Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Farmona Hellas



Farmona Hellas





Γειά σας Glamorous,


Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για πιο καλλίγραμμη σιλουέτα γίνεται στόχος. Ένας στόχος που μπορείτε να επιτύχετε με πιο υγιεινή διατροφή, χωρίς υπερβολικές στερήσεις, με αρκετή άσκηση μέσα από ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης, με έξυπνα τρικ που θα λειτουργήσουν προς όφελος της σιλουέτας αλλά και της διάθεσης, αλλά και με  τα υπέροχα καλλυντικά της Farmona Hellas.


Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η Farmona ιδρύθηκε το 1997 στην Κρακοβία, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας με φιλοσοφία να συνδυάζει τα τελευταία επιτεύγματα της κοσμετολογίας και τη θρεπτική δύναμη των φυσικών συστατικών του φυτού. Προερχόμενα από περιοχές με ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και περιορισμένη ηλιοφάνεια.

Τα πολύ ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της, προϊόντα καμπίνας και βιολογικά καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος, με πολύ «δυνατά» ενεργά συστατικά κέρδισαν γρήγορα την αναγνώριση από τους καταναλωτές που εκτιμούν την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους, σε αξιόλογες συσκευασίες. Η αποστολή της εταιρείας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας σε καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, τα μαλλιά και την περιποίηση του σώματος με την εμπιστοσύνη των πελατών ως την ανώτερη αξία.

Έχοντας το δικό της εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, τη διεξαγωγή ερευνητικών έργων και την παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς καθώς και με τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακαλύψεις της σύγχρονης δερματολογίας και την κοσμετολογία, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για νέες φόρμουλες και δραστικά συστατικά που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες!!





TUTTI FRUTTI-Pear & Cranberry body scrub




Το μυστικό για να διατηρήσει το δέρμα μας τη νεότητα και την ομορφιά του ,αλλά και για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση.

 Όχι μόνο γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που τη δείχνουν θαμπή και τραχιά, αλλά και γιατί βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας.. Αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος μας και αφορά όχι μόνο τη γυναικεία επιδερμίδα αλλά και την ανδρική.

Το πήλινγκ Pear & Cranberry body scrub είναι ένα προϊόν που είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στο μπάνιο κάθε γυναίκας….


Είναι ένα πήλινγκ σώματος με πράσινο χρώμα και με άρωμα <<παραδεισένιο>> που με ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη .Μου αφήνει ένα αρωματισμένο πέπλο από άρωμα αχλαδιού και ενός δροσιστικού cranberry στο δέρμα που διαρκεί όλη την ημέρα.. Το Pear & Cranberry body scrub είναι το όνειρο για μεταξένιο δέρμα που γίνεται πραγματικότητα. Καθαρίζει απαλά χάρη στους μικρόκοκκους που περιέχει. Ενώ  η σύνθεσή σε μορφή τζελ δημιουργεί κρεμώδη αφρό. Περιποιείται το δέρμα μου, προσφέροντας βαθιά καθαριότητα χωρίς να ξηραίνει, αφήνοντας το απαλό σαν μετάξι. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που κάνουν το δέρμα σκληρό και δύσκολα διαπερατό, ανανεώνονται ενώ  βελτιώνει την μικρο-κυκλοφορία και διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος. Καθαρίζει ιδανικά το σώμα μου και η επιδερμίδα μου γίνεται μαλακή ,ενυδατωμένη, λεία και βελούδινη!!!!!

Όταν φροντίζουμε το δέρμα μας ενυδατώνοντάς το και κάνοντας του τακτικά απολέπιση διεγείρουμε τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και ενισχύουμε τη φυσικά άμυνα του δέρματος. Έτσι, αποκτάμε ένα υγιές δέρμα με νεανική όψη.


Η απολέπιση είναι η πιο σημαντική «ιεροτελεστία» που πρέπει να χαρίζουμε στον εαυτό μας τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα.





TUTTI FRUTTI-Kaki & maracuja mini body lotion






Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Φυσικά, η επιδερμίδα του σώματος τους χειμερινούς μήνες είναι πιο προστατευμένη αφού δεν μένει εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Διανύοντας όμως την καλοκαιρινή περίοδο, το σώμα μας εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι  και από τις ώρες ηλιοθεραπείας…….
 

Και κάπως έτσι η επιδερμίδα του σώματος μας χάνει τη λάμψη της και την ελαστικότητά της, με αποτέλεσμα να έχουμε ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα!!!!! Είναι λοιπόν απόλυτα απαραίτητη η χρήση μίας κρέμας σώματος μετά από το ντους, η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει το δέρμα να είναι υγιές και ενυδατωμένο, αλλά θα το προσφέρει και μία απαλή υφή και λαμπερή όψη.

Αν θέλετε να έχετε απαλή επιδερμίδα, δεν έχετε παρά να εφαρμόζετε καθημερινά, αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο σας, το mini body lotion της TUTTI FRUTTI- Kaki & maracuja


Είναι μία εκρού φρουτώδες πλούσια σε υφή κρέμα που χαρίζει απλόχερα βαθιά ενυδάτωση, που απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας αφήνοντας το σώμα αρωματισμένο, απαλό σαν μετάξι και φανερά ενυδατωμένο και λαμπερό. . Με αρώματα που σε ταξιδεύουν, η TUTTI FRUTTI προσφέρει μια κρέμα πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα από Λωτό και μαρακούγια (το «φρούτο του πάθους») ,που έχουν έντονη επανορθωτική δράση που προάγουν  την κυτταρική ανανέωση. Περιέχει ακόμα εκχύλισμα φρούτων Noni και shea butter που μαλακώνουν το δέρμα ,ενώ η <<χρυσή σκόνη>>μας δίνει ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΛΑΜΨΗ.  Το δέρμα μου έγινε πολύ απαλό με ελαστικότητα και φυσική λάμψη που διαρκεί όλοι την ημέρα.

Με το mini body lotion της TUTTI FRUTTI- Kaki & maracuja θα νιώσετε ότι η κάθε μέρα σας θα είναι γεμάτη με samba, γεμάτη από άγρια ευτυχία, όταν προσθέτετε ένα φλογερό μαρακούγια Βραζιλίας.

Και τα δύο προϊόντα TUTTI FRUTTI είναι σε πολύ πρακτική συσκευασία για καλύτερη χρήση και το σίγουρο είναι ότι θα σας αιχμαλωτίσουν με τα μοναδικά τους αρώματα και αποτελέσματα!



Την χρησιμοποιώ κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα σε καθημερινή βάση και είναι για όλους τους τύπους δέρματος.




NIVELAZIONE SLIM- Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum HOT Therapy



Είναι η εποχή του χρόνου, που στο μυαλό των γυναικών υπάρχει μια βασική αγωνία. Κάτι τα… ρούχα που γίνονται πιο λεπτά και φέρνουν στο φως τις ατέλειες, κάτι τα κιλά που άφησε πίσω του ο χρόνος που πέρασε, το αέναο ερώτημα «πώς θα βγω στην παραλία?», είναι και πάλι εδώ. Αν, σε μια υποθετική έρευνα, ετίθετο το ερώτημα: «Ποια κατηγορία προϊόντων ομορφιάς αγοράζουν φανατικά οι γυναίκες;», η απάντηση θα ήταν μάλλον εύκολη: τα αδυνατιστικά-αντικυτταριτιδικά κάθε τύπου.

Αλλά γιατί να κουράζουμε το μυαλό μας με τέτοια ερωτήματα, όταν τη λύση μας την δίνει η κρέμα αδυνατίσματος της Farmona.



Το Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum HOT Therapy είναι ένα νέο προϊόν , εκρού χρώματος .Είναι μία    παντοδύναμη συμπυκνωμένη κρέμα  Αδυνατίσματος (για κοιλιά και γλουτούς) που δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού (τη γνωστή κυτταρίτιδα). Κάνει γλυπτική στο σώμα μας με ειδικά σχεδιασμένα συμπλέγματα ενεργών συστατικών που αφαιρούν τα λιπίδια που αποθηκεύονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος εμποδίζοντας το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. Έχει  λεπτόρρευστη υφή, που απορροφάται γρήγορα μετά τη χρήση και το άρωμα της είναι απαλό και ευχάριστο.  Θα νιώσετε άμεσα την δράση της κρέμας η οποία δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και ένα ελαφρύ κοκκίνισμα του δέρματος. Η αίσθηση ζέστης εμφανίζεται μετά από περίπου 10 λεπτά αφού απλώσετε το τζελ και διατηρείται για περίπου 40 λεπτά.


 Σε 1 εβδομάδα  θα δείτε να λειαίνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού και η σιλουέτα σας να δείχνει πιο σμιλευμένη. 


Σε 6 εβδομάδες η σιλουέτα σας θα είναι πιο σμιλευμένη, πιο ομοιόμορφη και ορατά βελτιωμένη σε όλο το μήκος της. Η τακτική εφαρμογή επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης και αποτρέπει από τη συσσώρευση λίπους στα κύτταρα, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αδυνατίσματος.


Θα δείτε ότι σε λίγο διάστημα ότι η επιδερμίδα σας θα έχει σμιλευτεί , αναδιαμορφωθεί  και λειανθεί .Θα αποκτήσετε τέλειο σχήμα και το δέρμα σας να επανακτά μεταξένια απαλότητα και ελαστικότητα..

Την απλώνω με έντονες κινήσεις στο δέρμα ,κάνοντας μασάζ δύο φορές την ημέρα. Χρησιμοποιήστε την  συστηματικά για μια περίοδο περίπου 6 εβδομάδες. Στη συνέχεια, για διατήρηση του αποτελέσματος εφαρμόστε 3-4 φορές την εβδομάδα. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή.

Η συσκευασία είναι μεγάλη και αρκετή για όλο το διάστημα χρήσης!!!!




NIVELAZIONE SLIM- Cooling concentrate firming and anti-cellulite COLD Therapy



Το καινοτόμο αυτό  προϊόν  είναι προηγμένου τύπου τζελ κρυοθεραπείας και είναι η τέλεια λύση για επιδερμίδες με κυτταρίτιδα, το δέρμα που στερείται την κατάλληλη ένταση και αποφασιστικότητα!

Σε αντίθεση με το προηγούμενο προϊόν που είναι HOT Therapy, το συγκεκριμένο είναι COLD Therapy και είναι σε μορφή τζέλ.

Αποτρέπει από πλαδαρότητα και ενισχύει τη δομή του δέρματος, βελτιώνοντας το σχήμα και την εμφάνιση του γυναικείου σώματος. Ενώ  επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνοντας την επίμονη κυτταρίτιδα αποτελεσματικά.. 
 Η συμπυκνωμένη σύνθεση του περιέχει μια μοναδική σύνθεση δραστικών συστατικών που διεγείρουν την εντατική καύση του λίπους στον υποδόριο ιστό μειώνοντας την ορατότητα της κυτταρίτιδας και την πρόληψη από τον επανασχηματισμό της.

Επαναφέρει την απαλότητα του δέρματος και την ελαστικότητα και μειώνει ακόμα και την επίμονη κυτταρίτιδα αποτελεσματικά, ενώ λειαίνει την επιδερμίδα ορατά. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και ευχάριστο στην αφή.


Στη χρήση του θα αισθανθείτε μια αίσθηση δροσιάς.


Το απλώνετε με έντονες κινήσεις στο δέρμα και το εφαρμόζετε ιδιαίτερα σε προβληματικές περιοχές, όπως τους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, τα χέρια, περιοχές με κυτταρίτιδα και όπου το δέρμα έχει χαλάρωση,  για μια περίοδο περίπου 6 εβδομάδων.  Στη συνέχεια, για διατήρηση του αποτελέσματος εφαρμόστε 3-4 φορές την εβδομάδα.


Είναι κατάλληλη για  δέρματα με ευρυαγγείες.






TUTTI FRUTTI- Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με Κολλαγόνο & Κεράσι






Γνωρίζατε ότι η ομορφιά του χρώματος των μαλλιών εξαρτάται από τις πέντε πιο σημαντικούς παράγοντες; Θα πρέπει να είναι γυαλιστερά, υγρά, αναγεννημένα, ευέλικτα και να τυφλώνουν με το έντονο χρώμα τους. Η TUTTI FRUTTI δημιούργησε  μια νέα πενταδιάστατη τεχνολογία 5D COLOR PROTECT που αναπτύχθηκε ειδικά για βαμμένα μαλλιά.


Είναι σε μορφή τζελ και με ελαφρά ροζ χρώμα. Το άρωμα του είναι αισθησιακό και σου θυμίζει καλοκαίρι με φρέσκα κεράσια.

 Κάνει πλούσιο αφρό που ξεπλένετε εύκολα. Το σαμπουάν  αυτό προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες UV και από την αλλοίωση του χρώματος, ενυδατώνει, αναζωογονεί, επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη. Το Κολλαγόνο που περιέχει θρέφει τα μαλλιά και τα κάνει πιο ευέλικτα. Δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα, η οποία τα κρατάει ασφαλή από εξωτερικούς παράγοντες. Έχει  Fruit UV system, που είναι πλούσιο σύνθεση σε βιταμίνες και οξέα φρούτων. Τρέφει εντατικά και παρέχει αποκατάσταση στα πολύ λεπτά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προστατεύοντας τα βαμμένα μαλλιά από τις ακτίνες UV. Θα δείτε να αναδεικνύεται το έντονο χρώμα και να σας χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη.



Απλώνω μια μικρή ποσότητα σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνω απαλό μασάζ. Στη συνέχεια ξεπλένω με νερό.



DERMACOS ANTI-ACNE- Matting day cream




Είναι κρέμα ημέρας SPF15  για όσους έχουν πρόβλημα ακμής . έχει σχεδιαστεί για την καθημερινή φροντίδα του μικτού, λιπαρού, ακνεϊκού δέρματος και τους πάσχοντες από σμηγματοροϊκή δερματίτιδα.

Είναι λευκού χρώματος με ελαφριά υφή που απορροφάται πολύ καλά από το δέρμα. Εμποδίζει την γυαλάδα του δέρματος, αποτρέπει την υπερβολική έκκριση σμήγματος, μειώνει την ακμή, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, βελτιώνει την κατάσταση και το χρωματικό τόνο του δέρματος, προστατεύοντας το από τις βλαβερές ακτίνες UV. Χάρις στα συστατικά που περιέχει από Αιθέριο έλαιο tea tree, εκχύλισμα φλοιού ιτιάς, βιταμίνη Ε και αγνά μεταλλικά συστατικά , κάνει το δέρμα να παραμένει φρέσκο ​​και βελούδινο, όλη την ημέρα. Μπορούμε να την εφαρμόσουμε και σαν βάση μακιγιάζ αφού έχει ματ αποτέλεσμα ,χωρίς να γυαλίζει.

Το άρωμα της δεν είναι έντονο ,αλλά αφήνει μια ευχάριστη νότα από αιθέρια έλαια.


Απλώνω την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ με κυκλικές κινήσεις. Την εφαρμόζω το πρωί μετά τον καθαρισμό.



  
Neuro Lift-Lifting emulsion SPF15



Είναι λεπτόρρευστη λευκή κρέμα lifting SPF15 και είναι για εντατική φροντίδα του ώριμου δέρματος, που έχουν εμφανή μείωση της πυκνότητας και της σφριγηλότητας. Απορροφάται γρήγορα και παρέχει ορατή, πολυεπίπεδη λείανση του δέρματος, σύσφιξη και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει από την υποβάθμιση του. Μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές και σταματάει τη διαδικασία του σχηματισμού τους και την εμβάθυνσή τους.To άρωμα της είναι πολύ διακριτικό….



Την απλώνω σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την χρησιμοποιώ καθημερινά το πρωί.









Η ιερή στιγμή που κρατάς στα χέρια σου τη βαλίτσα των διακοπών επιτέλους έφτασε! Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω ό,τι σε προβληματίζει και να απολαύσεις τις μέρες ξεγνοιασιάς με την παρέα ή τον αγαπημένο σου. Να απαλλαγείς από τα «μη» και τα «πρέπει» της καθημερινότητας, ακόμη και στη φροντίδα της ομορφιάς. Δεν έχει κανένα νόημα να είσαι στο νησί και αντί να χαίρεσαι το ηλιοβασίλεμα να αγωνιάς για το μακιγιάζ σου! Η μόνη λύση για να είσαι γοητευτική και σέξι είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου με τα καλλυντικά της Farmona.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ και εδώ

2 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά ακούω για αυτήν την εταιρία.Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.Σίγουρα θα δοκιμάσω προιόν της,φαίνονται πολύ ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει να την δοκιμάσεις !!Είναι καλή εταιρία .Στο εξωτερικό είναι πολύ γνωστή,αλλά και στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή