Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Seamuse review



Seamuse Soaps




Η ομορφιά κρύβεται… στη φύση!


Γειά σας Glamorous,


Η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα μας και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Η περιποίηση του δέρματος τείνει πολλές φορές να θεωρείται πολυτέλεια, καθώς ειδικά οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά με σκοπό να διατηρήσουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους.

Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.

Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…

Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς; Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση!  Είναι «λαχταριστά» και πρωτότυπα. Με τα αρώματά τους μπορούν να σας «ταξιδέψουν» σε μέρη εξωτικά ή να σας θυμίσουν αγαπημένες μυρωδιές από το παρελθόν. Ο λόγος για τα περίφημα σαπούνια της Seamuse Soaps… Πρόκειται για χειροποίητα «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.


Αφήστε την ομορφιά σας να λάμψει με φυσικότητα!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Χάρις Μακρή, δημιουργός της Seamuse ξεκίνησε αυτό το ταξίδι στην τέχνη του χειροποίητου φυσικού σαπουνιού όταν ένα από τα παιδιά της αλλά και η ίδια εμφανίσανε έκζεμα που υποχωρούσε με φαρμακευτική αγωγή προσωρινά. Δοκιμάσανε  κρέμες, σαπούνια, αλοιφές για το έκζεμα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ διάβασαν κάθε πληροφορία σχετική με δερματοπάθειες. Έτσι, αναζητώντας πως μπορεί να παρασκευάσει σαπούνια μόνη της, γράφτηκε σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα πιστοποιημένης αρωματοποιίας διεθνώς όπου ανακάλυψε πολύτιμες γνώσεις για τις αρωματικές συνθέσεις των σαπουνιών της. Με πολύ ψάξιμο και διάβασμα έμαθε τις διαφορετικές παραγωγικές διαδικασίες και μέχρι σήμερα δεν έχει πάψει να πειραματίζεται με χρώματα και αρώματα για να εξελίσσει δημιουργικά τις συνταγές της! Η Seamuse, μούσα της θάλασσας είναι το σύμβολο που την ενέπνευσε για να αποτυπώσει το όραμά της για 100% φυσικές χειροποίητες δημιουργίες περιποίησης. Τα σαπούνια Seamuse αντανακλούν την αίσθηση μιας δροσερής βουτιάς στο ελληνικό καλοκαίρι και σε αρώματα της Μεσογειακής φύσης.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Seamuse -Artemisia and Anise  Soap

(Σαπούνι με Αρτεμισία και Γλυκάνισος)




Το 'χειμερινό' είδωλο που αντικρίζουμε όταν στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη σίγουρα δεν μας κολακεύει. Ξηρό δέρμα που ξεφλουδίζει ή τραβάει, σκασμένα χείλη και κοκκινίλες. Όλα αυτά είναι φυσικά επακόλουθα του χειμώνα. Η αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης αλλαγές για το δέρμα μας, έτσι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας, ώστε να την προστατέψουμε και να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για τους κρύους μήνες που έρχονται. Το τσουχτερό κρύο, σε σχέση με την εναλλασσόμενη διαφορά θερμοκρασίας και υγρασίας στο κρύο και το ζεστό περιβάλλον, θέτουν σε δοκιμασία τον οργανισμό. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να κάνουν το δέρμα στεγνό και ξηρό, ωστόσο είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε  ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την προστασία και λάμψη του. Το χειμώνα χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς. 


Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το σαπούνι Artemisia and Anise

Είναι ένα πολύχρωμο εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το σαπούνι Αρτεμισία & Γλυκάνισο δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα. 


"Τα φυσικά σαπούνια που παρασκευάζει η Seamuse είναι πολύ διαφορετικά από τα βιομηχανοποιημένα, γιατί χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας φυσικά υλικά. Επίσης η διαδικασία της ψυχρής μεθόδου, δίνει πολύ καλύτερης ποιότητας φυσικό σαπούνι από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

Η σύστασή του βασίζεται σε διάφορα έλαια (Αμυγδαλέλαιο, Castor Oil, λάδι καρύδας, Παρθένο Ελαιόλαδο, Βούτυρο Κακάο και φοινικέλαιο) που είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα μας.. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και του λάδι Καρύδας και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.


Συνδυάζει με μαεστρία νότες από εσπεριδοειδή, αφήνοντας ένα ελαφρύ ουδέτερο άρωμα!!


Για όλες τις δύσκολες στιγμές της ημέρας μας, το αγαπημένο μας σαπούνι Artemisia and Anise θα μας κάνει να νιώσουμε υπέροχες από την κορφή μέχρι τα νύχια.



Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.


Είναι για όλους τους τύπου δέρματος!!




Seamuse –Watermelon Soap

(Σαπούνι με Καρπούζι)





Υποδεχόμαστε τον Χειμώνα με τέλειο δέρμα..



Ο χειμώνας μαζί με το κρύο, τις βροχές και τα χιόνια, φέρνει και προβλήματα για στο δέρμα μας .Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον χειμώνα η επιδερμίδα μας χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση απ’ ό,τι το καλοκαίρι. Ωστόσο διαφορετικοί παράγοντες όπως το εξωτερικό περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και η χρονολογική γήρανση επηρεάζουν και αυτές αρνητικά την επιδερμίδα, προκαλώντας θαμπή, ανομοιόμορφη όψη και τραχύτητα.


Για να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα και την αφυδάτωση και να τονώσουμε την επιδερμίδα μας τον χειμώνα είναι καλό να να τηρήσουμε μια ρουτίνα περιποίησης και να δώσουμε στον οργανισμό μας τα συστατικά που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει και να βγει από το κρύο πιο λαμπερός και δυνατός.

Για αυτό μην ξεχνάτε πως η απολέπιση συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κύτταρων από το δέρμα, στην καλύτερη αιμάτωση της επιδερμίδας, λειαίνει το τραχύ και ξηρό δέρμα και θεραπεύει τις ουλές από την ακμή αλλά και τις κηλίδες του δέρματος.

Με την απολέπιση θα βοηθήσουμε τα κύτταρά μας να ανανεωθούν πιο γρήγορα και το δέρμα μας δεν θα είναι πια θαμπό. 


Το σαπούνι Seamuse –Watermelon Soap όχι μόνο φέρνει στο νου μας το πιο δροσιστικό καλοκαιρινό φρούτο αλλά εξασφαλίζει την ήπια απολέπιση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας έτσι την απόδοση των ενεργών συστατικών. Κάνει πλούσιο αφρό και το αποτέλεσμα είναι φωτεινό, λείο και πιο νεανικό δέρμα ,με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων να είναι γεγονός και την κυτταρική ανανέωση σε πλήρη ισχύ.

Όσο για τις ατέλειες της επιφάνειας της επιδερμίδας μειώνονται και γίνεται απαλή και λεία χάρη στην εξαιρετικά απαλή και βελούδινη υφή του μας κάνει να αισθανόμαστε ανανεωμένοι  αφήνοντας το δέρμα μας απαλό και ενυδατωμένο.

Ο συνδυασμός των μαντζουράνα, μαύρο πιπέρι, κόλιανδρο και γάλβανο αιθέρια έλαια, με τα οποία είναι εμπλουτισμένο θα δράσουν στη διάθεση και στον ψυχισμό μας, αλλά θα βοηθήσουν και στο μοναδικό αποτέλεσμα που θα δείτε στην επιδερμίδα σας. Ενώ οι σπόροι παπαρούνας θα δώσουν μια ήπια επίδραση απολέπισης.


Το ελαφρύ άρωμα από καρπούζι μας αγκαλιάζει με αισθησιακές του καλοκαιρινές νότες!!!


Είναι για όλους τους τύπου δέρματος!!


Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.






Seamuse –Tomato, Mint, Thyme- Soap

(Σαπούνι με Τομάτα, Δυόσμος, Θυμάρι)





Η περιποίηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του κρύου, ξηρού χειμώνα μπορεί να είναι μια πρόκληση καθώς οι μεταβολές της θερμοκρασίας, τα χειμερινά ενδύματα και η τριβή που δημιουργείται, επηρεάζουν όσο δεν φανταζόμαστε την επιδερμίδα του σώματός μας. Είναι γεγονός πως οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας. Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα. 

Μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και νεανικό ή μήπως η ξηρότητα είναι αναπόφευκτη; Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους θερινούς μήνες. Λάθος! Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και τον χειμώνα και κάνουν την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας επιτακτική. O χειμώνας μπορεί να σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, βόρειους ανέμους και χιόνια, αλλά σημαίνει και ξηρασία ή παρατεταμένη ηλιοφάνεια. Όλες αυτές οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες.

Το σαπούνι SeamuseTomato, Mint, Thyme- Soap θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα το δέρμα μας στις αλλαγές του καιρού!!

 Είναι ένα σαπούνι  με ήπια φυτικά χρώματα που φέρνει στο νου εικόνες από ώριμες ντομάτες και το ζεστό μεσογειακό καλοκαίρι. Με ένα γήινο  άρωμα  που προέρχεται από τα διάφορα βότανα. Χαρίζει μετά από μία πιεστική και κουραστική μέρα  φυσική αύρα στο σώμα μας και μικρές στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινότητά μας. Το σαπούνι αυτό είναι ιδανικό για χαλάρωση και ευεξία. Καθαρίζει πολύ καλά, με πλούσιο αφρό και κάνει το δέρμα πιο απαλό. Προσφέρει μια ποικιλία από ευεργετικές ιδιότητες και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία.
 

Η μέντα που περιέχει είναι γνωστή για την ικανότητά της  να διευκολύνει το πρήξιμο, να μειώνει την ερυθρότητα και να ήρεμή την φαγούρα, ενώ το θυμάρι είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.


Είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ξηρό δέρμα, αφήνοντας το δέρμα μας λείο, λαμπερό και με ένα πικάντικο τελείωμα.


Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.







Seamuse –Arbutus and Oleander- Soap
(Σαπούνι με Κουμαριά & Πικροδάφνη)





Ο μεγαλύτερος «φόβος» μας το χειμώνα είναι ότι, όση διάθεση κι αν έχουμε για να βγούμε έξω και να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί, θα πρέπει κάποιες μέρες να τις αναβάλλουμε είτε λόγω του καιρού είτε, ακόμα χειρότερα, επειδή νιώθουμε το δέρμα μας ,να μας «τραβάει» και να μας ενοχλεί, γίνεται πιο τραχύ, εμφανίζονται κοκκινίλες, ενώ οι λεπτές ρυτίδες και γραμμές του γίνονται εντονότερες.


Kαταπολεμήστε το κρύο και απαλλαγείτε από τους ερεθισμούς του δέρματος που προκαλεί ο χειμώνας με τα «όπλα» της φύσης. Ξηρότητα, αφυδάτωση, κοκκινίλες και απολέπιση στην επιδερμίδα του προσώπου και στα χείλη είναι συμπτώματα πολύ πιθανά. 

Ωστόσο, μπορούμε και να προφυλαχθούμε και να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους προβλήματα. Σας προτείνουμε το σαπούνι Seamuse –Arbutus and Oleander- Soap που μπορεί να μας βοηθήσει.


Το σαπούνι Seamuse –Arbutus and Oleander- Soap, πέρα λοιπόν από μυστικό ομορφιάς πολλών γυναικών, που δεν θα σας το αποκαλύψουν ποτέ, έχει θεραπευτική δράση ενάντια σε δερματικές παθήσεις, όπως είναι η ψωρίαση και η δερματίτιδα, ενώ το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα παραμένει η προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την ξηρότητα, χωρίς βέβαια να είναι το μοναδικό. Επιπλέον, το ελαιόλαδο που έχει εμβαπτιστεί σε φύλλα κουμαριάς και πικροδάφνης έχει αντιφλεγμονώδη δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει το δέρμα από παθήσεις..  
Με κόκκινο χρώμα και σκούρα μοτίβα, η μπάρα σαπουνιού Arbutus & Πικροδάφνη εφιστά την προσοχή μας. Όταν χρησιμοποιούμαι όμως, αυτή η μοναδική μπάρα σαπουνιού, μας κάνει να αναρωτιόμαστε  πώς δεν το ξέραμε από πριν.

Η μεσογειακή κουμαριά Arbutus που περιέχει είναι ένα φυτό γνωστό για την ποιότητά του για να απαλύνει τη φλεγμονή μαζί με άλλες δερματικές παθήσεις. Ενώ η Πικροδάφνη, είναι γνωστή για πολλές χρήσεις στην ιατρική και σε άλλους τομείς και αναγνωρίζεται ότι είναι χρήσιμη με τις δερματικές παθήσεις.

Το ελαφρύ άρωμα που περιέχει, προέρχεται από τα έλαια Honey & Fig Fragrance oils and Thyme and Tagetes, θα μας κρατήσει φρέσκιες όλη την ημέρα.



Mε εξαίρεση τις περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας, η «εναλλακτική ιατρική» με σαπούνι Seamuse –Arbutus and Oleander- Soap μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση ή και στη θεραπεία ορισμένων από αυτές ή να δράσει συμπληρωματικά στην αγωγή που ήδη ακολουθείτε.


Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.





Seamuse –Goat's Milk- Soap
(Σαπούνι με Κατσικίσιο Γάλα)

 

Ένας «θησαυρός» από τα παλιά…


Το γάλα με το οποίο ανατράφηκε ο Δίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελληνική διατροφή. Συνδεδεμένο με τις μνήμες μας σε κάποιο ορεινό χωριό, το κατσικίσιο γάλα, ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή μας λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολύτιμα συστατικά. Σε κάποιους μπορεί να «μυρίζει» και να το αποφεύγουν, όμως όσοι δεν ενοχλούνται από την έντονη γεύση του, μόνο θετικά έχουν να αναφέρουν για το κατσικίσιο γάλα.

Για όσους λοιπόν δεν μπορούν να το πιούν ,αλλά δεν θέλουν να χάσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σαπούνι  Seamuse –Goat's Milk- Soap…


 Όλοι γνωρίζουμε ότι το κατσικίσιο γάλα είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για το δέρμα, (το κατσικίσιο γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που σταθεροποιεί τα επίπεδα του pH του δέρματος, φυσικά καταπραΰνει το ξηρό, ερεθισμένο δέρμα, και περιέχει πρωτεΐνες και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες) και η σειρά Goat's Milk- Soap κατσικίσιο γάλα δεν με απογοήτευσαν.

Είναι ένα σαπούνι για τους λάτρεις της πολυτέλειας  σε συνδυασμό με την χαλάρωση που προσφέρει. Προσφέρει πλούσιο αφρό και καθαριότητα! Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλά αρωματισμένη!


Για επιδερμίδες που θέλουν να είναι αψεγάδιαστες, το κατσικίσιο γάλα σε σαπούνι, περιέχει πολλά συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα. Το σαπούνι με κατσικίσιο γάλα έχει ισχυρή ενυδατική δράση γιατί το κατσικίσιο γάλα είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και φυσικές πρωτεΐνες που προστατεύουν αλλά και ενισχύουν το δέρμα, τα κύτταρα και τα τριχοειδή αγγεία. Περιέχει βιταμίνες A, B6, B12 και E . Δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας…


Το γάλα στα σαπούνια Goat's Milk- Soap προέρχεται από κοπάδι τριών αξιολάτρευτων  κατσικών που ζουν σε ένα ελεύθερο, ανοιχτό χώρο αγρόκτημα στη Νέα Μάκρη, Αττικής, ιδιοκτησίας του Παμμακαρίστου Ιδρύματος.


Είναι για όλους τους τύπους δέρματος!


Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως το καλωσόρισμα  του χειμώνα με τα χειροποίητα σαπούνια Seamuse κερδίζουν συνεχώς νέους θαυμαστές μιας και αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη φροντίδα για την επιδερμίδα μας…

Για εμένα τα πιο all time classic προϊόντα ομορφιάς είναι τα σαπούνια. Οι μαμάδες μας, ακόμα και οι γιαγιάδες μας μπορεί να τα χρησιμοποιούσαν σαν προϊόντα ομορφιάς, αλλά και μέχρι σήμερα παραμένουν διαχρονικές αξίες. Τα νέα είναι ωραία αλλά… τα παλιά είναι πιο γλυκά, αποπνέοντας ένα νοσταλγικό άγγιγμα άλλης εποχής και παιδικών αναμνήσεων.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Seamuse για την χορηγία των προϊόντων! 


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.seamusesoaps.com/

1 σχόλιο:

  1. Τα σαπούνια όντως είναι καλά και παροδοσιακά προιόντα!!Αλλη μια φορά μπράβο σας για το εξαίσιο άρθρο και που μας γνωρίσατε άλλη μια Ελληνική εταιρία ,με τόσο καλά προιόντα.Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή