Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

"Kαι όμως υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες. NATURA DANZA, η ελληνική εταιρία φυτικών καλλυντικών που δεν φοβήθηκε την κρίση"

"Kαι όμως υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες. NATURA DANZA, η ελληνική εταιρία φυτικών καλλυντικών που δεν φοβήθηκε την κρίση"




H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει επιχειρηματικά την αγάπη της για την φύση και τον άνθρωπο. Το όνομα NATURA DANZA σημαίνει χορός της φύσης στα ιταλικά κι έχει τα αρχικά του ονόματός της (Ν-atassa D-esipri).

 Η ιδέα γεννήθηκε πριν μία περίπου δεκαετία, που ως φοιτήτρια Ιατρικών Εργαστηρίων, θέλησε να πειραματιστεί, φτιάχνοντας καλλυντικά για την ίδια και για τ’αγαπημένα της πρόσωπα. Όποιος τα δοκίμαζε ενθουσιαζόταν. Έτσι, η ιδέα γέννησε το όνειρο για μια δική της σειρά καλλυντικών. Χωρίς καθόλου κεφάλαια, καμία δανειοδότηση και κανενός είδους επιχορήγηση από ΕΣΠΑ, με πολύ μεράκι και αγάπη αλλά κυρίως με πολλή υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους της, κατάφερε να βγάλει τις πρώτες ολοκληρωμένες σειρές για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από την ελληνική φύση αλλά και την φύση του κόσμου όλου. Είναι αποκλειστικά φυτικές κι έχουν πίσω τους ισχυρή βιβλιογραφία. Για παράδειμα, η Acmella Oleracea, είναι εκχύλισμα, που προέρχεται από φυτό του ινδικού ωκεανού. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες τόσο για την προληψη όσο και για την θεραπεία των ρυτίδων και περιέχεται στην σειρά αντιγήρανσης η οποία έχει γίνει ανάρπαστη.


Το target group της ‘’NATURA DANZA’’ είναι άνδρες και γυναίκες, που αναγνωρίζουν τον ρόλο της φύσης στη ζωή τους. Οι δείκτες πιστότητας των πελατών της είναι υψηλοί. Τα προϊόντα διατίθονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.naturadanza.gr κι επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Ακόμη μια εταιρία που έμαθα από σένα!! Φιλιά πολλά και συνέχισε να μας μαθαίνεις νέα προϊόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Penny .Χαίρομαι πολύ που μέσα από το blog μας μαθαίνεις για τις καλύτερες εταιρίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.Η ‘’NATURA DANZA’’ είναι υπέροχη Ελληνική εταιρία και τα προιόντα της θα σας καταπλήξουν από τα αποτελέσματα!

      Διαγραφή