Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Body Touch



Body Touch




Γειά σας Glamorous,


Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση.....


Αν μια απόδραση σε ένα spa ακούγεται σαν κάτι μακρινό, δε χρειάζεται να απογοητεύεστε. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο δικό σας μπάνιο. Αφήστε τις έννοιες σας ,έξω από το μπάνιο σας και απολαύστε μικρές στιγμές πολυτέλειας !!!  


Γεμίστε τη μπανιέρα σας, επιλέξτε το αγαπημένο σας αφρόλουτρο με το άρωμα που προτιμάτε, βάλτε μουσική στο μπάνιο, ανάψτε κεριά για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα, απλά «παγώστε» το χρόνο και ανάγετε  το αφρόλουτρο σε ιεροτελεστία.


Τα αφρόλουτρα και οι λοσιόν σώματος είναι ό,τι καλύτερο για το σώμα και το πνεύμα μας. Για αυτό δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν της σειράς Body Touch με τα αναζωογονητικά αρώματα που θα σας φτιάξουν  τη διάθεση…









ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….

Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη,Ασία,Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax® έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax® μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax® πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Body Touch – Foam Bath –Delicious Apple






Μετά από μία μακρά, σκληρή, αγχωτική μέρα στη δουλειά, ένα αφρόλουτρο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλύνετε τον πόνο στους μυς σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε τις ανησυχίες και τα άγχη σας που θα εξαφανιστούν μέσα στις φυσαλίδες. Τίποτα δεν είναι καλύτερο ή πιο ξεκούραστο από ένα υπέροχο μπάνιο με αφρόλουτρο. Τα αφρόλουτρα όχι μόνο βοηθάνε να απελευθερωθεί το άγχος, αλλά προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.!



Το Delicious Apple είναι ένα φρουτώδες αφρόλουτρο πράσινου χρώματος με πλούσια τζελ υφή….Η τζελ υφή του χαρίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μια αξεπέραστη αίσθηση απαλότητας. Χάρη στην ενυδάτωση που προσφέρει, την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Καταπραΰνει άμεσα και αρωματίζει ευχάριστα το δέρμα, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση ευεξίας. Κάνει με μικρή ποσότητα πλούσιο αφρό που αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα μου χαρίζοντας  αίσθηση καθαριότητας ,απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί για πολλές ώρες!!


Αιχμαλωτίζοντας το άρωμα του γλυκού δροσιστικού πράσινου μήλου, αυτό το αφρόλουτρο έχει καθαριστικά και ενυδατικά στοιχεία αφήνοντας το δέρμα απαλό και απαλά αρωματισμένο.





BODY LOTION-Delicious Apple




Αν είσαι γυναίκα, ξέρεις πόσο σημαντική είναι η καθημερινή ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Το καλοκαίρι το δέρμα αφυδατώνεται από τον ήλιο και το αλάτι και φαίνεται θαμπό. 

Σύμμαχός σου για πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα είναι η θρεπτική λοσιόν σώματος Delicious Apple, που χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα και ένα ελαφρύ μασάζ αρκούν για να προσφέρει στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα που χρειάζεται, αλλά και στον εαυτό μας την προσοχή που του αξίζει. Με μοναδικό άρωμα πράσινου μήλου , πλούσια σύνθεση και θρεπτικά συστατικά η Delicious Apple προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί για περισσότερες από 24 ώρες. Το αποτέλεσμα της λαμπερής επιδερμίδας και η αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας!


Είναι πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος ,λευκού χρώματος με ρευστή υφή . Εμπλουτισμένη με μαλακτικά συστατικά, αγκαλιάζει με την αρμονική της νότα τις αισθήσεις σας, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει το σώμα. Αιχμαλωτίζοντας τη στιγμή, αυτή η πλούσια κρέμα, απορροφάται εύκολα και γρήγορα, ενυδατώνει και θρέφει άμεσα την επιδερμίδα και αφήνει ένα μοναδικό άρωμα από εκχύλισμα πράσινου δροσερού μήλου!!


Εφαρμόζω την κρέμα σώματός αμέσως μετά το αφρόλουτρο ή το ντους και την απλώνω  καλά σε χέρια, πόδια, πλάτη και στέρνο, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στα σημεία που ίσως είναι περισσότερο ξηρά και αφυδατωμένα, όπως είναι οι αγκώνες ή τα γόνατα.


Είναι ιδανική για εφαρμογή μετά από μια ημέρα στην παραλία. Ακόμη και το χειμώνα, όταν το δέρμα στεγνώνει πολύ γρήγορα, γι’ αυτό πραγματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

• Ενυδατώνει τόσο πολύ το δέρμα μου χάρις στη γλυκερίνη, τη βιταμίνη Ε και την  πανθενόλη  προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα….


• Μυρίζει όμορφα! Μυρίζει καλοκαίρι.. και ποιος δεν θα ήθελε μια μυρωδιά που θα του θυμίζει ανέμελες  στιγμές!!


• Χαρίζει τέτοια λάμψη που θα θες να αναδεικνύεις συνεχώς το σώμα σου.


• Δεν αφήνει λιπαρότητα. Μπορείς άνετα να το εφαρμόσεις και έπειτα να ντυθείς για να φύγεις.


• Επανορθώνει περιοχές ξηρές


Εφαρμόζω μια μέτρια ποσότητα λοσιόν σώματος Delicious Apple πάνω σε καθαρό δέρμα, δύο ή περισσότερες φορές ημερησίως ανάλογα με το πόση υγρασία χρειάζεται το δέρμα μου. Δεν λεκιάζει το δέρμα ούτε τα ρούχα ακόμα και εάν εκτίθεται στο φως του ήλιου. Δεν χρειάζεται μασάζ στο δέρμα, μόνο εφαρμογή σαν οποιαδήποτε άλλη κρέμα και αυτό είναι αρκετό για φωτίσει το δέρμα.




Body Touch -FOAM BATH- LEMON PIE





Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στις μυρωδιές που χαρακτηρίζουν μια εποχή του χρόνου: όπως το χειμώνα αναζητούμε τα γλυκά αρώματα των ζεστών μπαχαρικών έτσι και το καλοκαίρι αναζητούμε τη μεθυστική εσάνς του νυχτολούλουδου , των εποχιακών φρούτων και εσπεριδοειδών στα σοκάκια και τις αυλές των νησιών.. Αρώματα που θυμίζουν Μεσόγειο και υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι ,με άρωμα Λεμονιού!!!
 

Χάρη στο Body Touch -FOAM BATH- LEMON PIE η ημέρα ξεκινά με ένα χάδι. Πλούσιο σε υφή και χρώματος πορτοκαλί, χαρίζει μια μοναδική εμπειρία φροντίδας στο μπάνιο, αλλά και μετά από αυτό, αφού αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται  ακόμα και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική. 

Κάνει πλούσιο αφρό και όλη η ηλιόλουστη γλυκύτητα του λεμονιού εισβάλει στο μπάνιο σας, πλημμυρίζοντάς το με ένα έντονο φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών με κίτρινες και όξινες νότες για μια στιγμή σαγηνευτικής χαλάρωσης και απόλαυσης…..





BODY LOTION Lemon Pie




Μπορεί τον χειμώνα να μην ήσασταν τόσο συνεπής με την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι καλό είναι να αλλάξετε ρουτίνα. Αν θέλετε να έχετε απαλή επιδερμίδα, δεν έχετε παρά να εφαρμόζετε καθημερινά, αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο σας, την ενυδατική λοσιόν σώματος Lemon Pie.

 Είναι μια λευκή σαγηνευτική λοσιόν σώματος που απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, χαρίζοντας της μεταξένια απαλότητα. Διατηρεί την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος και το κάνει να φαίνεται απαλό και βελούδινο….Η γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και η πανθενόλη που περιέχει κάνουν το δέρμα ελαστικό, ενυδατωμένο και το κάνει να φαίνεται νεανικό!!


Είναι μια κρέμα που ενυδατώνει και αρωματίζει την επιδερμίδα με μεσογειακές νότες από λεμονιού που αγκαλιάζουν το σώμα και το ντύνουν με ένα ανάλαφρο άρωμα!!

 Την εφαρμόζω καθημερινά ,όσες φορές θέλω σε όλο το σώμα μου ή στα σημεία που έχω ξηροδερμία.



Body Touch -FOAM BATH -ICE MUSK




Το καθημερινό μου  κατ’  οίκον spa, βασίζεται ως επί το πλείστον σε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο μέσα σε ζεστό νερό, στο οποίο μένω βυθισμένη και ξεχνάω για λίγη ώρα τα πάντα!

Πρόσφατα απέκτησα άλλον ένα λόγο για να περιμένω πώς και πώς τη στιγμή της βουτιάς στη μπανιέρα. 


Ο λόγος είναι το  ICE MUSK που με προσκαλεί  για περίπατο σε έναν κήπο από το παρελθόν. Το αφρόλουτρο ICE MUSK αποκαλύπτει ένα άρωμα που μας αιχμαλωτίζει από τις πρώτες κιόλας νότες του, με την ακαταμάχητη φρεσκάδα του.


 Το Body Touch -FOAM BATH -ICE MUSK  είναι ένα πλούσιο σε υφή τζελ, διάφανου χρώματος που καθαρίζει απαλά το δέρμα μας ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσική του ισορροπία, την απαλότητα και την ελαστικότητά του. Στην καρδιά αυτού του κήπου συναντάμε τις λεπτεπίλεπτες νότες  και μυρωδιές απ’ το παρελθόν. Σαγηνευτικό, έντονο άρωμα που προκαλεί μία αίσθηση δροσιάς και ελκυστικότητας.  Το ICE MUSK ξυπνά τις αισθήσεις και  διεγείρει τον αισθησιασμό!!!


Θρέφει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και την αφυδάτωση. Ανακουφίζει το δέρμα αμέσως από την αίσθηση «τραβήγματος», ενώ το ευαίσθητο δέρμα καταπραΰνεται και ανακτά την απαλότητά του.

 θα αγκαλιάσει και αναζωογονήσει το δέρμα σας για μια στιγμή γλυκιάς και ευχάριστης ενυδάτωσης.




BODY LOTION Ice Musk




Το δέρμα του σώματος μας είναι εξίσου σημαντικό με το δέρμα του πρόσωπό μας, έτσι δεν αμελούμε την ενυδάτωση του…. Γνωρίζατε όμως ότι το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας; Πολλά από αυτά που βάζουμε στο δέρμα μας απορροφούνται μέσω του δέρματός μας, βαθιά μέσα στο σώμα μας, οπότε αν θέλουμε το ξηρό, θαμπό και τραχύ δέρμα μας να αποκτήσει και πάλι την όψη και υφή που πάντα θέλαμε δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε και να περιποιηθείτε το σώμα σας με την BODY LOTION Ice Musk, μια πανέμορφη λοσιόν σώματος.


Είναι μία λευκή με ρευστή υφή ,λοσιόν σώματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, προστασία από ερεθισμούς και ταυτόχρονα τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η BODY LOTION Ice Musk είναι μια εντελώς μοναδική εμπειρία, κάνοντας το δέρμα μας να δείχνει φρέσκο, ελαστικό, λείο και ενυδατωμένο, με θρεπτικά οργανικά συστατικά και όμορφο άρωμα Musk . Ελαφριά, μη λιπαρή κρέμα για ορατά πιο λαμπερό δέρμα με μεταξένια σύνθεση. Αποκαθιστά την άνεση του σώματος, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και δημιουργεί μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας!!!!Θρέφει το διψασμένο δέρμα μου ενώ απορρόφαται γρήγορα .Το δέρμα μου έγινε απαλό, εύπλαστο, και λαμπερό έτοιμο να αντιμετωπίσει τον κόσμο. 


Την εφαρμόζω καθημερινά σε όλο το σώμα μου!!!

΄Ολες οι λοσιόν σώματος και τα αφρόλουτρα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας .










Για το τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω πως τα προϊόντα  Body Touch είναι μια εκπληκτική σειρά με ενεργά συστατικά, πολλαπλές ιδιότητες και υπέροχα αρώματα που φροντίζουν το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ευεξία σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα προϊόντα της σειράς Body Touch ήρθαν για να προσφέρουν μία νέα εμπειρία στο μπάνιο ή το ντους σας και στην περιποίηση του σώματός σας. Επιλέξτε ανάμεσα στα 6 διαφορετικά αρώματα Βody Touch (Lemon pie, Choco caramel,Peach vanilla,Ice musk,Greek summer,Delicious apple )αυτό που σας ταιριάζει απολαύστε το μπάνιο ή το ντους σας και την ενυδάτωση της επιδερμίδας και αποδράστε από την καθημερινότητα!  Περιέχουν ενεργητικά συστατικά καθαρισμού. Δημιουργούν απαλό αφρό και καθαρίζουν το δέρμα χωρίς να χρειάζεται πολύ τρίψιμο.. Και μην τα κρατήσετε μόνο για εσάς…


Με τα Body Touch η περιπέτεια ξεκινάει πριν από την χρήση τους. Κατεβάζοντας την εφαρμογή Augmented Reality BODYTOUCH με Google store ή Apple Store, και  σκανάροντας το λογότυπο BODY TOUCH στην μπροστινή πλευρά της συσκευασίας, η συσκευασία  ζωντανεύει! Τα κυκλικά σχήματα αρχίζουν να περιστρέφονται στους ρυθμούς της μουσικής και μέσα από αυτά βγαίνουν  τα αρώματα σε μορφή μήλου, σοκολάτας, παγωτού κλπ.

Το δημιουργικό της συσκευασίας  είναι δυναμικό! Ακολουθεί τις νέες τάσεις του design με έντονα τα γραμμικά στοιχεία και  χρωματικούς κώδικες. Είναι ημιδιάφανα για να υπάρχει «διαφάνεια» και να φαίνεται το δελεαστικό περιεχόμενό τους. Είναι πολύ όμορφες συσκευασίες!!



 Τα προϊόντα BodyTouch τα βρίσκεται στα supermarkets και σε καταστήματα καλλυντικών, αλλά και στο eshop της εταιρίας: www.flax.gr



 Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία των προιόντων!!!

2 σχόλια:

  1. Τα έχω δοικιμάσει ,όχι όλα ,αλλά είναι όντως απίστευτα καλά.Τόσο σε μυρωδιές,όσο και στην ενυδάτωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καταπληκτικά προιόντα με πολύ καλές τιμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή