Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Gerovital Plant - φυτική σειρά




Gerovital Plant - φυτική σειρά
  
       Η σειρά αυτή είναι η φυτική σειρά της Gerovital και απευθύνεται σε ηλικίες 20 και άνω.
   Προσωπικά την χαίρομαι πάρα πολύ  διότι τα αποτελέσματα της είναι ορατά.Είναι μία σειρά προιόντων που θα έπρεπε να έχουμε όλες μας.



 
1)      Gerovital Plant Nourishing cream(Θρεπτική Κρέμα Νυκτός)nutritiva.



             Είναι μία αραιή κρέμα με ευχάριστο άρωμα και ορατά αποτελέσματα.Ο συνδυασμός από φυσικά έλαια και  οι βιταμίνες Α και Ε βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και καταστέλλουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.Οπως έχω αναφέρει και πρίν λόγω του θυροειδή (το στρές και το άγχος είναι πολύ μεγάλο)το δέρμα μου είχε χάσει την λάμψη και την ελαστικότητα του.Η κρέμα αυτή επανέφερε την ελαστικότητα που είχα χάσει.Την βάζω κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο.










2)      Gerovital Plant Moisturizing cream(ενυδατική κρέμα ημέρας).



                  Είναι μία αραιή ενυδατική με ωραίο άρωμα κρέμα.Χάρις στο σύμπλεγμα Herbatonic και το συστατικό Aquaxyl εξασφαλίζει τη βέλτιστη ισορροπία ενυδάτωσης του δέρματος, θρέφοντάς το από μέσα.Ενιωσα στο πρόσωπο την τόνωση  και ενυδάτωση που χρειαζόμουν,την βάζω καθημερινά και ειδικά σε εμάς που μένουμε σε πόλη και το περιβάλλον είναι ρυπογόνο,είναι μία κρέμα που πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας. Απλώστε την  στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση της (πάντα σε καθαρό πρόσωπο).










3)      Gerovital Plant Anti-wrinkle cream(Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας):


           Για εμάς των +30 είναι απαραίτητο προιόν (κανονικά από τα +20 )
      πλούσιο σε φυσικά έλαια ,όπως αβοκάντο ,σόγια, κερί μέλισσας
      και το βούτυρο κακάο.Εχει επίσης εκχυλίσμα εντελβάις που ενισχύεται από τις βιταμίνες Α και Ε, που εξασφαλίζει πρόσθετη προστασία στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, αποτρέποντας έτσι
      την εμφάνιση των ρυτίδων και τη μείωση αυτών.Το συνιστώ στις φίλες μου ,θα δείτε τις ρυτίδες να εξαφανίζονται και το δέρμα να
      είναι πιό σφιχτό και ελαστικό.Το βάζουμε σε καθαρό πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ ,καθημερινά.








4)      Gerovital Plant Eyes and lips contour serum(Θρεπτικός Ορός (serum) Ματιών & Χειλιών).



             Σε σύγκριση με άλλους ορούς ματιών είναι αραιός με άρωμα εντελβάις, έχει μια ελαφριά, δροσερή υφή και τη συνοχή που τον καθιστά εύκολο στην εφαρμογή.Περιέχει Ceramidyl-Omega που  προλαμβάνει την πρόωρη διεργασία γήρανσης του δέρματος . Δρά  συμπληρωματικά για την αναγέννηση, τη μείωση των ρυτίδων και την πρόληψη της εμφάνισης νέων.Το εντελβάις είναι το ιδανικό συστατικό για τη θεραπεία άτονων επιδερμίδων οι οποίες είναι σε συνεχή επαφή με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το εφαρμόζω κάθε πρωί και βράδυ στο δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη.Ενιωσα το δέρμα μου αναγεννημένο,χωρίς ρυτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου