Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

GEROVITAL H3 DERMA+



GEROVITAL H3 DERMA+


Η συγκεκριμένη σειρά Η3 εγκαινιάστηκε πρίν 45 χρόνια και μέχρι σήμερα συνεχίζει να έχει επιτυχία παγκοσμίως.Εχει σχεδιαστεί για τα φαρμακεία για να προσφέρουν στους καταναλωτές την υψηλή απόδοση για καλλυντικές λύσεις.Είναι για ηλικίες 20+,είναι Υποαλλεργικά / Χωρίς Paraben.


1)  GEROVITAL H3 DERMA+ Active Moisturizing 24h Cream:
 

          Είναι μία φανταστική κρέμα που όταν την έβαλα ένιωσα σαν ένα απαλό ¨¨φίλ쨨να σκεπάζει το πρόσωπο μου και την απαλότητα που είχε κάνει να μην την διαπερνάει τίποτα.Είναι για άτομα που έχουν ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα με αποτέλεσμα  να έχουν ένα ευαίσθητο δέρμα, καθώς στερείται λιπιδίων και νερού. Η κρέμα έχει σχεδιαστεί για να εξισορροπήσει την βαθιά έλλειψη υγρασίας, διεγείροντας την ικανότητα των κυττάρων να συγκρατούν το νερό.Αυτά τα είδα να γίνονται πραγματικότητα στο προσωπο μου.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακράς διάρκειας.Την βάζουμε το πρωί και το βράδυ στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, σε καθαρό δέρμα..




2) GEROVITAL H3 DERMA+ Mattifying Moisturizing Emulsion:  


          Είναι μια ελαφριά κρέμα για μεικτό, λιπαρό δέρμα. Δίνει ματ αποτέλεσμα, ενυδατώνει και διασφαλίζει την πλήρη φροντίδα του λιπαρού δέρματος. Το συστατικό Sebaryl που περιέχει είναι ένα φυσικό στυπτικό, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα καθώς και το Διοξείδιο του Τιτανίου απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και το ματ αποτέλεσμα τονίζεται. Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, το δέρμα παραμένει ματ και άριστα ενυδατωμένο.Την βάζουμε το πρωί και το βράδυ στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.









3) GEROVITAL H3 DERMA+ Anti-Wrinkle Eye Contour Cream: 
 


   Η κρέμα αυτή είναι για ηλικίες 45+,είναι πιό αραιή με ελαφρύ άρωμα,αυξάνει την πυκνότητα του χορίου και την σφριγηλότητα του δέρματος.Τονώνει,ενυδατώνει,καταπραύνει,αναπλάθει και έχει αποτέλεσμα LIFTING.Θα δείτε να μειώνοναι οι ρυτίδες και θα έχετε μία φυσική λάμψη.Την βάζουμε το πρωί και το βράδυ.Είναι για αφυδατωμένο, ώριμο δέρμα.









4) GEROVITAL H3 DERMA+  Anti-Wrinkle and Firming Cream(24): 


       Η κρέμα αυτή είναι για ηλικίες 45+, είναι για αφυδατωμένο, ώριμο δέρμα. Η κρέμα έχει δημιουργηθεί για τη φροντίδα των επιδερμίδων με ρυτίδες και με έλλειψη σφριγηλότητας. Σκοπός της είναι η αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.Θα δείτε στο δέρμα σας να αυξάνεται η σφριγηλότητα του. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει είναι  άμεσα υπεύθυνο για τον βαθμό ενυδάτωσης του δέρματος.Θα τονώσει και θα σας αναζωογονήση.Την βάζουμε το πρωί και το βράδυ στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου