Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Marika Botanicals review



Marika Botanicals



Ο χειμώνας θέλει ομορφιά και η επιδερμίδα μας Marika Botanicals….


Γειά σας Glamorous,


Για αρχή εύχομαι το 2017 να μας βρει όλους με υγεία ,αγάπη, ευτυχία ,χωρίς πολέμους και πολύ πολύ ΛΑΜΨΗ!


Αρκετά πιο νωρίς και με άγριες, όπως δείχνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας, διαθέσεις, ο χειμώνας έρχεται απειλώντας την καλή εικόνα της επιδερμίδας του σώματος μας. Η πιο κρύα εποχή του χρόνου είναι εδώ και οι προκλήσεις των κλιματικών αλλαγών για την επιδερμίδα μας αυξάνονται. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η επιδερμίδα υποφέρει περισσότερο το χειμώνα. Κρύο, παγωμένος αέρας, απότομες και συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι οι βασικοί λόγοι για την αφυδάτωση , το θαμπό χρώμα και την αίσθηση τραβήγματος που νιώθουμε πολύ συχνά. Ένδειξη ότι κάτι λείπει από την καθημερινή περιποίηση.

Τον  χειμώνα η επιδερμίδα μας  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία πέφτει, το σώμα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση.Τώρα που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο από κάθε άλλη εποχή, έχει ανάγκη από περισσότερα θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα αποκαταστήσουν την ισορροπία του υδρολιπιδικού φιλμ, θα καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και θα το προστατέψουν από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από το κρύο των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο χειμώνα!


Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και τον χειμώνα ακολουθούμε τις συμβουλές ομορφιάς που μας δίνει η Marika Botanicals με τα φυσικά προϊόντα της!!


 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Είναι ένα μικρό εργαστήριο στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας όπου παρασκευάζουνε φυσικά χειροποίητα σαπούνια και καλλυντικά. Συνδυάζοντας την αγάπη τους για τη φύση και τη γνώση τους γύρω από τη σύγχρονη και την αρχαία βοτανική, ζώντας σε μια περιοχή με αμέτρητα ήδη φυτών δημιουργήσανε τη δικιά τους σειρά φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Το εργαστήριο τους είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ και τα προϊόντα τους παράγονται σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγής .




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SoapOuzo with Orange

(Σαπούνι -Ούζο με Πορτοκάλι)



Απαλό δέρμα και τον χειμώνα…



Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα έφτασαν και μπορούν κυριολεκτικά να εξαντλήσουν την επιδερμίδα μας. Μήπως αισθάνεστε τελευταία το δέρμα σας να είναι πιο ξηρό και να σας τραβάει; Τα χείλη να σκάνε και τα μαλλιά να έχουν χάσει τη λάμψη τους και να φαίνονται θαμπά και άτονα; Όσο ωραία κι αν περνάτε το χειμώνα με τις εκδρομές στο βουνό, ανεβοκατεβαίνοντας τις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων ή απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού σας, οι κρύες εξωτερικές καιρικές συνθήκες και η ζέστη ενός κλειστού χώρου, που εναλλάσσονται απότομα, ταλαιπωρούν κάθε σημείο του σώματός σας.

Τι είναι αυτό που το ταλαιπωρεί;


Η ανικανότητα του δέρματος να διατηρεί τη φυσική του υγρασία. Ή, πιο απλά, η έλλειψη ενυδάτωσης. Και αφού γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να βγείτε έξω μια χειμωνιάτικη μέρα φορώντας καλοκαιρινά ρούχα γιατί θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας, το ίδιο θα πρέπει να σκεφτείτε και για την ομορφιά σας, προσαρμόζοντας λίγο τις καθημερινές σας συνήθειες στη νέα εποχή. 


Και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Ένα ντους με φυσικό σαπούνι Ούζο με Πορτοκάλι της Marika Botanicals μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσει και να έχουμε καλή διάθεση!!


Τα Marika Botanicals είναι 100% χειροποίητα σαπούνια, από τη λήψη μέχρι τη συσκευασία. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,ελληνικά βότανα και φρούτα.

Το Ούζο με Πορτοκάλι είναι ένα χειροποίητο σαπούνι ,ψυχρής μεθόδου και έχει αναζωογονητικές ιδιότητες καθώς καθαρίζει και ανακουφίζει τους ανοικτούς πόρους. Περιέχει, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια από γλυκάνισο, μάραθο, γαρύφαλλο, κανέλλα και άρωμα πορτοκάλι. Ένας αρωματικός συνδυασμός αιθερίων ελαίων για καλή διάθεση, τόνωση και ευφορία αλλά και ισχυρές αντισηπτικές  ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο από τη φλούδα του πορτοκαλιού εκτός από αντισηπτικές έχει και αποτοξινωτικές ιδιότητες (το πορτοκάλι είναι ένα υπέροχο χειμερινό φρούτο το οποίο φτιάχνει την διάθεση, τονώνει και συντελεί στην ανάπτυξη και στην δημιουργικότητα! Άριστο αποτοξεινωτικό και συμβάλει στην διατήρηση του νεανικού δέρματος).. Συσφίγγει την χαλαρή επιδερμίδα, ευνοεί την εγκεφαλική λειτουργία και χαρίζει πνευματική διαύγεια…. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στη μόλυνση της ατμόσφαιρας, προστατεύει και ενδυναμώνει το αγγειακό πλέγμα που οξυγονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.
 

Κάνει ήπιο αφρό και έχει ένα απίστευτα χαλαρωτικό ,ελαφρύ άρωμα που νιώθεις ευφορία!!.


Το σαπούνια Ούζο με Πορτοκάλι της Marika Botanicals προσφέρονται σε σακουλάκι, σακουλάκι με φυσικό θαλασσινό σφουγγάρι ή λούφα και βάζο με φυσικό θαλασσινό σφουγγάρι. Εγώ έλαβα το βάζο με φυσικό θαλασσινό σφουγγάρι που το θεωρώ εκτός από καλό δώρο και πολύ πρακτικό και μετά την χρήση… Πολύ έξυπνο και όμορφο design…Το θαλασσινό σφουγγάρι  είναι 100% φυσικό, περιέχει ένζυμα και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που εμποδίζουν την ανάπτυξη της άσχημης μυρωδιάς της μούχλας, είναι υποαλλεργικό, δεν περιέχει τεχνητές, χημικές ή τοξικές ουσίες και είναι βιοδιασπώμενο. Επιπλέον, επειδή είναι απαλό, είναι ό,τι πρέπει για το βρεφικό-παιδικό δέρμα.


Το χρησιμοποιώ κάνοντας αφρό με νερό και είναι για όλο το σώμα!! Καθαρίζει πολυ καλά το δέρμα μου ,ενώ δεν ένιωσα να το ξηραίνει .

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος





Soap Arethousa

(Σαπούνι Αρέθουσα)






Η ομορφιά που αποτυπώνεται στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σώματος είναι κατά κύριο λόγο κληρονομική, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο χρόνος ,που τα πάντα αλλοιώνει, δεν αφήνει έντονα τα σημάδια του σ ‘ένα όμορφο πρόσωπο, σ ‘ένα καλοφτιαγμένο σώμα. Η προσπάθεια του ανθρώπου να διατηρήσει και να συντηρήσει ό,τι ωραίο  του έδωσε η φύση ,αλλά και να βελτιώσει ό,τι άσχημο κληρονόμησε, είναι μια ανάγκη που απορρέει μέσα από την ψυχή του και είναι βαθιά ριζωμένη στον άνθρωπο από τους παλιούς χρόνους μέχρι σήμερα.

Η σημερινή γυναίκα, που με την πολλαπλή της δραστηριότητα έχει καταξιωθεί σ'όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, επιδιώκει και ψυχολογικά επιθυμεί να σαγηνεύει με το λαμπερό της πρόσωπο, να καθηλώνει τους γύρω της, και να βαδίζει χαριτωμένα με το καλοδεμένο σώμα της. Μια γυναίκα που, έχει αυτογνωσία, ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της και να αμβλύνει τα αρνητικά σημάδια, που μοιραία σ'όλους μας επιφέρει ο χρόνος.


 Και στον αγώνα της αυτό σήμερα δεν είναι μόνη, αλλά έχει σύμβουλο την Marika Botanicals και τα σαπούνια Αρέθουσα ….( Κατά την Ελληνική Μυθολογία η Αρέθουσα είναι νύμφη των πηγών και των δασών)..


Το σαπούνι Αρέθουσα είναι χειροποίητο και εκρού με ροζ πινελιές χρώματος με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ίνες μεταξιού, αιθέρια έλαια γεράνι, νερολί και πτι γκρειν και αρωματικά έλαια γιασεμιού και τριαντάφυλλου. Το αιθέριο έλαιο πατσουλί που περιέχει ,έχει αντιμυκητιακές, ηρεμιστικές και αφροδισιακές ιδιότητες. Διατηρεί την επιδερμίδα του σώματος απαλή και ενυδατωμένη. Ο συνδυασμός γιασεμιού, Τριαντάφυλλου και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Το σαπούνι Αρέθουσα είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης.. Χάρη στην ειδική σύνθεση, η οποία έχει 100% φυτική βάση και είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, σεβόμενη τις φυσικές της προστατευτικές ιδιότητες. Προσφέρει εξαιρετική απαλότητα στην επιδερμίδα: τα λιπαρά οξέα του είναι συμβατά με την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τις καθαριστικές ιδιότητες του σαπουνιού. 


Κάνει βελούδινο αφρό και ένας γλυκός, ζεστός αρωματικός συνδυασμός που  δρα  ισορροπιστικά τόσο  στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Στην καρδιά του αρώματος κυριαρχεί ο έντονος, απολαυστικός συνδυασμός πατσουλιού που αναδεικνύεται από τις πράσινες νότες του μπουμπουκιού τριαντάφυλλου. Αυτό το μπουκέτο αρωμάτων, πλούσιο σε αιθέρια έλαια, μας τυλίγει με ένα εξαίσιο, χαλαρωτικό, απολαυστικό πέπλο.





Εφαρμόζω σε βρεγμένο δέρμα και κάνω μασάζ με απαλές κινήσεις, έτσι ώστε να σχηματίζεται αφρός. Ξεπλένω με άφθονο νερό.

Σε όμορφη στρογγυλή συσκευασία και με πρακτικό κορδονάκι για να το κρεμά με.

Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, για καθαρισμό προσώπου και σώματος.





Soap Olympian Serenity

(Σαπούνι Ολύμπια ηρεμία)





Όλοι μιλούν για τον κρύο καιρό και την επέλαση του χιονιά… Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι το σώμα μας έρχεται σε επαφή με διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως την βροχή, το κρύο και το χιόνι.

Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα χειμερινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Ο χειμώνας  προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο. Το καθημερινό μπάνιο είναι απαραίτητο όχι μόνον για την σωστή φροντίδα του δέρματος, αλλά και για καλή υγιεινή.



Για πραγματικά όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα! Μοναδική πρόταση το φυσικό Soap Olympian Serenity για απίστευτη ενυδάτωση . Πολύ μαλακό σαπούνι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες. Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.
Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα για καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. Προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων.

Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!. Κάνει πολύ καλό αφρό και για τη δημιουργία του χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο , μέλι και πολλή αγάπη! Περιέχει αιθέρια έλαια λεβάντα και γεράνι που προσδίδουν χαλαρωτικές και ισορροπιστικές ιδιότητες στο σώμα και στο πνεύμα. Το άρωμα του μοιάζει σαν ένας μαγευτικός περίπατος στους ανδαλουσιανούς κήπους .Είναι σε υπέροχο λευκό χρώμα!!!


Η συσκευασία περιέχει και φυσικό θαλασσινό σφουγγάρι για τέλειο καθαρισμό προσώπου- ανοίγει τους πόρους βοηθώντας την επιδερμίδα να αναπνέει και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος ( κατάλληλο για κανονικά και λιπαρά δέρματα).


Εφαρμόζω σε βρεγμένο δέρμα και κάνω μασάζ με απαλές κινήσεις, έτσι ώστε να σχηματίζεται αφρός. Ξεπλένω με άφθονο νερό.




Soap Onos

(Σαπούνι Όνος )



Τους χειμερινούς μήνες το σώμα μας είναι λιγότερο εκτεθειμένο στα βλέμματα και, ενδεχομένως γι’ αυτό ασχολούμαστε λιγότερο με την ομορφιά και την προστασία της επιδερμίδας μας. Τους κρύους και ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας. 


Ωστόσο, η φροντίδα της είναι απαραίτητη σε κάθε εποχή του χρόνου. Και ένας καλός σύμμαχος είναι τα Soap Onos που εξακολουθούν να θεωρούνται ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Συνεχίζουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους, μέσα από προϊόντα προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν στις γυναίκες ουσιαστικά αποτελέσματα για τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες της ομορφιάς τους.

Ακριβότερο και από γαλλική σαμπάνια ,το γάλα της γαϊδούρας που περιέχει το Σαπούνι Όνος ,είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας. Το γάλα της γαϊδούρας κτίζει ένα δυνατό ιστό αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα κάνοντάς το πιο λείο, σφιχτό, ελαστικό, βελούδινο χαρίζοντάς του μια λάμψη νεανικότητας. Εξαιρετικό για την αντιγήρανση και την θεραπεία των ρυτίδων αλλά επίσης βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων όπως  ξηροδερμία , ψωρίαση,  εκζέματα και ακμή.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Υπέροχο ελιξίριο ομορφιάς και περιποίησης. Το άρωμα του είναι διακριτικό…

Είναι σε όμορφη συσκευασία σε σακουλάκι.


Σε νωπή επιδερμίδα εφαρμόζω την μπάρα και κάνω μασάζ. Αφαιρώ με άφθονο νερό.  





Jar full of Good Luck




Και πώς να μην έρθει όμορφα η καινούργια χρονιά με ένα βαζάκι για καλή τύχη…

Περιέχει σαπουνάκια των 10-20-30 g, αποξηραμένα και γούρι 2017. Τα σαπουνάκια έχουν σαν βάση το ελαιόλαδο..


Τα σαπούνια ελαιόλαδου χρησιμοποιούνται αιώνες για την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος βοηθώντας στο σφίξιμο και στην τόνωση του εξαιτίας των φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει το ελαιόλαδο. Τα φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων ενώ μαλακώνουν το δέρμα και ανακουφίζουν πολλές καταστάσεις του δέρματος… Φανταστείτε μόνο ένα μείγμα από ελαιόλαδο, , και αιθέρια έλαια να χαϊδεύουν το δέρμα μας και να το αφήνουν σφιχτό, ενυδατωμένο, υγιές, λαμπερό και πολύ, μα πολύ μοσχομυριστό. Δηλαδή, πραγματικά, χρειάζεστε κάτι άλλο από ένα σαπούνι;







Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό, σέξι, και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα χειμώνα, καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.

Γι’ αυτό κι εγώ δεν σταματάω να αναζητώ μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μου. Ψάχνω νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζω σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτω εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μου.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ξεχώρισα πριν από λίγο καιρό την εταιρεία Marika Botanicals. Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυτικά, οργανικά συστατικά σε ποσοστό 100% και απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, Parabens.. Με την εταιρία Marika Botanicals απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…

Η Marika Botanicals είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης……..




Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Marika Botanicals για την χορηγία των προϊόντων!!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.marikabotanicals.com/el/



2 σχόλια:

  1. ΟΥΑΑΑΟΥ..Υπέροχα προιόντα και πολύ ωραία για δώρα..Το άρθρο σας είναι καταπληκτικό!Μπράβο σας.
    Τιμή που μπορώ να βρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!
      Οντως είναι υπέροχα προιόντα με πρωτότυπες συσκευασίες..Οσον αφορά την τιμή των προιόντων μπορείτε να μπείτε στα link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου και να επικοινωνήσετε με την εταιρία!

      Διαγραφή