Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Sempre Viva Natural Products



 Sempre Viva Natural Products







Καλησπέρα Glamorous,

Σήμερα θα αναφερθώ για ένα ελληνικό προϊόν το  Sempre Viva Natural Products .Εξάλλου η αγάπη μου για τα ελληνικά προϊόντα είναι γνωστή ,όπως και να το κάνουμε ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο και η ελληνική φύση μας τα χαρίζει όλα απλόχερα. Ονομάζεται Sempre Viva (Σεμπρεβίβα...) το χρυσαφί λουλούδι της ελληνικής υπαίθρου που είναι πάντα ανθισμένο!... Συμβολίζει την αιώνια αγάπη και συνδέεται με τον μύθο του Πάρη και της ωραίας Ελένης...( Η ωραία Ελένη όμως ζήλεψε την θέα Αφροδίτη που κατά την μυθολογία ζούσε στο νησί και απαίτησε από τον Πάρη να της πει ότι εκείνη ήταν η πιο όμορφη γυναίκα. Ο Πάρης θέλοντας να καθησυχάσει την ωραία Ελένη της είπε δείχνοντας το κίτρινο άνθος : «Βλέπεις αυτό το λουλούδι; Τα μαλλιά σου έχουν το χρυσαφί του χρώμα, το σώμα σου μοιάζει με τον μίσχο του και το δέρμα σου είναι απαλό σαν τα πέταλά του. Η ομορφιά σου θα διατηρηθεί έτσι για πάντα» ). Και το λουλούδι ονομάστηκε σεμπρεβίβα. ...Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .Η σειρά αποτελείται από αναζωογονητικά αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και χεριών, πλούσια body butter, body scrub καθώς και χειροποίητα σαπούνια και body splash. Η Sempre Viva είναι μια σειρά φυσικών προϊόντων από την BALU S.A.






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν 100 χρόνια από τον Χρήστο Β. ΚΥΛΙΚΑ, ως φαρμακοπωλείο φαρμακευτικών φυτών και δρογών. Το 1918 μετατρέπεται σε εργαστήριο φαρμάκων, με το διακριτικό τίτλο MEDHEL από το γιό του, Βασίλη Χ. ΚΥΛΙΚΑ. Το 1969 μετατρέπεται σε Α.Ε. από τον εγγονό και σημερινό πρόεδρο Χρήστο Β. ΚΥΛΙΚΑ. Από το 2000, ο Βασίλης Χ. ΚΥΛΙΚΑΣ και ο Λουκάς Χ. ΚΥΛΙΚΑΣ, 4η γενεά της οικογενείας ΚΥΛΙΚΑ, διευθύνουν ουσιαστικά την εταιρεία . Η εταιρία αναπτύσσει, παρασκευάζει, εμπορεύεται και κυρίως εξάγει τα ελληνικά φάρμακά της σε χώρες των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ασίας και της Κεντρ. & Νότ. Αμερικής. Το τμήμα Καλλυντικών αντιπροσωπεύει-εισάγει-πωλεί επώνυμα προϊόντα διεθνών οίκων. Η MEDHEL είναι μία από τις 2-3 αρχαιότερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




SEMPRE VIVA shower bath OLIVE (αφρόλουτρο)






 Την πρώτη επαφή με την εταιρία την είχα με ένα άλλο προϊόν της (σαπούνι γαϊδάρας) και είχα μείνει τόσο ενθουσιασμένη που αποφάσισα να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα τους .Η σειρά SEMPRE VIVA shower bath OLIVE είναι μια ΕΚΡΗΞΗ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ από μεθυστικά αρώματα που σε ταξιδεύουν σε ελληνικά νησιά και απαλά στο δέρμα σαν χάδι. Το αφρόλουτρο είναι λευκού χρώματος με πολύ πλούσιο και κρεμώδη αφρό. Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει μια απαλότητα στην επιδερμίδα. Το άρωμα είναι διακριτικό και ελαφρύ και σου θυμίζει ανθισμένα λουλούδια της ελληνικής υπαίθρου αλλά ταυτόχρονα μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα. Το αφρόλουτρο έχει ενυδατική και καθαριστική δράση, και χάρις στα συστατικά ελιάς που περιέχει έχει αποτέλεσμα να θρέφει και να προφυλάσσει το δέρμα από τη ξηρότητα και να βελτιώνει την ελαστικότητα, ενώ απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους, αφήνοντάς το  δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Ξεπλένετε πολύ εύκολα και αυτό αποδεικνύει τη σύνθεσή του από αγνά συστατικά. Το εφαρμόζω σε νωπό δέρμα και μετά ξεπλένουμε. Είναι σε όμορφο μπουκάλι τον 400ml.



SEMPRE VIVA body lotion OLIVE



Mε τη λοσιόν σώματος απλά απολαύστε την αίσθηση (Enjoy the feeling). Είναι μία πιο παχιά λοσιόν  για το σώμα και τα χέρια .Είναι μια φανταστική λοσιόν λευκού χρώματος που απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα χωρίς να αφήσει αίσθηση λιπαρότητας ,το κάνει πολύ απαλό και βελούδινο .Όταν το έβαλα το δέρμα την απορρόφησε κατευθείαν και όλη την ημέρα το δέρμα μου ήταν ενυδατωμένο σε βάθος και χωρίς ξηρότητα, επίσης   βελτίωσε την ελαστικότητά του. Τα φυσικά συστατικά του όπως το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο αβοκάντο,  και το Shea Butter αποδεικνύουν το πόσο αγνά υλικά περιέχει .Το άρωμα του είναι ελαφρύ και διακριτικό και διαρκεί όλη την ημέρα και σου θυμίζει και αυτό λουλούδια. Την απλώνω καθημερινά σε καθαρό δέρμα και απλά αφήνομαι στα ευεργετικά συστατικά της ελιάς. Είναι σε μπουκάλι 250ml και είναι με πρακτική κάνουλα με δοσομετρητή που προσφέρει οικονομία.




 SEMPRE VIVA soap (σαπούνι)



Γενικά τα σαπούνια τα αγαπώ γιατί είναι πάντα από αγνά υλικά. Το συγκεκριμένο σαπούνι SEMPRE θα το αγαπήσετε και εσείς γιατί είναι χειροποίητο .Το σαπούνι είναι πράσινου χρώματος και κάνει πλούσιο αφρό ,και έχει βάση την γλυκερίνη χωρίς επιπλέον χημικές προσθήκες. Το μπάνιο θα είναι απόλαυση με αυτό το σαπούνι. Καθάρισε σε βάθος χωρίς να ξηραίνει το δέρμα μου και ταυτόχρονα το ενυδάτωσε. Είναι ένα ελαφρύ αρωματικό σαπούνι και χαρίζει μετά από μία πιεστική και κουραστική μέρα φυσική αύρα στο σώμα σας και μικρές στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Το σαπούνι αυτό εκτός από απαλότητα και ενυδάτωση χαρίζει χαλάρωση και ευεξία.




Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη σειρά SEMPRE VIVA ,διότι εκτός από τα καλά της καλλυντικά και τις ωραίες μυρωδιές είναι  από μια εταιρία με άρωμα Ελλάδας. Σου θυμίζει κάτι γνωστό και οικείο ,τόσο στην αίσθηση αλλά και τόσο στις μυρωδιές ,εξάλλου η  Sempre Viva (Σεμπρεβίβα...) μεγαλώνει μόνο στα Κύθηρα ,στο σταυροδρόμι τριών θαλασσών. Του Αιγαίου, του Ιονίου και του Κρητικού Πελάγους .Έχει <<αέρα >>Ελληνικό στα αρώματα του!
Τέλος να ευχαριστήσω την Sempre Viva και BALU S.A. για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ και εδώ

2 σχόλια: