Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Korff review


Korff


Summer revolution…

Γειά σας Glamorous,

Καλοκαίρι, μας είναι αδύνατον να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε παραλίες, σεζ- λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος. Ο καιρός είναι υπέροχος! Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!!
Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.

Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος και του προσώπου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι.
Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε και η στιγμή που μπορείτε να "κακομάθετε" την επιδερμίδα σας χωρίς τύψεις. Ο ήλιος, η ζέστη και η θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα σας. Tο καλοκαίρι, το σώμα μας αποζητά φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα καλοκαιρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.
Το καλοκαίρι  προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει η  εταιρία  Korff , που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H Korff γεννήθηκε στην Ιταλία την δεκαετία του 1970 ως μία μάρκα καλλυντικών για φαρμακεία χάρη σε καινοτόμες φόρμουλες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το 2009 η Korff εισήλθε στον όμιλο Ganassini και πέτυχε τον τέλειο συνδυασμό της αισθητικής, της καινοτομίας και της τεχνολογίας.
Αποτελεσματικές φόρμουλες και πολυδιάστατες υφές, συνυπάρχουν αρμονικά με τεχνολογίες αιχμής σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, μεθοδολογίας και δεοντολογίας.
Όλα τα προϊόντα Korff στοχεύουν στην παροχή πλήρους αισθητικής ικανοποίησης. Απαλές και ελαφριές υφές μετατρέπουν τη διαδικασία ομορφιάς σε μια στιγμή απόλυτης ευχαρίστησης. Χρώματα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας που ενισχύουν τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια και την επιδερμίδα.

Τα εκλεπτυσμένα και απαλά αρώματα κρατούν το σώμα σας σε μια ζεστή αγκαλιά. Πολύτιμη και κομψή συσκευασία: Ένα πλήρως εξοπλισμένο κόσμημα για να αναδείξετε κάθε στιγμή της ημέρας.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SUN SECRET SENSORIAL-MATT FLUID SUN CREAM SPF 50+




Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να περάσουμε τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας.
Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.
Ο ήλιος και ο ζεστός καιρός, εκτός από το ότι μας φτιάχνουν τη διάθεση, επιδρούν ευεργετικά και σε ολόκληρο τον οργανισμό μας. Αν και έχουμε συνηθίσει να φοβόμαστε το καλοκαίρι εξαιτίας της επίδρασης που μπορεί να έχει η υπεριώδης ακτινοβολία στο δέρμα μας, είναι σκόπιμο να θυμόμαστε ότι ο ήλιος, η θάλασσα -επειδή περιέχει αλάτι- και η ζέστη μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε κάποιες καταστάσεις.
Ο ήλιος και η θάλασσα, εκτός από πιστοί σας φίλοι στις διακοπές, μπορούν να αποδειχτούν, μαζί με την υγρασία, οι χειρότεροι εχθροί για το δέρμα σας.

Η παραμονή στη θάλασσα εγκυμονεί και κινδύνους που δεν πρέπει να παραβλέπουμε. Το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από  πολύ δυνατό ήλιο και  υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα, όπως τα εγκαύματα και η αφυδάτωση που αποτελούν τους κυριότερους κινδύνους του καλοκαιριού, που προκαλούνται λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.
Στις μέρες μας ξέρουμε ότι ένα γαλάκτωμα είναι απαραίτητo 365 μέρες το χρόνο .

Mπορείτε να παίξετε άφοβα και να κολυμπήσετε με ασφάλεια χάρις στο SUN SECRET SENSORIAL-MATT FLUID SUN CREAM SPF 50+.

Η SUN SECRET SENSORIAL-MATT FLUID SUN CREAM SPF 50+ είναι γαλάκτωμα με βελούδινη υφή και άγγιγμα πούδρας, ιδανικό για την προστασία όλων των τύπων δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο και για την αποφυγή της «γυαλάδας» στο πρόσωπο. Θα μας προφυλάσσει από την υπεριώδη ακτινοβολία και από όλες τις συνέπειές της όπως την πρόωρη γήρανση.
Κάθε μέρα, η ρύπανση και οι ακτινοβολίες UV επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και τη θαμπή όψη του χρώματός της.
Η καλύτερη στρατηγική για να υιοθετήσετε και να παραμείνετε όμορφη;
Το SUN SECRET SENSORIAL-MATT FLUID SUN CREAM SPF 50+  είναι ειδικά μελετημένο γαλάκτωμα προσώπου για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
Με SPF 50+ πολλαπλής προστασίας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας , μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα.

Το  SUN SECRET SENSORIAL-MATT FLUID SUN CREAM SPF 50+   έχει ενυδατικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα, ενώ η πρωτοποριακή του φόρμουλα με DNA-Safe Complex, SPF30 και ματ αποτέλεσμα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και αποτρέπει την φωτογήρανση, προλαμβάνοντας τις ρυτίδες και ελαχιστοποιώντας τα σημάδια της ηλικίας. Έχει αντιοξειδωτικούς παράγοντες, προλαμβάνει το σχηματισμό ελευθέρων ριζών. Υψηλή προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση. Με απαλή και μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Διατηρεί την δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος).
Η πλούσια υφή της, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και χωρίς να κολλάει. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και έχει υπέροχο άρωμα.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,με ειδική αντλία για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Για πολύ ανοιχτούς φωτότυπους ή ανοιχτούς φωτότυπους στην περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Κατάλληλο για την πρόληψη των κηλίδων.

  • Ανθεκτικό στο νερό
  • Χωρίς parabens
  • Δεν προκαλεί ατέλειες.
  • Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.
  •  Ελεγμένο για Νικέλιο, Κοβάλτιο, Χρώμιο, Παλλάδιο και Υδράργυρο.


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε καθημερινά επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.




SUN SECRET AFTER SUN DROPS MOISTURIZING AND ANTIWRINKLE




Οι ημέρες των διακοπών έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Έχει θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.
Όσο όμως είναι απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας από την αλόγιστη έκθεση.
Η αρνητική επίδραση του ήλιου στον άνθρωπο, δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δρα σωρευτικά και επιβαρύνει μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που δεν υπάρχει επαρκής προστασία προς τη φωτογήρανση και την έκθεση της επιδερμίδας σε σημαντικούς κινδύνους.
Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα μας και η απάντηση στη φωτογήρανση είναι η SUN SECRET AFTER SUN DROPS MOISTURIZING AND ANTIWRINKLE.

Οι σταγόνες Korff Sun Secret After Sun Drops αποτελούν θεραπεία προσώπου με ενυδατική και αντιρυτιδική δράση.
Προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση και της επιδερμίδας. Πλούσιες και απαλές για το, που προσφέρουν δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Επιτυγχάνουν μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Η πρωτοποριακή τους σύνθεση με DNA Safe Complex και ένα καταπραϋντικό/επιδιορθωτικό σύμπλεγμα, αποτρέπει τη γήρανση της επιδερμίδας, ενυδατώνει και αναγεννάει τους κατεστραμμένους από τον ήλιο ιστούς, καταπολεμώντας την  εμφάνιση των ρυτίδων. Η επιδερμίδα κερδίζει άνεση και ελαστικότητα, το μαύρισμα διατηρείται ομοιόμορφο και λαμπερό. 

Δίνουμε στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση με τις καινοτομίες και την ασφάλεια του SUN SECRET AFTER SUN DROPS MOISTURIZING AND ANTIWRINKLE.

Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό καλοκαίρι….. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Το άρωμα τους είναι μια έκρηξη ευτυχίας. Oι δροσιστικοί τόνοι του, θα δώσουν ένταση και δύναμη σε κάθε γυναίκα.
Είναι σε πολύ κομψή συσκευασία με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και είναι κατάλληλο και για τα ταξίδια μας!!
Για όλους τους τύπους δέρματος.

  • Χωρίς parabens και παράγωγα σίτου.
  • Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.
  • Ελεγμένο για Νικέλιο, Κοβάλτιο, Χρώμιο, Παλλάδιο και Υδράργυρο.



Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας σε πρόσωπο και λαιμό, καθημερινά ,κάνοντας απαλό μασάζ.



KORFF CURE MAKE UP LONGLASTING FOUNDATION SPF 15, WITH HYALURONIC ACID AND RETINOL, 30 ML-Nr 03


Χαλαρές καλοκαιρινές ημέρες στο νησί ή στην πόλη, με ένα ελαφρύ αεράκι να φυσάει τα μαλλιά σας, ένα παγωτό ανά χείρας και καλή παρέα. Φαντάζεστε καλύτερο σενάριο απ' αυτό; Σε μία τέτοια ημέρα, και κάθε ημέρα του καλοκαιριού για να πούμε την αλήθεια, το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί είναι το μακιγιάζ σας.
Όλες μας θέλουμε να είμαστε λαμπερές και όμορφες και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που οι θερμοκρασίες είναι πιο ζεστές. Φοράμε όσα λιγότερα ρούχα μπορούμε, αποφεύγουμε να βγαίνουμε σε σημεία χωρίς κλιματισμό τις ώρες της έντονης ηλιοφάνειας, αλλά και πάλι, η ζέστη δε μας περνάει απαρατήρητη.
Όμως η υπερβολική εφίδρωση λόγω των ημερών, εκτός από ενοχλητική, είναι και καταστρεπτική για το makeup μας, αφού τελικά, περισσότερο καταστρέφει παρά βελτιώνει την εικόνα μας.

H αίσθηση του προσώπου μας τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες δεν αντέχεται για αυτό και καμιά φορά προτιμάμε να μένουμε τελείως άβαφες παρά να ιδρώνουμε και να γεμίζει διχρωμίες το δέρμα μας.
Αν η μεγαλύτερή σας ανάγκη είναι η κάλυψη, τότε δε θα θέλετε το make up να λείπει από την καθημερινότητά σας. Εκεί έρχεται η βοήθεια της κοσμητολογίας, που προσθέτει στις τεχνολογικά άψογες πλέον συνθέσεις των foundation της αγοράς και τον δείκτη SPF. 

Έτσι, πέρα από κάλυψη πετυχαίνουμε και προστασία, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε διπλά ασφαλείς όταν βγαίνουμε από την πόρτα του σπιτιού μας. Η επιλογή του foundation με SPF είναι ιδανική όταν δεν ερχόμαστε σε συνεχή και άμεση επαφή με τον ήλιο, αφού οι δείκτες του δεν ξεπερνούν συνήθως τις μεσαίες σκάλες, με αποτέλεσμα να μη μας καλύπτουν αν χρειαζόμαστε πολύ υψηλή προστασία. Επίσης, αποτελεί καλή επιλογή και όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λιπαρότητας, καθώς οι ισχυρές συνθέσεις των αντηλιακών προϊόντων  δεν είναι ό,τι καλύτερο για καθημερινή χρήση στις λιπαρές επιδερμίδες και άρα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται σε ειδικές συνθήκες, όπως είναι η παραλία.

Με το KORFF-LONGLASTING FOUNDATION SPF 15 το εφέ της μάσκας και η «ασφυξία» της επιδερμίδας ανήκουν πια στο παρελθόν του μακιγιάζ. Τώρα πλέον το μέικ-απ μπορεί να περιποιείται την επιδερμίδα και να συμβάλλει ακόμα και στην αντιμετώπιση διάφορων ατελειών. Το μακιγιάζ του 21ου αιώνα όχι μόνο καλλωπίζει, αλλά περιποιείται την επιδερμίδα και της προσφέρει πλείστα οφέλη: την προστατεύει από τον ήλιο, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, την ενυδατώνει, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών.

Το KORFF-LONGLASTING FOUNDATION SPF 15 είναι βάση νέας γενιάς που συνδυάζει ένα ευχάριστο κρεμώδες άγγιγμα με δοκιμασμένη διάρκεια έως και 16 ώρες, καλύπτοντας τις μικρές ρυτίδες, τις ατέλειες του δέρματος και τα σημάδια της κούρασης, όπως οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο.

Eείναι ένα «πολυτάλαντο» προϊόν και έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη.
Συνδυάζει περιποίηση και κάλυψη, ενυδατώνει και ομογενοποιεί το χρώμα της επιδερμίδας, σβήνει τις ατέλειες, αποκαλύπτοντας την λάμψη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει από τις ακτίνες UV (SPF15). Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε να βγάλετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας.
Με μεταξένια υφή που γλιστράει ευχάριστα στο δέρμα, εξασφαλίζοντας τέλεια κάλυψη, άριστη εφαρμογή και γρήγορο στέγνωμα. Το πρόσωπο δείχνει ομαλό και ομοιόμορφο, απαλό κα λαμπερό, με ένα φυσικό τελείωμα που διαρκεί όλη μέρα.

Με την πολλαπλή δράση του, το καινοτόμο αυτό προϊόν, που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός make-up με τα χαρακτηριστικά μιας κρέμας περιποίησης προσώπου, υπόσχεται φυσική και αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας. Με λεπτόρρευστη υφή και χρώμα(medium) στη σύνθεση του αποτελεί την ιδανική λύση αν θέλετε ένα ενυδατικό προϊόν με ελαφριά κάλυψη. Που εκτός από κάλυψη προσφέρει ενυδάτωση, καταπραΰνει την επιδερμίδα και απογειώνει τη λάμψη της .Απορροφάται κατευθείαν ,χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.
Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Hyaluronic Acid με πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες ,που βοηθούν στη διόρθωση των ατελειών και αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, έτσι η επιδερμίδα φωτίζεται με μια μοναδική λάμψη φρεσκάδας και μια ομορφιά ανανέωσης.
Με την υφή που διαθέτει- πυκνότερη από πολλά μέικ-απ-, η επιδερμίδα καλύπτεται και ενυδατώνεται τέλεια με ελάχιστη ποσότητα κρέμας- ίση περίπου με ένα ρεβίθι.

Αναλυτικότερα:

  • Τέλεια κάλυψη.
  • Διάρκεια 16 ώρες.
  • Ιδιαίτερα άνετη κάλυψη.
  • Απλώνεται εύκολα.
  • Στεγνώνει γρήγορα.
  • Δρα κατά της γήρανσης του δέρματος χάρη στο φίλτρο UV SPF15.


Βελτιώνει την υγεία του δέρματος, διορθώνει τις ατέλειες, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος και ενισχύει τα χρώματα της ομορφιάς.
Βάλτε και εσείς λοιπόν το KORFF-LONGLASTING FOUNDATION SPF 15 στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!
To άρωμα του είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια.

Είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένο.

Τρόπος χρήσης:

Για μια άψογη χροιά, πάρτε μια μικρή ποσότητα και απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ατέλειες και μαύρους κύκλους.


KORFF- CURE MAKE UP CREAMY FOUNDATION LIFTING EFFECT 03


Καλοκαίρι = ήλιος και διασκέδαση! Το καλοκαίρι αφήνει ανοιχτή τη διάθεση στην απλότητα και στη χαλάρωση.  
Τα διλήμματα το καλοκαίρι είναι πολλά και φυσικά δε γίνεται να μην αγγίζουν και το κομμάτι της περιποίησής μας. Το καλοκαίρι μάλιστα έρχονται να προστεθούν ολοένα και περισσότερα στη λίστα μας, αφού στο προσκήνιο κάνει δυναμικά την εμφάνισή του ο παράγοντας «ήλιος» που ανατρέπει τα δεδομένα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, λοιπόν, γεννιέται ένα ακόμη μεγάλο ερώτημα ομορφιάς που μας ταλανίζει κάθε πρωί που φεύγουμε από το σπίτι: πώς να μαγνητίζουμε τα βλέμματα με το πιο όμορφο και λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ!
Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ ….
Για εντυπωσιακή εμφάνιση, το μακιγιάζ είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.
Για να χτιστεί κάτι, πρέπει η βάση να είναι καλή. Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ. Το make-up είναι το πρώτο βήμα για ένα μακιγιάζ χωρίς ατέλειες.
Η ομορφιά και η λάμψη μας απασχολεί όλες, για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.
Το μακιγιάζ θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητο για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

To μέικ-απ είναι η βάση του μακιγιάζ μας και η βάση της όλης μας εμφάνισης.
Εμπνευστήκαμε από το KORFF- CURE MAKE UP CREAMY FOUNDATION LIFTING EFFECT για να μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ.

Το KORFF- CURE MAKE UP CREAMY FOUNDATION LIFTING EFFECT είναι ένα κρεμώδες make up προσώπου με ενυδατική και αντιγηραντική δράση, με αποτέλεσμα lifting, που κινείται απαλά πάνω στο δέρμα γεμίζοντας τις μικρορυτίδες, χαλαρώνοντας τα σημάδια έκφρασης και χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο χρώμα.
Διευκολύνει  κάθε γυναίκα να επιτύχει την  απόλυτη τελειότητα: μεσαίας κάλυψης διόρθωση με αποτέλεσμα άψογης επιδερμίδας.  Επιδερμίδα που διατηρείται  αναλλοίωτη από το πρωί ως το βράδυ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ενώ γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο όμορφη.
Η λεία και βελουδένια υφή του απλώνεται στο δέρμα χωρίς να παγιδεύεται στις μικρο-ρυτίδες, δημιουργώντας τέλεια απόχρωση το δέρμα. Οι μικροσκοπικές ρυτίδες χαλαρώνουν, οι γραμμές μειώνονται και το πρόσωπο εμφανίζεται άμεσα πιο λείο.
Η σύνθεση του με Ρετινόλη και Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το πρόσωπο και αυξάνει τη φωτεινότητα του, καθώς εξασφαλίζει άψογη κάλυψη και ομοιόμορφο τελείωμα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Χαρίζει άψογη όψη στην επιδερμίδα και είναι μια νέα γενιά μακιγιάζ που εξομαλύνει οπτικά τις ρυτίδες, τις ματαιώνει και καλύπτει αποτελεσματικά όλα τα ελαττώματα της επιδερμίδας για ώρες.. Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα μειώνει την ορατότητα των πόρων και κάνει το δέρμα φυσικό και αναπνέει ελεύθερα. Η κρεμώδης, λεπτή συνεκτικότητα εξασφαλίζει την ομαλότητα και την απαλότητα .. Το πρόσωπο τροφοδοτείται, ακτινοβολεί, αποκαθιστά μια υγιή και νεανική εμφάνιση.
Με τη μη λιπαρή υφή του που διαχέεται άμεσα, το KORFF- CURE MAKE UP CREAMY FOUNDATION LIFTING EFFECT αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του προσώπου, με ένα άγγιγμα, ελαφρύ σαν πούπουλο. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα για να προσφέρει ομοιόμορφη και στοχευμένη διόρθωση ,με βάση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέλεια εφαρμογή και το μακράς διαρκείας κράτημα δίνουν νέα διάσταση στην υπέροχη όψη, πιο ζωντανή, πιο άνετη και πιο φωτεινή. Βοηθά τον έλεγχο της γυαλάδας και εξασφαλίζει τέλεια διόρθωση στην επιδερμίδα χωρίς εφέ μάσκας . Τυλίγει το δέρμα με ένα ελαστικό πέπλο, σαν αόρατο καλσόν. Το μέικ-απ σταθεροποιείται ,χωρίς να υπάρχει αίσθημα τραβήγματος. 

Με κάθε εφαρμογή, παράγοντες περιποίησης της επιδερμίδας ενισχύονται ,διορθώνουν τους πόρους από την διαστολή, την χαλάρωση ή την ξηρότητα. Όταν η ισορροπία αποκαθιστάσται, η επιδερμίδα είναι πιο όμορφη, η υφή της πιο λεπτή και το αποτέλεσμα του μακιγιάζ ομοιόμορφο ,απαλό και άψογο!

Αναλυτικότερα:
  • Μεσαία κάλυψη.
  • Προσαρμόσιμο.
  • Απαλύνει τις ρυτίδες και τα σημάδια έκφρασης.
  • Κρύβει τα σημάδια της κούρασης.
  • Ενυδατώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε βάθος.

Η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, βελούδινο αποτέλεσμα, οι ατέλειες εξασθενούν, η επιδερμίδα βρίσκει την υγιή της πλευρά και ακτινοβολεί.
Ετοιμαστείτε για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Το  KORFF- CURE MAKE UP CREAMY FOUNDATION LIFTING EFFECT διατίθεται σε 6 αποχρώσεις, με στόχο να προσφέρει σε όλες τις επιδερμίδες , από τις πιο λευκές ως τις πιο σκούρες, ένα χρώμα ειδικά προσαρμοσμένο στην καθεμία.
Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένο.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε ομοιόμορφα μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο. Εφαρμόζουμε με τα δάχτυλά μας ή σφουγγάρι .




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Korff, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά και κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες! Η Korff μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας, με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας . Δώρα ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Korff για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:www.korff.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου