Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

LAV review

LAV
The scent of nature…




Η απαράμιλλη ομορφιά της λεβάντας..


Γεια σας Glamorous,
Αν μας ζητούσατε να επιλέξουμε ένα και μόνο φυσικό συστατικό για τις απίστευτες ιδιότητες του, είτε ως αιθέριο έλαιο, είτε ως ανθόνερο ή εκχύλισμα, να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στα εκατοντάδες που μας προσφέρει η φύση, θα λέγαμε το εξής: Αυτό που θεωρούμε αναντικατάστατο και μοναδικό, αυτό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι και προσφέρει μέσα από άπειρες χρήσεις όλα όσα χρειαζόμαστε, από καλλυντική έως θεραπευτική χρήση, αν χρειαζόταν να χρησιμοποιούμαι ένα και μόνο, παντού και πάντα, θα σας απαντούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη: η λεβάντα!
Λίγα πράγματα είναι τόσο όμορφα και γραφικά όσο τα χωράφια λεβάντας σε πλήρη άνθιση.
Η λεβάντα είναι αρωματικό φυτό που ενδείκνυται για τη χρήση της σε προϊόντα ομορφιάς με σκοπό τον καθαρισμό της επιδερμίδας, των μαλλιών, του σώματος. Η ονομασία της άλλωστε προέρχεται από τον λατινικό όρο lavare, που σημαίνει πλένω, άρα καθαρίζω. Ήταν δημοφιλής στην αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο και χρησιμοποιήθηκε στην αρωματοποιεία της εποχής.
Το πλεονέκτημά της είναι ότι μπορεί να προσφέρει όχι απλά ομορφιά στο πρόσωπο και στο σώμα μας γενικότερα, αλλά ομορφιά με υγεία ταυτόχρονα!
Η λεβάντα είναι ένα βότανο που είναι γνωστό για τη χαλάρωση και ηρεμία που προσφέρει στο μυαλό και στην ψυχή. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της επιδερμίδας. Μπορεί να κάνει το δέρμα σας λείο, λαμπερό και απαλό με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο όμορφες από ποτέ. Καταπολεμάει τις ρυτίδες, σβήνει τα σημάδια του χρόνου και προάγει τη δημιουργία και ανάπτυξη των νέων κυττάρων. Εκτός από τα παραπάνω, η λεβάντα έχει και επουλωτικές ιδιότητες, αντιβακτηριακές  και αντισηπτικές. Μπορεί να βοηθήσει με τα σημάδια που προκαλεί η ακμή ή τα σπυράκια. Η λεβάντα είναι ένα βότανο για ομορφιά που θα κάνει την επιδερμίδα σας να προσεγγίζει το τέλειο.
Κανένα άλλο φυτό δεν συγκεντρώνει επάνω του τόσες πολλές ιδιότητες. Μάθετε λοιπόν τα μυστικά που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας με την εταιρία LAV!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Λεβάντα, το χρώμα της τους ενέπνευσε ,το άρωμα της τους μάγεψε! Έτσι γεννήθηκε η LAV ,μια Ελληνική εταιρία αξιοποίησης της λεβάντας.
Καλλιεργώντας βιολογικά σε ιδιόκτητες εκτάσεις έχουνε την δυνατότητα να ελέγχουνε σε λεπτομέρειες την ποσότητα της πρώτης ύλης για τα προϊόντα τους.
H εταιρία LAV εξειδικεύεται στην αξιοποίηση του φυτού της λεβάντας σε όλες τις εφαρμογές του. Πρόκειται για την πλέον εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα της. Διαθέτει καλλιέργειες  βιολογικής λεβάντας στην Πελοπόννησο  και στην Μακεδονία.
Σχεδιάζουνε, υλοποιούνε και προωθούνε προϊόντα ευ ζην με πολλαπλές εφαρμογές στην καθημερινή ζωή.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



BATH SALTS- LEVANDER BUDS
(ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ)



Βυθιστείτε... και απολαύστε το μπάνιο σας …

Στο γρήγορο ρυθμό της καθημερινότητάς μας, έχουμε μετατρέψει την προσωπική μας καθαριότητα σε ρουτίνα, ξεχνώντας την απλή, αλλά τόσο ωφέλιμη και απολαυστική διαδικασία ενός αρωματικού λουτρού. Το καθημερινό ντους, σύντομη λύση καθαριότητας και αναζωογόνησης, δεν έχει καμία σχέση με την τελετουργία περιποίησης του σώματος, χαλάρωσης του νου και ανανέωσης της ψυχής που μόνο ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να μας προσφέρει. Η ιδανική εικόνα αυτή την εποχή: Έξω κρύο, βροχή, χιονιάς, μέσα στο σπίτι όμως θαλπωρή και η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, αρωματισμένο με άλατα, να σας περιμένει για να βυθιστείτε στην αγκαλιά της, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να διώξετε τις έγνοιες μακριά.
Μετά από μια κουραστική ημέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό μπάνιο εμπλουτισμένο με αρωματικά άλατα! Αν μπορείτε να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, απολαύστε μια ειδική θεραπεία-περιποίηση στη μπανιέρα σας με άλατα μπάνιου. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του μπάνιου είναι ότι γαληνεύει τον άνθρωπο. Θεωρείται ο πιο γρήγορος και για πολλούς ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μετριάσετε το στρες και να καλμάρετε τα νεύρα σας, καθώς και εναλλακτικός τρόπος θεραπείας για τις κρίσεις αϋπνίας.
Φυσικά υπάρχουν πολλές ιδέες για προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας , αλλά μάλλον κανένα δεν είναι ευκολότερο κι αποτελεσματικότερο από τα άλατα μπάνιου για να μαλακώσει το δέρμα αλλά και να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα.
Ιδανική επιλογή για χαλάρωση, ανανέωση, ανακούφιση από το στρες και την ένταση και διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος είναι τα άλατα μπάνιου με άνθη λεβάντας της εταιρίας LAV!

Τα άλατα με άνθη λεβάντας είναι μια θεραπευτική παράδοση αιώνων και ένας από τους αγαπημένους τρόπους για να χαλαρώσετε, να σταματήσουν οι μυϊκοί πόνοι και η ένταση, να απορροφήσετε ενέργεια και να μαλακώσει το ξηρό δέρμα. Το να βάλετε στη μπανιέρα σας τα μαγικά και οικονομικά άλατα BATH SALTS- LEVANDER BUDS είναι μια ιεροτελεστία που αξίζει να τη χαρίσετε στον εαυτό σας.

Τα BATH SALTS- LEVANDER BUDS έχουν αναπτυχθεί για να μιμούνται τις ιδιότητες των φυσικών ιαματικών λουτρών ή τις θερμές πηγές. Είναι υδροδιαλυτά , στερεά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να προστεθούν στο νερό.
Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι ζούμε σε κατάσταση μόνιμου στρες… όταν τα άλατα BATH SALTS- LEVANDER BUDS, διαλύονται στο ζεστό νερό εισχωρεί στον οργανισμό μέσα από το δέρμα με τον πιο αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο καθώς υπάρχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα. Βοηθάνε να είμαστε ήρεμοι, τονώνουν και ξεκουράζουν τον οργανισμό και χαλαρώνουν τους μύες και τις αισθήσεις. Τα  άλατα μπάνιου Λεβάντα περιέχουν έναν συνδυασμό από πολύτιμα μέταλλα και αποξηραμένα άνθη λεβάντας. Προσφέρουν αποσυμφόρηση και ανακούφιση από προβλήματα του αναπνευστικού, αφήνοντας στο δέρμα το άρωμα της υπέροχης λεβάντας.
Έχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Ο συνδυασμός της λεβάντας με τα άλατα διασφαλίζουν τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Τα άλατα συντελούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, βοηθούν στις πεπτικές παθήσεις, τη βελτίωση των μυών και τη λειτουργία των νεύρων, μειώνοντας τις φλεγμονές και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση σε ολόκληρο το σώμα. Λεβάντα και άλατα λειτουργούν ως αποσυμφορητικό για τα οιδήματα όπως πρησμένα πόδια και ως καταπραϋντικό προλαμβάνοντας και ανακουφίζοντας τις μυϊκές κράμπες, διαστρέμματα, μώλωπες και πόνους στις αρθρώσεις.

Τα Άλατα μπάνιου Λεβάντα, έχουν έντονη ευεργετική, τονωτική και ενυδατική δράση, τρέφουν και αναζωογονούν βαθιά το δέρμα. Αφήνουν ζωντάνια και φρεσκάδα και ένα υπέροχο, απαλό, ασυναγώνιστο άρωμα.
Είναι σε πολύ κομψά και πρακτικά φακελάκια για να τα έχουμε παντού μαζί μας!


Τρόπος χρήσης:

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε άλατα μπάνιου. Για μια μπανιέρα, γεμίστε την μπανιέρα περίπου μέχρι τη μέση. Πάρτε μια χούφτα από άλατα μπάνιου και ρίξτε τα στο μπάνιο, κρατώντας το χέρι σας κάτω από τη βρύση,  επιτρέποντας τα άλατα μπάνιου να πέφτουν με το νερό στην μπανιέρα. Ενώ ρίχνεται τα άλατα μπάνιου στο μπάνιο, το άρωμα τους θα κυκλοφορήσει μέσα από τον ατμό, επιτρέποντας ένα πολύ αρωματικό μπάνιο. Τα άλατα διαλύονται γρήγορα, μόλις έρθουν σε επαφή με θερμό νερό. Μόλις έχετε ρίξει τα άλατα μπάνιου στο μπάνιο σας, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε! Να ανακατεύετε τα άλατα μπάνιου καλά μέσα στο νερό, έτσι ώστε οι αρωματικές ουσίες να απελευθερώνονται στο νερό.



BATH TEA
(ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΣΑΙ ΜΠΑΝΙΟΥ)



Το χειμώνα, λοιπόν, τον ξέρουμε και τον περιμένουμε σαν τέτοιο: Προετοιμαζόμαστε για μακριά βράδια, για μικρές και κουραστικές ημέρες, για γκρίζα πρωινά και συννεφιασμένες Κυριακές και παίρνουμε τα μέτρα μας. Προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε αυτή την πιο βαριά χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πράγματα σπιτικά που μας ξεκουράζουν, με δραστηριότητες ήσυχες και χαλαρωτικές, πότε-πότε με μικρές αποδράσεις για να μαζέψουμε φως και αέρα. Φτιάχνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, ένα καταφύγιο που να μας υποδέχεται φιλόξενα για να ξεχειμωνιάσουμε, κι εκεί περιμένουμε το σκοτάδι να αρχίσει να υποχωρεί, τις ημέρες να μεγαλώσουν, τον ήλιο να μας «ξεσφίξει» από το κρύο και την υγρασία, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τη ζέστη της άνοιξης να ξυπνήσουν σιγά-σιγά τις αισθήσεις μας και να διώξουν από πάνω μας τη βαριά αίσθηση της χειμωνιάτικης κούρασης.  Ο χειμώνας είναι η εποχή που μας κουράζει περισσότερο από όλες. Κατά κάποιον τρόπο, όσο κι αν οι ρυθμοί της ζωής μας δεν το πολυεπιτρέπουν, ο οργανισμός μας το χειμώνα είναι «στο ρελαντί». Σε σχέση με άλλες εποχές, κουραζόμαστε πιο εύκολα, δεν έχουμε ενέργεια, η διάθεσή μας είναι συχνά πιο πεσμένη.
Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων παραπονιέται για μόνιμη εξάντληση . Το καθημερινό πρωινό ξύπνημα, ο ανήσυχος ύπνος ή η ­ανεπαρκής διάρκειά του, η δουλειά μας, το μεγάλωμα των παιδιών μας, το στρες «κλέβουν» την ενέργειά μας. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο, που θα έπρεπε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, συνήθως ­στριμώχνουμε σε δύο 24ωρα ό,τι δεν κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτω από την πίεση του άγχους της καθημερινότητας, συχνά ενδίδουμε σε ­συνήθειες όπως το κάπνισμα, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέδων, αλκοόλ και κακής ποιότητας τροφής. Καθένας από αυτούς τους παράγοντες επιδρά αρνητικά στο σώμα μας και μειώνει την απόδοσή του. Το «κόλπο» είναι να μάθουμε να του παρέχουμε τα «καύσιμα» που χρειάζεται. Αν του «φερθούμε σωστά», τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας θα ανέβουν, το μυαλό μας θα γίνει πιο «κοφτερό» και το κέφι μας θα ξαναγυρίσει δριμύτερο…

Όταν αισθάνεστε ότι σας καταβάλλει η κούραση, η κακοκεφιά και η νωθρότητα, αντισταθείτε. Η εταιρία LAV προτείνει ένα οργανωμένο «σχέδιο δράσης» για να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά, να ξυπνήσετε τη ζωτικότητά σας, να ζήσετε έντονα και δραστήρια. Να ρουφήξετε τη ζωή. Αυτή την εποχή, δεν πρέπει να αφήσετε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο.

H καθημερινή διαδικασία του καθαρισμού μπορεί να γίνει απολαυστική, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία και την ομορφιά του σώματός σου, εάν επιλέξετε σαν  «σύμμαχο» ένα BATH TEA.

Τα BATH TEA είναι μια καινοτόμος ιδέα ,ένα μοναδικό προϊόν χαλάρωσης και ευεξίας. Είναι ένα αφέψημα για το σώμα σας. Το BATH TEA είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει τονωτικές και ενυδατικές ιδιότητες για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Όταν κάνετε μπάνιο με τσάι, απορροφάτε άμεσα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας. Εν ολίγοις, είναι εύκολο, είναι γρήγορο, είναι φυσικό και θα είναι μια διασκεδαστική, διαφορετική θεραπεία για το δέρμα σας!
Ένα φυσικό λουτρό με BATH TEA είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε την ένταση, να απαλύνετε τους μυς και τους αρθρώσεις, να τονώσετε την κυκλοφορία. Διατηρεί το δέρμα νεανικό, ευέλικτο και εξαλείφει οποιαδήποτε από τις βλαβερές τοξίνες. Το όμορφο, μείγμα αποξηραμένου τσαγιού και λουλούδια οργανικού χαμομηλιού είναι υψηλής ποιότητας και έχει πολλά οφέλη για την υγεία του δέρματος. Είναι χαλαρωτικό στο μυαλό, καταπραϋντικό για το σώμα και αναζωογονητικό στο πνεύμα.
Μεταχειριστείτε τις αισθήσεις σας στις ηρεμιστικές, αναζωογονητικές επιδράσεις και τα αρώματα ενός BATH TEA.

Το άρωμα που διαδίδεται από το λουτρό είναι μια πηγή πρόσθετης απόλαυσης. Η χαλαρωτική λεβάντα χαρίζει μια μεγάλη πινελιά ευεξίας. Λεβάντα απλά σημαίνει ηρεμία!
Απολαύστε ένα χαλαρωτικό και υπέροχα αρωματικό μπάνιο!
Το πουγκί μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το κάτω από τη βρύση όσο γεμίζετε την μπανιέρα σας και δημιουργήστε ένα ευεργετικό αφέψημα για το δέρμα σας!



LAVENDER  SOAP
(ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ)



Τι τελευταίες μέρες ζούμε τον σουρεαλισμό του Φεβρουαρίου. Είδαμε πώς το κρύο, η βροχή και ο ήλιος είναι ή μπορεί να είναι, δυο βήματα δρόμος… Τι κι αν άνθισε η αμυγδαλιά πρόωρα, ο χειμώνας σαν να έχει πατήσει πεισματικά το πόδι του και δεν έχει διάθεση να φύγει…
Και κάπως έτσι με το πέρασμα του χρόνου και των εποχών ,το δέρμα μας  δεν <<αντέχει>> τις αλλαγές που γίνονται λόγω καιρού.. Λογικές και μη. Νομίζω πως η σχέση μας με το χρόνο και δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από́ ο, τι συμβαίνει και στη φύση. Π.χ. η μαγεία της άνοιξης δεν θα μπορούσε να συμβεί́ χωρίς τον προηγούμενο χειμώνα. Και το προηγούμενο φθινόπωρο, καλοκαίρι ,άνοιξη ,πάλι χειμώνα, κ.ο.κ.
Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα χειμερινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.
Ο χειμώνας  προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο. Το καθημερινό μπάνιο είναι απαραίτητο όχι μόνον για την σωστή φροντίδα του δέρματος, αλλά και για καλή υγιεινή.
"Μιλώντας για την μαγεία του χειμώνα , πηγή έμπνευσης, για το δέμα μας είναι το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ έγινε με υπομονή́, δουλειά́, γνώση κι ευχαρίστηση. Χωρίς βιασύνη, για να δίνουν τα πράγματα σωστά. Ενα φυσικό προΐόν σαν ένα σαπούνι λεβάντας , δεν είναι μαγικό φίλτρο. Τα μαγικά φίλτρα έχουν ταχύτητα. Τα φυσικά προϊόντα θέλουν κι αυτά υπομονή́ και συνέπεια στη χρήση τους. Αν μπορούσατε να καταλάβετε την αγάπη και το χρόνο με τα οποία είναι φτιαγμένα και δώσετε κάτι από αυτά στον εαυτό σας, μπορείτε να δείτε και θαύματα στο δέρμα σας!!

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ είναι ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .Για  τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ,όπως το ελληνικό ελαιόλαδο που είναι ιδανικό για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα και αιθέριο έλαιο λεβάντας LAV . Μια μοναδική αίσθηση φυσικού σαπουνιού με το ιδιαίτερο άρωμα της Lavandulla Angustifollia Mill και την φροντίδα του χυμού της ελιάς αποτέλεσμα ψυχρής σαπωνοποίησης.. Περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά. 
Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!.
Το σαπούνι Λεβάντας είναι γνωστο για την έντονα χαλαρωτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα . Ξεκουράζει σώμα και πνεύμα. 
Το σαπούνι Λεβάντας είναι ιδανικό για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση. Τα δραστικά συστατικά της Λεβάντας περιποιούνται την επιδερμίδα και χαλαρώνουν το σώμα αντιμετωπίζοντας μυϊκούς πόνους που οφείλονται σε υπερένταση. 
Η λεβάντα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε τανίνες (tannines) - συστατικά με έντονες αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων
Το άρωμα του θυμίζει κάτι οικείο και απαλό!! Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας.

Τα σαπούνια είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες".


Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ



Η επιδερμίδα αγαπά το ...μασάζ..


Tο χειμώνα, ακόμη και αν ανήκετε στους φανατικούς λάτρεις του... καναπέ, είναι βέβαιο ότι θα τον εγκαταλείψετε, έστω και για λίγο, προκειμένου να ασχοληθείτε με κάποια σωματική δραστηριότητα. Η ποδηλασία, αλλά και το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή το βόλεϊ με τους φίλους αποτελούν ορισμένες δραστηριότητες που μάλλον θα δοκιμάσετε, παρασυρμένοι από τον ενθουσιασμό της παρέας. Tο πρόβλημα είναι ότι ακριβώς λόγω της... χειμερινής ακινησίας είναι πιθανό να τραυματιστείτε. Αλλά και ο σύγχρονος τρόπος ζωής στερεί από το σώμα μας τη φυσική του στάση και κίνηση, γεγονός που έχει ως συνέπεια να νιώθουμε δυσφορία σωματική και συναισθηματική.
Διώξτε ό,τι βαραίνει το σώμα και το μυαλό σας και χαρίστε στον εαυτό σας ενέργεια και ευεξία, για να ανταπεξέλθει σε μια απαιτητική καθημερινότητα με την βοήθεια του μασάζ.
Τρελαίνεστε για μασάζ. Ανυπομονείτε για τη στιγμή που θα βρεθείτε ξαπλωμένοι μπρούμυτα και οι ρυθμοί του σώματός σας θα πέσουν, οι αρθρώσεις θα μαλακώσουν και εσείς επιτέλους θα χαλαρώσετε. Αγαπάμε τα μασάζ επειδή μας κάνουν να νιώθουμε φανταστικά. Τα οφέλη του όμως δεν περιορίζονται εκεί.  Είναι εξαιρετικό για την υγεία και τη διαχείριση του πόνου και για την ευλυγισία μας, αλλά έχει και ορισμένα οφέλη για την εμφάνισή μας.
«Ξέρουμε πόσο καλά νιώθουμε το σώμα μας μετά από ένα καλό μασάζ, μελέτες όμως έχουν δείξει πως υπάρχουν επίσης οφέλη και για την επιδερμίδα, τα μαλλιά, τη συνολική διανοητική μας υγεία και τη διαχείριση του άγχους»
Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από επαφή. Το μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που συμβάλλει δραστικά στο να διατηρεί την υγιή της όψη . Με το μασάζ επίσης οι μυς του προσώπου χαλαρώνουν. Αυτό βοηθά ιδιαίτερα τις γυναίκες που καπνίζουν στις οποίες οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από το στόμα, το πηγούνι και τα χείλη είναι αρκετά έντονες. Μας χαλαρώνει, μας ανακουφίζει και μας δημιουργεί ευφορία. Το μασάζ, όμως, παράλληλα μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θεραπευτικό σε καθημερινά προβλήματα υγείας .
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πειστείτε να προσθέσετε μικρές κινήσεις μασάζ στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Όσο γρηγορότερα ξεκινήσετε , τόσο πιο έγκαιρα θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τα ευεργετικά αποτελέσματα.

To ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ είναι για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Έχει αναγεννητικές ιδιότητες, που χαλαρώνουν το δέρμα και διεγείρουν τις αισθήσεις. Εξαλείφει την ένταση, ηρεμεί τους μυϊκούς πόνους.
Εάν ψάχνετε για ένα δώρο με πολύτιμη λεβάντα για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση, τότε το χαλαρωτικό Λάδι μασάζ σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις. Με άρωμα λεβάντας που διαλύει άμεσα το άγχος και δημιουργεί αίσθηση γαλήνης κι ευεξίας, περιέχει ένα ντελικάτο  κι ελαφρύ μίγμα γλυκού αμυγδαλέλαιου , ώστε να απορροφηθεί γρήγορα. Έχει ολιστικά οφέλη για το δέρμα, τις αισθήσεις, το πνεύμα. Το χαρακτηριστικό άρωμα της ηρεμίας και της γαλήνης . Ένα αρωματικό δώρο για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με τεχνικές μαλάξεων. Ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους, χαλαρώνει το σώμα, βελτιώνει τη διάθεση και προσφέρει τόνωση με ευωδιαστό και ευχάριστο τρόπο.
Εξαιρετικό για χρήση στο τέλος μιας γεμάτης μέρας, βοηθά να αφεθείτε σε πραγματικά ξεκούραστο ύπνο, ή να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μετά από δυσκολίες. Είναι καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, αρμονικό. Βελτιώνει την ενυδάτωση και μειώνει τα τραχιά σημεία στο δέρμα.


Οφέλη μασάζ:

·       Απώλεια βάρους: Είναι γνωστό πως το μασάζ αυξάνει την κινητικότητα και επιταχύνει την ανάκαμψη αν το έχεις παρακάνει στο γυμναστήριο. «Αυτή η φυσική μορφή θεραπείας βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία και την παροχή θρεπτικών συστατικών στους μύες. Όταν οι μύες ασκούνται, θα πρέπει μετά να προσλάβουν ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά ώστε να μπορούν να ανακάμψουν και να ξαναχτιστούν».
·       Λαμπερή επιδερμίδα: Τα μασάζ και η θεραπευτικές θεραπείες του σώματος δεν είναι μόνο χαλαρωτικές – συμβάλουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας η οποία κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει περισσότερο.
·       Καλύτερος ύπνος: Όλοι μας έχουμε γλαρώσει στο κρεβάτι του μασάζ μερικές φορές. Είμαστε χαλαροί, το αίμα μας κυκλοφορεί καλύτερα και η ένταση έχει φύγει – η συνταγή για υπέροχο ύπνο ομορφιάς!

Χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ευεργετικό μασάζ με το λάδι μασάζ της εταιρίας LAV, που ενυδατώνει το δέρμα, χαλαρώνει τους μυς, ανακουφίζει από τους πόνους των αρθρώσεων, χαρίζει ηρεμία και ευεξία μετά από μία κουραστική μέρα.

Είναι σε μεγάλη και κομψή γυάλινη συσκευασία!


Τρόπος Χρήσης:

Τοποθετήστε μερικές σταγόνες στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ σε νωπή, καθαρή επιδερμίδα, μετά το ντους ή το μπάνιο.



ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ



Ο μωβ ...παράδεισος..

Αποτελούν τη ζωτική δύναμη, την ενέργεια και την ψυχή ενός φυτού. Εξαιτίας της μικρομοριακής δομής τους μπορούν να εισέλθουν εύκολα στον ανθρώπινο οργανισμό, προσφέροντας τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Χάρη στο εύρος των ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται τόσο για καλλωπιστικούς όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία και φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα, την ψυχή και το μυαλό. Βάλτε τα στο σπίτι, στο γραφείο, στην καθημερινότητά σας αιθέρια έλαια που θα σας τονώσουν στη στιγμή.
Με την όσφρηση οι μυρωδιές από τα τριχίδια της μύτης μεταφέρονται στο λιμβικό εγκέφαλο, την περιοχή που συνδέεται με το ένστικτο, το συναίσθημα, τη μνήμη και τη γνωστική ικανότητα, απελευθερώνοντας ορμόνες που με τη σειρά τους μπορούν να «ξεκλειδώσουν» αισθήματα και να επηρεάσουν τη διάθεσή μας. Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που επιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Oι αρωματοθεραπευτές υποστηρίζουν ότι επιλέγοντας τα κατάλληλα έλαια, μπορούμε να πετύχουμε διέγερση των αισθήσεων ή ηρεμία και παράλληλα να καθαρίσουμε τον αέρα του χώρου. Μπορεί, λοιπόν, το μασάζ με τα αιθέρια έλαια να είναι η πιο δραστική μέθοδος αρωματοθεραπείας, αλλά και με τον αρωματικό λύχνο θα έχετε θαυμάσια αποτελέσματα.
Tα αιθέρια έλαια δεν προσφέρουν μόνο ένα ευχάριστο άρωμα, αλλά βοηθούν στον εξαγνισμό του χώρου και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς όλα διαθέτουν ισχυρές αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ορισμένα, μάλιστα, έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν συγκεκριμένα συναισθήματα και λειτουργίες, όπως η σεξουαλικότητα, η συγκέντρωση, η πέψη και η καρδιακή λειτουργία. Άλλα πάλι διαθέτουν κατευναστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες, που συντελούν στην πνευματική ξεκούραση και στη σωματική χαλάρωση.
Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων λεβάντας της εταιρίας LAV.
Το ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι πολλαπλών εφαρμογών και χρήσεων του στην καθημερινή ζωή. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας παράγεται από τα άνθη της ποικιλίας Lavandula Angustifolia, γνωστή για την κατεξοχήν χρήσης της στην αρωματοποιία. Διαθέτει αναλγητικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο που βοηθά στην απομάκρυνση της έντασης και του στρες. Λειτουργεί ευεργετικά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, στους πονοκεφάλους, τους μυϊκούς πόνους και τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.
Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, για να διώχνει την ένταση, να μειώνει το άγχος, να απαλύνει τους μυϊκούς πόνους, να θεραπεύει μολύνσεις και να εναρμονίζει τις αισθήσεις. Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αυπνίες, για τη φροντίδα του δέρματος σε κοψίματα και πληγές, για πονοκέφαλο, θλίψη, έλκος, ακμή, δερματίτιδα και φλεγμονές. Μια από τις βασικές χρήσεις του αιθέριου ελαίου της λεβάντας είναι καταπολέμηση του άγχους και του στρες, βοηθώντας στη ψυχική ηρεμία, χάρη στις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές της ιδιότητες.

Η εισπνοή του αιθέριου ελαίου της λεβάντας χαλαρώνει και ηρεμεί το νευρικό σύστημα και απομακρύνει συμπτώματα άγχους και έντονου στρες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλοί φυσιοθεραπευτές χρησιμοποιούν στο μασάζ αιθέριο έλαιο λεβάντας αναμεμειγμένο με άλλο λάδι βάσης.
Η λεβάντα βοηθά στη μυϊκή χαλάρωση και την ανακούφιση πόνων στους μύες από διαστρέμματα, «πιάσιμο», αρθριτικά ή ρευματισμούς.
Θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα καλλυντικών που παρασκευάζονται για την "κανονική προς ξηρή" επιδερμίδα. Λόγω της ηρεμιστικής της δράσης, ενσωματώνεται και σε καλλυντικά που απευθύνονται σε άτομα με ευερέθιστη επιδερμίδα.




Σώμα:

  • Έχει ευεργετική δράση σε πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους, πεπτικές διαταραχές.
  • Κατά της κυτταρίτιδας, ιδανικό για αποτοξίνωση και μείωση της κατακράτησης υγρών.
  • Αποτελεσματικό ως εντομοαπωθητικό.



Πνεύμα και Νους:

  • Προσφέρει ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.
  • Βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας.
  • Απομακρύνει την ένταση και το στρες.


Είναι σε μικρή ,γυάλινη καφέ συσκευασία, πρακτικό και για την τσάντα μας.


Tips:

Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας στο σιδέρωμα, σε μαλακό σαπούνι, στο σαπούνι πλυντηρίου και σε άλλα προϊόντα καθαρισμού και απολαύστε ένα αξεπέραστο αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο κάνοντας μασάζ με καθαρό έλαιο λεβάντας. Απολαύστε ένα ήρεμο ύπνο βάζοντας 1-2 σταγόνες ελαίου κάτω από το μαξιλάρι σας


Τρόπος χρήσης:

Χρήση στην αρωματοθεραπεία:
Πονοκέφαλος και ημικρανία: Κάντε κομπρέσες προσθέτοντας 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα σε ένα μπολ με νερό.
Άγχος, στρες, αϋπνία: Προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας σε κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.
Για χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα: προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα στη μπανιέρα.
Για ανακούφιση από εγκαύματα, ερεθισμούς και τσιμπήματα: προσθέστε 1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα στην επιδερμίδα.
Άγχος και αγωνία πριν από εξετάσεις: Εισπνεύστε απευθείας άπό το μπουκάλι.


DREAM PILLOW
(ΕΝΘΕΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ)




Κλείστε το μάτι στον… ύπνο..

Ο ύπνος είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική κούρα ομορφιάς. Μόνο στη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα έχει τη δυνατότητα να αναπληρώσει τις ζημιές και να ανακτήσει δυνάμεις για την επομένη. Φροντίζοντας λοιπόν να είναι επαρκείς οι ώρες ύπνου ξεκουράζετε το σώμα, χαλαρώνετε τον οργανισμό και διατηρείτε την επιδερμίδα υγιή και φωτεινή.
Τι συμβαίνει και τι κερδίζει η επιδερμίδα στη διάρκεια της νύχτας; Όταν όλες οι λειτουργίες του οργανισμού επιβραδύνονται, η επιδερμίδα εργάζεται εντατικά τόσο για να διορθώσει τις βλάβες από τις πρωινές επιθέσεις όσο και να προετοιμαστεί για τις νέες της επόμενης μέρας. Οι επαρκείς ώρες ύπνου έχουν λοιπόν ζωτική σημασία για την υγεία και άριστη όψη της επιδερμίδας ιδιαίτερα, αν αναλογιστείτε, ότι στη διάρκεια της νύχτας ο κυτταρικός μεταβολισμός- η βασική, αντιγηραντική δραστηριότητα – φτάνει στο αποκορύφωμά του.
Η έλλειψη ύπνου προκαλεί στρες – και το αντίστροφο- που, με τη σειρά του, γίνεται αφορμή να εμφανίζονται μικροερεθισμοί στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η εμφάνιση ακμής. Αναζητήστε την αιτία στην παραγωγή περίσσιας αδρεναλίνης από το σώμα γεγονός που οδηγεί στην υπερπαραγωγή σμήγματος και στα ανεπιθύμητα σπυράκια. Το παραπάνω επιβεβαιώνεται και από μελέτες σύμφωνα με τις οποίες πολλοί φοιτητές, σε περίοδο εξετάσεων, εκδηλώνουν έντονη ακμή. Αν και η κληρονομικότητα και η κακή μικροκυκλοφορία παραμένουν οι βασικοί λόγοι για τους μαύρους κύκλους στα μάτια , η έλλειψη ύπνου δεν παύει να συνηγορεί στην εμφάνισή τους ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες. Τα καλά νέα είναι ότι σ αυτήν την περίπτωση με λίγη παραπάνω ξεκούραση και ώρες ύπνου οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν . Με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα ξενύχτια δεν θα επαναλαμβάνονται συχνά.
Μην ξεχνάτε πως οι επαρκείς ώρες ύπνου τονώνουν την καλή κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να διατηρείται υγιής . Που σημαίνει φωτεινή χωρίς θαμπό , άτονο χρώμα και κουρασμένη όψη.
Ένα βράδυ καλού ύπνου είναι εφάμιλλο με το να κερδίσουμε το λαχείο όσον αφορά την ψυχική και πνευματική μας υγεία.
Τώρα η βελτίωση της ποσότητας και της ποιότητας του ύπνου γίνετε με το ειδικό ΕΝΘΕΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ.

Τα μαξιλάρια ονείρων έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη εδώ και αιώνες. Συνδυασμένα με βότανα χρησιμοποιήθηκαν για να ηρεμήσουν κακά όνειρα, να φέρουν καλά όνειρα ή να ηρεμήσουν τον ανήσυχο ύπνο. Η σύγχρονη έρευνα συμφωνεί ότι τα αρώματα ορισμένων βοτάνων και λουλουδιών έχουν θετική επίδραση στα όνειρα και μπορούν να μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε.

Το ΕΝΘΕΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ είναι ένα μικρό μαξιλάρι γεμάτο με γεμισμένο με αποξηραμένα μπουμπούκια βιολογικής λεβάντας. Είναι μαξιλάρι ονείρου που σας χαρίζει χαλάρωση τη νύχτα. Το άρωμα λεβάντας μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ζωντανά, πιο φανταστικά και ίσως ακόμη και διαυγή όνειρα. Τι το προκαλεί αυτό; Οι μυρωδιές υποβάλλονται σε επεξεργασία στο κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου, μια περιοχή που συνδέεται στενά με τη μνήμη και το συναίσθημα. Έτσι, παρόλο που η μυρωδιά δεν είναι πρωταρχική αίσθηση για τον άνθρωπο, μπορεί να επικαλεστεί ισχυρά συναισθήματα. Γνωρίζουμε επίσης ότι τα όνειρά μας είναι ένας τόπος όπου μπορούμε να εκφράσουμε ανεπίλυτα συναισθήματα από την αφυπνισμένη ημέρα πριν. Έτσι οτιδήποτε διαμορφώνει τα συναισθήματά μας, διαμορφώνει τα όνειρά μας.
Το DREAM PILLOW βασίζεται σε μια επιστημονική κατανόηση του πώς οι οσμές και τα συναισθήματα επεξεργάζονται και εκφράζονται στον εγκέφαλο. Σκεφτείτε τώρα: ποια μυρωδιά από την παιδική ηλικία σας ρίχνει πίσω στο χρόνο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσετε αυτή τη μυρωδιά για το μαξιλάρι των ονείρων σας; Το Ένθετο μαξιλάρι ύπνου , γεμισμένο με αποξηραμένα μπουμπούκια βιολογικής λεβάντας σε εμάς το κατάφερε! Η λεβάντα χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Κλινικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δείχνουν πως η λεβάντα επιδρά ενάντια στην υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος, χαλαρώνει και μειώνει το άγχος και την ανησυχία. Το άρωμα της λεβάντας που αναδύει το μαξιλαράκι θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας - πιο χαλαρός και βαθύς ύπνος με λιγότερες "διακοπές".
Είναι μαξιλάρι όνειρο και με αποτελεσματικό τρόπο μπορείτε να προγραμματίσετε τα όνειρά σας.


Αναλυτικότερα:

  • Κάνουμε Ονειρεμένο ύπνο.
  • Προωθεί τα γλυκά όνειρα.
  • Ήπια ηρεμιστικό για έναν βαθύ ύπνο.
  • Ήπιος ύπνος.
  • Ιδανικό για παιδιά ή ηλικιωμένους, ή σχεδόν για οποιονδήποτε.
  • Τα μπουμπούκια λεβάντας βοηθάνε την προώθηση των διανοητικών ονείρων.


Είναι μία όμορφη μικρή βαμβακερή μαξιλαροθήκη και πολύ πρακτική λόγο μεγέθους για να την έχουμε παντού μαζί μας!


Τρόπος χρήσης:


Κατάλληλο για τοποθέτηση κάτω από το μαξιλάρι ή μέσα στη μαξιλαροθήκη. Πιέστε το μαξιλάρι κάθε φορά που θέλετε να ανανεώσετε το άρωμα και αφήστε την μυρωδιά της λεβάντας να σας παρασύρει στη χώρα των ονείρων…


SLEEP MASK
(ΜΑΣΚΑ ΥΠΝΟΥ)




Βυθιστείτε στην εμπειρία της λεβάντας ..

«Κοιτάζουμε επίμονα το ταβάνι. Βουλιάζουμε το κεφάλι μας πότε στη μια πλευρά του μαξιλαριού και πότε στην άλλη. Τίποτα δεν αλλάζει. Τα βλέφαρά μας αρνούνται πεισματικά να κλείσουν. Στρέφουμε το βλέμμα στο ξυπνητήρι και η ένδειξη 05:00 φωσφορίζει στο καντράν». Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην παραπάνω περιγραφή; Μην αισθάνεστε μόνοι. Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων -και κυρίως γυναικών- χάνει τον ύπνο του καθημερινά. Το ζήτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να απαλλαγούμε από τις «λευκές νύχτες».
 Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, το στρες, η κακή οικονομική κατάσταση, η πεσμένη ψυχολογία, τα προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, όλα αυτά, άλλα σε μεγαλύτερο και άλλα σε μικρότερο βαθμό, επιβαρύνουν τη σχέση μας με τον ύπνο. Για κάποιους από εμάς έχει μετατραπεί σε καθημερινό μαρτύριο.
Ο ύπνος δεν είναι ούτε πολυτέλεια ούτε ξεκούραση. Πρόκειται για μια λειτουργία η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για τον οργανισμό μας όσο είναι η τροφή και το νερό. Όσο κοιμόμαστε το μυαλό μας «ανασυντάσσεται», δηλαδή επεξεργάζεται τις πληροφορίες που έλαβε κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις ταξινομεί στο αρχείο της μνήμης. Με απλά λόγια, λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής.

 Δημιουργεί νέα αρχεία και νέες συνδέσεις μεταξύ των αρχείων.
Αυτό οφείλεται περισσότερο στο άγχος, σε προβλήματα οικονομικής φύσης, στο γεγονός ότι δεν κάνουμε τη δουλειά που θα θέλαμε και σε πολλές άλλες έγνοιες και λιγότερο στον ύπνο. Αν την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι απασχολούμε το μυαλό μας με ένα σωρό σκέψεις και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας προβληματίζουν, είναι λογικό να μη μας κολλάει ύπνος. Όμως, οι λύσεις είναι απίθανο να έρθουν το βράδυ, που ο εγκέφαλός μας είναι κορεσμένος. Επομένως, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιμηθούμε και να αναζητήσουμε μια καλή ιδέα ή λύση το πρωί που θα είμαστε φρέσκοι.


Προκειμένου να μη μετράμε... προβατάκια τα βράδια και να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τον Μορφέα, οι εταιρία LAV με το προϊόν της SLEEP MASK δίνουν αποτελεσματικές λύσεις που υπόσχονται νύχτες με… όνειρα γλυκά.

Η SLEEP MASK είναι μάσκα ματιών με ανθό λεβάντας ιδανική για τον ύπνο, το ταξίδι ή για στιγμές ξεκούρασης. Είναι η νέα τάση στη φροντίδα της επιδερμίδας. Η μάσκα ύπνου της LAV κερδίζει τις εντυπώσεις για τα άμεσα ευεργετικά της αποτελέσματα. Είναι ιδανική για όσους αντιμετωπίσουν προβλήματα αϋπνίας, αλλά και για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ηρεμίσουν μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Κλείστε τα μάτια σας καλύψτε με τη μάσκα και αφεθείτε στις χαλαρωτικές ιδιότητες της λεβάντας. Το φυσικό άρωμα που αναδύουν οι ανθοί βοηθούν στην βαθύτερη χαλάρωση.

Με την SLEEP MASK με ανθό λεβάντας είναι ο εύκολος τρόπος για να εξασφαλίσετε έναν καλό ύπνο. Μπλοκάροντας κάθε ακτίνα φωτός σάς βυθίζει σε απόλυτο, βαθύ σκοτάδι διασφαλίζοντας συνθήκες απόλυτης συσκότισης. Είναι ιδανική κυρίως για τις κατοίκους των πολύβουων μεγαλουπόλεων που κοιμούνται ελαφρά και με πολλές διακοπές, ξυπνάνε με τον παραμικρό θόρυβο, παράξενο ήχο, ή έστω και μια αχνή δέσμη φωτός ή υποφέρουν από πονοκεφάλους και ημικρανίες. Όταν ο εγκέφαλος νιώθει το απόλυτο σκοτάδι, ωθεί στην παραγωγή της μελανίνης και αυξάνει το πολύ σημαντικό στάδιο του ύπνου REM (γνωστός και ως ύπνος γρήγορων κινήσεων των ματιών).
Διευκολύνετε τη μετάβασή σας στον ύπνο με αυτή την πολυτελής μάσκα ματιών λεβάντας.
Ενθαρρύνει τη βαθιά χαλάρωση, ανακουφίζοντας τα κουρασμένα μάτια, πονοκεφάλους και κόπωση από το άγχος.


Αναλυτικότερα:

  • Αποκλείει φως που μπορεί να επηρεάσει τον βαθύ ύπνο που χρειάζεστε.
  •  Εξαιρετική σχεδίαση άνεσης για τα καταπραϋντικά όνειρα όλης της νύχτας που σας αξίζει.
  •  Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά για την ηρεμία που θέλετε.
  • Ο λεπτός σχεδιασμός είναι ιδανικός για μια πλήρη νύχτα ανανέωσης και αναζωογόνησης του ύπνου.
  • Αποδράστε από το άγχος της ημέρας σας: Βρείτε ανακούφιση στην χαλαρωτική χαλάρωση της λεβάντας.
  • Πλένεται, αντέχει και διατηρεί το σχήμα του.
  •  Ιδανικό για ταξιδιώτες, εργάτες νυχτερινής βάρδιας και όποιος επιθυμεί έναν ξεκούραστο, αναζωογονητικό ύπνο, η μάσκα ύπνου με τη λεβάντα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε όταν ψάχνετε για τον καλύτερο βραδινό ύπνο.

Έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται εύκολα γύρω από τα μάτια και το μέτωπο και έχει ένα ελαστικό ιμάντα που το ασφαλίζει στη θέση του και το καθιστά εύκολο να φορέσει. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και απλή στη χρήση.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία LAV δημιουργεί τα πιο ποιοτικά και φιλικά προς το δέρμα προϊόντα, χρησιμοποιώντας κυρίως οργανικά συστατικά λεβάντας. Οι τεχνικές και η τεχνολογία που χρησιμοποιούνε για να παράγουνε τα προϊόντα τους είναι καινοτόμες και διαρκώς τις αναπτύσσουνε ώστε να διατηρούνε τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα. Είναι η εταιρία που μας προσφέρει τη δύναμη της φύσης για τη φροντίδα μας. Έχει αναπτύξει μία εκπληκτική σειρά προϊόντων , υψηλής ποιότητας, με αποδεδειγμένη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Με κίνητρο το πάθος τους, η εταιρία στέκεται πολύ πιο ψηλά από τους ανταγωνιστές τις, καθώς εμπλουτίζει την ομορφιά σε ευρεία  κλίμακα. Η LAV είναι μία εταιρία ομορφιάς και lifestyle που με υπερηφάνεια αποκαλείται Ελληνική.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την LAV για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lav.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου