Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Gerovital H3 Classic



Gerovital H3 Classic

     Είναι η κλασσική σειρά της gerovital . Η πρώτη μάρκα αντι-γήρανσης στον κόσμο.Από αυτή τη σειρά ξεκίνησαν όλα και εξακολουθεί να υπάρχει και να αγαπιέται από χιλιάδες γυναίκες σε όλον το κόσμο.Περιέχει ένα σύμπλεγμα 3 συστατικών ,ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ,ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε,JUVINITY(Σύμπλεγμα Νεότητας).



1)  Gerovital H3 Classic Moisturizing lift cream day care: 



           Λατρεμένη κρέμα από εμένα και όλο τον κόσμο,με ελαφριά υφή και ανοιξιάτικο άρωμα ,όπως όλοι η σειρά classic.Είναι για 35+ ηλικίες. Είναι μία κρέμα με επανορθωτικά αποτελέσματα (lifting) και ένα σύμπλεγμα εντατικής, ενυδατικήςδράσης και αναζωογόνησης, που αναπτύχθηκε για ώριμες και αφυδατωμένες επιδερμίδες.Αφήνει μία απαλή αίσθηση,και το δέρμα μου έγινε σφιχτό. Απλώστε καθημερινά, το πρωί, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.








2) Gerovital H3 Classic Intensive moisturizing cream(day): 

   Είναι για 45+ ηλικίες, με ελαφριά υφή.Πλόύσια σε φυσικά έλαια και λίπη αποκαθιστά το υδρο-λιπιδικό προστατευτικό στρώμα του δέρματος.Και το υαλουρονικό οξύ παρέχει τέλεια ισορροπία μεταξύ των φυσικών αποθεμάτων νερού στο χόριο και την καθημερινή απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας.Θα νιώσετε βαθιά ενυδάτωση ,μείωση ρυτίδων και προλαμβάνει στην εμφάνιση νέων.
Απλώστε καθημερινά, το πρωί, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.










 3)   Nourishing anti-wrinkle cream (night). 

            Είναι για 45+ ηλικίες, με πλούσια υφή.Είναι λιπαρή κρέμα ,πλούσια σε έλαια, φυσικά κεριά και λίπη με υψηλή ανοικοδομητική δύναμη και στο αντιγηραντικό σύμπλεγμα Η3, η κρέμα προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης των ώριμων και ξηρών επιδερμίδων. Απλώστε καθημερινά, το βράδυ, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.




4) Gerovital H3 Classic Eyes and lips contour cream:  



    Είναι για 35+ με ελαφριά υφή. Η κρέμα 
προλαμβάνει και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Νιώθεις γύρω από τα μάτια το <<τράβηγμα>> και την βελουδένια απαλότητα.  
Απλώστε καθημερινά, το πρωί και το βράδυ, γύρω από τα μάτια και τα χείλη.





 5)Gerovital H3 Classic Moisturizing lift cream night care: 



           Είναι για 35+ ηλικίες,με πλούσια υφή ωραίο άρωμα.Το σύμπλεγμα από φυσικά έλαια (σόγια, αβοκάντο, σκουαλένιο, Shea Butter) και υαλουρονικό οξύ παρέχει θρέψη και ενυδάτωση για το ώριμο δέρμα.Η κρέμα αυτή βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και διορθώνει τις ρυτίδες. Απλώστε καθημερινά, το βράδυ, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου