη δεν χάνει τη σειρά της», έγραφε ο Αμερικανός συγγραφέας Hal Borland, και όπως κάθε χρόνο έτσι έγινε και φέτος. Χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, πέρασε ο χειμώνας, ήρθε η άνοιξη και σε λίγους μήνες θα έρθει και το καλοκαίρι.

Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός , χωρίς να έχουμε προλάβει να προετοιμαστούμε; Δεν έχουμε ούτε κατά διάνοια κάνει όλα όσα θέλαμε, έπρεπε, είχαμε σκεφτεί ή είχαμε προγραμματίσει. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τους στόχους μας και να φτιάξουμε το πλάνο μας έτσι ώστε να τους πετύχουμε μέσα στις λίγες εβδομάδες που μας χωρίζουν από τα πρώτα μπάνια. Εκείνο που έχει σημασία είναι να κατανοήσουμε πως ….ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Καθώς αλλάζει η εποχή, η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας πρέπει να τροποποιηθεί σύμφωνα  με τις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ. Κάθε άνοιξη οφείλετε να κάνετε μια ολική ανανέωση στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας. Ενισχύστε την διάθεση σας και την επιδερμίδα σας με την εταιρία tianDe.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η TianDe είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 από 5 Ρώσους επιχειρηματίες, που όνειρο τους είχαν να μεταφέρουν τις θεραπευτικές δυνατότητες της ανατολής, στην δύση. Επένδυσαν στις αρχαίες μυστικές θεραπευτικές συνταγές της Κίνας του Θιβέτ και του Αλτάι (το οποίο είναι η πιο καθαρή οικολογικά περιοχή του πλανήτη, που είναι υπό την προστασία της UNESCO).

Τα προϊόντα της tianDe στηρίζονται σε συνταγές που έχουν 5000 χρόνια ιστορίας, της Κινέζικης και Θιβετιανής ιατρικής παράδοσης. Οι συνταγές είναι βασισμένες στην σύγχρονη αντίληψη της ιατρικής επιστήμης και παρασκευάζονται με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα.

Κυρίως τα συστατικά των προϊόντων, είναι εκχυλίσματα, φυτών και βοτάνων, τα οποία παράγονται, στις ορεινές πεντακάθαρες περιοχές των Ημαλαίων και Βόρειο Αλται και συλλέγονται από ειδικευμένους ανθρώπους.

 


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



tianDe Placenta Facial Film Mask



 Το πρόσωπο υποδέχεται την άνοιξη!

Η διάθεσή σας έχει συντονιστεί με την αναγέννηση της φύσης. Aνοιξη, εποχή του έτους μεταξύ της εαρινής ισημερίας και του θερινού ηλιοστασίου.Aνοιξη, πίνακας του Μποτσέλι, ζωγραφικός ύμνος στον έρωτα, την ομορφιά, την αναγέννηση.

Δύο τόσο διαφορετικοί τρόποι να ορίσει κανείς την άνοιξη και τόσο κοινοί συγχρόνως. Πρόκειται αλήθεια για μια εποχή του έτους και είναι αλήθεια η εποχή της ομορφιάς, της ανανέωσης, της ευεξίας. Όλη η φύση αλλάζει, ομορφαίνει, γεμίζει χρώματα και προετοιμάζεται για το καλοκαίρι.

Και βέβαια οι άνθρωποι δεν αποτελούν εξαίρεση. Η ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση γίνεται επιτακτική. Τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα αντικαθιστούν τα μουντά συνολάκια του χειμώνα, η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και η μάχη με τις ατέλειες αρχίζουν.

Ψυχραιμία! Θα νικήσουμε! Το οπλοστάσιο της tianDe είναι στη διάθεσή μας με προϊόντα που γρήγορα και αποτελεσματικά θα μας κάνουν να είμαστε αλλά και να... φαινόμαστε καλύτερα. Σ ’αυτόν τον οργασμό της αναγέννησης και της ομορφιάς, το πρόσωπο έχει την τιμητική του. Δεν νομίζετε ότι μας αξίζει να ασχοληθούμε λίγο μ’ αυτό το όμορφο, αλλά κουρασμένο και με ρυτίδες πρόσωπο που βλέπουμε στον καθρέφτη μας; Θα αφήσουμε το χειμώνα και το στρες που ζήσαμε αυτούς τους μήνες να μας καταβάλει; Δεν χρειάζεται άγχος, κέφι χρειάζεται και λίγος χρόνος για μας.

 

Τώρα που η φύση ξυπνάει, έχετε ένα λόγο παραπάνω να δείτε το πρόσωπο σας να ανθίζει, όπως ένα σπάνιο λουλούδι. Με απλές κινήσεις μπορείτε όχι μόνο να δώσετε στην επιδερμίδα σας νεανική λάμψη, αλλά και να αισθανθείτε πιο υπέροχη από ποτέ!

Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να τονώσετε το δέρμα σας, να ανεβάσετε την αυτοεκτίμησή σας, αλλά και για να αισθανθείτε πως η επιδερμίδα σας αποκτά την υφή του πιο πολύτιμου βελούδου είναι η tianDe Placenta Facial Film Mask για να ξαναδώσετε στην επιδερμίδα όλη την ενέργειά της.

Η tianDe Placenta Facial Film Mask είναι μάσκα φιλμ και έχει μια ολοκληρωμένη επίδραση στο δέρμα του προσώπου σας και αντικαθιστά τον μηχανικό καθαρισμό. Η μάσκα καθαρίζει βαθιά το δέρμα και απομακρύνει τις νεκρές κερατινοποιημένες κλίμακες του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά του τρέφουν και ενυδατώνουν, ενώ ενισχύουν τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων. Εξισορροπεί την επιδερμίδα και την υφή του δέρματος του προσώπου σας. Η μάσκα αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων, έχει αναζωογονητική και ανυψωτική δράση.

Συσφίγγει τους πόρους, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και μειώνει τις ατέλειες, υποστηρίζοντας παράλληλα τη φυσική αναγέννηση των υγιών κυττάρων του δέρματος. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, εξισορροπημένη, χωρίς γυαλάδα. Οι φραγμένοι πόροι εξυγιαίνονται και συστέλλονται. Η υφή της επιδερμίδας είναι βελούδινη και η χροιά της λαμπερή.

Χαρίζει λαμπερή και φρέσκια όψη και προσφέρει αίσθηση αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή.

Αυτή η απολαυστική μάσκα διαθέτει κρεμώδη υφή και προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση, απαλλάσσοντας την από τους συσσωρευμένους ρύπους της εβδομάδας και τις καθημερινές ακαθαρσίες.

Είναι το σπέσιαλ βήμα, που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε καθημερινά και μάξιμουμ θρέψη στην επιδερμίδα και προσφέρει μια πινελιά πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Η tianDe Placenta Facial Film Mask είναι η ουσιαστική βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα αυτήν την εποχή του χρόνου.

Κερδίζει πόντους χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει στην επιδερμίδα από τη στιγμή, κιόλας, της εφαρμογής της.

Ανακτήστε τη νεανική ζωντάνια και λάμψη της επιδερμίδας σας. Για πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Είναι σε όμορφη και κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια σας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε ένα παχύ στρώμα της μάσκας στο καθαρό στεγνό σας πρόσωπο, αποφεύγοντας τα χείλη, τα φρύδια και την περιοχή των ματιών. Αφήστε το για 18-20 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα από κάτω προς τα πάνω, χωρίζοντας απαλά τις άκρες της από το δέρμα σας. Σε περίπτωση υπολειμμάτων θραυσμάτων φιλμ, σκουπίστε το πρόσωπό σας με ένα υγρό βαμβάκι.

 


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η εταιρία tianDe μας λέει ότι η αληθινή ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από μια ωραία εμφάνιση. Είναι το απόσταγμα της εσωτερικής αρμονίας ενός ανθρώπου που διαπερνά το εξωτερικό περίβλημα. Χρησιμοποιώντας στα προϊόντα τους τα πιο πολύτιμα, φυσικά συστατικά- μεγάλης αποτελεσματικότητας, με αναζωογονητικά αρώματα, μας παρέχει υγιή επιδερμίδα με λάμψη, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας .


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία tianDe για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://tiande.eu/~8NEWR

https://www.facebook.com/tiandepepa

https://www.instagram.com/tiande_gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου