Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ



ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ





Γειά σας Glamorous,



Οι περιπετειώδεις διακοπές ενός safari, η κοσμοπολίτικη ανάσα ενός νησιού, η ησυχία του βουνού ακόμα και ένα μεγάλο ταξίδι σε μία από τις ελκυστικότερες πρωτεύουσες του κόσμου, απαιτούν σωστή προετοιμασία για μία γυναίκα που θέλει να είναι παντού και πάντα όμορφη και εξοπλισμένη με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, που θα ενισχύουν και θα εμπλουτίζουν την εμφάνισή της.

Οι συσκευασίες ταξιδιού σε καλλυντικά προϊόντα όπως και ο ελεύθερος χρόνος σας στις προετοιμασίες είναι στοιχεία δυσεύρετα, για αυτό θα πρέπει να βρείτε μία λύση ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το packing  του necessaire τρομάζει πολλές από εμάς. ΄Εχουμε την αίσθηση ότι χρειαζόμαστε τα πάντα στα ταξίδια ή θα προκύψει κάτι  .Απλά σκεφτείτε τη χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας και ακολουθήστε τον κανόνα τον  mini size καλλυντικών!!

Στο σημερινό άρθρο μου θα σας προτείνω τα καλλυντικά που θα πάρω στις διακοπές μου και δεν θα πιάσουν καθόλου χώρο στην βαλίτσα μου!!







My Beauty Vibe --Health & Beauty




Η My Beauty Vibe είναι μια εταιρεία που μέσα από τα προϊόντα της μας φέρνει τις ευεργετικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας κατευθείαν σε μας, όπου κι αν βρίσκεστε, για να ανακαλύψετε τα μυστικά της. Η Health & Beauty έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με βάση τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας , ώστε ακόμη και αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Νεκρά Θάλασσα να έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες της.

Η Νεκρά Θάλασσα είναι από τα πιο αξιοπρόσεκτα θαύματα της φύσεως. Ονομάστηκε Νεκρά Θάλασσα επειδή καμία μορφή ζωής δεν μπορεί να επιζήσει μέσα στο εξαιρετικά αλμυρό νερό της και δεν επιτρέπει σε κανένα αντικείμενο να βυθιστεί στα μυστηριακά βάθη της. Αυτό το μοναδικό γεωγραφικό φαινόμενο συχνά αποδίδεται ως το πρώτο κέντρο περιποίησης του δέρματος στον κόσμο. Πλέον είναι παγκοσμίως γνωστό ως το μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο Spa του πλανήτη. Η υψηλή περιεκτικότητα της στο αλάτι και τα μεταλλικά στοιχεία της θεωρούνται το σύγχρονο «θαύμα» ομορφιάς και ευεξίας. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι θεραπευτικές της ιδιότητες ωφελούν το σώμα με πολλαπλούς τρόπους, είτε μέσα από μάσκες και κρέμες ομορφιάς, είτε μέσα από θεραπείες των spa…..


Η εταιρία διαθέτει καταπληκτικά προϊόντα ,όπως μάσκες με λάσπη για πρόσωπο και σώμα (ισχυρές πλούσιες κρέμες σώματος και προσώπου που είναι εμπλουτισμένες με ιχνοστοιχεία και μέταλλα της λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα, φυτικά εκχυλίσματα, απαραίτητα και επουλωτικά αιθέρια έλαια για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος).


Κρέμες, πηλινγκ και serum που είναι πλούσιες σε υφή, με ενυδατικές και θρεπτικές ουσίες με βάση αγνά συστατικά!

Κρέμες χεριών και ποδιών που παρέχουν προστασία και ενυδάτωση, περιποίηση και αναζωογόνηση του δέρματος σε ξηρό και τραχύ δέρμα. Έχουν πλούσιο συνδυασμό συστατικών που βελτιώνουν την υφή του δέρματος και δημιουργούν μια αίσθηση χαλάρωσης.

