Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

essence cosmetics review

essence cosmetics

Γεια σας Glamorous,

Και ναι, φτάνει πάλι αυτή η μέρα του έρωτα: του Αγίου Βαλεντίνου. Σε λίγες μέρες, όλα γύρω μας θα γίνουν.. αγαπησιάρικα! Καρδούλες, κουκλάκια, φιλάκια, γλυκάκια, λουλουδάκια, μηνυματάκια, και πάει λέγοντας ,όλα σε πρώτο πλάνο!.  Κλισέ; Για κάποιους άλλους πάλι –και νομίζω ότι είναι αρκετοί αυτοί- η μέρα αυτή περιέχει μια ανεξήγητη, περίεργη, ακατανόητη, ανούσια, περιττή, υπερβολική δόση γλυκανάλατων εκφράσεων και καταστάσεων. Όπως και να ‘χει, για κάποιους, η μέρα έχει διαστάσεις… «εθνικής εορτής».
 Τι εννοώ; Θυμηθείτε εκείνο το πρώτο καρδιοχτύπι, το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, το πρώτο «χέρι-χέρι», την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φτερούγισμα στο στομάχι, την πρώτη κλεφτή ματιά, τα πρώτα γέλια, τις πρώτες βόλτες, τις πρώτες συνωμοτικές ματιές, την πρώτη έκπληξη. Έλα, παραδεχτείτε το: όλα γύρω σας ήταν ροζ κι εσείς, αψηφούσατε επιδεικτικά το νόμο της βαρύτητας… ήσασταν στα σύννεφα, πετάγατε!
Αν με ρωτάτε, είναι όμορφη αυτή η ελαφρότητα. Η άποψή μου είναι «Δείτε το θετικά, ανάλαφρα, χαλαρώστε κι απολαύστε το!» Είσαι ερωτευμένη; Κάνε μια έκπληξη στο φίλο σου ή στον άντρα σου. Δεν είσαι ερωτευμένη; Κάνε μια έκπληξη στη φίλη, στη συνάδελφο, στη μαμά σου, στη γειτόνισσά, στη σπιτονοικοκυρά σου … Δε θες κανέναν από τους παραπάνω; Κάνε κάτι για σένα!

Η ζωή έχει άλλη γεύση όταν την απολαμβάνετε πιο χαλαρά! Γέλα, φτιάξου με καλλυντικά essence cosmetics και πάρε τα πράγματα ανάλαφρα κι απόλαυσε τη μέρα.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.Λένε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές αρκετό για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση όποτε θέλετε. Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζόν, θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή! Η ποιότητα προέχει στην essence. Ξεκινά με την κατασκευή του προϊόντος. Οι κατασκευαστές τους δεν είναι ανώνυμοι παραγωγοί κάπου στον κόσμο. Παράγουνε μόνο με αξιόπιστους συνεργάτες - κυρίως στην Ευρώπη. Όλες τους οι διαδικασίες ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται, τόσο στην κατασκευή, όσο  και στα ίδια τα προϊόντα. Για αυτούς, η ποιότητα είναι σημαντικότερη από μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. H essence,  προτιμά να επενδύει τα χρήματα της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας  προϊόντων στις τάσεις της εποχής  και σε καινοτομίες που μπορείτε να εμπιστεύεστε.
Εκφραστείτε με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




PRISMATIC HOLOLIGHTER STICK-10 BE UNIQUE BE A UNICORN



"Η φρεσκάδα της Άνοιξης και στο πρόσωπό μας"…

Η τέχνη του μακιγιάζ είναι ένα δυνατό και αποτελεσματικό εργαλείο ομορφιάς για τη γυναίκα! Ο σκοπός του μακιγιάζ θα πρέπει να είναι η ενίσχυση των όμορφων χαρακτηριστικών του προσώπου και να αποφεύγονται τα λάθη που προσθέτουν χρόνια.   
Το φως μας ομορφαίνει! Είτε πρόκειται για τον άπλετο ήλιο του καλοκαιριού, είτε για τον κολακευτικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, το αποτέλεσμα σίγουρα μας αρέσει πολύ. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε αυτό το εφέ με την χρήση απλών προϊόντων μακιγιάζ …Το παιχνίδι των «φωτοσκιάσεων», με την εφαρμογή σκουρότερης βάσης πούδρας στα σημεία που θέλουμε να αποδυναμώσουμε και αντίστοιχης ανοιχτότερης στα σημεία που έχουμε σκοπό να αναδείξουμε, είναι το  απόλυτο όπλο για την καθεμία μας.
Το περίγραμμα του προσώπου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ούτε “ ακραίο “, προκειμένου με ένα φυσικό τρόπο να τονίσετε την δομή του προσώπου σας .Η λάμψη προσώπου  είναι ο νέος, πιο φυσικός τρόπος για να τονίσουμε το περίγραμμα του προσώπου και να το κάνουμε λαμπερό.
Αποτέλεσμα; Λόγω του «φωτισμού» τονίζονται συγκεκριμένα μέρη του προσώπου και ταυτόχρονα αναδεικνύονται εύκολα και αποτελεσματικά. Πολύ πιο φυσική, εύκολη και λειτουργική τεχνική φλερτάρει με το φωτεινότητα και τη λάμψη. Με απλά λόγια, αυτό που κάνει είναι να φωτίζει τεχνικά και να αναδεικνύει τα σημεία του προσώπου στα οποία πέφτει φυσικά το φως. Πετυχαίνουμε ωραίες γυαλάδες, μια φυσική και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα και τελικά μια απροσποίητη φρεσκάδα που «κόβει» χρόνια.
Χρειάζεται μόνο μία πινελιά σε ορισμένες περιοχές για να πετύχετε φρέσκο και φωτεινό αποτέλεσμα.

Με το σύγχρονο προϊόν PRISMATIC HOLOLIGHTER STICK-10 BE UNIQUE BE A UNICORN μπορούμε να βελτιώσουμε την δομή του προσώπου μας χωρίς να δείχνει υπερφορτωμένο, κάτι που το καθιστά εφαρμόσιμο και στις καθημερινές εμφανίσεις μας.

Το PRISMATIC HOLOLIGHTER STICK-10 BE UNIQUE BE A UNICORN είναι ένα πρακτικό ραβδί επισήμανσης, το οποίο παρέχει στα μάγουλα ένα ολογραφικό φινίρισμα χάρη στις χρωστικές που αντανακλούν το φως.
Αυτό το stick με μεταλλική λάμψη διαμορφώνει ένα μανιφέστο ομορφιάς για γυναίκες ισχυρές αλλά εύθραυστες, αισθησιακές αλλά ανατρεπτικές, σχεδόν αυθάδεις αλλά πάντα σοφιστικέ. Μια κομψή και πολύπλευρη προσωπικότητα που τολμά να βάλει χρώμα και ξέρει πως να παίξει με τα αποτελέσματα για να δημιουργήσει ένα προσωπικό look που εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα, γεμάτο με αντανακλαστικές χρωστικές, εξασφαλίζει ένα λεπτό φινίρισμα στα μάγουλα και δημιουργεί ένα δροσερό ολογραφικό αποτέλεσμα
Αναδεικνύει κάνοντας τα καλύτερα σας χαρακτηριστικά να ξεχωρίζουν.
Δεν είναι μεταλλικό, αλλά το φαινόμενο Sheeny εξακολουθεί να ταιριάζει με το μεταλλικό θέμα. Αντικατοπτρίζει πίσω σε σας , όλες τις αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και μοβ με κάποια έντονη λάμψη. Δίνει διάσταση στο μακιγιάζ με έντονο χρώμα στα μάγουλα. Εμπνευσμένο από το επαγγελματικό μακιγιάζ αλλά σχεδιασμένο σαν ένα προϊόν εύκολο στη μεταφορά, με μια εξαιρετικά κρεμώδη, ανάλαφρη υφή .

Είναι πρακτικό ραβδί και ταιριάζει σε οποιαδήποτε τσάντα. Είναι σε όμορφη συσκευασία και ειδικά το καπάκι ,δίνει μια πρισματική διάσταση.  Είναι μοναδικό και είναι ένας μονόκερος.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε στις γωνίες στα μάγουλα!




Essence Eye & Face Palette 03 Be Kissed By The Moon
(ΠΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ)




Πώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ σας; Τι να προτιμήσουμε, τι να αποφύγουμε και σε τι να δώσουμε έμφαση;
Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα για να ακολουθήσει την μόδα, αλλά στο τέλος κάθε εποχής είμαι σίγουρη ότι αρκετά από αυτά καταλήγανε στο βάθος της ντουλάπας. Τώρα που ασχολούμαι με θέματα ομορφιάς, συχνά παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο στο μακιγιάζ. Υπάρχουν γυναίκες που θα φορέσουν οτιδήποτε είναι της μόδας και άλλες που μένουν πιστές στις ίδιες αποχρώσεις. Oι πρώτες κατατάσσονται στην κατηγορία των τολμηρών και οι δεύτερες ανήκουν στην ομάδα των κλασικών; «Το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να βρούμε είναι ποια χρώματα αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Να αναζητήσουμε τους συνδυασμούς που θα έρχονται σε συμφωνία με τους φυσικούς τόνους του δέρματός της. Η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι ο προσωπικός οδηγός που καθορίζει τα χρώματα που μας κολακεύουν, τα οποία μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά από τα χρώματα που συνήθως διαλέγουμε»,. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια χρώματα σας πάνε;
Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας. Στις τάσεις μόδας στο μακιγιάζ ,παρατηρούμε πως τονίζεται ιδιαίτερα η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας με απαλά χρώματα. Επειδή όμως κάθε γυναίκα είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα τα απαλά χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού για πολλές θα συνδυαστούν άψογα με την προσωπικότητά τους! Η μόδα δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά και δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού.

Η Essence Eye & Face Palette 03 Be Kissed By The Moon είναι μια, εξαιρετικής ποιότητας παλέτα για τα μάτια και το πρόσωπο!! Μοναδική παλέτα μακιγιάζ που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.
Χρωματικά εναρμονισμένες σκιές ματιών, ένα ρουζ και ένα highlighter μετατρέπει αυτή την  παλέτα σε ένα απόλυτο κομμάτι για τα μάτια και το πρόσωπο.

Το υπέροχο αυτό σετ περιέχει:

4 σκιές: μπλε-γκρι, μαργαριτάρι-περλέ, ανοικτό ροζ, ελαφρύ χρυσό. 1 ρουζ χρώματος ροζ και highlighter, λαμπερό ροδάκινο.

Η πιο πρακτική παλέτα για ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι εδώ και σας περιμένει να την εκμεταλλευτείτε! Θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο αυτό που ήδη λατρεύετε να κάνετε… γιατί το μακιγιάζ είναι δημιουργία! Αποκτήστε την και απολαύστε την με στυλ… και πάνω από όλα δημιουργικότητα! Κλεισμένη σε μια κομψή, διάφανη συσκευασία, αυτή η παλέτα είναι εύκολη να πάρετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε . Χάρη στην πολυλειτουργικότητα, το προϊόν είναι ιδανικό κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα δροσερών τόνων και για λάμψη τελειώματα. Τα προϊόντα αυτής της παλέτας έρχονται σε μια ελαφριά σύσταση και υφή. Αυτό το σύνολο σκιών είναι όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε με τα μάτια σας. Βελτιώστε τα βλέφαρά σας με βασικές αποχρώσεις και προσθέστε μια φωτεινή αφή με επισημασμένες αποχρώσεις. Κάθε αξιοζήλευτη ματιά παραμένει για ώρες στο τέλος, της ημέρας ή νύχτας.
Αυτή η εξαιρετική παλέτα θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χιλιάδες looks  για όλα τα skintones, τις επιθυμίες και τις περιστάσεις. .. Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις από φυσικό και γοητευτικό έως τολμηρό και φωτεινό βλέμμα. Ολα με μια ευέλικτη παλέτα. Η παλέτα μπορεί να κλείσει για να προστατεύσει το προϊόν μέσα.


Τρόπος χρήσης:

1. Χρησιμοποιήστε την ελαφριά σκόνη ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά, στο μέτωπο, πάνω από το άνω χείλος και στη γέφυρα της μύτης για να επισημάνετε αυτά τα μέρη του προσώπου σας.
2. Για μια φυσικά φρέσκια εμφάνιση, εφαρμόστε το ρουζ στα ζυγωματικά και ανακατέψτε το με μια βουρτσιστική βούρτσα.
3. Επιλέξτε τρεις από τις τέσσερις τέλειες σκιάσεις ματιών και εφαρμόστε την ελαφρύτερη σκιά στο πλήρες καπάκι μέχρι το φρύδι.
4. για το κινητό βλεφάρων χρησιμοποιήστε ένα από τα μεσαία χρώματα και μείγμα για να κάνετε μια ωραία κλίση.
5. Τελειώστε το βλέμμα σας χρησιμοποιώντας μια από τις πιο σκούρες αποχρώσεις για να περιγράψετε την πτυχή των βλεφάρων και το εξωτερικό μάτι.




LONG LASTING EYE PENCIL-28 LIFE IN PINK
(ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ)




Ήταν ο παντοκράτορας των 60s. Το είδατε να το φορά η Καρέζη στη Λόλα, το είδατε και στα γατίσια μάτια της Λιζ Τέιλορ όταν έπαιζε την Κλεοπάτρα. Για δεκαετίες είχε μπει στα συρτάρια των μεγάλων οίκων, αλλά κάπου στα τέλη των 90s το θυμηθήκαμε οι απανταχού γυναίκες. Πλέον, το μολύβι ματιών  είναι κάτι κλασικό που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Θεωρείται το τζιν του μακιγιάζ. Είναι πάντα «in» και πιο σταθερό ..
Αν οι ικανότητές σας στο μακιγιάζ περιορίζονται στο να βάζετε λίγη μάσκαρα, ρουζ στα μάγουλα και ένα lip gloss στα χείλη, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι περισσότερο. Η γραμμή του EYE PENCIL θα κάνει το μακιγιάζ σας εντυπωσιακό. Το EYE PENCIL είναι ένα από τα βασικότερα προϊόντα μακιγιάζ που έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της και είτε το χρησιμοποιεί καθημερινά, είτε σε ειδικές πιο λαμπερές περιστάσεις. Από την άλλη βέβαια, αποτελεί και ένα από τα πιο δύσκολα από άποψη τεχνικής κομμάτια του μακιγιάζ, γιατί μπορεί να μετατραπεί από wow! σε καταστροφή.
Σε όλες μας αρέσει να δείχνουμε sexy και να έχουμε αυτό το βλέμμα που καθηλώνει όπως οι stars του σινεμά. Όμως, στην πραγματικότητα πόσο εύκολο είναι να το πετύχουμε; Να δημιουργήσουμε μόνες μας την τέλεια, τραβηγμένη γραμμή σαν άλλες Marilyn Monroe ;
Στις μέρες μας λόγω του περιορισμένου χρόνου ετοιμασίας μιας γυναίκας (γρήγοροι ρυθμοί ζωής -φόρτο εργασίας, υποχρεώσεις…) το απόλυτο σαγηνευτικό look με χρόνο προετοιμασίας 10′ λεπτά είναι το EYE PENCIL. Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και κολακεύει τους πάντες. Για να το εφαρμόσετε σωστά χρειάζεται εξάσκηση και για να είναι κολακευτικό πρέπει να το προσαρμόσετε στο σχήμα των ματιών σας!
Ένα υπέροχο LONG LASTING EYE PENCIL-28 LIFE IN PINK δίνει έναν αέρα Παριζιάνικης αισθητικής και τι πιο αισθησιακό από ένα υπέροχο βλέμμα!

Το LONG LASTING EYE PENCIL-28 LIFE IN PINK είναι για να προσελκύσουμε τα βλέμματα. Ένα μολύβι ματιών εξαιρετικής ακρίβειας και μεγάλης διάρκειας. Δεν τρέχει. Δεν σπάει. Είναι με έντονο ροζ χρώμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σας βαθύ και παιχνιδιάρικο. Το μολύβι ματιών long-lasting eye pencil είναι πανεύκολο να εφαρμοσθεί με ακρίβεια χάρη στο πρωτοποριακό μηχανισμό περιστροφής  που διαθέτει. Ο τύπος του προϊόντος περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν μια ισχυρή κάλυψη στα βλέφαρα μόνο με ένα πέρασμα.
Με λεπτή μύτη ,για λεπτή και απαλή γραμμή, έχει  ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κάνει ενιαία γραμμή χωρίς κενά, 2 φορές περισσότερες έντονο αποτέλεσμα.. Το χρώμα διατηρείτε αναλλοίωτο.
Η λεία και έντονη φόρμουλα του απλώνεται εύκολα για ομοιόμορφες γραμμές ακριβείας . Δημιουργήστε προσωπικό στυλ . Θέλετε λεπτή, ντελικάτη εφαρμογή; Κανένα πρόβλημα! Πιο τολμηρές, παχιές γραμμές; Εσείς αποφασίζετε.

Είναι σε ειδική συσκευασία - καπάκι που διατηρεί τη σύνθεση φρέσκια.

Εκτός από το ροζ χρώμα είναι τώρα διαθέσιμα και σε πολλές άλλες μοντέρνες αποχρώσεις.


Τρόπος χρήσης:

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.

Δώσε ακρίβεια. Με μικρές, απαλές κινήσεις, τράβα μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου προς την εξωτερική.

ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

Ενίσχυσε, επέκτεινε και κάνε πιο παχιά τη γραμμή από την εξωτερική γωνία προς τα πάνω έως το φρύδι. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα τράβα τη γραμμή πιο ψηλά και προς τα έξω.



ULTRA LAST INSTANT COLOUR LIPSTICK-18 VIOLET GIFT
(ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ)



Πες το με ένα φιλί…

Μιλάτε, χαμογελάτε, τα σουφρώνετε... Με τα χείλη σας επικοινωνείτε και τραβούν πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή. Ενώ οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, το κραγιόν παραμένει μια διαχρονική αξία και ένα κλασικό προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.
 Οι γυναίκες έχουν διανύσει πολύ δρόμο στην προσπάθειά τους να βρουν την τέλεια απόχρωση. Το κραγιόν είναι μοναδικά ωραίο προϊόν, που αναντίρρητα η κάθε γυναίκα έχει “εμμονή” μαζί του. Είναι ένα από τα απόλυτα γυναικεία σύμβολα, σε όποιον χρωματικό τόνο και αν βρίσκεται. Άλλες επιλέγουμε πιο γήινους τόνους και άλλες πιο έντονους. Άλλες matte και άλλες glossy. Όπως και να το κάνουμε, το κραγιόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι για το συνολικό μακιγιάζ είτε είναι έντονο, είτε nude.
Αυτό το χειμώνα αναδείξτε τη θηλυκή σας γοητεία. Για αισθησιακά χείλη, έντονο αποτέλεσμα, αποχρώσεις που ταιριάζουν στη διάθεσή σας, υπάρχει πάντα ένα κραγιόν για κάθε τύπο γυναίκας.
Φέτος ο απόλυτος κυρίαρχος της χειμερινής παλέτας ομορφιάς φλερτάρει με το έντονο βιολετί χρώμα της essence cosmetics.
Ο χειμώνας αγαπά με πάθος το χρώμα. Στο ακτινοβόλο φως του χειμώνα, το βιολετί χρώμα κάνει έκρηξη με μια ζωντάνια!


Το ULTRA LAST INSTANT COLOUR LIPSTICK-18 VIOLET GIFT είναι θηλυκό ,σέξι και κάνει ζουμερά χείλη. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.
Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες. Ένα έντονο ματ κραγιόν με όλη την ένταση του βιολετί χρώματος. Εμπλουτισμένο με μαλακτικά συστατικά, βιταμίνες, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.
Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Αυτή η σειρά κραγιόν ενώνει την υψηλή κάλυψη και τη διασπορά χρώματος με μία μόνο εφαρμογή και μια ανάλαφρη αίσθηση πούπουλων στα χείλη. Η κρεμώδης υφή του είναι μακράς διαρκείας και δεν στεγνώνει τα χείλη.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κραγιόν για τα χείλη της. Το ULTRA LAST INSTANT COLOUR LIPSTICK-18 VIOLET GIFT προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!
Το ULTRA LAST INSTANT COLOUR LIPSTICK-18 VIOLET GIFT είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ.

Αυτό το κραγιόν  σας παρασύρει στο Manhattan που δεν κοιμάται ποτέ, στης ηρεμία του Salzburg, μέχρι και στο Τόκυο με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Tips: Μην ακούτε όσους λένε πως το βιολετί κραγιόν είναι βραδινό. Το πρωί με το φως πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Αν επιλέξετε έντονα χείλη καλό θα είναι να μην τονίσετε κανένα άλλο σημείο. Αφήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινους τόνους και σε περίπτωση που θέλετε κάτι υπερπαραγωγή δώστε ένταση στα μάτια .


Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!


LIPGLOSS-METAL SHOCK LIP PAINT- 01 BELLADONNA



Η νέα τάση στο μακιγιάζ..

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και η αλήθεια είναι πως «χορεύουμε» στον τρελό ρυθμό των προετοιμασιών. Βρήκαμε το φόρεμα που θα βάλουμε, βρήκαμε και τα παπούτσια -ή τέλος πάντων είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε σχεδόν καταλήξει στο τι θέλουμε-αγοράζουμε και τα τελευταία δώρα για τον αγαπημένο μας, οπότε αυτό που μας μένει είναι να βρούμε το makeup μας!
Όλες θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλέψουμε τις εντυπώσεις και θέλουμε φυσικά τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα πάνω μας. Δεν αντιλέγω, αρκεί να μην μας κοιτάνε για λάθος λόγο! Αυτό που θέλω να πω, είναι πως πολλές φορές σε τέτοιες «σημαντικές» βραδιές, θέλοντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω, τελικά χάνουμε το μέτρο και κάνουμε υπερβολές.
Όπως ισχυρίζονται διάσημοι makeup artists «Τα χείλη είναι πάντα ένα από τα κυρίαρχα σημεία των τάσεων στην ομορφιά, και πλέον οι ασυνήθιστες υφές, τα πιο περίεργα χρώματα και οι πιο ευφάνταστες ιδέες διαδίδονται αστραπιαία! Σε αυτά, ας προσθέσουμε ότι ο κόσμος είναι πιο ανοιχτός από ποτέ στο να δοκιμάζει νέα χρώματα και υφές».
Εμείς σας προτείνουμε την νέα τάση στα κραγιόν για να κλέψετε τις εντυπώσεις!
Τα μεταλλικά κραγιόν! Φαίνεται ότι οι ισχυρές λάμψεις στα χείλη ολοένα και κερδίζουν έδαφος. Τα μεταλλικά χείλη είναι η απόλυτη τάση για αυτή την χρονιά.
Ενώ η εφαρμογή ενός μεταλλικού κραγιόν είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή, (το περνάμε και… λάμπουμε!), μπορεί να αποδειχθεί λίγο πιο δύσκολη δουλειά, αν θέλουμε να έχουμε αληθινά ωραίο αποτέλεσμα. Αν επιβιώσατε… από τα «παγωμένα» χρώματα στα χείλη στις δεκαετίες του '80 και του '90, σίγουρα, η σημερινή επανάληψη μοιάζει ευκολότερη! Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα μεταλλικά κραγιόν πλέον έχουν καλύτερες υφές, ενώ ταυτόχρονα η σύνθεσή τους αφήνει τα χείλη να «αναπνέουν».

Αν ψάχνετε μία αφορμή για να κάνετε την διαφορά, νομίζουμε πως την έχετε βρει με το  LIPGLOSS-METAL SHOCK LIP PAINT- 01 BELLADONNA.

Ένταση στο χρώμα, εντυπωσιακή διάρκεια και μοντέρνο εφέ: αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του lipgloss που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Δημιουργήσανε ένα υγρό κραγιόν με εκπληκτικά ματ, σατέν και μεταλλικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με μια ποικιλία αποχρώσεων προσαρμοσμένων σε κάθε τόνο δέρματος.  Το κλειδί της επιτυχίας του είναι η προηγμένη φόρμουλά του. Συγκεκριμένα, η μάξιμουμ διάχυση των ουσιών του προϊόντος ενισχύει την ένταση του χρώματος ενώ διατηρεί τα αποτέλεσμα στα χείλη αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Με αυτό το κραγιόν συνηθίζουμε στην ιδέα και μάλλον ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να ξεφύγουμε από τις βαρετές προτάσεις μακιγιάζ. Τώρα λοιπόν που το μπλε χρώμα επανήλθε μέχρι και στις σκιές ματιών, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάμε το makeup μας ένα βήμα παραπάνω φορώντας το και σε κραγιόν.
Στην ουσία, πρόκειται για ένα υγρό κραγιόν το οποίο βάφει τα χείλη σε μοντέρνα μπλε απόχρωση ενώ τα αφήνει άνετα και με τέλειο φινίρισμα χάρη στην κρεμώδη υφή του. Θρέφει και περιποιείται τα χείλη κάνοντας τη γυναίκα που το φορά να ξεχνά ότι φορά κραγιόν. Με πλούσιο μεταλλικό χρώμα για έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα με μία κίνηση. Το συναρπαστικό βλέμμα είναι εύκολο να επιτευχθεί με αυτή την συμπυκνωμένη κρέμα χειλιών, που αισθάνεται ανάλαφρη στα χείλη και προσφέρει ένα βελούδινο ματ φινίρισμα. Το θηλυκό καμπυλωτό του σχήμα αγκαλιάζει τα χείλη κάνοντας ευκολότερη την εφαρμογή.

Αυτό το εκπληκτικό, κρεμώδες κραγιόν διατίθεται σε πολλές μοντέρνες αποχρώσεις, για να χαρίσει στα χείλη όγκο και απίστευτο χρώμα στη στιγμή. Με λίγα λόγια, ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τα πλήθη.
Είναι σε όμορφη συσκευασία και έχει ειδικό πινελάκι για καλύτερη εφαρμογή του προϊόντος!


Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



METAL SHOCK NAIL POWDER- 04 A TOUCH OF VINTAGE & 06 BE MY LITTLE MERMAID
(ΠΟΥΔΡΑ ΝΥΧΙΩΝ)





Οσο ανοίγει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας με συγγενείς και φίλους. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και outdated. Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Ένα όμορφο μανικιούρ εδώ και πολύ καιρό έγινε αναπόσπαστο μέρος της εικόνας μιας πραγματικής γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.   Τα φτιαγμένα και περιποιημένα νύχια κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας! 
Τα κορίτσια όχι μόνο υποστηρίζουν την υγιή εμφάνιση των χεριών τους, αλλά προσπαθούν να δείξουν την προσωπικότητα τους με χρωματιστά nail-art σχέδια.
Το trend που «φοριέται» συνήθως περισσότερο αυτήν την περίοδο είναι οι πούδρες νυχιών, οι οποίες κυκλοφορούν σε πολλές εκδοχές και μαγνητίζουν τα βλέμματα!
Αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που προτιμούν να πειραματίζονται με την περιποίηση των άκρων, τότε οι πούδρες νυχιών METAL SHOCK NAIL POWDER σαν δίνουν τη λύση! Μαγνητίζουν τα βλέμματα χάρη στο εντυπωσιακό τους αποτέλεσμα.

Και τα 2 προιόντα 04 A TOUCH OF VINTAGE & 06 BE MY LITTLE MERMAID είναι πούδρες λάμψης για νύχια.. λαμπυρίζουν και αντανακλούν το φως δίνοντας μια glamour αίσθηση μοναδικής λάμψης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και την προσοχή. Χαρίζουν στα νύχια σας ένα πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα χωρίς κόπο.
Η 04 A TOUCH OF VINTAGE είναι πούδρα σε έντονη χρυσή απόχρωση, για ενίσχυση φυσικού νυχιού και η 06 BE MY LITTLE MERMAID είναι σε ιριδίζον λευκή-θαλασσί απόχρωση!
Η νέα αυτή εξελιγμένη φόρμουλα, δίνει μεγαλύτερη διαύγεια και ένταση στο χρώμα.
Είναι προιόντα υψηλής ποιότητας και πολύ εύκολα στην εφαρμογή. Κατάλληλα για χτίσιμο σε tips, φόρμα και για φυσική ενίσχυση. Βάλτε φαντασία και κάντε το δικό σας ιδιαίτερο μανικιούρ με αυτές τις πούδρες νυχιών!!

Είναι σε στρογγυλές συσκευασίες με αρκετό προϊόν και είναι για πολλές χρήσης!

Τρόπος χρήσης:

Για ένα μαγευτικό αποτέλεσμα καθρέφτη στα νύχια: εφαρμόστε τη πούδρα νυχιών, ενώ το βερνίκι νυχιών κάτω εξακολουθεί να είναι ελαφρώς υγρό και απαλά βάψτε τα νύχια. Δημιουργήστε δροσερά εφέ με σκούρα βερνίκια νυχιών. για μια απόλυτα λαμπερή εμφάνιση ασημένιου καθρέφτη, χρησιμοποιήστε διαφανές βερνίκι νυχιών ως βάση. Σφραγίστε με το metal shock sealing top coat.



CLEAN & GO EXPRESS
(ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ ΝΥΧΙΩΝ)



Υπάρχουν γυναίκες που ενώ στα μάτια τους καθρεφτίζεται η γοητεία και η κομψότητα, αμελούν την περιποίηση της εξωτερικής εμφάνισής τους και κατ’ επέκταση την υγεία τους. Γιατί η συμμετρία και η υφή της επιδερμίδας συνδέεται άμεσα με την εσωτερική υγεία και ένα από τα χαρακτηριστικά που «μαρτυρούν» καλή υγεία στις γυναίκες, είναι η φροντίδα των άκρων.
Αν ανήκετέ και εσείς στη μερίδα των θηλυκών που αδιαφορούν για την όψη των ακροδαχτύλων του, μάθε και το άλλο: Τα απεριποίητα νύχια είναι ο, τι πιο αποκρουστικό για τους άντρες. Αναθεωρήστε λοιπόν, δώσε τους την απαραίτητη προσοχή και κάνε τα να λάμπουν.
Tα περιποιημένα άκρα δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας, αλλά προσθέτουν και την τελική πινελιά κομψότητας σε κάθε γυναίκα. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα πολύχρωμα βερνίκια, το μανικιούρ είναι απαραίτητο για την υγιή και προσεγμένη εμφάνιση σας. Συνήθως αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε την πιο trendy απόχρωση βερνικιού, αναζητούμε το τελειότερο top coat για να σιγουρευτούμε ότι το μανικιούρ θα παραμείνει … στη θέση του, για πολλές μέρες και όταν έρχεται η ώρα για το ξεβαφτικό αγοράζουμε το πρώτο που βρίσκεται μπροστά μας με βασικό κριτήριο συνήθως την οικονομική του τιμή. Κι όμως ο αποχρωματισμός των νυχιών είναι η διαδικασία που, αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο και τα κατάλληλα προϊόντα, μπορεί να αλλοιώσει την καλή όψη, υφή και υγεία τους.
Το ξεβαφτικό νυχιών δεν αρκεί να αφαιρεί εύκολα και γρήγορα το βερνίκι. Πρέπει να είναι απόλυτα φιλικό προς τα νύχια και την επιδερμίδα. Με βάση λοιπόν τη συχνότητα αποχρωματισμού των νυχιών, τον τύπο αλλά και την απόχρωση βερνικιού αναζητούμε τη σύνθεση που μας ταιριάζει.
Αν ήρθε η ώρα να τα ξεβάψετε τότε το CLEAN & GO EXPRESS είναι η καλύτερη λύση για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά το βερνίκι και διατηρήσουν τα νύχια σας τη φυσική λάμψη τους.

Το CLEAN & GO EXPRESS είναι ένα προϊόν που αφαιρεί το βερνίκι νυχιών γρήγορα και αποτελεσματικά. .Χωρίς βαμβάκι , χωρίς βρώμικες διαρροές. Το ασετόν σε μέγεθος ταξιδιού περιποιείται τα νύχια καθώς τα ξεβάφει χάρις στο λάδι αργκάν που περιέχει και είναι ιδανικό για όταν είστε εν κινήσει: χάρη στο ενσωματωμένο σφουγγάρι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για βαμβάκι. Χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα ή τα νύχια σας. Η Super ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί πάνω από μία στρώση σε κλάσματα του δευτερολέπτου.Aπαραίτητο για το νεσεσέρ κάθε fan της τέχνης των νυχιών. Αφερεί το βερνίκι εύκολα χωρίς να καταστρέφει τα νύχια. Χαρίζει προστασία

Για γρήγορη και ήπια απομάκρυνση για όλους τους τύπους νυχιών με ένα βήμα. Εύκολο στη χρήση.
Είναι σε πρακτική συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας!

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το δάχτυλο στο σφουγγάρι και περιστρέψτε μέχρι να αφαιρεθεί το βερνίκι.






Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία essence cosmetics μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας προϊόντα ομορφιάς που θα είναι πολυτελή, πολύχρωμα, γεμάτα υπέροχα αρώματα και μοναδικό design. Θα διαλέξουμε την  επιτομή της πολυτέλειας. Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα essence cosmetics έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία essence cosmetics για την χορηγία των προϊόντων . 

Τα προϊόντα essence cosmetics τα βρίσκετε εδώ: http://www.essence.eu/gr/home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου