Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ASLAVITAL MINERAL ACTIV



                          ASLAVITAL MINERAL ACTIV


      Η σειρά ASLAVITAL MINERAL ACTIV είναι μία σειρα με βασικά συστατικά τον ΑΡΓΙΛΟ και το GOJI BERRY(δεν είναι τυχαίο ότι το goji berry χρησιμοποιείται από την κινεζική παραδοσιακή ιατρική πάνω από  1900 χρόνια)και χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες επιδερμίδες, επιδερμίδες με ευρυαγγεία και με ρυτίδες, ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης και των ακτίνων UV.Την σειρά αυτή την έχω δώσει στην μητέρα μου (είναι για λίγο πιό μεγάλες γυναίκες) και πραγματικά έχει δεί διαφορά στην υφή και σφριγηλότητα του προσωπου της.Επίσης αυτή η σειρά δεν χρησιμοποιεί parabens.

   

 

1)      ASLAVITAL MINERAL ACTIV -Intensive moisturizing cream SPF 15: 


          Είναι μία παχιά κρέμα που στο άρωμα της έχει μία αψάδα μη λιπαρή και πολύ απαλή χάρις στα φυσικά έλαια (Jojoba, βούτυρο καριτέ (Shea butter), σκουαλένιο) και των ενυδατικών παραγόντων μακροχρόνιας δράσης που εκχυλίζονται από καφέ φύκια.Στο δέρμα μου είδα φωτεινότητα και μείωση των λεπτών γραμμών, ρυτίδων και πανάδων.Την βάζουμε το  πρωί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.






2)      ASLAVITAL MINERAL ACTIV Anti-wrinke eye contour cream:


                 Είναι μία κρέμα με μαργαριταρένια υφή, δρα ως μάσκα και διορθώνει ατέλειες αποκαθιστώντας τη λάμψη και τη φωτεινή όψη του δέρματος.Αυτό οφείλεται  στο ότι είναι ένα προιόν  2 σε 1.Σκοπός του είναι οτι μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα καλά του αποτελέσματα έχουμε και οικονομία ,στην σημερινή εποχή που ζούμε ειναι σημαντικό σε 1 προιόνα να έχουμε 2 .Την βάζουμε το πρωί  και το βράδυ σε καθαρό δέρμα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Τα αποτελέσματα είναι φανερά μετά από χρήση 28 ημέρων αλλά για την τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο την χρησιμοποιούμαι για τουλάχιστον 56 ημέρες.








  
3)      ASLAVITAL MINERAL ACTIV Anti-age cream with  calcium 45+: 


           Την συγκεκριμένη την έδωσα στην μητέρα μου να την δοκιμάσει.Είναι για ηλικίες 45+ και για να γίνω πιό σαφής για γυναίκες που το δέρμα τους έχει χάσει την σφριγηλότητά του.Από τότε την βάζει συνέχεια και όντως είναι εμφανής τα αποτελέσματα της.Η κρέμα περιέχει το σύμπλεγμα Essenskin, μια συμπληρωματική πηγή ασβεστίου(ειδικά μετά την εμμηνόπαυση ,το ασβέστιο είναι απαραίτητο).Το δέρμα της έγινε σφριγηλό, απαλό και απέκτησε την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη του.Την βάζουμε πρωί  και βράδυ σε καθαρό δέρμα.









4)      ASLAVITAL MINERAL ACTIV Anti-wrinke Meminalizing cream.



           Η κρέμα αυτή προσωπικά την  χάρηκα όταν την δοκίμασα,ο λόγος ήταν ότι ο σκοπός αυτής της κρέμας έιναι η πρόληψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών,καθώς και την προστασία από την ακατινοβολία UV.Είναι ελαφρώς πιό παχιά κρέμα και το άρωμα  της είναι όπως και οι άλλες κρέμες ASLAVITAL(αψάδα).Περιέχει άργιλο και goji berry και φυσικά έλαια,αποκαθιστώντας την ελαστικότητα της ευαίσθητης, με ευρυαγγεία και ρυτίδες επιδερμίδας. Το δέρμα γίνεται απαλό, σφιχτό και μεταξένιο.Την βάζουμε το πρωί.












5)ASLAVITAL MINERAL ACTIV Anti-dark cyrcles gel:



        Είναι ένα συμπυκνωμένο gel για μαύρους κύκλους και τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια. Περιέχει το ένζυμο Πεπτίνη για βαθιά δράση και αυξάνει την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα της επιδερμίδας αι βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία γύρω από τα μάτια . Την βάζουμε το πρωί  και το βράδυ σε καθαρό δέρμα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Τα αποτελέσματα είναι φανερά μετά από χρήση 28 ημέρων αλλά για την τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο την χρησιμοποιούμαι για τουλάχιστον 56 ημέρες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου