Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Amazon Keratin Greece review


Amazon Keratin Greece


It’s getting hotter here..

Γειά σας Glamorous,

Μπάνιο, θάλασσα, ηλιοθεραπεία, όλα υπέροχα κι ονειρεμένα αλλά τα μαλλιά μας πώς μπορούμε να τα περιποιηθούμε ώστε να είναι τέλεια πριν και μετά τη θάλασσα; Το καλοκαίρι τα μαλλιά αφυδατώνονται, πολλές φορές γίνονται ξηρά και άγρια. Οι καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες και οι δραστηριότητές μας την εποχή αυτή ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας.
Τα μαλλιά, όσο μακριά ή πυκνά κι αν είναι, δεν προσφέρουν ασφαλή κάλυψη κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Και ο κυριότερος λόγος είναι ότι υπερθερμαίνονται δημιουργώντας ένα μικρό θερμοκήπιο πάνω στο κεφάλι σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των μαλλιών και του δέρματός σας.

Είναι γνωστό πως ο ήλιος και η θάλασσα δεν βοηθούν την τρίχα μας να παραμένει υγιής. Τα μαλλιά μας υποκύπτουν στην αφυδάτωση που τους προκαλούν οι ηλιακές ακτίνες, χάνουν τη ζωντάνια του χρώματός τους και αποκτούν μια θαμπή όψη, που δεν ταιριάζει με την άψογη καλοκαιρινή εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Επίσης, η συνεχής επαφή με το θαλασσινό αλάτι δεν επιτρέπει στα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμή τους, ενώ τα ατημέλητα πιασίματα των νωπών μαλλιών προκαλούν σπασίματα. Πλέον, όμως, γνωρίζουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να δώσουμε στην τρίχα μας την κατάλληλη φροντίδα και να διατηρήσουμε τη λάμψη της.

Η σωστή και εξειδικευμένη περιποίηση, με τη βοήθεια συστατικών που μας προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρίας Amazon Keratin Greece, είναι η απάντηση σε κάθε καλοκαιρινή πρόκληση των μαλλιών μας!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-CLEANSING JELLY SHAMPOO

(ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΖΕΛ ΣΑΜΠΟΥΑΝ)


Δώστε άλλον αέρα στα μαλλιά σας…


Λατρεύουμε το καλοκαιράκι για πολλούς λόγους (τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά). Εσείς το ευχαριστιέστε το καλοκαίρι. Όμως τα μαλλιά σας δεν δείχνουν να έχουν την ίδια…άποψη! Λίγο οι βουτιές, λίγο το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας, λίγο ο δυνατός αέρας στα νησιά και η ζέστη του καλοκαιριού, αφήνουν τα μαλλιά σας «ταλαιπωρημένα».
Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας. Η έκθεση στο θαλασσινό αεράκι μαζί με τις βουτιές στη θάλασσα αγριεύουν τα μαλλιά. 
Ήλιος, θαλασσινό αλάτι και χλώριο. Είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς πόσο ταλαιπωρούνται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής στη διάρκεια του καλοκαιριού εξαιτίας του ήλιου, της υγρασίας και της ζέστης.
Το καλοκαίρι δοκιμάζει τη φυσική ισορροπία και την ομορφιά των μαλλιών. Η υπεριώδης ακτινοβολία καταστρέφει τη χρωστική της τρίχας και προκαλεί αλλαγές στο χρώμα του μαλλιού οι οποίες μειώνουν τη φυσική του προστασία - έτσι τα μαλλιά σας γίνονται πιο ευάλωτα στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Η έκθεση στον ήλιο επίσης μειώνει το στρώμα λιπιδίων της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά αδύναμα και θαμπά. Το θαλασσινό αλάτι έχει ισχυρή ξηραντική δράση και κάνει κι αυτό τα μαλλιά να δείχνουν θαμπά. Αποτέλεσμα: μαλλιά που χάνουν το χρώμα τους, γίνονται σκληρά και ξηρά και μετά από λίγους μήνες αρχίζουν να σπάνε εξαιτίας της αδύναμης τρίχας χωρίς ελαστικότητα.
Το καλοκαίρι όμως είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τον ζεστό καιρό την θάλασσα και τις ανέμελες βραδιές και να μην ασχολούμαστε με την τελειότητα των μαλλιών τόσο όσο τους άλλους μήνες.

Μην ανησυχείτε! Η ξηρότητα, η ψαλίδα και η φθορά στα μαλλιά μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη περιποίηση.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές πρόωρες ενδείξεις ότι τα μαλλιά σας αρχίζουν να χάνουν την δύναμή τους και σας δείχνουν με πολλά σημάδια πως χρειάζονται την προσοχή και τη φροντίδα σας. 

Σπάσιμο, ψαλίδα, ξηρές άκρες, θαμπάδα…  όλα "φωνάζουν" πάνω τους ότι έχει έρθει η ώρα για λούσιμο. Η καθημερινή αυτή συνήθεια είναι ιδανική, για να προσφέρουμε στα μαλλιά μας την απαραίτητη φροντίδα, έπειτα από την έκθεσή τους στον ήλιο και τη φθορά του αλατιού. Ένα σαμπουάν, όπως το TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-CLEANSING JELLY SHAMPOO, θα αναζωογονήσει και θα ενυδατώσει τα μαλλιά, χάρη στην ισχυρή επανορθωτική του δράση.

Το TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-CLEANSING JELLY SHAMPOO αντιμετωπίζει τα <<ηλιακά, μουσκεμένα>> μαλλιά, με μια ασφαλής φόρμουλα που λειτουργεί για να ξεπλύνει τα καλοκαιρινά συντρίμμια.
Σχεδιασμένο για εξειδικευμένη εξάλειψη του ιδρώτα, των ακαθαρσιών και της άμμου, η απαλή φόρμουλα καθαρισμού αφαιρεί τη συγκέντρωση της ημέρας και αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και φρέσκα. Η ειδική σύνθεσή του χαρίζει στα μαλλιά δύναμη, απαλότητα και ομορφιά. Το προστατευτικό του σύμπλεγμα UV συμβάλλει στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος, ενώ η Αλόη Βέρα και η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε αφήνουν τα μαλλιά να γίνουν απαλά ενώ ταυτόχρονα να τρέφονται.

Λειαίνει και αναζωογονεί την τρίχα σε κάθε λούσιμο. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά ζωντανά και υγιή, που λάμπουν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Βοηθά τις σπασμένες άκρες να βρουν όσα έχασαν από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία του καλοκαιρινού καιρού. Δίνει ζωή στα μαλλιά που έχασαν την παλιά τους αίγλη.
Όπου κι αν χρησιμοποιηθεί το θαύμα αυτό θα φέρει τα ίδια, θεαματικά και απίστευτα αποτελέσματα. Θρέφει, λειαίνει, αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά… σε λίγα μόνο λεπτά!
Αποκαλύπτει τα ηλιόλουστα μαλλιά στην λαμπερή δόξα τους!
Αν και υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα μαλλιά… ωστόσο, είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις!

Έτσι, εμείς με το TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-CLEANSING JELLY SHAMPOO πήραμε το μάθημά μας για μαλλιά γεμάτα λάμψη, ζωή και υγεία. Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε το δικό σας θαύμα και να τα απαλλάξετε από όσα τα ταλαιπωρούν;


Αναλυτικότερα:

  • Τα μαλλιά καθαρίζονται χωρίς να απογυμνωθούν και να προετοιμαστούν για καλοκαιρινή διασκέδαση.
  • Αφήνει τα μαλλιά μαλακά με υγιή εμφάνιση.
  • Το σύμπλεγμα UV βοηθά στη διήθηση και την προστασία από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες.
  • Περιέχει Αλόη Βέρα που φημίζεται για τις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.
  • Διαμορφώνεται με βιταμίνη Ε που αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και ισχυρό αντιοξειδωτικό.
  •  Μειώνει έως 99,8% της θραύσης.


Κάνει τα μαλλιά απαλά, γυαλιστερά και έχει ένα γλυκό άρωμα από Mango και Tangerine.
Εξαιρετικό για όλους τους τύπους μαλλιών, είναι ασφαλές για χρήση ακόμα και σε βαμμένα μαλλιά.
Είναι σε όμορφη, τουρκουάζ συσκευασία για να ταιριάζει με την εποχή και με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
 
Τρόπος χρήσης:

Κάντε απαλό μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά, κατόπιν ξεπλύνετε και ακολουθήστε με το Conditioner Beach.




TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-MELLOW AFTER-SUN CONDITIONER

(ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το καλοκαίρι είναι μία ξεχωριστή εποχή που όλοι ανυπομονούμε να έρθει και δεν θέλουμε να τελειώσει ποτέ . Να περπατάτε ξυπόλητη στην αμμουδιά ενώ η θάλασσα να βρέχει τα πόδια σας, να επιστρέφετε αργά στο σπίτι με ελαφρώς ηλιοκαμένο δέρμα έπειτα από μία μεγάλη μέρα στην παραλία κάτω από τον ήλιο, να φοράτε άνετα μπλουζάκια, φαρδιά πουκάμισα και αέρινα φορέματα.
 Όλα το καλοκαίρι φαίνονται ομορφότερα, πράγματι. Όπως όταν επιστρέφετε με τις φίλες σας στο σπίτι και βλέπετε απλωμένα στη σειρά τα βρεγμένα σας μαγιό, τα αντηλιακά και τις ενυδατικές σκορπισμένες γύρω γύρω, ενώ η μυρωδιά των καλοκαιρινών αρωμάτων καθώς ετοιμάζεστε για να βγείτε, σας ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι αυτή η αίσθηση της ελευθερίας, ότι δεν έχετε τίποτα να κάνετε.
Όσο ποιητικό κι αν ακούγεται αυτό βέβαια, υπάρχει μία ειρωνεία που κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά μπορεί να επιβεβαιώσει κι αυτή είναι τα εμπόδια που αντιμετωπίζει το καλοκαίρι εξαιτίας των μαλλιών της.
Λίγο ο ήλιος, λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα... τα μαλλιά μας «περνάν πολλά» το καλοκαίρι. Η ταλαιπωρία τους δεν κρύβεται!
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα μαλλιά χρειάζονται περισσότερο την προσοχή μας καθώς η καθημερινή τους ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από εντατική θρεπτική φροντίδα.

Ειδικά το καλοκαίρι, η ενυδάτωση και προστασία των μαλλιών μας, αποτελεί μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Ο ήλιος, η θάλασσα και τα συχνά λουσίματα επιβαρύνουν την κατάστασή τους, και σε συνδυασμό με την κακή διατροφή, ο στόχος της μακριάς, στιλπνής χαίτης γίνεται ολοένα και πιο ανέφικτος. Στην ουσία όμως το μυστικό πέραν της καλής διατροφής, είναι ένα: η φροντίδα!
Αρχικά, επειδή τα μαλλιά σπάνε πολύ εύκολα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μακραίνουν, είναι απαραίτητο να τα έχετε συνεχώς ενυδατωμένα.

Και επειδή δεν θέλουμε τίποτα να αλλάξει την καλή διάθεση που μας αφήνουν οι καλοκαιρινές διακοπές, τα αντιμετωπίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο! Μετά από κάθε λούσιμο, η εφαρμογή του TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-MELLOW AFTER-SUN CONDITIONER είναι απαραίτητη για την ενυδάτωση της τρίχας, όπως επίσης και για την πρόληψη της ψαλίδας.

Αγαπήστε το conditioner. Καθώς ο ήλιος στεγνώνει τα μαλλιά σας, φροντίστε να ελέγξετε την υγρασία τους, χρησιμοποιώντας από το σπίτι κιόλας ένα conditioner ή αλλιώς μια μαλακτική κρέμα μαλλιών.
Περιποιηθείτε τα ηλιόλουστα μαλλιά με το TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-MELLOW AFTER-SUN CONDITIONER, μια χρωστική ασφαλής φόρμουλα που δουλεύει για να θρέψει και να θεραπεύσει τις καλοκαιρινές ατασθαλίες.

Σχεδιασμένο να προστατεύει και να φροντίζει τα μαλλιά μετά την ηλιοθεραπεία, το θρεπτικό αυτό κοντίσιονερ ,χρησιμοποιεί ένα σύμπλεγμα UV που βοηθά στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος και η δόση του Aloe Vera (Η Αλόη είναι γνωστή για τις super ενυδατικές της ιδιότητες, αναπληρώνει τα αποθέματα νερού των μαλλιών στο βέλτιστο επίπεδο, αποθηκεύει νερό στις ίνες των μαλλιών για να προτρέψει την απώλεια υγρασίας) και των αντιοξειδωτικών βιταμινών Ε είναι σαν βάλσαμο για να θεραπεύσουν τα σημάδια βλάβης από την παραλία. Διαμορφώνεται με σύμπλεγμα UV που βοηθά στην προστασία από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες και την τεχνολογία Επιφανειακής Επιδιόρθωσης για να διατηρούν τα μαλλιά απαλά.
Το TIGI-BEAD HEAD-TOTALLY BEACHIN-MELLOW AFTER-SUN CONDITIONER με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Χάρη στη μαλακτική του δράση ,ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ με τη λεπτόρρευστη και ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.
Ελαχιστοποιεί  τις εύθραυστες άκρες , μειώνει αισθητά το φριζάρισμα και δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.

Η αέρινη υφή του απορροφάται από την τρίχα σε βάθος, ενυδατώνοντάς την από μέσα προς τα έξω, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα κατάλοιπα που πιθανώς να βαρύνουν τα μαλλιά και να τα κάνουν να φαίνονται λαδωμένα.
Το μυστικό που κάνει το προϊόν απαραίτητο για την περιποίηση των μαλλιών αρχίζει με την επιστήμη που κρύβεται μέσα στην συσκευασία. Τα μαλακτικά συστατικά περιποίησης που περιέχει, δημιουργήσουν την τέλεια σύνθεση.

Όταν ξεπλένετε το προϊόν, τα μαλλιά θα έχουν μια αίσθηση καθαριότητας και περιποίησης χωρίς το βάρος ή τη λιπαρότητα που αφήνουν τα συνηθισμένα κοντίσιονερ.
Απλώνεται στις άκρες των μαλλιών , με αποτέλεσμα να μην το βαραίνει καθόλου.
Για τα μαλλιά που είναι έτοιμα για καλοκαιρινά αγάπη!

Αναλυτικότερα:

  • Βοηθά και προφυλάσσει τα μαλλιά για να χειριστεί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των ζεστών, υγρών, θερινών προορισμών.
  • Η τεχνολογία επιφανειακής επισκευής αφήνει τα μαλλιά <<κλιματισμένα>> και υγιή.
  • Περιέχει Αλόη Βέρα που φημίζεται για τις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.
  •  Διαμορφώνεται με βιταμίνη Ε που αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και ισχυρό αντιοξειδωτικό.
  • Το σύμπλεγμα UV βοηθά στη διήθηση και την προστασία από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες.
  • Μειώνει έως 99, 8% τη θραύση.


Έχει άρωμα που σε ταξιδεύει! Με ένα γλυκό άρωμα Mango και Tangerine.
Για όλους τους τύπους μαλλιών, επανορθώνει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει λάμψη.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στα μέσα μήκη και στα άκρα των μαλλιών αφού χρησιμοποιήσετε το BEACHIN .Εύκολο και γρήγορο στη χρήση του, αφού μόλις το απλώσετε στα μαλλιά σας μπορείτε επιτόπου να το ξεβγάλετε με άφθονο πάντοτε νερό.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρία Amazon Keratin Greece πιστεύουνε πως η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά. Πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα TIGI είναι η ίδια η φύση. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα που περιέχουν μοναδικές συνθέσεις και ξεχωριστά αρώματά και μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό, καλοκαιρινό ταξίδι. Τα προϊόντα τους μας ταξιδεύουν σε τοπία της γης, ενώ παράλληλα μας μυούν στα μυστικά ομορφιάς των γυναικών όλου του κόσμου!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Amazon Keratin Greece για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/AmazonKeratinGreece/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου