Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

NATURA DANZA



NATURA DANZA







Η σύγχρονη γυναίκα, χάνεται μέσα στους χίλιους ρόλους που αναλαμβάνει μεγαλώνοντας θέλοντας και μη…….με αποτέλεσμα να αφήνει την φροντίδα του δέρματος της. Τα γυναικεία της ένστικτα, την προστάζουν να φροντίζει πρώτα όλους τους άλλους και στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, στα λίγα λεπτά που της απομένουν, θα βάλει βιαστικά μια κρέμα .Το επόμενο πρωί, όλα επαναλαμβάνονται …βιαστικά.


Αγαπημένες μου φίλες, δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο για φροντίδα και περιποίηση. Για να κοιτάτε τον εαυτό σας το πρωί στον καθρέφτη και να ακτινοβολείτε από υγειά και ομορφιά!!


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στο χορό της NATURA DANZA………


Προϊόντα εμπνευσμένα από την φύση με υπέροχες υφές και ιδιαίτερα αρώματα.







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Ιδρύθηκε τον 20 Μαρτίου 2015 


Τα προϊόντα NATURA DANZA είναι αγνά, χωρίς χημικά ή συντηρητικά, σέβονται τη φύση και φυσικά το δέρμα μας. Όλα τους τα καλλυντικά περιέχουν υλικά που η ίδια η φύση μάς προσφέρει απλόχερα, χωρίς χημικές ουσίες, αλλά με συνταγές βασισμένες στην παράδοση της εταιρίας τους, η οποία χαρακτηρίζεται από γνώση και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα.


Το δέρμα μας αξίζει και χρειάζεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, με τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Η NATURA DANZA το γνωρίζει αυτό και μας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιδέες των οποίων πηγάζουν από την επιθυμία μας για έναν πιο υγιεινό και πιο συμβατό με τη φύση τρόπο ζωής.


NATURA DANZA σημαίνει χορός της φύσης.

Αφήστε λοιπόν τη φύση να χορέψει στο σώμα σας!






Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:






Natura Danza Body Cream

(Κρέμα Σώματος για εντατική ενυδάτωση)






Τις μέρες που δεν προλαβαίνουμε να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας όπως της αξίζει, αναγκαζόμαστε να προσπεράσουμε  ορισμένα σημαντικά βήματα, όπως αυτό της ενυδάτωσης. Αυτό όμως, μπορεί σταδιακά να αφυδατώσει το δέρμα μας, γι' αυτό καλό είναι να μην το παραλείπουμε  ακόμη κι αν βιαζόμαστε.

Δύο λεπτά αρκούν για να εφαρμόσουμε μια body cream που θα μας χαρίσει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Το καλύτερο είναι να επιλέξουμε ένα προϊόν με ξεχωριστό άρωμα για να μυρίζουμε υπέροχα όλη μέρα.


Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η Body Cream της Natura Danza!!!

Είναι μια λευκή κρέμα πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, συσφίγγει  και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Η υφή της είναι ρευστή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα!!!! Φυσικά εκτός από αυτό, κάνει το δέρμα μου μεταξένιο και απίστευτα λείο.. Το ζελέ της Aloe Vera που περιέχει η κρέμα διεισδύει σε βάθος στο δέρμα, το καθαρίζει και αποτελεί φυσικό αναισθητικό. Ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα .Ενώ η Πανθενόλη  αναπληρώνει τις φυσικές απώλειες υγρασίας ,γεμίζει εκ των έσω τις λεπτές γραμμές οι οποίες έχουν σχηματιστεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ξηρότητα, έντονο κνησμό και ηλιακό έγκαυμα.


Η μυρωδιά της Τσιχλόφουσκας  έχει κάτι το απροσδιόριστα γνώριμο και με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είναι σαν να ενεργοποιεί εκείνο το κέντρο του εγκεφάλου μου που συγκρατεί κάθε καλή ανάμνηση (από την παιδική μου ηλικία). 


Την εφαρμόζω πρωί και βράδυ σε όλο το σώμα μου ή σε σημεία με ξηρότητα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και κυρίως στις περιπτώσεις όπου η επιδερμίδα χρειάζεται εντατική ενυδάτωση.



Natura Danza- TANNING OIL-Coconut

(Λάδι για μαύρισμα)




Για αιώνες, οι άνθρωποι στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία έχουν λαχτάρα με ορισμένα στοιχεία της ζωής που είναι προφανείς κυρίως σε τροπικές και θερμές χώρες. Στην αγαπημένη μας Ελλάδα τα καλοκαίρια μας είναι πάντα πολύ ζεστά!!!Κατά κύριο λόγο, οι άνθρωποι αγαπούν την έντονη ηλιοφάνεια και ζεστό κλίμα. Δεύτερον, θέλουν χάλκινο χρώμα, ήλιο και μαυρισμένο δέρμα. Το Natura Danza- TANNING OIL-Coconut είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, λαμπερές, φωτεινές και με sexy μαύρισμα!!!!



Είναι σε υγρή μορφή και διεισδύει τέλεια στην επιδερμίδα, αφήνοντας την δροσερή και ηλιοκαμένη….



Περιέχει καροτέλαιο, και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε .Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος. Προστατεύει  από την ξηρότητα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση καταπολεμώντας τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες.

 Το άρωμα καρύδας , μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά.
Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής».
 


Δεν έχει κερδίσει άδικα λοιπόν τη φήμη σαν το πιο υγιεινό έλαιο που υπάρχει στον κόσμο. Το λάδι μαυρίσματος NATURA DANZA επιταχύνει το μαύρισμα και συγχρόνως θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.


Είναι για όλους τους τύπους δέρματος και το εφαρμόζω ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Το λάδι μαυρίσματος ΔΕΝ περιέχει αντιηλιακά φίλτρα.







Natura Danza-Multi - Purpose Lotion

(Πολυχρηστική Λοσιόν δύο φάσεων με ροδόνερο, αμυγδαλελαιο, χαμομήλι και βιταμίνη Ε για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά)




Για να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο-σώμα και μαλλιά  που λάμπουν, η σωστή λύση είναι να διαθέτετε προϊόντα ομορφιάς .Η αλήθεια είναι όμως ότι οι περισσότερες από εμάς κουραζόμαστε να χρησιμοποιούμαι διαφορετικά προϊόντα για το πρόσωπο, μαλλιά και σώμα .Είναι μια πολυδάπανη διαδικασία και εξαντλητική με αποτέλεσμα να τα έχουμε σκονισμένα στα ράφια μας!! Και το χειρότερο τώρα το καλοκαίρι είναι ότι οι βαλίτσες μου θέλω να είναι άδειες και να γεμίσουν από τα σουβενίρ των διακοπών μου και όχι με πολλά καλλυντικά.


Την λύση μας την δίνει η Natura Danza με την Πολυχρηστική Λοσιόν δύο φάσεων !!!!


Είναι μια ενυδατική λοσιόν δύο φάσεων για βελούδινη απαλή επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα και για μαλλιά απαλά σαν μετάξι.

Είναι το ελιξίριο για όλες τις περιοχές που έχουν ανάγκη από έξτρα περιποίηση……..


Έχει το μοναδικό και ασύγκριτο πλεονέκτημα να απορροφάται αμέσως χωρίς να λαδώνει.  Θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ  διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητά της.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και καθαρίζει σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και υγεία. Στα μαλλιά, δίνει λάμψη και αντιμετωπίζει την ψαλίδα. Ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, βοηθά στη πρόληψη της πιτυρίδας. Είναι ευεργετική για όλους τους τύπους δέρματος από τα πολύ ξηρά μέχρι τα λιπαρά με προβλήματα ακμής. Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ''βαριά'' προϊόντα περιποίησης.


·       Ιδανική για τον καθαρισμό του προσώπου, αφαίρεση μακιγιάζ, ρύπων, σκόνης κ.α. Χρησιμοποιείται τόσο για την πρόληψη όσο και για την θεραπεία της ακμής. Μειώνει την ερυθρότητα και τις κοκκινίλες του δέρματος μιας κι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

·       Αφήνει το δέρμα μας λείο και απαλό χωρίς να το ξηραίνει. Ιδανική για μετά το ξύρισμα καθώς αφήνει το δέρμα απαλό και μυρωδάτο. Η βιταμίνη C του τριαντάφυλλου θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματος των κυττάρων του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες. Διατηρεί την ισορροπία φυσικού PH  και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.


  • Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα προλαμβάνοντας τη δημιουργία ρυτίδων. Βοηθάει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος αφήνοντας το λαμπερό και απαλό. 

  •  Διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές κι επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Έχει τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.


  • Χρησιμοποιείται ως μάσκα για τα μαλλιά πριν το λούσιμο και τους χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα. Κατάλληλο για την θεραπεία των σπασμένων άκρων της τρίχας.

Είναι σίγουρα το πιο πρακτικό προϊόν που είχα ποτέ. Τα κάνει όλα με ένα μπουκάλι και είναι ότι πρέπει για τα ταξίδια μας!!



Natura Danza-Body Lotion- SHEA BUTTER –AVOCADO- Πούδρα




Τα σώμα και το πρόσωπο αποτελούν τη μεγαλύτερη επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος που είναι εκτεθειμένη στις επιδράσεις της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος γενικότερα. Η επανειλημμένη επαφή του δέματος με το νερό είναι η πιο συνηθισμένη αιτία της πρόκλησης ξηρότητας και αφυδάτωσης. Εκτός από το νερό βέβαια υπάρχουν άλλοι παράγοντες που οδηγούν στην αφυδάτωση της επιδερμίδας όπως η χαμηλή ατμοσφαιρική υγρασία, η UV ακτινοβολία, η χρήση απορρυπαντικών.


Αποτέλεσμα της ύπαρξης αυτών των παραγόντων είναι η επιδερμίδα να δείχνει τραχιά και ξηρή με σκασίματα και άγρια υφή!!!!


Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ απαιτητική με τις κρέμες σώματος. Θέλω, όχι μόνο να προσφέρουν στην επιδερμίδα μου το μέγιστο, αλλά και το αποτέλεσμά τους να έχει διάρκεια.
 

 Η λοσιόν σώματος SHEA BUTTER –AVOCADO- Πούδρα, είναι μια ελαφριά, λευκή, μη λιπαρή ενυδατική λοσιόν σώματος με εξαιρετική υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς ν ‘αφήνει αίσθηση λιπαρότητας,  που ανακουφίσει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και εύπλαστο. Προσφέρει έντονη ενυδάτωση και έχει καταπραϋντικές ιδιότητες στις ευαίσθητες επιδερμίδες.


Το αμυγδαλέλαιο και shea butter που περιέχει, θρέφουν, ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα και τονώνουν την ελαστικότητά της, διατηρώντας την απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη. Το έλαιο αβοκάντο που περιέχεται στη λοσιόν μειώνει την ξηρότητα και την όψη της γερασμένης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Απολαύστε την βελούδινη απαλότητα και ανανέωση σας, χάρη στα πλούσια φυσικά, ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά της


Νιώστε την ευεξία και την μαγεία που σας προσφέρει το θηλυκό άρωμα της ΠΟΥΔΡΑΣ….που διαρκεί ευχάριστα για πολλές ώρες. Η λαχταριστή πούδρα θα αφήσει πίσω της ένα άρωμα αθώο αλλά και σαγηνευτικό.



Την εφαρμόζω σε όλο το σώμα μου και είναι ιδανική για καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο, την ηλιοθεραπεία, και είναι κατά της ξηροδερμίας, των σκασιμάτων και των ερεθισμών του δέρματος. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος.



Όλα τα προϊόντα Natura Danza είναι σε πρακτικές συσκευασίες με καταπληκτικά αρώματα!!!







Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη σειρά Natura Danza ,διότι εκτός από τα καλά της καλλυντικά και τις ωραίες μυρωδιές είναι μια εταιρία με άρωμα Ελλάδας. Σου θυμίζει κάτι γνωστό και οικείο ,τόσο στην αίσθηση αλλά και τόσο στις μυρωδιές τω προιόντων .

Τέλος να ευχαριστήσω την Natura Danza για την χορηγία των προϊόντων .


 Τα προιόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου