Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Oh Yeahh Greece review


Oh Yeahh Greece


no more boring balms…


Γεια σας Glamorous,

Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου πλησιάζει. H μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και όλοι οι ερωτευμένοι της γης θα γιορτάσουν τον έρωτα τους. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει τους πιστούς της ακόλουθους, εκείνους που την κατακρίνουν και αυτούς που απλά την αντιμετωπίζουν ανάλογα με την διάθεση. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε όμως, ξέρετε καλά ότι παρά το γλυκανάλατο της ημέρας, ένα δώρο από καρδιάς έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Ο Άγιος Βαλεντίνος γεμίζει την ημέρα κάθε 14 Φεβρουαρίου με αγάπη. Χαμόγελα, δώρα, γλυκά και λουλούδια χαρίζονται από ερωτευμένο σε ερωτευμένο και αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης. Εξάλλου ο έρωτας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.
Μπορεί να είστε ζευγάρι, αλλά να μην τα πιστεύετε πολύ όλα αυτά, γιατί όπως πολύ σωστά θα μας πείτε: “Ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα!” Ναι, αλλά αν ο καλός σας ή η καλή σας δίνουν λίγο παραπάνω βάση στα εθιμοτυπικά, δεν είναι κρίμα να τους πληγώσετε; Τι; Δεν έχετε προνοήσει ακόμη για το δώρο που θα της προσφέρετε; Μην ανησυχείτε! Σας προτείνουμε την καλύτερη ιδέα για την αγαπημένη σας, ώστε ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος να μείνει και στους δυο σας αξέχαστος. Για να ξεφύγετε από τα κλασσικά λούτρινα αρκουδάκια και τις ανθοδέσμες καλό θα ήταν να επενδύσετε σε κάτι πιο επωφελές για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένα δώρο που θα το κάνει να αισθανθεί όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά!
Ως γνωστόν, οι γυναίκες αγαπούν πολύ την ομορφιά και την περιποίηση, επομένως τα beauty δώρα αποτελούν την καταλληλότερη λύση, αφού όσα καλλυντικά και αν έχει κάθε μία από εμάς, ποτέ δεν της είναι αρκετά!
Μια ρομαντική έξοδος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα αποτελεί ιδανική αφορμή να εντυπωσιάσουμε με τα προϊόντα της εταιρίας Oh Yeahh Greece.
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει σημασία πόσα φιλιά θα δώσεις, αφού τα Oh Yeahh- Happy Lip Balm θα είναι ο σύμμαχος σας ακόμη και στο καλύτερο ραντεβού!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Oh Yeahh Greece αναπτύσσει, δημιουργεί και μελετά προϊόντα βασισμένα στην ιδέα της  ευφορίας & καλής διάθεσης, που ικανοποιούν σώμα & πνεύμα, προσφέροντας ισορροπία και ευεξία.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Oh Yeahh- Happy Lip Balm-silver

(Διάφανο)





Μιλάμε, χαμογελάμε, τα σουφρώνουμε... Με τα χείλη μας επικοινωνούμε και τραβούμε πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή.
Ο χειμώνας βάζει σε δοκιμασίες τα χείλη μας, τα οποία μένουν απροστάτευτα και αυτή την εποχή ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το κρύο, καθώς δεν διαθέτουν την ίδια φυσική προστασία με τα άλλα σημεία της επιδερμίδας του προσώπου. Έτσι, μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα όπως ξηρότητα, κοκκινίλα, αίσθηση τραβήγματος, αφυδάτωση και, σε πιο προχωρημένη κατάσταση, σκασίματα ή και πληγές. H περιοχή γύρω από τα χείλη, όμως, είναι ευαίσθητη και για την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, που όταν εμφανιστούν, δυσκολεύουν το μακιγιάζ και προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο τους χειμωνιάτικους μήνες.
Για τη φροντίδα των χειλιών απαιτούνται προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και παρέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά. Ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου, θα αναδομήσουν το δερματικό ιστό, θα βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών και θα τα προστατεύσουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Kαλό είναι όλα αυτά να τα προλαβαίνουμε με τη χρήση του Oh Yeahh- Happy Lip Balm-silver.

Το Oh Yeahh- Happy Lip Balm-silver   είναι ένα LipBalm υψηλής ποιότητας, που θρέφει και περιποιείται τα χείλη και χαρίζει μικρές, καθημερινές δόσεις χαράς και ευτυχίας! To Oh Yeahh! είναι το πρώτο και μοναδικό προϊόν που συνδυάζει ταυτόχρονα τις ιδιότητες lipbalm και lipstick προσφέροντας όμως δόση ευτυχίας! Είναι σχεδιασμένο για να μαλακώνει τα χείλη, προσφέροντας φροντίδα που προστατεύει τα χείλη. Είναι lip balms με διάφανο χρώμα και με θρεπτικές φόρμουλες, φυσική λάμψη και αντηλιακή προστασία (SPF 15) που αγαπάμε ώστε τα χείλη μας να φαίνονται και να τα νιώθουμε ανανεωμένα. Είναι πολύ ενυδατικό, προστατευτικό, επανορθωτικό και αφήνει υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχει ,προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους! 
Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό κρεμώδες αποτέλεσμα που θα λατρέψετε! Ιδανικό για εκείνες  που πιστεύουν πως το μυστικό της ευτυχίας είναι  μια ζωή με λιγότερες ανησυχίες & έγνοιες . Για Δυναμικές, αθλητικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ιδανικό για όλες τις ώρες & περιστάσεις !

Με ελαφρύ άρωμα και σε μορφή stick είναι πάντα πολύ πρακτικό για να τα έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!


Αναλυτικότερα:

  •  Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών.
  • Προστατεύει από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα.
  • Εξασφαλίζει λεία ,απαλή υφή .
  • Είναι το τέλειο προϊόν για να ξεκουράσουμε τα χείλη μας από εκείνα τα ματ κραγιόν που ναι, είναι so in fashion, αλλά αφυδατώνουν τα χείλη.
  • Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη για να το απλώσεις! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μπορούμε να το απλώσουμε...με τυφλό σύστημα!
  • Είναι το προϊόν που θα σε σώσει από τα σκασμένα χείλη (και όλες λίγο πολύ το παθαίνουμε τον Χειμώνα).


Είναι σε στρογγυλή ,ασημί συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας!



Οδηγίες χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι εφαρμόζοντας στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος. Στη συνέχεια τα εφαρμόστε σε όλο το κάτω χείλος.




Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Red




Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την πιο αγαπησιάρικά εορτή και η αλήθεια είναι πως «χορεύουμε» στον τρελό ρυθμό των προετοιμασιών. Βρήκαμε το φόρεμα που θα βάλουμε, βρήκαμε και τα παπούτσια -ή τέλος πάντων είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε σχεδόν καταλήξει στο τι θέλουμε-αγοράζουμε και τα τελευταία δώρα για τον αγαπημένο μας, οπότε αυτό που μας μένει είναι να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλέψουμε τις εντυπώσεις και θέλουμε φυσικά τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα πάνω μας.
Ο Αγ. Βαλεντίνος θέλει κόκκινο κραγιόν!
Από την αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα, που χρησιμοποιούσε εκχυλίσματα λουλουδιών για να βάψει κόκκινα τα χείλη της, έως τη Μέριλιν Μονρόε, και από το σήμα κατατεθέν της Εβίτα Περόν έως το αγαπημένο χρώμα γνωστών οίκων μόδας, το κόκκινο χρώμα στα χείλη αποτελεί σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της ομορφιάς. Τα κατακόκκινα χείλη αποπνέουν πάντα μία δυνατή αίσθηση αίγλης και σεξουαλικότητας . Οι άνδρες έλκονται από τα όμορφα, σέξι, κόκκινα και καλοσχηματισμένα χείλη, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος μιας γυναίκας!
Εκτός από λαμπερό χρώμα ,το κραγιόν μας πρέπει να είναι και ενυδατικό ,διότι οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο τους χειμωνιάτικους μήνες.

Το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Red είναι fun, είναι fresh, είναι cute,είναι red. Είναι κρεμώδης, με διακριτικό κόκκινο χρώμα και απαλή λάμψη ενισχύει τη φυσική ομορφιά των χειλιών μας.

Καλά όλα αυτά θα μου πείτε αλλά εκτός από εντυπωσιακό είναι και αποτελεσματικό; Ε λοιπόν ναι, το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Red ενυδατώνει καταπληκτικά τα χείλη, τα θρέφει και τα προστατεύει. Έχει πολύ ευχάριστη υφή και εξαιρετική διάρκεια στη δράση του. Μετά την εφαρμογή του, τα χείλη είναι λεία, ζουμερά και απαλά. Η απαλή λάμψη του ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες αισιόδοξες, τολμηρές, γενναίες, που δεν φοβούνται να αγαπήσουν. Το απόλυτο κόκκινο, για αποφασιστικές και έντονες προσωπικότητες.  Όλες χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα! Απλό, πλούσιο, κολακευτικό. Εναρμονίζετε πλήρως με τα χείλη, δίνοντας με αυτό το τρόπο ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο προϊόν.
Έχει εύκολη εφαρμογή, απορροφάται αμέσως, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και θρέφει κατάλληλα τα χείλη καθώς ενυδατώνει, προστατεύει και κάνει απαλά, σέξι χείλια για φίλημα, όλο το χρόνο.
Τα Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Red είναι έτοιμο να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιστάσεις! Δε μουτζουρώνει, είναι μακράς διαρκείας.

Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη σας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης .Είναι το απόλυτο lip balm για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Είναι σε στρογγυλή ,κόκκινη συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας!

Οφέλη:

  • Φυσική περιποίηση και προστασία .
  • Κρεμώδης-ελαφριά σύνθεση .
  • Προλαμβάνει την αφυδάτωση των χειλιών.
  • Αφήνει διακριτικό χρώμα και απαλή λάμψη.


Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.


Οδηγίες χρήσης:


Το χρησιμοποιούμαι εφαρμόζοντας στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος. Στη συνέχεια τα εφαρμόστε σε όλο το κάτω χείλος.



Oh Yeahh- Happy Lip Balm- pink






Τα χείλη, είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.. Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.
Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά, αποθέματα υγρασίας που υπάρχουν και ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη. Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.
Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη .Σιγουρευτείτε μόνον ότι γίνεται με τα κατάλληλα συστατικά για τη σωστή προστασία από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς.
Η ανάγκη για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.
Ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν είναι και το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- pink, σε μορφή στικ. Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών. Προστατεύει από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα και εξασφαλίζει  λεία ,απαλή υφή . Αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα και θα αποκτήσετε χείλη για φίλημα!! Έχει δείκτη προστασίας 25 spf που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ ,όπως επίσης και για την παραλία.
Κάνει τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζει και απαλύνει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη μας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης . Είναι απίστευτα ελαφρύ, αφήνοντας ένα απαλό αποτέλεσμα, αφού δεν κολλάει στα χείλη και ένα ευχάριστο, απαλό άρωμα. Για γυναίκες που ξέρουν ότι το να ζεις μια ήρεμη και απλή ζωή είναι το πρώτο βήμα για την ευτυχία. Ιδανικό για να αναδείξουμε την ευαίσθητη και ρομαντική μας πλευρά… Ποια θα αντισταθεί στο ροζ?

Είναι απλά υπέροχο και είναι σε ροζ, στρογγυλή συσκευασία!

Οδηγίες Χρήσεως:


Η συστηματική φροντίδα πρωί και βράδυ είναι το μυστικό για να απαλλαγούμε από τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Τις πρωινές ώρες έχουμε πάντα στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου ένα ενυδατικό balm και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Ενώ, το βράδυ πριν κοιμηθούμε απλώνουμε το στικ στα χείλη και αφήνουμε να δράσει όλη νύχτα. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι κοιμόμαστε με το στόμα ανοιχτό είναι η αιτία που το επόμενο πρωί τα χείλη είναι ξηρά. Απλώνουμε λοιπόν το προϊόν χωρίς φειδώ.


Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Violet






Ο ξηρός αέρας του χειμώνα προκαλεί το σκάσιμο των χειλιών μας. Όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως γλείφουμε τα χείλη μας για να τα υγράνουμε, με αποτέλεσμα, όμως να σκάσουν ακόμη περισσότερο. Γλύφοντας τα χείλη μας δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση και προσπαθήστε να μην το κάνετε. Τα σκασμένα και ξηρά χείλη είναι ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι όμως γνωστό ότι όταν πέφτει αισθητά η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα όταν αυτό συνδυάζεται με κρύο αέρα και ξηρασία στην ατμόσφαιρα, τα χείλη υποφέρουν κάθε φορά που βγαίνουνε από το σπίτι.
 Έτσι προκαλείται το γνωστό σε όλους μας πρόβλημα με τα χείλη που σκάνε, δημιουργούνται πληγές, τα ταλαιπωρούν και πονάνε όταν μιλάνε, αλλά και όταν τρώνε .
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Violet που θα σας δώσει την λύση!

Το ενυδατικό Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Violet προστατεύει, ανακουφίζει και αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη και παρέχει καταπράυνση, προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του, δίνει φυσική λάμψη ..Είναι για ανιδιοτελή και γενναιόδωρα πνεύματα που πιστεύουν πως η ευτυχία τους δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τους άλλους. Η δύναμη του μυαλού και του συναισθήματος μαζί. Ιδανικό για μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.
Με υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό, προσφέρει άνεση και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών , επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα και ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα.


Το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Violet έχει υπέροχη βιολετί συσκευασία και μπορούνε να το έχουνε παντού μαζί μας!!

Οδηγίες Χρήσεως:

Μπορείτε να εφαρμόσετε όσο συχνά χρειάζεται.


 Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Melon




Με την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας και ενώ φροντίζουμε να καλύπτουμε δις και τρις σώμα, χέρια ακόμη και κεφάλι, ένα σημείο εξακολουθεί να παραμένει ακάλυπτο και υποφέρει. Τα χείλη, που είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η απουσία σμηγματογόνων αδένων, άρα των απαραίτητων λιπαρών στοιχείων, σε συνδυασμό με τη συνήθεια να υγραίνουμε συχνά τα χείλη με σάλιο απομακρύνει τα φυσικά, προστατευτικά έλαια- είναι οι αιτίες που τα χείλη ξηραίνονται και σκάνε εύκολα. Είναι το πιο φανερό σημάδι ότι ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Με την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας και ενώ φροντίζουμε να καλύπτουμε δις και τρις σώμα, χέρια ακόμη και κεφάλι, ένα σημείο εξακολουθεί να παραμένει ακάλυπτο και να υποφέρει. Τα χείλη, που είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη. Για να καταπολεμήσουμε το «τράβηγμα» και τα σκασίματα, χρειάζονται βοήθεια. Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη όσο το θερμόμετρο βρίσκεται ακόμη χαμηλά, αλλά και το καλοκαίρι. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά αποθέματα υγρασίας και, ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη και φυσικά υπέροχο χρώμα. Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.
Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει τα lip balms ως ένα αναγκαίο μεν, απλό και βαρετό δε προϊόν περιποίησης. Όλες είχαμε από ένα αλλά δεν του δίναμε και ιδιαίτερη σημασία. Το πετούσαμε μέσα στο νεσεσέρ μας, στο συρτάρι μας, βαθιά στη τσάντα μας και όποτε αισθανόμασταν τα χείλη μας ξηρά και σκασμένα ψάχναμε να το βρούμε.

Φέτος ο απόλυτος κυρίαρχος της καλοκαιρινής παλέτας ομορφιάς φλερτάρει με το έντονο Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Melon..

Το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Melon είναι για δημιουργικές και γεμάτες ενέργεια προσωπικότητες που ξέρουν να απολαμβάνουν  τις καθημερινές δόσεις ευτυχίας. Το χρώμα του καλοκαιριού! Φωτεινό και λαμπερό, ταιριάζει απόλυτα στις ηλιοκαμένες επιδερμίδες.
Το Oh Yeahh- Happy Lip Balm- Melon είναι ένα ειδυλλιακό όραμα με ηλιόλουστες μέρες που θέλουμε να διαρκέσει για πάντα. Η επιδεικτική λάμψη του αντανακλάται από τα κύματα. Μια καθαρή, πολύχρωμη γυαλάδα σαρώνει τα χείλη. Ένα καθαρό, χρώμα, κάνουν το χαμόγελο να λαμπυρίζει στα βραδινά φώτα. Πλούσια, λαμπερά κι ελαφρώς υγρά χείλη σε melon αποχρώσεις, λες κι έχουν μόλις… καταδυθεί σε μια μαγική αντανάκλαση των κυμάτων!!!
Τα χείλη αποκτούν τέλειες καμπύλες και ντύνονται με την υφή του. Έχει εύκολη εφαρμογή και μαλακτικούς παράγοντες για ενυδάτωση. Η βαθιά melon απόχρωση που έχει βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την καλοκαιρινή μας διάθεση.
Είναι το must χρώμα του καλοκαιριού και είναι το πρώτο κραγιόν που φωτίζει τόσο πολύ το πρόσωπό μας!
Προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα!!

H συσκευασία είναι σε υπέροχο κοραλλένιο χρώμα!

*Ολες οι συσκευασίες των Oh Yeahh- Happy Lip Balm έχουν απλό και αφαιρετικό design, που παραπέμπει στο ρετρό στυλ της δεκαετίας του ‘70!Οι λιτές γραμμές στον μοντέρνο σχεδιασμό τα κάνουν να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο!!Τα κάνει να είναι πρακτικά και βολικά, ότι πρέπει για να μπορείτε να έχετε το δικό σας Oh Yeahh- Happy Lip Balm πάντα μαζί σας!



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η αποστολή της Oh Yeahh Greece είναι να πραγματοποιεί τα όνειρά μας. Αυτή είναι η δουλειά τους κάθε μέρα. Για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουνε στην ομορφιά. Η ομορφιά μας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά μας. Μέσα από τα εξαιρετικά τους προϊόντα ομορφιάς, έχουνε προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δείχνουμε όμορφοι, αισθανόμαστε όμορφα και όταν αισθανόμαστε όμορφα τότε είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας..


Ευχαριστώ πολύ την Oh Yeahh Greece για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.the-happiness-institute.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου