Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

HYDROVIT #4 review

HYDROVIT



Γειά σας Glamorous,

Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει τις γιορτές; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» γιορτινός στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της Κοσμετολογίας.

Έξοδοι, πάρτι, ρεβεγιόν, εκδηλώσεις, δείπνα. Οι γιορτές μας βρίσκουν με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την εορταστική περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των εορτών που συνδυάζεται με τη λάμψη και τα φώτα αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί. 

Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες, μέσα σε μία μέρα!

Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των εορτών. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα του δέρματος, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και την υγεία μας.

Για να είμαστε τις φετινές γιορτές πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και σύμμαχός μας σε αυτή την γιορτινή αποστολή είναι η HYDROVIT..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία TARGET PHARMA ιδρύθηκε το 1997 από τον κύριο Θ. Γ. Τσαλίκης. Αργότερα, την διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του, Γ. Θ. Τσαλίκης. Η εταιρεία TARGET PHARMA δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία της υγείας. Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες έρχονται, αφού προστέθηκαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά με την εμπορική της δραστηριότητα να επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών. Τα φαρμακευτικά προϊόντα HYDROVIT της Target Pharma διαθέτουν προτάσεις για την καθημερινή περιποίηση μαλλιών, προσώπου & σώματος!



Το προϊόντα που δοκίμασα είναι:




HYDROVIT Eye & Lip Care Cream


Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.

Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών & χειλιών ,ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…

Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια & χείλια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.

Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών και χειλιών HYDROVIT Eye & Lip Care Cream…

Η HYDROVIT Eye & Lip Care Cream είναι μια λευκή κρέμα για το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών, που σεβόμενη την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και τα χείλη προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης, μειώνοντας βαθιές γραμμές και ρυτίδες και δρώντας ενάντια στο πρήξιμο. Είναι γνωστή για την ενυδατική και επανορθωτική της δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημεία της δερματικής γήρανσης που προκαλούνται κυρίως από τις UV : Ρυτίδες και  λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών και των χειλιών (κυρίως αυτές της έκφρασης) και απώλεια ελαστικότητας, τόνου και λάμψης. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Περιέχει 9 μοναδικά δραστικά συστατικά σε μια Κρέμα!

Με πλούσια υφή, έχει φυσική σύνθεση, προσφέρει άνεση, χωρίς λιπαρότητα. Αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και συσφίγγει και λειαίνει το πρόσωπο. Το άρωμα της είναι διακριτικό!!

Σε έναν τόσο καλά περιποιημένο καμβά, κάθε μακιγιάζ θα αναδειχτεί και θα εντυπωσιάσει τους πάντες!

Το εργονομικό σχήμα του απλικατέρ που έχει προσαρμόζεται με ακρίβεια στο περίγραμμα των χειλιών και του ματιού για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Την εφαρμόζω κάθε πρωί ή/και βράδυ στο περίγραμμα των χειλιών και των ματιών.


Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες  .

  


HYDROVIT 3D Superlifter Hyaluronic Acid


Με την πάροδο των χρόνων αναπτύσσονται συνεχώς ανάγκες για την απόκτηση προϊόντων τα οποία θα είναι πολυχρηστικά. Είτε για λόγους πρακτικούς, είτε για λόγους οικονομίας ακόμα και για λόγους εξοικονόμησης χρόνου από την συνολική μας προετοιμασία, η ανάγκη των γυναικών να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στην επιδερμίδα τους όλα τα οφέλη, την περιποίηση αλλά και την προστασία που χρειάζεται καθημερινά οδήγησε την HYDROVIT στην δημιουργία των μονοδόσεων HYDROVIT 3D Superlifter..

Η  πρόκληση  που  αντιμετώπιζε  μέχρι  σήμερα  η  κοσμετολογία  ήταν  ότι δύσκολα μπορούσαν να ενσωματωθούν οι ευεργετικές ιδιότητες σε καλλυντικές φόρμουλες. Σήμερα, μια καινοτομία αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους στην περιποίηση της επιδερμίδας……….

Ποια είναι η τεχνολογική καινοτομία της Μονοδόσης;

Το ότι περιέχει καθαρό ορό, ενσωματωμένο σε μικροκυψελίδες, τον οποίο απελευθερώνει σταδιακά μέσα στη μέρα, διασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο δράση μεγαλύτερης διάρκειας, χωρίς συντηρητικά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ανεκτικότητα, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες (και φυσικά, η μέγιστη αποτελεσματικότητα).

Συμπερασματικά, οι Μονοδόσεις είναι η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, αφενός γιατί προσφέρουν το 100% της ευεργετικής δράσης της, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, αλλά και γιατί είναι πρακτικές και εύκολες στη χρήση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Οι μονοδόσεις HYDROVIT 3D Superlifter είναι σε κρεμώδες υφή που απλώνεται πολύ γρήγορα και εύκολα στο δέρμα. Απορροφάται άμεσα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Αφήνει απίστευτη αίσθηση απαλότητας ,κάνοντας το δέρμα μας λείο και λαμπερό. Το Υαλουρονικό οξύ που περιέχει κάνει την επιδερμίδα μου να νιώθει ζωντανή προσφέροντας άμεσα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Έχει ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αντιμετωπίζει τα κύρια συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος, προσφέροντας άμεσα και ικανοποιητικά αποτελέσματα, όσον αφορά το βάθος των ρυτίδων, την ελαστικότητα, την ομαλότητα, την υφή και την πυκνότητα/σφριγηλότητα του δέρματος. Το άρωμα μας τους μου θυμίζει χαμομήλι, είναι ανάλαφρο και ευχάριστο!!


Χρησιμοποιώ μία ή δύο μονοδόσεις την ημέρα πρωί ή/και βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Απλώνω στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα στη περιοχή των ρυτίδων. Το άνοιγμα της μονοδόσης γίνεται με περιστροφή του επάνω μέρους με στεγνά χέρια.






Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,ότι πρέπει να υποδεχθείτε το 2017, λαμπερές και ανανεωμένες. Κάντε δώρα στον εαυτό σας από την TARGET PHARMA για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές. Για να είστε όμορφη στις γιορτές και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας με προϊόντα HYDROVIT. Αυτά τα Χριστούγεννα, η HYDROVIT μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας…Ένα δώρο ομορφιάς για εμάς. 



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΜΨΗ!!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία TARGET PHARMA για την χορηγία των προϊόντων!!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.targetpharma.gr/

https://www.facebook.com/HYDROVIT-167663929934674/home

1 σχόλιο: