Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Tescosmetics review

Tescosmetics

                                       
Τα μαλλιά φοβούνται το κρύο…

Γεια σας Glamorous,

Μπορεί να λέμε ότι το καλοκαίρι λόγω της ζέστης και του ήλιου τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέουν προστασία, το χειμώνα όμως η πρόκληση παραμένει! Το κρύο, ο αέρας και όλα τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, μπορούν να αφήσουν την επιδερμίδα ξηρή και τα χείλη σκασμένα. Όμως, το δέρμα δεν είναι το μόνο που υποφέρει το χειμώνα, μιας και τα μαλλιά αντιμετωπίζουν μια σειρά προβλημάτων κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας καθώς και το κρύο κάνουν συχνά τα μαλλιά μας θαμπά, άτονα και αφυδατωμένα .
Ο ξηρός χειμερινός καιρός τείνει να αφυδατώνει τα μαλλιά μας και να τα κάνει να φριζάρουν, παρά τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνουμε για να τα κάνουμε λεία και απαλά. Καθώς τα μαλλιά μας είναι υγροσκοπικά, που σημαίνει ότι αλλάζουν ανάλογα με την περιεκτικότητα υγρασίας στο περιβάλλον μας, τον χειμώνα αφυδατώνονται λόγω της ξηρής ατμόσφαιρας. Έτσι, όταν είμαστε σε ένα δωμάτιο με θέρμανση ή έξω στο κρύο, τα μαλλιά μας θα απολέσουν υγρασία προκειμένου να “ταιριάζουν” με το περιβάλλον. Και, χωρίς ενυδάτωση, η τρίχα μας είναι επιρρεπής σε ψαλίδα, σπάσιμο, ακόμη και τριχόπτωση.

Στην ουσία προκειμένου να προστατεύσετε τα μαλλιά σας θα πρέπει να υιοθετήσετε μια σειρά από συνήθειες που θα κρατήσουν υγιή τα μαλλιά σας όλο το χρόνο, ακόμα και τώρα που κάνει κρύο. Για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας και να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά όλο το χρόνο χρησιμοποιείστε τα προϊόντα της εταιρίας Tescosmetics !


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από την αρχή της δημιουργίας της η εταιρεία Tescosmetics προσανατολίστηκε στη εμπορία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση και εκπαίδευση του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η προτεραιότητα στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών της είναι το «στοίχημα» που τους έχει οδηγήσει στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία τους.
Με στόχο και όραμα, η εταιρεία Tescosmetics, παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού για πολλά χρόνια, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο του επαγγελματικού καλλυντικού. Μια εταιρεία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο εμπορικό στίβο της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Στο www.tescosmetics.gr σας περιμένουν οι αγαπημένες σας μάρκες επαγγελματικών καλλυντικών Alfaparf  Milano, UNEF One, Orofluido, Keratherapy, Ikoo-Brush και Leciel Paris σε εξαιρετικές τιμές και μεγάλη ποικιλία για όλες τις ανάγκες  της γυναίκας, κάθε ηλικίας, και του άνδρα. Το καινούργιο τους σπίτι είναι πάντα ανοιχτό για εσάς.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Revlon Orofluido Mask
(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Ένα δώρο για τα μαλλιά…

Παγωμένος αέρας, χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές από τη μια. Κεντρική θέρμανση από την άλλη και απορείτε ακόμα γιατί τα μαλλιά σας έχουν χάσει τη λάμψη τους; Οι τεχνικές επεξεργασίες, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και η καθημερινή έκθεση στο περιβάλλον ταλαιπωρούν και φθείρουν την τρίχα. Το βλέπουμε από το θαμπό χρώμα, την άτονη όψη της, την τάση για έντονο φριζάρισμα και το νιώθουμε από την άγρια υφή της. Επίσης το  άγχος, ανθυγιεινή διατροφή, λάθος προϊόντα. Παράγοντες που, εάν δεν διορθωθούν, μπορούν να προκαλέσουν «όλεθρο» στα μαλλιά σας. Τα καλά νέα είναι ότι …υπάρχει ελπίδα! Η εντυπωσιακή εμφάνιση εξαρτάται (σχεδόν) αποκλειστικά από εσάς.
Είναι σημαντικό να περιποιείστε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο και να τα αντιμετωπίζετε ως θεμελιώδες μέρος του σώματός σας. Και για να ανταπεξέλθετε στο κρύο και τις αναπόφευκτες συνέπειές του, πρέπει να είστε «οπλισμένες» και προετοιμασμένες. Σίγουρα τα μαλλιά θα υποστούν τις πρώτες συνέπειες των χαμηλών θερμοκρασιών με την κλασσική τριχόπτωση το φθινόπωρο, και όταν έρθει το δυνατό κρύο, θα υποφέρετε από το «σύνδρομο» ξηρότητας της τρίχας. Μην περιμένετε λοιπόν… φροντίστε από τώρα.
Ελέω πολλαπλών τεχνικών επεξεργασιών, life style επιλογών και δυσμενών περιβαλλοντικών συνθηκών οι μάσκες ,ένα από τα αρχαιότερα μυστικά ομορφιάς των μαλλιών, αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή περιποίηση προσφέροντας άμεση επανόρθωση, θρέψη και λάμψη στην ταλαιπωρημένη τρίχα. Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες - μακράν η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να είναι υπέροχα, πλούσια, λαμπερά τα μαλλιά.
Το παραδοσιακό μυστικό ομορφιάς των μαλλιών αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.

Αποκαταστήστε την υγεία των μαλλιών σας και ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή σας με την μάσκα μαλλιών Revlon Orofluido Mask. Μπορείτε να το κάνετε!

H μάσκα Revlon Orofluido Mask είναι για πλήρη αποκατάσταση και όμορφη λάμψη στα μαλλιά. Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους, με τη Revlon Orofluido Mask εξασφαλίζουμε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα …. Προσφέρει εντατική θεραπεία για θρέψη και είναι ιδανική για βαθιά ενυδάτωση .
Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν την τρίχα μαλακή και ευέλικτη. Είναι τόσο εξειδικευμένη με το συνδυασμό 3 διαφορετικών φυσικών ελαίων. Το Argan Oil που είναι υγρός χρυσός από την έρημο-το γνωστό και πολυβραβευμένο έλαιο από το Μαρόκο. Πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα, ενδυναμώνει την τρίχα και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, με μία απόλυτα μεταξένια υφή. Το  έλαιο Cyperus Oil που καλλιεργείται στην Αίγυπτο για περισσότερο από 4000 χρόνια και αποτελούσε ένα από τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας, το οποίο άφηνε τα μαλλιά της ευκολοχτένιστα, απαλά και λαμπερά. Παρέχει προστασία από εξωτερικές απειλές. Και το έλαιο Lynseed Oil (λιναρόσπορο ) - ένα πολύτιμο έλαιο που προέρχεται από τη Μεσόγειο και είναι γνωστό για τη χρήση του ως πηγή έντονης και απόλυτης λάμψης. Έχει την ιδιότητα να σφραγίζει τα λέπια της τρίχας και να αφήνει τα μαλλιά λεία, με αποτέλεσμα να αντανακλούν το φως με μία ιδιαίτερη λάμψη.
Επιπλέον, η μάσκα Orofluido επιτρέπει στα μαλλιά να αισθάνονται τόσο μαλακά όπως το μετάξι, τους δίνει μεγάλη ώθηση, τα καθιστά ευέλικτα και αναστρέψιμα, επιτρέποντάς σας να φέρετε τα μαλλιά σας σε οποιοδήποτε επιθυμητό αποτέλεσμα θέλετε.

 Αυτή η μάσκα σέβεται τα μαλλιά ενώ τους προσφέρει υπέροχη απαλότητα. Με δραστικά συστατικά, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά. Έχει υπέροχο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες!

Καθαρή πολυτέλεια που φέρνει πίσω στην αρχική ομορφιά τα μαλλιά σας !
Είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Η Μάσκα Orofluido είναι σε κομψή ,μεγάλη, μαύρη συσκευασία και διατίθεται σε 250 ml και 500 ml.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά. Αφού χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν , απλώνουμε αρκετή ποσότητα από το προϊόν στις άκρες των μαλλιών μας, αφήνουμε να δράσει για τρία λεπτά και ξεβγάζουμε.



Revlon-Uniq-One All in One Lotus Flower hair Treatment



Καλωσορίστε την πιο κρύα εποχή του χρόνου με μια κομψή αλλαγή μαλλιών, δίνοντας στο ύφος σας μια επιπλέον δόση θετικής ενέργειας και θηλυκότητας. Επειδή δεν υπάρχει πιο ισχυρό όπλο για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης από το να αισθάνεστε όμορφα και να «τινάζετε» τα μοντέρνα, λαμπερά μαλλιά σας.
Τα γυαλιστερά μαλλιά με όγκο μπορεί να είναι θέμα «γενετικής τύχης», αλλά τι μπορεί να καταστρέψει την πιο επιβλητική κόμη του πλανήτη;
Η υγρασία είναι η βασική αιτία για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα φριζάρισμα , τον εφιάλτη μιας μεγάλης πλειοψηφίας του γυναικείου πληθυσμού. Οι περισσότεροι τύποι μαλλιών, όσο είναι στη φυσική τους κατάσταση, δεν έχουν λεία υφή. Το καταλαβαίνετε εύκολα όταν τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά χωρίς προϊόντα styling και πιστολάκι. Μη μπερδεύεστε… Το φριζάρισμα είναι ο νούμερο 1 εχθρός των μαλλιών μας! Και ακριβώς όπως και κάθε ύπουλος εχθρός, μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, ειδικά όταν υπάρχει υψηλό επίπεδο υγρασίας στην ατμόσφαιρα. Κανένας τύπος μαλλιών δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό, ούτε καν τα μακριά, ίσια μαλλιά. Αλλά ναι κορίτσια, αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και ατίθασα, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες… Είστε ο αγαπημένος στόχος για φριζάρισμα!
Αναζητήστε την αιτία στους δεσμούς υδρογόνου που βρίσκονται στο εσωτερικό της τρίχας. Πρόκειται στην ουσία για χημικούς δεσμούς που συνθέτουν την εσωτερική δομή της τρίχας οι οποίοι διασπώνται από την υγρασία και επανέρχονται σε μια ομοιόμορφη διάταξη μετά τη διαδικασία του styling. Τα μαλλιά λοιπόν διατηρούν το σχήμα και τη λεία υφή που αποκτούν έως ότου η υγρασία διασπάσει εκ νέου τους δεσμούς και τα επαναφέρει στη φυσική τους κατάσταση, να είναι, δηλαδή, ατίθασα και να «πετάνε». Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο όταν η τρίχα είναι ταλαιπωρημένη από τις τεχνικές εργασίες. Η αλλοίωση στα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας συντελεί στο να ανασηκώνονται οι στιβάδες των κυττάρων της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φριζάρουν.

Αν τα μαλλιά σας απαιτούν αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν φόρμα και λεία υφή ενώ αρκούν μόλις λίγα λεπτά σε υγρό περιβάλλον για να χάσουν όλα τα παραπάνω τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Revlon-Uniq-One All in One Lotus Flower hair Treatment.

To Uniq One αποτελεί μία θεραπεία περιποίησης μαλλιών, κατάλληλη για όλους τους τύπους. Το σπουδαίο αυτό προϊόν προσφέρει 10 βασικά οφέλη σε όλους τους τύπους, ανάμεσα στα οποία είναι η λάμψη, ο έλεγχος του φριζαρίσματος, η προστασία από τη θερμότητα και από τις ακτίνες UVA & UVB καθώς και προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα του χρώματος. Η μία σε ένα λύση που πάντα ονειρευόσασταν για τα μαλλιά σας έρχεται με το All in One Hair Treatment Lotus Flower και προσθέτει στα μαλλιά σας μεταξένια απαλότητα και αξιοζήλευτο όγκο. Αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο για την φροντίδα των μαλλιών. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσει η τρίχα στιλπνότητα και λάμψη. Ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητα τους, τα ενυδατώνει , θρέφει, χαρίζοντας υγεία και λάμψη, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και ευκολοχτένιστα..

Εμπλουτισμένο με λωτό το προϊόν αυτό ξεμπερδεύει πανεύκολα τα μαλλιά, ενώ παράλληλα βοηθά και στο styling. Είναι ιδανικό για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ λειτουργεί και σαν πρόληψη για τη διάσπαση της τρίχας.

Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .


Αναλυτικότερα:

1. Επανόρθωση για ξηρά & καταστραμμένα μαλλιά.
2. Λάμψη & έλεγχος του φριζαρίσματος.
3. Προστασία από την θερμότητα.
4. Απαλότητα & μεταξένια υφή.
5. Προστασία του χρώματος, περιέχει φίλτρα UVA & UVB.
6. Ευκολότερο χτένισμα& ίσιωμα.
7. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά.
8. Μεγάλη διάρκεια στο χτένισμα.
9. Προστασία των άκρων από το σπάσιμο.
10. ΔΙΝΕΙ ΟΓΚΟ

Έχει μεθυστικό άρωμα και είναι σε υπέροχη συσκευασία με ειδικό στόμιο σε μορφή σπρέι!



Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιούμαι σε μικρή ποσότητα σε υγρά ή στεγνά μαλλιά. Δεν ξεβγάζεται.


IKOO- Pocket White Soleil Metallic Brush
(ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ IKOO)





Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μάς απασχολούν τα μαλλιά και η φροντίδα τους, λόγω των προβλημάτων που εμφανίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα. Tα συνηθέστερα από αυτά σχετίζονται με το κρύο ,κατά τη διάρκεια των οποίων τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται αρκετά. Κάθε χειμώνα, όμως, εμφανίζονται και προβλήματα όπως ο στατικός ηλεκτρισμός, φριζάρισμα, λιπαρότητα, ξηροδερμία, ατονία , που μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες.
Όποτε έχουμε πρόβλημα με τα μαλλιά μας υποψιαζόμαστε ότι φταίει το σαμπουάν, η διατροφή, το άγχος της καθημερινότητας, και φυσικά ο συνήθης ύποπτος, το σεσουάρ. Ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί ότι το βούρτσισμα μπορεί να προκαλέσει κάτι από τα παραπάνω.
Σίγουρα τα βιώματά μας επηρεάζουν και τον τρόπο που βλέπουμε-αντιμετωπίζουμε το κάθε τι στη ζωή μας γενικά, πόσο μάλλον στον τρόπο που περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Και σίγουρα (πάλι) το βούρτσισμα ανήκει στις διαδικασίες που οι περισσότερες έχουμε να θυμόμαστε πολλά...με πολλά κυρίως μπερδέματα και ξεμπερδέματα!
Μπορεί το χτένισμα να είναι μέσα στην καθημερινή, beauty ρουτίνα των περισσότερων από εμάς και θεωρητικά να ακούγεται μία εύκολη και απλή διαδικασία, όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως ο τρόπος που βουρτσίζετε τα μαλλιά σας ευθύνεται για την ταλαιπωρία, τη θαμπάδα ακόμη και το φριζάρισμά τους; Κι όμως, το σωστό βούρτσισμα (που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά) θέλει τρόπο , μέθοδο και τα σωστά εργαλεία.
Αν και δεν τους φαίνεται, τα μαλλιά είναι ευαίσθητα και χρειάζονται την αντίστοιχη περιποίηση για να παραμείνουν υγιή και να σας βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.
Με την εντυπωσιακά τεράστια ποικιλία από βούρτσες που υπάρχουν στη αγορά, πώς μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είδος είναι καλύτερο για τον τύπο των μαλλιών σας; Και πόσες από αυτές πραγματικά χρειάζεστε;
Για αυτό λοιπόν το  τέλειο χτένισμα χρειάζεται την τέλεια βούρτσα! Η επιλογή της σωστής βούρτσας, είναι ένα ερώτημα που δεχόμαστε από πολλές φίλες μας. Το πιο βασικό ερώτημα όμως, είναι τι θέλουμε να κάνουμε και ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Είτε έχετε μπούκλες είτε ολόισια και λεπτή τρίχα, έχουμε το κατάλληλο «εργαλείο» για τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Εφόσον τα μαλλιά μας… κάνουν του κεφαλιού τους, επιλέγουμε την άμεση, εύκολη λύση και τα φροντίζουμε ,με την βούρτσα IKOO- White Soleil Metallic Brush και δε θα σας προδώσουν ποτέ.

Η βούρτσα IKOO- White Soleil Metallic Brush είναι ότι πιο νέο τεχνολογικά υπάρχει στις επαγγελματικές βούρτσες αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Η ikoo brush είναι νέα και εντελώς διαφορετική. Δίνει μια νέα έννοια στο χτένισμα. Τα δόντια της βούρτσας κρατάνε με ελαστικότητα, άλλα σφιχτά, τα μαλλιά και τα ξεμπερδεύουν με απαλότητα. Δεν έχει διαφορά αν έχετε μαλλιά σγουρά, ίσια ή βαμμένα. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν που θα τα γλυτώσετε από το τράβηγμα όταν τα χτενίζετε.
Σύμφωνα με τις θεμελιώδης αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, η ikoo brush έχει ένα αποτέλεσμα εναρμόνισης σε ολόκληρο τον οργανισμό. Το κοίλο σχήμα της σας βοηθάει να κάνετε μασάζ σε ειδικά σημεία βελονισμού και αντανακλαστικές ζώνες του τριχωτού. Βελτιώνεται η κυκλοφορία αίματος και η μεταφορά θρεπτικών στοιχείων στη τρίχα. Το καθημερινό μασάζ με την ikoo brush προάγει την υγεία του κεφαλιού και της περιοχής του λαιμού.

Η ikoo συνδυάζει την χρησιμότητα με την απόλαυση, όπως χτενίζουμε τα μαλλιά μας κάθε πρωί – σαν τελετουργία – είναι εύκολο να το συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα.
Με την συχνή χρήση, η ευεξία μας μπορεί να βελτιωθεί πολύ και να βελτιώσει και την υγεία μας, το οποίο είναι και σύμφωνο με την TCM για την αποφυγή και θεραπεία του στρες και της πίεσης. Η δομή της τρίχας αποτελείται από τέσσερις μακριές και τέσσερις κοντές τρίχες.
Η βούρτσα χτενίζει απαλά τα μαλλιά σας, χωρίς να καταστρέφει την τρίχα ή να τα τραβάει απότομα. Καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό και κάνουν τα μαλλιά σας λαμπερά χωρίς φριζάρισμα.

Η ikoo pocket έχει το ιδανικό μέγεθος για να την μεταφέρετε όπου και αν πάτε. Τα δόντια προστατεύονται από ένα καπάκι , με αποτέλεσμα η βούρτσα να είναι ιδανική για την τσάντα κάθε γυναίκας. Τόσο η βούρτσα όσο και το καπάκι είναι φτιαγμένα από ακρυλικό και υψηλής ποιότητας ρητίνη που καθαρίζονται εύκολα. Επιπλέον οι ikoo βούρτσες είναι κατασκευασμένες με φυσικά υλικά και συναρμολογούνται χωρίς χρήση κόλλας.


Αναλυτικότερα:

Η αρχιτεκτονική της αγκαλιάζει όλο το κεφάλι.
Τα δόντια της βούρτσας κάνουν μασάζ στο κεφάλι. Δόντια απαλά και  ευέλικτα για χτένισμα χωρίς πόνο και κόπο.
Ξεμπερδεύουν τα μαλλιά εύκολα, χωρίς σπασίματα και τραβήγματα.
Δεν έχει κανένα υλικό ή συστατικό από ζώα – άρα είναι vegan.
Δύο μεγέθη, ένα για το σπίτι ένα για την τσάντα.
Εξαιρετική συσκευασία – πολύ ωραία ιδέα για Δώρο.
Η ikoo brush ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας λόγω του κοίλου σχήματος που έχει.
TCM αποτέλεσμα.
Κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας καθώς χτενίζετε τα μαλλιά σας μέσω της ομοιόμορφης κατανομής  πίεσης που βάζετε.
Επίσης είναι το ίδιο λειτουργική για δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες.

Διατηρώντας πάντα τα ίδια καινοτόμα χαρακτηριστικά, η μεταλλική συλλογή αυξάνει τη δυνατότητα επιλογής χρώματος, προσθέτοντας φωτεινά χρώματα, που δημιουργήθηκαν για ένα πιο chic look.
Είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Απλά επιλέξετε το αγαπημένο σας!



Tips:

Όπως με τα πινέλα του μακιγιάζ, έτσι και με τις βούρτσες μας πρέπει να τις καθαρίζουμε, μία φορά την εβδομάδα προκειμένου να απομακρύνουμε τα  υπολείμματα από τα προϊόντα περιποίησης ή στάιλινγκ. Πώς καθαρίζουμε τις βούρτσες μας: Αφαιρούμε πρώτα όλες τις τρίχες κι έπειτα τις ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Τέλος, τις αφήνουμε να στεγνώσουν φυσικά.



Orofluido Asia Zen Control Elixir



Από …κεφαλής άρξασθαι..

Η υγεία των μαλλιών μας, είναι γνωστό ότι συνδέεται άμεσα με την υγεία του τριχωτού, δηλαδή του δέρματος του κεφαλιού. Γι’ αυτό, το πιο σημαντικό ίσως «προσόν» των ελαίων είναι η εξυγιαντική, καταπραϋντική, θρεπτική και αναζωογονητική δράση που μπορούν να προσφέρουν στο τριχωτό. Eλαια, σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, οξυγονώνουν το δέρμα, τροφοδοτούν το βολβό της τρίχας με θρεπτικά συστατικά, τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς. Ο ιδανικός τρόπος προστασίας των μαλλιών από την υγρασία και τις εξωτερικές επιθέσεις, είναι το φυσικό φράγμα που σχηματίζουν -λόγω της σύστασής τους- τα φυτικά έλαια, ανάμεσα στην τρίχα και το περιβάλλον . Σύμφωνα με τους κομμωτές, δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός για τα μαλλιά από το νερό! Η τρίχα απορροφά σαν σφουγγάρι την εξωτερική υγρασία και τα λέπια της «ξεκολλούν», επιτρέποντας στις ελεύθερες ρίζες να διεισδύσουν, να προκαλέσουν φθορά στον φλοιό της και να οξειδώσουν το χρώμα της. Τα φυτικά έλαια, χάρη στα βιομιμητικά συστατικά τους -μιμούνται τη δράση του υδρολιπιδικού φιλμ της τρίχας-, προσκολλώνται στην κερατίνη της τρίχας και «επανασυγκολλούν» τα λέπια της, θωρακίζοντάς την απέναντι στο νερό και το περιβάλλον. Πολλά από τα έλαια που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικές βιταμίνες και φίλτρα UV και έχουν ανάλαφρη φόρμουλα, που δεν βαραίνει την τρίχα, για να χρησιμοποιούνται εύκολα από κάθε τύπο μαλλιών. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό από μια μίνι θεραπεία με έλαια, πριν το λούσιμο. Τα ευεργετικά τους συστατικά, χάρη στη «συγγένειά» τους με τη δομή της τρίχας, την τρέφουν, την αναζωογονούν, επανορθώνουν τις φθορές της και κλείνουν τα λέπια της. Επιπλέον, βοηθούν να απομακρυνθούν πιο εύκολα, τα κατάλοιπα των προϊόντων styling. Τα μαλλιά μετά το λούσιμο, δείχνουν πιο πυκνά, πιο στιλπνά και κυρίως, πιο ανθεκτικά –με λιγότερα σπασίματα δηλαδή- απέναντι στην ταλαιπωρία που πιθανότατα θα τα υποβάλλουμε με τη θερμότητα του σεσουάρ, το βούρτσισμα και το φορμάρισμα…
Σε τέλεια συνάφεια με την τρίχα, τα έλαια, το ισχυρότερο beauty trend των τελευταίων χρόνων, προσφέρουν δύναμη, λάμψη, απαλότητα και προστασία, όχι μόνο στα ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, όπως ίσως νομίζετε, αλλά  σε κάθε τύπο, ακόμα και στα λιπαρά. Αρκεί να μάθετε πού και πώς θα τα αξιοποιήσετε!
Το Orofluido Asia Zen Control Elixir είναι ο τέλειος σύμμαχος για τα μαλλιά μας!
Το Orofluido Asia Zen Control Elixir είναι θεραπευτικό έλαιο μαλλιών για έλεγχο φριζαρίσματος, ευελιξία, ομαλότητα και λάμψη στα μαλλιά σας. Μια ελαφριά ενυδατική φόρμουλα που γυαλίζει αμέσως την επιφάνεια των μαλλιών δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην εξωτερική στοιβάδα ενώ προωθεί την αντανάκλαση του φωτός και αυξάνει σημαντικά τη γυαλάδα και τη λάμψη. Δημιουργεί μια ασπίδα κατά της υγρασίας για τον έλεγχο του φριζαρίσματος ενώ παρέχει απαλότητα χωρίς την προσθήκη βάρους. Περιέχει ένα φίλτρο UV για να προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
Ελιξίριο ομορφιάς με 3 εκλεκτά έλαια. Έλαιο Καμέλιας Tsubaki, ο θησαυρός της Ασίας. Το τέλειο αιθέριο έλαιο της ομορφιάς με αντι-γηραντική δράση. Ενυδατώνει, αναδομεί, προστατεύει και επαναφέρει την απαλότητα και τη λάμψη στα μαλλιά. Έλαιο Ρυζιού, προσφέρει στην τρίχα και στο δέρμα μία φυσική ομορφιά, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και Βιταμίνες Ε και Β. Παράλληλα, θρέφει την τρίχα σε βάθος και προστατεύει από την ψαλίδα. Εκχύλισμα Bamboo, χαρίζει απίστευτη δύναμη και ελαστικότητα στην τρίχα, ενώ την προστατεύει από τις καταστροφές που προκαλεί το περιβάλλον. Η μεταξένια υφή του απορροφάται άμεσα, χωρίς να βαραίνει ή να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στα μαλλιά, χαρίζοντας απόλυτη λάμψη και απαλότητα. Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας από την υγρασία, για τον έλεγχο του φριζαρίσματος. Προσφέρει απαλότητα και ευκολία στο χτένισμα. Περιέχει φίλτρα UV που προστατεύουν από τις καταστροφές που προκαλεί ο ήλιος.

Η καθημερινή χρήση ενός Orofluido Asia Zen Control Elixir στα απείθαρχα μαλλιά που φριζάρουν, είναι σίγουρο ότι θα τα επαναφέρει στην τάξη, θα τα λειάνει και επιπλέον, θα τους προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα. Μολονότι δεν μπορούν να αναπλάσουν τα φθαρμένα λέπια της τρίχας, χάρη στην ικανότητά τους - όπως ήδη αναφέραμε-να τα «επανασυγκολλούν» και να τα προστατεύουν από την τριβή, η όψη και η υφή των μαλλιών βελτιώνονται ορατά.
Το Orofluido ξανά ανακαλύπτει αρχαία μυστικά ομορφιάς που βασίζονται σε μακραίωνες παραδόσεις και φυσικά συστατικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και τα μετατρέπει σε τελετουργίες που φέρνουν τον πλούτο πίσω στα μαλλιά.
Το ταξίδι σε όλο τον κόσμο σε αναζήτηση της ομορφιάς ξεκίνησε στα ζεστά κλίματα της Μεσογείου και τώρα συνεχίζεται, καθώς αποκαλύπτει τα καταπληκτικά μυστικά ενός νέου προορισμού.
Το Orofluido Asia Zen Control Elixir μια γιορτή της τελετουργίας και της έντονης, συναισθηματικά φορτισμένης στιγμής για τη φροντίδα του εαυτού μας.
Έχει αισθησιακό ντελικάτο άρωμα, το μαγευτικό άρωμα φρούτων & λουλουδιών.
Ένα δελεαστικό άρωμα που συνδυάζει την υποβλητική μυρωδιά της ανθισμένης καμέλιας και λευκά άνθη με μια ένδειξη της γλυκύτητας των φρούτων (Κόκκινα Μούρα - Μανταρίνι ) που θα σας παρασύρουν σαν ένα πλούσιο και αισθησιακό αεράκι. Ενώ η καραμέλα - σανταλόξυλο – κεχριμπάρι ξανά ανακαλύπτουν αρχαία μυστικά ομορφιάς που βασίζονται σε μακραίωνες παραδόσεις και φυσικά συστατικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και τα μετατρέπει σε τελετουργίες που φέρνουν τον πλούτο πίσω στα μαλλιά.

Τρόπος χρήσης:
Μισή ώρα πριν το λούσιμο, απλώστε στις άκρες και στα μήκη των μαλλιών –ή μόνο στις άκρες αν η τρίχα είναι λεπτή - μικρή ποσότητα ελαίου και με απαλές μαλάξεις βοηθήστε το να διεισδύσει στην τρίχα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε νωπά μαλλιά – το νερό βελτιώνει τη διείσδυση.

Σε νωπά μαλλιά:

  • Μειώνει το χρόνο στεγνώματος.
  •  Αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, ανάλαφρα και μεταξένια.
  •  Τους δίνει σώμα και κίνηση.
  • Ενισχύει τη φυσική τους λάμψη.


Σε στεγνά μαλλιά:

  •  Χαρίζει στα μαλλιά άμεσα εντυπωσιακή λάμψη.
  • Τα αφήνει λεία, απαλά και ελαστικά.
  • Εξουδετερώνει το φριζάρισμα.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Tescosmetics αποτελεί την ιδανική επιλογή για γυναίκες και άντρες , καθώς έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για το πρόσωπο , το σώμα και μαλλιά , με εξατομικευμένες θεραπείες για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος, αλλά και έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης όλων των αναγκών της επιδερμίδας. Επιπλέον, εξειδικευμένες σειρές προϊόντων μεγιστοποιούν τα οφέλη τους, ολοκληρώνοντας την περιποίηση της επιδερμίδας. Έχει αναπτύξει σειρές υψηλής καλλυντικής περιποίησης που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή καθώς και τους επαγγελματίες, που γνωρίζουν απόλυτα τι επιδιώκουν.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Tescosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.tescosmetics.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου