Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Farcom review


Farcom 



Άνοιξη στα μαλλιά σας…

Γειά σας Glamorous,

Πάνε οι εορτές ,οι αργίες και το καρναβάλι! Και οι άδειες που κόλλησαν ή δεν κόλλησαν στα Σαββατοκύριακα… και τώρα; Δε χρειάζεται να σας πούμε πότε πέφτουν οι αργίες του 2018, σίγουρα θα το έχετε ήδη ψάξει… Πάμε να καλύψουμε άλλα κενά…! Τελειώνει ο Φεβρουάριος και μόλις ξεκινάει μια νέα εποχή και είναι γεμάτη με ευκαιρίες για διασκέδαση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές.
Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, φτάνουμε ήδη στον ανοιξιάτικο μήνα της χρονιάς και ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από το «hangover» του καρναβαλιού. Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουν τα παράθυρα του σπιτιού μας και γεμίζει ο χώρος όμορφες μυρωδιές και θετική ενέργεια!
Είναι καιρός και θα σας προτείνουμε να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες και τα όνειρά σας. Να δείτε ποια είστε πραγματικά και τι θέλετε να πετύχετε. Με αυτόν τον τρόπο (που μάλλον δε θα σας πάρει μόνο μια ημέρα) θα έχετε κάνει το καλύτερο πλάνο για την νέα εποχή.
Εσείς μπήκατε στο κλίμα ή ακόμα; Έλα, τι περιμένετε; Άστε στην άκρη το γκρι του χειμώνα που φεύγει και βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας.
Γιατί, αλήθεια, ποια δεν έχει νιώσει ότι θέλει κάτι να αλλάξει στη ζωή της; Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία. Ποια από εμάς δεν έχει αισθανθεί ότι « δεν πάει άλλο» και πρέπει να ξεφύγει από οτιδήποτε την κρατά στάσιμη, της χαλάει τη διάθεση ή πολύ απλά δεν της ταιριάζει;

Αν ένα από τα μικρά πράγματα που μας χαλάνε την διάθεσή είναι τα μαλλιά μας ,τότε την λύση μας την δίνει η εταιρία Farcom και τα προϊόντα της..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



ARLEM CONDITIONER WITH EVENING PRIMROSE EXTRACT

(ARLEM ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ)




Πάει και (σχεδόν) ο Φεβρουάριος! Να δείτε που ξαφνικά η Γη κάνει πιο γρήγορες περιστροφές και οι μέρες κυλάνε σα νερό, χωρίς να το πάρουμε είδηση.
Κάπου λοιπόν μέσα στην ταχύτητα που γυρίζει ο κόσμος γύρω μας και σε αυτό το vertigo που δε μας επιτρέπει να πολυαντιληφθούμε μέρος, χρόνο, τόπο, νιώθουμε ότι οι υποσχέσεις της «νέας εποχής» (ξέρεις, αυτές που κάναμε στον εαυτό μας για μια καλύτερη καθημερινότητα) κάπως έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.
Δε λέω ότι τις ξεχάσαμε, λέω ότι ίσως γίναμε πιο ελαστικοί ως προς το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησής τους.
Για κάντε μια στάση. Πάρτε μια ανάσα. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε. Σκεφτείτε τον εαυτό σας. Πού αφιερώνετε τον χρόνο σας, την ενέργειά σας, τις δυνατότητές σας, τον ίδιο σας τον εαυτό; Σε κάτι που σας γεμίζει και σας ολοκληρώνει ή απλά σε κάτι που «πρέπει»; Και πίστεψέ με, δεν υποτιμώ τα «πρέπει», ειδικά στις μέρες μας, απλά προτείνω να τα βάλεις, να τα βάλω, να τα βάλουμε στη σωστή τους βάση και στη σωστή τους διάσταση.
Αν κάπου εκεί ανάμεσα στα «πρέπει» στριμώξετε και τα «θέλω» η ζωή θα έχει άλλο χρώμα, άλλον αέρα. Αν μπει και το χαμένο κομμάτι του παζλ στη θέση του, η εικόνα θα ολοκληρωθεί. ΕΣΥ θα ολοκληρωθείς. Κάντε αυτό που θέλετε και αγαπάτε, όσο απλό ή σύνθετο κι αν είναι αυτό. Αγάπα τον εαυτό σου, αγάπα τη ζωή σου.!
Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει μεγάλος εχθρός. Καταπολέμησέ την. Άλλαξε την με μικρές συνήθειες και παραπλάνησέ την, ξεφύγετε της!
Ε λοιπόν, αυτό ακριβώς είναι το σημείο «μηδέν», όπως το λέω εγώ. Είναι η στιγμή που πρέπει να μηδενίσετε το κοντέρ και να κάνετε την επανάστασή σας. Και σας θυμίζω, ότι η εποχή βοηθάει. Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα είναι κατάλληλη ευκαιρία και φροντίζουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και τα μαλλιά μας.
Είναι πολύ εύκολο να έχετε μεταξένια μαλλιά, τώρα που ο καιρός ανοίγει! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε λίγο ενδιαφέρον παραπάνω και να βρείτε τα σωστά προϊόντα για σας.
Μην ξεχνάτε πως τα γερά μαλλιά ομορφαίνουν το πρόσωπο και προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παρουσιαστικό σας. Για κάθε γυναίκα, ακόμη και άντρα τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά και όλοι θέλουμε να έχουμε μια λαμπερή και δυνατή χαίτη. Τι συμβαίνει όμως όταν τα μαλλιά μας είναι αδύναμα και θαμπά; 

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι, για να διατηρήσετε την τρίχα σας υγιή και να αποφύγετε προβλήματα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ARLEM CONDITIONER WITH EVENING PRIMROSE EXTRACT .

Το ARLEM CONDITIONER WITH EVENING PRIMROSE EXTRACT είναι ένα γαλάκτωμα μαλλιών εντατικής φροντίδας που «διαβάζει» τις ανάγκες των μαλλιών και τα βοηθά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να επανορθώσει τη φθορά . Το νέο γαλάκτωμα ARLEM ξεμπερδεύει άμεσα τα μαλλιά, χωρίς να ταλαιπωρεί την τρίχα και χωρίς να τη βαραίνει.
Διεισδύει ομοιόμορφα κατά μήκος της τρίχας και επιδιορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες της. Το μυστικό του βρίσκεται στην καινοτόμο τεχνολογία που έχει και επιτρέπει στο προϊόν να απλωθεί κατά μήκος της τρίχας, να «διαβάσει» τις ανάγκες των μαλλιών και να ανταποκριθεί στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς τους. Περιέχει εκχύλισμα νυχτολούλουδου, μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών & λιπιδίων, συστατικά πολύτιμα για τα μαλλιά (το νυχτολούλουδο αποτελεί και superfood με πολλές δράσεις στην υγεία των μαλλιών).Χάρη στην δράση διεισδύει στη δομή της τρίχας και τη βοηθά να είναι δυνατή από το εσωτερικό της. Με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά. Με ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους. Προσδίδει μεταξένια υφή, λάμψη και απαλότητα, αναδεικνύοντας την υγιή όψη των μαλλιών σας.

To γαλάκτωμα Arlem με εκχύλισμα από  νυχτολούλουδο έχει 0% parabens & silicones.

Είναι σε υπέροχη μεγάλη συσκευασία! Με μεθυστικό άρωμα νυχτολούλουδο που σε ταξιδεύει σε καλοκαιρινά σοκάκια Κυκλαδίτικων νησιών! Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών!



Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας το  σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάζουμε καλά με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, η Farcom υποδέχεται σε λίγες ημέρες την άνοιξη στην πιο πολυτελή εκδοχή της! Καθώς, η Farcom ετοίμασε την απόλυτα προσωποποιημένη πρόταση για εσάς και τους αγαπημένους σας με προϊόντα για λούσιμο, περιποίηση και διαμόρφωση!
Οι σειρές προϊόντων της Farcom συνδυάζουν την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελούν έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου