Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK #2



Pure GOLD Collagen GR








Γειά σας Glamorous,
 

Σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, η επιδερμίδα σας κάθε μέρα δέχεται πολλαπλές «επιθέσεις», τόσο από το περιβάλλον (καυσαέριο, σκόνη), όσο και από το καθημερινό μακιγιάζ, τον ήλιο, τις καιρικές συνθήκες (κρύο, ζέστη) κ.ο.κ., με αποτέλεσμα η φρεσκάδα και η λάμψη του προσώπου σας ,να σας αποχαιρετούν σιγά-σιγά και… διακριτικά.

Προτού, όμως, παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια φροντίδας και αποκατάστασής της, πιστεύοντας ότι η Μητέρα Φύση δεν σας χάρισε την αλαβάστρινη και αγέραστη επιδερμίδα που θα θέλατε και ότι το καυσαέριο της πόλης δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να υπάρχει, δοκιμάστε να την περιποιηθείτε όπως της αξίζει. 


Είτε η φύση σας έχει προικίσει με καλή ποιότητα επιδερμίδας, είτε δεν σας έχει φερθεί και τόσο ευνοϊκά, εσείς δεν πρέπει ποτέ να παραμελείτε τη φροντίδα της, καθώς μόνο έτσι θα κατορθώσετε να ενισχύσετε τη λάμψη της και να κρατήσετε τις ρυτίδες όσο πιο μακριά γίνεται. Για να το πετύχετε δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την καινούργια για την Ελλάδα ,μάσκα υδρογέλης GOLD COLLAGEN……….


Οι μάσκες δεν είναι ένα καινούργιο προϊόν ομορφιάς, τα οφέλη τους είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια... Οι γυναίκες σε κάθε περίοδο της ιστορίας αναζητούσαν μεθόδους που θα ομόρφαιναν το δέρμα τους και οι μάσκες ήταν από τις πιο διαδεδομένες. Στην αρχαία Αίγυπτο έφτιαχναν διάφορα  μείγματα από λάδι ελιάς, στην Αφρική χρησιμοποιούσαν άργιλο, στην αρχαία Ρώμη η αυτοκράτειρα Ποππαία προτιμούσε μια μάσκα από αρωματισμένα δημητριακά. Η βασίλισσα Ελισάβετ λένε ότι όφειλε τη λευκή της επιδερμίδα σε μια μάσκα από ασπράδια .Οι γυναίκες στην αυλή των Γάλλων βασιλέων ανακάτευαν βότανα και οι Κινέζες έβαζαν επιθέματα από τσάι και ρύζι...


Στην σημερινή εποχή δεν χρειάζεται να κάνουμε όλες αυτές τις αλχημείες με τα αμφίβολα  αποτελέσματα  ,διότι η  Pure GOLD Collagen GR με την καινούργια ,καινοτόμα  και πρωτοποριακή μάσκα υδρογέλης GOLD COLLAGEN μας δίνει την λύση στο κουρασμένο και αφυδατωμένο δέρμα μας!!

               



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ




Αποκλειστική διάθεση  των Pure Gold Collagen για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία ELLINIS GROUP LTD .Η Ellinis Group Ltd γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας, της ομορφιάς και της νεότητας υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να γυρίσει αρκετά το χρόνο πίσω! Η Ellinis Group Ltd είναι μια εταιρεία που έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της γυναικείας και αντρικής φροντίδας στην Ελλάδα με προϊόντα OTC, έχοντας επιλέξει για συνεργάτες της διεθνώς καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.


Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με εταιρείες που έχουν εξειδίκευση στη βιοκοσμετολογία και βαθιά γνώση των εξελίξεων στην έρευνα και την τεχνολογία προϊόντων κυρίως διατροφοφαρμακευτικών, διατροφοκοσμετολογικών και κοσμετολογικών που οι ισχυρισμοί τους τεκμηριώνονται από δημοσιευμένες κλινικές έρευνες στο χώρο της ιατρικής.



  
GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK






Από όλα τα καλλυντικά προϊόντα, οι μάσκες περιποίησης έχουν τη μεγαλύτερη δόση ευεργετικών συστατικών στις συνθέσεις τους, για να δώσουν άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπο. Και αν κάποτε ήταν δύσχρηστες και απαιτούσαν χρόνο για να δράσουν, χάρη στις εξελίξεις στην κοσμετολογία και στις νέες τεχνολογίες τις Pure GOLD Collagen, τώρα είναι πιο εύχρηστες και πιο εξειδικευμένες. Οι νέες μάσκες δρουν σε λίγα λεπτά και, ανάλογα με τις ανάγκες σας, έχουν τέλεια αποτελέσματα.

Η μάσκα υδρογέλης GOLD COLLAGEN είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας. Είναι μια νέα λύση περιποίησης της επιδερμίδας, που αναπτύχθηκε ειδικά για αφυδατωμένο και κουρασμένο δέρμα. Είναι η μοναδική υδατοδιαλυτή μάσκα βιο-μήτρα, η οποία συμπυκνώνει μια προηγμένη φόρμουλα, με συστατικά που υποστηρίζουν την φυσική διαδικασία βελτίωσης της ενυδάτωσης του δέρματος, της υφής και λάμψης από έξω προς τα μέσα.



H Μάσκα Υδρογέλης GOLD COLLAGEN είναι μια μάσκα φύλλου gel . Το φύλλο υδρογέλης συμπεριφέρεται σαν ένα δεύτερο δέρμα για να ταιριάζει απόλυτα με το περίγραμμα του προσώπου μας. Κατά την επαφή με το δέρμα του προσώπου, παρέχει άμεση και ευχάριστη ψύξη.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του χρόνου εξομοίωσης της θερμοκρασίας με αυτή του προσώπου, απελευθερώνει με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, απευθείας τα συστατικά στην επιδερμίδα, διευκολύνοντας έτσι τη διείσδυση τους.



Ο πανίσχυρος συνδυασμός των συστατικών της από εκχυλίσματα μαργαριταριών, προσφέρει μια άριστη πηγή αντιοξειδωτικών, ενώ το υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό Οξύ που βρίσκεται φυσικά εντός του δέρματος, υποστηρίζει τη διατήρηση της υγρασίας, αφήνοντας το δέρμα μας σφριγηλό και ενυδατωμένο. Τα εκχυλίσματα συμπλέγματος βοτάνων είναι ένα ισχυρό “μυστικό” μείγμα αντιοξειδωτικών βοτάνων συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων φυκιών και του Τea-tree Oil, τα οποία προσδίδουν στο δέρμα φρεσκάδα και υψηλή ενυδάτωση. Και η Γλυκερίνη βοηθάει το δέρμα να προσελκύσει και να διατηρήσει την υγρασία.




Το καλό με το να είσαι Beauty blogger, είναι ότι όταν έχεις κάποιο καινούργιο προϊόν που δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ξανά ,το μόνο που πρέπει να κάνεις ,είναι να καλέσεις τις φίλες σου και να ετοιμάσεις δροσερά κοκτέιλ .Και αυτό έκανα και εγώ απολαύοντας την  GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK με τις φίλες μου.





 Πώς να τη χρησιμοποιήσετε:





1. Καθαρίστε και στεγνώστε καλά το πρόσωπό σας..


2. Ανοίξτε την αεροστεγή συσκευασία, αφαιρέστε από τη μάσκα τα δύο προστατευτικά films που υπάρχουν εκατέρωθεν και απλώστε την στο πρόσωπο (Η μάσκα παρέχεται σε δύο μέρη, ένα τμήμα που περιλαμβάνει το μέτωπο, τα μάτια και τα μάγουλα και στη συνέχεια ένα άλλο τμήμα που περιλαμβάνει το στόμα και το πηγούνι. Αυτό σημαίνει ότι η μάσκα ταιριάζει τέλεια, ανεξάρτητα το μέγεθος ή το σχήμα του προσώπου σας).  Η μάσκα κολλάει πολύ καλά στο δέρμα μας και δεν θα νοιώσετε την αίσθηση να γλιστράει από το πρόσωπό σας. Καλό βέβαια είναι να είστε  ελαφρώς ξαπλωμένοι και χαλαροί, όση ώρα τη φοράτε. 



















 3. Αφήστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 20 έως 40 λεπτά (Για να είστε βέβαιοι ό,τι θα προσλάβετε το μέγιστο όφελος, αφήστε τη μάσκα για πλήρη 40 λεπτά. Τυχόν περίσσεια προϊόντος μπορεί να παραμείνει στο πρόσωπό σας και να απορροφηθεί από αυτό).


4. Αφαιρέστε τη μάσκα απαλά και αφήστε το περίσσευμα υγρασίας να απορροφηθεί από το δέρμα! Μετά την αφαίρεση, θα διαπιστώσετε ό,τι το δέρμα σας είναι σούπερ ενυδατωμένο, σφριγηλό, με λεία επιφάνεια και τέλεια υφή.

















Είναι μια μάσκα που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και μειώνει τις ρυτίδες, αφήνοντας την επιδερμίδα σας δροσερή και απαλή.

Εξαιτίας της σύστασης της και της παρατεταμένης της εφαρμογής στο πρόσωπο, ανοίγουμε τους πόρους και αποκτάμε διεισδυτικότητα και με αποτέλεσμα να "σπρώχνει" μέσα στο δέρμα μας όλες τις θρεπτικές της ουσίες! Πέραν όμως των θρεπτικών ουσιών, η μάσκα προσώπου GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK έχει και "καθαριστικές" ιδιότητες. Για παράδειγμα, αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα, το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τις ουσίες που έχουνε κατακάτσει στο δέρμα μας, με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο καθαρό, απαλό και νεανικό. Επίσης, με τη μάσκα GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK κάνουμε παράλληλα ελαφρά απολέπιση . Η αφαίρεση του ανώτερου στρώματος των νεκρών κυττάρων του δέρματος, σημαίνει ότι η μάσκα μπορεί να λειτουργήσει και βαθύτερα στο δέρμα .Η τακτική απολέπιση μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και να βελτιώσει  τη λάμψη του δέρματός μας.

Είναι μία μάσκα που καθαρίζει, ενυδατώνει και γεμίζει τις ρυτίδες, που καταπραΰνει από ερεθισμούς, που δρουν κατά της κούρασης και του στρες, έχει αντιρυτιδική δράση, χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα.



Την μάσκα την εφαρμόζω μία φορά την εβδομάδα για 2 έως 3 μήνες ή περισσότερο, ώστε να μπορέσω να κρατήσω την επιδερμίδα μου σε τέλεια κατάσταση επι μακρό χρονικό διάστημα και με πιο μόνιμα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Είναι για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα.

1 Συσκευασία περιέχει 4 Μάσκες υδρογέλης = 1 Μήνας αγωγή.

Κάθε μάσκα προσώπου είναι μέσα σε μια ξεχωριστή και αεροστεγώς κλειστή θήκη.

οι μάσκες αυτές είναι ιδανικές για ταξίδια και διακοπές καθώς είναι σε ατομική συσκευασία και πιάνουν ελάχιστο χώρο, οπότε αν το τολμήσετε, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι σας σε αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο, για να κάνετε την τέλεια εμφάνιση όταν χρειαστεί!

Από το σκεύασμα έχουν αποκλειστεί οποιαδήποτε επικίνδυνα συστατικά όπως parabens, φθαλικές ενώσεις, triclosan και θειικά άλατα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την μάσκα GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK και τις ευεργετικές ιδιότητες της. Θα δείτε ένα μικρό θαύμα να γίνεται στο πρόσωπό σας .Εγώ και οι φίλες μου τις ευχαριστηθήκαμε τόσο πολύ και το σίγουρο είναι ότι πλέον μπήκανε για τα καλά στην περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Pure GOLD Collagen GR για την χορηγία των προϊόντων!!



Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ και εδώ

2 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο,είναι τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλοφορεί για πρώτη φορά στη Ελλάδα και δεν θα πιστεύετε το πόσο καλό προιόν είναι.Κάνει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα..

      Διαγραφή