Σαμπουάν ,κρέμες  και μάσκες μαλλιών, καθώς και θεραπείες για την τριχόπτωση. Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εμφάνισής σας και απαιτούν συνεχή φροντίδα. Λόγω κλιματικών συνθηκών, ορμονικών αλλαγών, άγχους, υπερβολικής χρήσης  χημικών ουσιών, συχνού styling  και έκθεσης σε θαλασσινό αλάτι ή σκληρό νερό, η τρίχα γίνεται λεπτή και αφυδατωμένη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ψαλίδα και να ξεθωριάζει το χρώμα της. Η εταιρία δημιούργησε θεραπευτικά σαμπουάν για την προστασία των μαλλιών μας από αυτές τις βλαβερές επιπτώσεις.




Τα προϊόντα τα βρισκεται εδώ


                          


Becalm AE




H εταιρεία Becalm ΑΕ είναι μια νέα αμιγώς ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Στόχος τους είναι η διασφάλιση της βελτίωσης της υγείας και της αισθητικής των καταναλωτών τους μέσα από την παρουσίαση στην αγορά ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων υγείας και φροντίδας. Βασική προτεραιότητα τους είναι να προσφέρουν ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, χωρίς επικίνδυνα πρόσθετα, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες τους. 




Δοκίμασα το Lipbecalm- Repair Balm που είναι επανορθωτικό βάλσαμο με επιλεγμένα δραστικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο  για την επανόρθωση των κακώσεων για την μύτη και τα χείλη. Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του με ισχυρά φυτικά δραστικά συστατικά όπως Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Βούτυρο καριτέ, Αλαντοίνη προστάτευσε την επιδερμίδα της μύτης και των χειλιών μου και ελαχιστοποίησε τις βλάβες που οφείλονται στους ερεθισμούς και ειδικά τώρα το καλοκαίρι από τον ήλιο!! Ενυδατώνει με σκοπό να επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, ανακουφίζει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς  ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει σκασίματα και ερεθισμούς, ξηρότητα και απολέπιση στην μύτη και τα χείλη και αποκαθιστά τις ξηρές περιοχές του δέρματος

Επίσης διαθέτει προϊόντα για τους πόνους περιόδου, προβλήματα που ξεκινούν σωματικά και συναισθηματικά ενοχλήματα που κορυφώνονται τις πρώτες μέρες της περιόδου για εξαφανιστούν με το τέλος της !!!


Καθώς και προϊόντα για όσους από εμάς δεν αντέχουμε τις  ζαλάδες και τις ναυτίες στα ταξίδια μας!


Τα προϊόντα τα βρισκεται εδώ




 L'ErbolarioFadopharm






Η FADOPHARM Ηealth & Βeauty Products εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Δραστηριότητα της είναι να εισάγει και να διακινεί στο χώρο των Φαρμακείων μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων φυσικών προϊόντων εγκεκριμένων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που αφορούν την Υγεία και Ομορφιά όλων των ηλικιών.. Τα προϊόντα τους ανήκουν στην ομάδα των Φυσικών Καλλυντικών και των συμπληρωμάτων Διατροφής με πρωτοποριακές συνθέσεις φυτικών εκχυλισμάτων, που προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε απλά καθημερινά προβλήματα. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της L'Erbolario στην Ελλάδα. H L'Erbolario είχε πάντα μια καλή σχέση με τη γη και ακόμη και σήμερα όλες οι πρώτες ύλες της είναι φυτικά έλαια, βότανα και φυτικά εκχυλίσματα από τη φύση. Καλλυντικά για Φυσική Ομορφιά!

·       Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε προϊόντα προσώπου , μάσκες ομορφιάς καθώς και φυσικά προϊόντα για την ενυδάτωση, απολέπιση και αντιγήρανση.

·       Προϊόντα για το σώμα, φροντίδα Χεριών, Στήθος, Πόδια-Γάμπες, Κυτταρίτιδα, Καθαρισμός-Απολέπιση, Ερεθισμοί-Συγκάματα. Προϊόντα  που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και θα απαλλαγείτε από ερεθισμούς και συγκάματα και θα φροντίσετε ολόκληρο το σώμα σας με φυσικά προϊόντα.



·       Προϊόντα για τον  Ήλιο - Μαύρισμα που βελτιώνουν την λάμψη  και το χρώμα του δέρματος, για μια μπρονζέ όψη του καθ’ όλη τη διάρκεια  του χρόνου, με ή χωρίς ηλιοθεραπεία.



Τα προϊόντα τα βρισκεται εδώ




Benelica


Η IΝCOSAL Α.Ε. προσφέρει την εξειδικευμένη και αποτελεσματική σειρά καλλυντικών BENELICA που διακρίνονται για τη μοναδικότητά τους η οποία βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα του εκκρίματος του σαλιγκαριού με περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά 95 % το οποίο παρασκευάζεται, τυποποιείται και ελέγχεται από συνεργαζόμενα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Ινστιτούτα.

Τα προϊόντα  της σειράς Βenelica είναι:



·       Ενυδατική κρέμα / Moisturizing Day Cream

·       Αντιγηραντική κρέμα / Anti-aging cream

·       Κρέμα Ματιών / Eye Cream

·        Serum Lifting

·       Κρέμα Χεριών / Hand Cream

·       Gel Αναζωογόνησης / Regenerative Gel

·       Kρέμα λαιμού και Décolleté / Neck & Décolletage Cream 



Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων τού εκκρίματος σαλιγκαριών με σύγχρονες δραστικές ουσίες (πεπτίδια, βιοτεχνολογικής διεργασίας πολυσακχαρίτες, ένζυμα, παράγοντες αύξησης της διείσδυσης του δέρματος κ.ά.), που μας δίνουν αποτελεσματικά και πολυλειτουργικά προϊόντα. Έτσι, οι φόρμουλες της εταιρείας INCOSAL Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, αφού χρησιμοποιούν τόσο φυσικής προέλευσης ενεργά δραστικά συστατικά όσο και άλλα νεότερης γενιάς με αποδεδειγμένη δράση μέσω in use tests, in vivo δοκιμασιών και κλινικών μελετών.


Τα προϊόντα τα βρισκεται εδώ





Exelia Cosmetics





Συνδυάζοντας τη γνώση της Επιστήμης με τη σοφία της Φύσης, η Cana δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου EXELIA.



Τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας.


H σειρά EXELIA αξιοποιεί το ελαιόλαδο μέσα σε επιστημονική σύνθεση που διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα εργαστήρια Cana διατηρούν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του ελαιόλαδου βιολογικής καλλιέργειας, δημιουργώντας μια φόρμουλα που τα κάνει ακόμη πιο αποτελεσματικά για τη φροντίδα του προσώπου. Έτσι, απαντάνε στις ανάγκες περιποίησης του δέρματος μας αντιμετωπίζοντας τα φυσικά συστατικά με τον πιο εξελιγμένο τρόπο.

Το ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, γι’ αυτό και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας, καθυστερώντας σημαντικά τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.


   24h Hydrating Day Cream SPF 15 UVA for all skin types 

 Έχει ενυδατικές κρέμες ημέρας με τέλεια ενυδάτωση όλο το 24ωρο, αντηλιακή προστασία και υπέροχη υφή, που ρυθμίζουν και διατηρούν σε φυσιολογικά επίπεδα την υγρασία και το pH της επιδερμίδας χάρη στον μοναδικό συνδυασμό αμινοξέων *Unimoist U-125 NP®. Συγκρατούν   την υγρασία στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα αυξάνουν την αντοχή του στις καθημερινές ταλαιπωρίες, επειδή περιέχει υαλουρονικό οξύ (HA).Διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, χάρη στην πανθενόλη (προβιταμίνη Β5). Και δίνει τέλεια υφή και ενυδάτωση με το φυτικό εκχύλισμα Imperata Cylindrica, έλαια αβοκάντο και Αβησσυνίας, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε. 



Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF 15 UVA for Normal and Dry skin



Είναι με πρωτοποριακή σύνθεση που σβήνει τα σημάδια του χρόνου, παρέχει αντηλιακή προστασία και τρέφει το δέρμα σε βάθος χαρίζoντας ζωντάνια και ελαστικότητα στην κανονική και ξηρή επιδερμίδα.

Αναγεννά σταδιακά τα κύτταρα της επιδερμίδας, δίνει ξεκούραστη και νεανική όψη. Επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασία γήρανσης των κυττάρων της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου. Έτσι, μειώνονται σημαντικά οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα.

Συγκρατεί την υγρασία και αυξάνει την αντοχή της επιδερμίδας, επειδή περιέχει υαλουρονικό οξύ. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας και ενυδατώνει, χάρη στην πανθενόλη!

Προσφέρει ολοκληρωμένη ενυδάτωση χάρη στο φυτικό εκχύλισμα Imperata Cylindrica και την ευεργετική δράση του ελαίου Αβησσυνίας.



       Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream for all skin types



Είναι κρέμα ματιών που  καταπολεμά τις ρυτίδες με μια πλήρη σύνθεση από πολύτιμα συστατικά και  δεν αφήνει το χρόνο να πάρει τη λάμψη των ματιών μας!!

Προσφέρει τέλεια υφή, τρέφει την επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της, καταπραΰνει, ενυδατώνει και απαλύνει τους μαύρους κύκλους, προσφέρει ολοκληρωμένη ενυδάτωση χάρη στο φυτικό εκχύλισμα, επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασία γήρανσης των κυττάρων της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου, αναγεννά σταδιακά τα κύτταρα της επιδερμίδας, χαρίζοντας ξεκούραστη και νεανική όψη!!



   Anti-Wrinkle & Firming Serum for all skin types



Ο ορός EXELIA, Anti-Wrinkle & Firming Serum είναι εντατική περιποίηση, αποτελεσματική καταπολέμηση των ρυτίδων και τέλεια σύσφιγξη του δέρματος.

Ενυδατώνει τέλεια, διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, διεγείρει την παραγωγή πρωτεϊνών που μειώνουν την τραχύτητα του δέρματος, μειώνει θεαματικά τις ρυτίδες και τις βαθύτερες γραμμές, παρέχοντας άμεσο αποτέλεσμα lifting, διορθώνει το περίγραμμα και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει!!


Τα προϊόντα τα βρισκεται εδώ



Velvet natural cream & more



Έχει χειροποίητα φυσικά προϊόντα χωρίς χημικά για όλη την οικογένεια.

·       Serum προσώπου με υαλουρονικό οξύ και φυτικά έλαια. Που κάνει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση που κλειδώνει! Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ηλικίες! Φορέστε το συνδυαστικά με μια από τις κρέμες Velvet κάθε βράδυ για θεαματικά αποτελέσματα!!

·       Κρέμα προσώπου 24ωρη💦για την αφυδατωμένη και ώριμη επιδερμίδα 40+. Ιδανική για την προ εμμηνοπαυσιακή και εμμηνοπαυσιακή περίοδο επειδή αντισταθμίζει την έλλειψη της δράσης των οιστρογόνων, προλαμβάνει τον σχηματισμό δυσχρωμιών, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, αναδομεί και βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων!!

·       Κρέμα σώματος 🍁Κατάλληλη για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αλλεργιών. Ιδανική για παιδιά και μωρά.


 Τα προϊόντα τα βρισκεται εδώ










Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω πως όλες οι εταιρίες είναι φανταστικές και πολύ καλές στα αποτελέσματα τους. Τα δείγματα ταξιδιού είναι πρακτικά και δεν πιάνουν πολύ χώρο. Ανεξαρτήτως του μέσου με το οποίο έχουμε επιλέξει να αποδράσουμε, ο άτυπος, χρυσός κανόνας του ταξιδιού λέει ότι πρέπει να ταξιδεύουμε με στυλ και άνεση. Αυτό σημαίνει, ότι εφοδιάζουμε το νεσεσέρ μας με τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα στη μικρότερη και πιο βολική συσκευασία.


Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας!!!!!

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει τις συγκεκριμένες εταιρίες όμως φαίνονται πολλά υποσχόμενες. Αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου είμαι νέα blogger και θα χαρώ πολύ να τα πούμε εκεί :)

    http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Eva eats the apple .Είναι πολύ γνωστές εταιρίες στον χώρο της ομορφιάς και σου συνιστώ να τις δοκιμάσεις.
      Οσο για το καινούργιο σου εγχείρημα στην ομορφιά σου ευχόμαστε καλή επιτυχία,έχεις όμορφη σελίδα!!

      Διαγραφή
  2. Πάντα παίρνω μαζί μου travel size βολεύουν απίστευτα για ταξίδια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή