Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

LR HEALTH & BEAUTY review

LR HEALTH & BEAUTY



Γειά σας Glamorous,

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο μήνας Φεβρουάριος δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί ο χειμώνας να είναι για το δέρμα μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…
Το δέρμα δεν υπακούει πάντα στις  δικές μας διαθέσεις ούτε συμμερίζονται την αγωνία μας για ένα αξιοπρεπές look. Κάποιες μέρες, μάλιστα, φαντάζει, απλώς, ακατόρθωτο. Πρόσωπο αφυδατωμένο και χωρίς λάμψη. Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Γιατί, όμως, συμβαίνει;
Όπως επιβεβαιώνουν πολλοί ειδικοί, η εμφάνιση και η «συμπεριφορά» του δέρματός μας εξαρτάται από τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα και τις αυξομειώσεις του κατά τη διάρκεια του γυναικείου κύκλου. Η επιδερμίδα είναι αυτή που «άγεται και φέρεται» από τα παιχνίδια των ορμονών στη διάρκεια του γυναικείου κύκλου, και για αυτό σε πολλές περιπτώσεις, το δέρμα μας χάνει την λάμψη του!
Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε στην καθημερινή φροντίδα μας τα προϊόντα LR HEALTH & BEAUTY.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανεξάρτητους συνεργάτες της LR HEALTH & BEAUTY κα.Βαλάρη ,κ.Κωσταμπίτση για την χορηγία των προϊόντων..


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η LR ιδρύθηκε το 1985 στο Ahlen της Βεστφαλίας. Με την είσοδό της στην αγορά της Αυστρίας και των Κάτω Χωρών 6 χρόνια αργότερα, η LR προκαθόρισε τη μελλοντική εξέλιξη της Διεθνούς της Επιτυχίας. Η πρόσκληση νέων αγορών ήταν συνεχής.H έχει και φιλανθρωπικό έργο. Ο στόχος του LR Global Kids Fund είναι να προσφέρει σε παιδιά και σε νέους ενήλικες, που βρίσκονται σε ανάγκη, ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και νέες προοπτικές. Στα 30 περίπου παραρτήματά της σε ολόκληρο τον κόσμο  η LR αναλαμβάνει κοινωνική ευθύνη υποστηρίζοντας την οργάνωση αρωγής για τα παιδιά. Με το σύνθημα «για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον» δίνεται στα παιδιά με περιορισμένες ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης η ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Με σκοπό να παρέχει βοήθεια χωρίς γραφειοκρατία και με διαφάνεια, το LR Global Kids Fund στηρίζει συγκεκριμένα τοπικά προγράμματα βοήθειας για τα παιδιά. Χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία με τοπικές οργανώσεις και ιδρύματα, το LR Global Kids Fund εξασφαλίζει τη διαρκή στήριξη παιδιών και νεαρών ενηλίκων. Οι δωρεές χρησιμοποιούνται εξ ολοκλήρου εκεί όπου είναι πιο απαραίτητη η βοήθεια.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




ALOE VERA-EXTRA RICH-DAY CREAM
 (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)






Ο ρυθμός του οργανισμού μας, γνωστός και ως «ρολόι», ελέγχει την ενέργεια, τις ορμόνες και την υγεία της επιδερμίδας. Οι καλές συνήθειες συγχρονίζονται με τον ρυθμό του οργανισμού μας και μας χαρίζουν υγιή επιδερμίδα.
Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Κι εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Σίγουρα δεν πρόσωπο θαμπό, κουρασμένο και ρυτιδωμένο πρόσωπο που βλέπουμε κάθε μέρα στον καθρέφτη μας. Ευτυχώς, για εμάς, η κοσμετολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχουμε πλέον στη διάθεσή προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς, αλλά και να βελτιώσουν τα σημάδια που έχει αφήσει ο χρόνος στο πέρασμά του. Πάνω από όλα δίνουμε έμφαση στο πρόσωπό μας συνολικά.
Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για τις κρύες θερμοκρασίες είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο.…..

Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει η LR HEALTH & BEAUTY ……με την ενυδατική κρέμα ημέρας ALOE VERA -EXTRA RICH-DAY CREAM .

Η ALOE VERA -EXTRA RICH-DAY CREAM είναι μια λεπτόρρευστη λευκού χρώματος ενυδατική κρέμα ημέρας που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
Η ALOE VERA -EXTRA RICH-DAY CREAM ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ, η αλόη βέρα δρα ως ενυδατικό και κάνει ιδιαίτερα καλό στο πρόσωπο αν την εφαρμόζουμε προτού βάλουμε το make –up  μας. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη, με τέλεια υφή και ενυδάτωση! Η limited edition Ιδιαίτερα Πλούσια Κρέμα Ημέρας προσφέρει θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα το χειμώνα. Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Μέσα στις δυνατότητες της ALOE VERA -EXTRA RICH-DAY CREAM συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα….. Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Η ALOE VERA -EXTRA RICH-DAY CREAM  είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά .

Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης. Είναι σε στρογγυλή, γυάλινη συσκευασία με άφθονο προϊόν!


Οδηγίες χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.




COLOURS-OLIFREE MAKE-UP


Θαυμάζετε τις φωτογραφίσεις μακιγιάζ στις σελίδες των περιοδικών και όταν τύχει ένας ειδικός του make-up να «μεταμορφώσει» ένα πρόσωπο μπροστά στα μάτια σας, προσπαθείτε να ξεκλέψετε κάτι από την τεχνική του? Αν όμως επιχειρήσετε να εφαρμόσετε όσα έχετε παρατηρήσει, συνήθως το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι. Αυτό συμβαίνει γιατί το μακιγιάζ θέλει εκτός από αρκετή εξάσκηση και καλά καλλυντικά. Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψουμε και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξεις; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας και την απόχρωση του δέρματός μας; Πώς να φαίνεσαι φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου για τη βραδινή έξοδο; Ας μην ξεχνάμε ότι το μακιγιάζ είναι τέχνη και, όπως κάθε τέχνη, έχει τα δικά του κόλπα και τις δικές του παγίδες. Βλέποντας όμως την άψογη επιδερμίδα των μοντέλων στις πασαρέλες και τα editorials αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να δείχνουμε έτσι, εφόσον δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ΟΛΕΣ γεννήθηκαν με το τέλειο δέρμα.
Ένα make-up μπορεί όχι μόνο να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια, αλλά και να την καταπολεμήσει. Ισχυρές αντιγηραντικές φόρμουλες συνδυάζονται με λεπτόρρευστες υφές και αφαιρούν χρόνια από την ηλικία μας.. Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά προσφέρουν άνεση ακόμα και στην πιο ξηρή επιδερμίδα, χωρίς όμως να είναι βαριά. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με χρωστικές ουσίες που καλύπτουν κάθε ατέλεια: από τα σημάδια ακμής και τις δυσχρωμίες μέχρι τις λεπτές γραμμές και την ανομοιόμορφη υφή. Πόσες από εμάς, λοιπόν, μπορούμε να αντισταθούμε στη γοητεία του make-up;

Στην σημερινή εποχή την ανάγκη μας για το τέλειο make up έρχεται να μας το καλύψει η LR HEALTH & BEAUTY με το COLOURS-OLIFREE MAKE-UP.

Το COLOURS-OLIFREE MAKE-UP είναι ένα υγρό make up με μεσαία κάλυψη . Καλύπτει ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο τόνο και ­λάμψη στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Εάν έχετε μαύρους κύκλους ματιών και σκοτεινά σημεία, το COLOURS-OLIFREE MAKE-UP είναι σίγουρα η  κάλυψή σας διότι τα κάνει όλα. Αυτό το make up συνδυάζετε άψογα όλη την ημέρα, χάρις την ελαφριά φόρμουλα που έχει, παρέχει πλήρη κάλυψη που εξισώνει τον τόνο του δέρματος και κρύβει τις ατέλειες. Περιέχει λεπτά μικροσωματίδια που φροντίζουν ώστε να διατηρείται ματ η όψη της επιδερμίδας για πολύ ώρα. Αφήνει μεταξένιο σατέν-ματ φινίρισμα και μας δίνει μια φυσική εμφάνιση .Είναι ενυδατική διότι περιέχει σύμπλεγμα NMF, για διατήρηση του επιπέδου υγρασίας της επιδερμίδας. Ενώ τα ιριδίζοντα μικροστοιχεία εξομαλύνουν τις ανομοιομορφίες! Γλιστράει εύκολα για δυνατή προς άριστη κάλυψη που δεν είναι όμως ποτέ βαριά ή θαμπή. Είναι μακράς διαρκείας με εξαιρετική καλυπτικότητα FOUNDATION που διαρκεί όλη την ημέρα.

Έχει πολύ ανάλαφρο άρωμα και είναι σε κομψή, συσκευασία κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Είναι για όλους τους τύπους δέρματος και είναι διαθέσιμο σε 6 χρώματα.

*Είναι από τα TOP SELLER της εταιρίας!


Οδηγίες χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά. Δεν λερώνει τα ρούχα και είναι σε πολύ πρακτική συσκευασία.



EAU DE PARFUM
PSEUDONYM




Το χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Τα αρώματα δεν μας κάνουν μόνο να νιώθουμε ωραία στις διάφορες στιγμές μας, δείχνουν ακόμα και κάτι από την προσωπικότητα μας. Μια ορισμένη μυρωδιά μπορεί να μας καθορίσει και πάνω απ’ όλα να κάνει τους άλλους να μας θυμούνται και να μας αναγνωρίζουν. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τις αναμνήσεις μας με τον τρόπο που μπορεί να το κάνει ένα άρωμα.
Είναι ξεκάθαρο ότι η όσφρηση είναι από τις πιο αδικημένες μεταξύ των αισθήσεων. Κι όμως, δοκιμάστε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς μυρωδιές. Θα είναι ένας κόσμος χωρίς χρώμα, μουντός και κακόκεφος. Η εικόνα είναι ισχυρό μήνυμα αλλά είναι ελλιπής,  καθώς από μόνη της δεν μπορεί να είναι βιωματική. Τα πάντα γύρω μας είναι συνυφασμένα με μυρωδιές. Άνθρωποι, χώροι, καταστάσεις όλα έχουν εγγεγραμμένη τη δική τους μυρωδιά στο μυαλό μας. Το σπίτι σας έχει την δική του ξεχωριστή μυρωδιά που την αναγνωρίζετε ως οικεία και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και θαλπωρή. Ο έρωτας είναι άμεσα συνδεδεμένος με μυρωδιές. Το μαξιλάρι που παίρνετε αγκαλιά όταν δεν είναι στο κρεβάτι, η φορεμένη μπλούζα του και το γεγονός ότι τον/την αναγνωρίζετε στον χώρο ακόμη και πριν τους δείτε, απλώς και μόνο από την μυρωδιά, είναι η απόδειξη ότι τα αρώματα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα μας από όσο είχαμε σκεφτεί. Αν λοιπόν, είναι τόσο σημαντική η μυρωδιά μας στον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, οφείλουμε να δώσουμε την δέουσα προσοχή στην επιλογή του αρώματος που θα μας αντιπροσωπεύει.
Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη.

Το άρωμα PSEUDONYM είναι αυτό που θα μας δημιουργήσει αναμνήσεις…..

Ένα υπέροχο άρωμα που διακρίνεται για την απλότητα, το μινιμαλισμό, την ποιότητά αλλά και την ποιητικότητά του. Ένα άρωμα που αναδίδει αισθησιασμό, σαν μια δεύτερη επιδερμίδα. Ένα πέπλο που εκφράζει λεπτά και εκφραστικά τη λουλουδένια και φρουτένια φύση του. Μια τρυφερή και απρόσμενα πλούσια αύρα που αγκαλιάζει τα πάντα.
Ένα άρωμα για τον εαυτό σας. Έντονο, προσωπικό, ιδιωτικό.
Το PSEUDONYM μεταμορφώνετε σε πέπλο που ντύνει την επιδερμίδα, στο κάτω μέρος του λαιμού ή στον αγκώνα…αφήνει το αισθησιακό ίχνος του με άπειρη χάρη.
Αθόρυβα και διακριτικά, αλλά και με όλη τη δύναμη της ακτινοβολίας του, το Eau De Parfum- PSEUDONYM φωλιάζει στις αιθέριες πτυχές ενός αισθησιακού πέπλου. Το χάδι του είναι γλυκό και λεπτό, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα μια έντονη εμπειρία. Σαν ένα κρυφό ραντεβού. Αυτό το άρωμα αγκαλιάζει τα πάντα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και την ντύνει αισθησιακά. Η λεπτότητα και η διαφάνεια συναντούν την γλυκιά επιμονή, σε μια αποκλειστική συνεύρεση. Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή και ισορροπημένη .Αυτό το άρωμα βαδίζει σε διαφορετικό μονοπάτι και επινοεί μια μοναδική υπογραφή που συμφιλιώνει τα αντίθετα.
Το άρωμα αυτό κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του απελευθερώνοντας μια αριστοκρατικά πούδρινη αίσθηση από σανταλόξυλο, μενεξέ, που παραμένει στην ατμόσφαιρα.
 Ακολουθεί ο λαμπερός αισθησιασμός από νούφαρο, που δίνει πυκνότητα διατηρώντας συγχρόνως μια ευχάριστη γλυκύτητα. Ενώ στην κορυφή οι νότες ροδάκινο μας χαϊδεύουν, αγκαλιάζουν και περιβάλλουν.

Είναι μια προσεκτική ενορχήστρωση, όπου η λεπτότητα συναντά τον αισθησιασμό και ένα διακριτικό λουλουδένιο και φρουτένιο άρωμα παραμένει απείρως προκλητικό. Η ανεξιχνίαστη ικανότητά του να αποπλανεί βασίζεται σε μια μυστική αλχημεία την οποία ενορχηστρώνει η εταιρία LR HEALTH & BEAUTY.
 Αυτή η ιμπρεσιονιστική δημιουργία είναι ένα σύνολο αρμονικό όσο και μυστικό. Αυτό το άρωμα είναι ένα μυστήριο που φωλιάζει σε μια σπάνια εσοχή, ανάμεσα στην πραγματική παρουσία και την αιθέρια εκλέπτυνση…
Μία μνεία στη θηλυκότητα, καθώς το απαλό πορτοκαλί χρώμα της εξωτερικής συσκευασίας αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο  το εμβληματικό λογότυπο της εταιρίας. Το στόμιο με το spray έχει το σχήμα του ασημί .Είναι σε γυάλινο στρογγυλό μπουκάλι!!
Ανακαλύπτει εκ νέου την τέχνη του να φοράς ένα άρωμα…


Οδηγίες χρήσης:

Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο της εταιρίας LR HEALTH & BEAUTY.. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους ορίζοντες για εσάς. Στόχος τους είναι κάθε σύνθεση στα προϊόντα τους, όχι μόνο να είναι ξεχωριστή αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές σας ανάγκες.




Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://kostabitsis.lr-partner.com/#home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου