Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Wet n Wild Greece review


Wet n Wild Greece


Η ομορφιά έχει χρώμα... το χρώμα του Αυγούστου..

Γειά σας Glamorous,

Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για τους περισσότερους, και αν δεν είναι πολυήμερες, τουλάχιστον υπάρχουν και οι σύντομες αποδράσεις σε παραλίες. Όταν είσαστε κάτω από τον ήλιο, στη σκιά ενός πλάτανου, χωμένη στις σελίδες ενός βιβλίου όλα φαντάζουν πιο ανάλαφρα και υπέροχα. Κάνε εικόνα τον εαυτό σας. Έχετε τα αυτιά στο νερό, είσαστε ανάσκελα στη θάλασσα και δεν ακούτε τίποτα. Ούτε καν το φόβο σας που σας λέει μην πάτε στα βαθιά. Ξέρετε όμως καλά πώς μόνο όταν κολυμπήσετε εκεί που δεν πατώνετε, με τέμπο και ωραίες ανάσες, θα μπορείτε να βγείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παραλία.
Τώρα όμως, αυτό το κείμενο πιθανόν να σας βρίσκει στη δουλειά ή στο σπίτι, με ζέστη, στρες και πολλές σκέψεις κατά νου. Δεν σας χωράει ο τόπος. Λογικό. Όλοι μαζί μετράμε αντίστροφα για λίγες τζούρες ανεμελιάς δίπλα από τη θάλασσα. Θέλουμε να αφήσουμε την κανονικότητα στο πλάι και να μετρήσουμε επιτέλους παγωτά και μικρές στιγμές με το τίποτα. Να τα βρούμε λίγο με το χρόνο και να βάλουμε σε σειρά τα όνειρά μας.

Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι στις καλοκαιρινές διακοπές γίνεται το αληθινό restart. Εκεί με την αλμύρα στα μαλλιά και τα τζιτζίκια να τραγουδούν, τακτοποιούμε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Και κάθε χρονιά τα ίδια. Στο περίμενε τα θέλω μας. Γιατί αν δεν ήταν δύσκολοι όλοι οι προηγούμενοι μήνες, το καλοκαιράκι με την άδεια παραμάσχαλα δεν θα ήταν τόσο λυτρωτικό και αναγκαίο.
Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για νέα ξεκινήματα, νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας και μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!

Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπό μας, σας έχω το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Με τα καλλυντικά Wet n Wild Greece.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




MEGAGLO HIGHLIGHTING POWDER-BLOSSOM GLOW Nr E319B





Αναμφισβήτητα η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου είναι η πιο γλυκιά και πιο καυτή!
Εκεί που ξεκινάει η καλή μας διάθεση, ανθίζει και η επιθυμία μας για αξεπέραστα εντυπωσιακές εμφανίσεις που θέλουμε να κρατήσουν, για πάντα? Ε όχι και τόσο αλλά όσο διαρκεί ένα καλοκαίρι, θα διαρκέσει και η επιλογή των καλοκαιρινών επιλογών που έχουμε.
Θάλασσα, ήλιος, αλμύρα και ανεμελιά! Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Βέβαια, όσο ανέμελες και αν απολαμβάνουμε τις βουτιές στην παραλία, τα ατημέλητα μαλλιά και το αμακιγιάριστο πρόσωπο δεν κολακεύουν ιδιαίτερα την εικόνα μας! Υπάρχει όμως τρόπος για περιποιημένο πρόσωπο ακόμα και δίπλα στο κύμα… 
Σίγουρα τα καλά που φέρνει το καλοκαίρι υπερτερούν από τα άσχημα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες "προκλήσεις" που θέτουν οι υψηλές θερμοκρασίες όπως το δροσερό δέρμα και η σταθερότητα του μακιγιάζ. Η ζέστη και ο ιδρώτας είναι νούμερο ένα εχθροί όμως υπάρχουν μερικά μυστικά για να διατηρήσετε φρέσκο πρόσωπο ακόμα και στους 35 βαθμούς κελσίου.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική με το μακιγιάζ. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι συνώνυμο της ανεμελιάς, της ξεγνοιασιάς και της ελευθερίας, πολλές φορές όμως είναι αναγκαίο κακό. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρουμε να το κάνουμε να διαρκεί χωρίς να λιώνει στο πρόσωπό μας…
Το φετινό καλοκαίρι ως ανάδειξη της φυσικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «γυμνή» επιδερμίδα, που φέτος αφήνει πίσω την άτονη όψη και υιοθετεί την ανάλαφρη αίσθηση της φυσικής γυαλάδας και λάμψης.
Εκτός από τους φυσικούς τρόπους που πρέπει να υιοθετήσετε, όπως να πίνετε νερό, να κάνετε συχνά απολέπιση και  καθαρισμό , μπορείτε να πετύχετε άμεσα με το μακιγιάζ την λάμψη που θέλετε στο πρόσωπό σας. Το... θαυματουργό καλλυντικό είναι η πούδρα λάμψης .Επιλέξτε μια πούδρα που χαρίζει λάμψη για να τονίσετε τις γωνίες του προσώπου σας.

Η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up, ενώ μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει φρέσκο, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, δίνοντας του την extra λάμψη που χρειάζεται. Μπορεί να δώσει ένταση στο μακιγιάζ, να φροντίσει την επιδερμίδα σας και να σας λύσει τα χέρια ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.
Αν ψάχνετε για ένα νέο προϊόν  που θα αφήσει στην επιδερμίδα σας ένα αποτέλεσμα με λάμψη, η πούδρα MEGAGLO HIGHLIGHTING POWDER-BLOSSOM GLOW είναι για εσάς.

Η MEGAGLO HIGHLIGHTING POWDER-BLOSSOM GLOW είναι πούδρα για αποτέλεσμα λάμψης που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί να βελτιώσει τις περιοχές-κλειδιά του προσώπου. Η πούδρα προσαρμόζεται με ευκολία σε διαφορετικούς τύπους και τόνους δέρματος. Οι highlighting πούδρες της σειράς Mega Glo είναι ιδανικές για κάλυψη μεγαλύτερης διάρκειας των κύριων περιοχών του προσώπου. Δίνει βελούδινο ματ φινίρισμα και φυσική λάμψη. Ιδανική για να φωτίζει το δέρμα. Οπτικά μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων και καλύπτει τα σημάδια κόπωσης . Κάνει το δέρμα να φαίνεται υγιές και ακτινοβόλο για πολλές ώρες .
Μια ανάλαφρη πούδρα σε μορφή σκόνης με σωματίδια μαργαριταριών καθιστούν το δέρμα πιο φωτεινό και προσφέρουν ειδικό φινίρισμα μακιγιάζ. Είναι το τέλειο προϊόν για την κάλυψη των μικροατελειών της επιδερμίδας, ενώ αναζωογονεί και ανανεώνει την όψη του προσώπου. Περιέχει παράγοντες που δρουν εξαιρετικά σχηματίζοντας προστατευτική μεμβράνη και παρέχοντας λείο φινίρισμα που διαρκεί.

Ιδανική για το περίγραμμα του  προσώπου με μακρόχρονη επίδραση. Δίνει ακτινοβολία και λαμπερό φινίρισμα στο μακιγιάζ. Λόγω των σωματιδίων μαργαριταριού, αναδεικνύει άριστα το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και καλύπτει τα σημάδια της κούρασης. Η πούδρα κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό, πιο υγιές και πιο φωτεινό για πολλές ώρες.

Αναλυτικότερα:

  • Τελειοποιεί το δέρμα δίνοντας του φυσικό χρώμα και λάμψη.
  • Έντονη χρωματική απόδοση, αναμιγνύεται εύκολα και παρέχει ένα σούπερ περλέ φινίρισμα για μια τέλεια γενική λάμψη.
  • Πλούσιες σε σκόνη μαργαριταριών που χαρίζει μία ιδιαίτερη λάμψη.

Φρέσκια, ελαφριά υφή με φωτεινό αποτέλεσμα, αναμιγνύονται όμορφα με την επιδερμίδα και χαρίζουν φυσική λάμψη που απλώνεται σε όλο το πρόσωπο.

Η highlighting πούδρα Mega Glo κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις.
Αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία σας και αναβαθμίζει την κάθε εμφάνιση σας.

Η MEGAGLO HIGHLIGHTING POWDER-BLOSSOM GLOW έχει κερδίσει μια θέση στις καρδιές των beauty-maniacs, για την έντονη απόδοση της σε λάμψη, την βελούδινη υφή της και την υπέροχη συσκευασία της.
Βρείτε το μυστικό για εντυπωσιακή λάμψη και ένα glowy αποτέλεσμα με το πιο απίστευτο λαμπερό φινίρισμα.

Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για να την έχουμε πάντα μαζί μας! Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Βήμα 1. Εφάρμοσε με ένα πινέλο ή με τα άκρα των δακτύλων σου.
Βήμα 2. Βάλε το προϊόν σε στοχευμένες περιοχές που θες να φωτίσεις όπως ζυγωματικά, κόκκαλο φρυδιού και γέφυρα μύτης.


COLOR ICON EYESHADOWS QUAD –FLOK PARTY Nr 241


Το καλοκαίρι είναι πολλά πράγματα: ηλιόλουστες μέρες και παραλίες, χαλαροί ρυθμοί και αρώματα, ελαφριά γεύματα και μεγάλα απογεύματα με φίλους. Όμως, όσο κι αν δεν μας αρέσει να το σκεφτόμαστε, είναι μόνο τρεις μήνες. Ωστόσο, παρόλο που το καλοκαίρι είναι στα μέσα του, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ουσία του καλοκαιριού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι σαφές ότι δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για να παραμείνει η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά για κάποια άλλα πράγματα, όλο και κάτι μπορείτε να κάνετε…
Η ομορφιά έχει χρώμα για το μήνα Αύγουστο! Χρώμα στα πεντακάθαρα νερά που κολυμπάτε, χρώμα στα ελληνικά κυκλαδίτικα νησιά που αφιερώνετε το χρόνο σας, χρώμα στο μακιγιάζ σας! Ο πιο αγαπημένος λοιπόν μήνας του έτους για τους περισσότερους, αλλά και για εμάς, έχει κάτι από όνειρα κι χρώμα!
Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας.

Χαρούμενο και φωτεινό πάντα το καλοκαιρινό μακιγιάζ ,όλο χρώμα και ζωηράδα! Το καλοκαίρι που η επιδερμίδα γίνεται χρυσαφένια από τα πρώτα «φιλιά» του ήλιου και η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη, ποντάρετε στις σκιές, για να “απογειώσετε” το βλέμμα σας, αλλά και τις εμφανίσεις σας.
Η μόδα δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά και δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού. Οι έντονες και φωτεινές σκιές είναι τέλειες για το καλοκαίρι. Είναι παιχνιδιάρικες και αναδεικνύουν το μαύρισμα σας.

Η συλλογή μακιγιάζ COLOR ICON EYESHADOWS QUAD –FLOK PARTY φέτος εστιάζει στο χρώμα και στις μεταλλικές λάμψεις, για εκρηκτικά καλοκαιρινά βλέμματα.

Η COLOR ICON EYESHADOWS QUAD FLOK PARTY είναι μια επαγγελματική, εξαιρετικής ποιότητας παλέτα για τα μάτια!! Μοναδική παλέτα μακιγιάζ που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Δίνουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα δικά σας cover-worthy looks στο σπίτι.
Σκιές ματιών που σου παίρνουν στην κυριολεξία το μυαλό, αφού διατίθενται σε μαγευτικά πλούσιες αποχρώσεις για να είστε πάντα ξεχωριστή. Η παλέτα αυτή έχει ζεστά χρώματα στους αγαπημένους καλοκαιρινούς τόνους των γυναικών. Όμορφα ζεστά χρώματα στις αποχρώσεις του χρυσαφί (είναι εμπλουτισμένη με μία στρώση από πέρλες ώστε να θυμίζει πραγματικά μέταλλα) , περιλαμβάνει φούξια αποχρώσεις, αλλά και αποχρώσεις εμπνευσμένες από το χρώμα της σαμπάνιας ώστε να τονίσει τα μάτια σας προσδίδοντάς τους ένα λαμπερό, αλλά απαλό shimmer.

Με αυτές τις σκιές κάντε τους πιο καλοκαιρινούς συνδυασμούς, τόλμησε το και δώσε βάθος και ένταση στα μάτια σας .
Εφαρμόζονται με μια μόνο κίνηση και προσφέρουν πλούσιο χρώμα, μακράς διάρκειας με μια μόνο κίνηση. Δημιουργούν ένα πλούσιο αποτέλεσμα το οποίο κάνει το καπάκι των ματιών να δείχνει πιο λείο ενώ προσφέρει πλούσιο φυσικό χρώμα με ένταση. 
Ένα μίγμα από συστατικά που κάνουν καλό στην επιδερμίδα των ματιών περιέχονται στη σύνθεση του προϊόντος, τα οποία δημιουργούν την απόλυτη μεταξένια υφή. Η απαλή σύνθεση του, εφαρμόζεται εύκολα και παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η COLOR ICON EYESHADOWS QUAD –FLOK PARTY είναι με ελαφριά ματ υφή αλλά και ιδανική για έντονο pret a porter χρώμα με μεταλλιζέ αποτέλεσμα. Αν αναζητάτε ένα chic βλέμμα με μια ανάλαφρη και διακριτική δόση λάμψης που καθρεφτίζει την διάθεση σας, τότε αυτή η σκιά φτιάχτηκε για εσάς.
Μία πλούσια σε χρώμα, pocket-sized  συλλογή , 4 αποχρώσεων. Η μεταξένια τους formula αποδίδει έντονο και πλούσιο χρώμα, αναμιγνύεται άψογα και αποτελεί ένα τέλειο μίγμα από υφές και απίστευτα έντονα finishes που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε ατελείωτα eye looks.

Οι νέες σκιές ματιών COLOR ICON EYESHADOWS QUAD διατίθενται σε όλες τις μορφές από απαλή-ματ μέχρι και λαμπερή και σε τετραπλές συσκευασίες. Σκιές ματιών που μπορεί να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, να είναι από φυσικές μέχρι και πιο έντονες. 
Η συσκευασία της περιέχει οδηγίες εφαρμογής για το πώς να αποκτήσετε από ένα πρωινό μέχρι ένα δραματικό βραδινό μακιγιάζ.


Τρόπος χρήσης:

Επιλέξτε το χρώμα της βάσης σας και απλώστε στα βλέφαρα. Στη συνέχεια συνδυάστε και κάντε mix and match τις σκιές σας όπως επιθυμείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό cover look.



MEGA SLIM SKINNY MASCARA




Τα μάτια πλημμυρίζουν εικόνες, το βλέμμα γεμίζει φως και η ψυχή φυλακίζει αναμνήσεις που θα σε συντροφεύουν για πάντα.. Το μπλε της θάλασσας, τα χρώματα της ελληνικής φύσης, οι διαφορετικές αποχρώσεις του ουρανού με το πέρασμα της μέρας, όλα λάμπουν κάτω από τον ήλιο.. και το βράδυ, οι βραδινές σου έξοδοι φωτίζονται από τα φώτα του λιμανιού, τα χρώματα βγάζουν πιο μυστηριώδη χαρακτήρα  με το φεγγάρι άγρυπνο τις νύχτες, λάμπουν υπό το φως των κεριών που δίνουν ρομαντική διάθεση.. Όλα το καλοκαίρι φαίνονται διαφορετικά, μαγικά.. μία δόση ανεμελιάς, έξτρα δόση τεμπελιάς, επιθυμία να ανακαλύψεις την ομορφιά σε νέους προορισμούς, αγαπημένα μέρη αλλά και μέσα σου.
Και αναμφισβήτητα στο χορό αυτό των αισθήσεων, κάπου μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου, το χρώμα έχει την τιμητική του και εκφράζει άλλοτε παιδικότητα, άλλοτε υπογραμμίζει τη θηλυκότητά και άλλοτε σαγηνεύει με ένα τρόπο μυστηριακό.

Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.
Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας.
Ακόμα κι αν δεν κάνετε καθόλου μακιγιάζ, λίγη MEGA SLIM SKINNY MASCARA μπορεί να τονίσει τις βλεφαρίδες και να αναδείξει τα μάτια σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με μια κίνηση να αλλάξει όλη σας την όψη.

Η MEGA SLIM SKINNY MASCARA είναι η νέα λεπτή Mascara της wet n wild για άψογη, λεπτομερή εφαρμογή!
Το χρώμα της είναι μαύρο  που αντανακλά το φως, παίζει με τη μέρα και μπλέκεται με τη νύχτα.

Στόχος της οι μεγάλες, έντονες και διαχωρισμένες βλεφαρίδες που ενισχύουν την θηλυκότητα και σας κάνουν ακαταμάχητες.
Πισίνα. Θάλασσα. Γέλια μέχρι δακρύων. Καλοκαίρι. Ξεγνοιασιά. Ωραίο και δυνατό βλέμμα. Αντέχει στον ήλιο, τη θάλασσα, τον ιδρώτα και… τα δάκρυα! Μακριές, πυκνές, γυριστές βλεφαρίδες ακόμη και στους 40 βαθμούς Κελσίου.
Εάν Θέλετε οι βλεφαρίδες σας να κινούνται με χάρη, να είναι τονισμένες κι υπέροχες, θέλετε οπωσδήποτε αυτή την μάσκαρα που είναι ανθεκτική στη ζέστη, στην υγρασία και στον ιδρώτα, ενώ μπορείτε να την απομακρύνετε το βράδυ στο πι και φι.

Η φόρμουλα της έχει βάση το νερό και το μικρό μέγεθος του προϊόντος επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή με τέτοιο τρόπο ώστε να γεμίζει τις περιοχές ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων με το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι του! Η φόρμουλά της επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να «χτίζεται»! Τι εννοούμε; Με μία στρώση έχεις έντονα μαύρες, απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες με όγκο. Με μία δεύτερη στρώση έχεις ακόμα περισσότερο όγκο και μήκος. Με μία Τρίτη απογειώνεις τις βλεφαρίδες σου και τις κάνεις σαν ψεύτικες!

Χαρίζει τέλεια καμπύλη ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες με ένα πέρασμα. Εξασφαλίζει περισσότερο όγκο και αφήνει στο πινέλο την απαραίτητη ποσότητα προϊόντος που εγγυάται μακριές και ενυπωσιακές βλεφαρίδες. Δίνει ένταση, επιμήκυνση, διαχωρισμό και όγκο χωρίς να αλλοιώνεται, να μουτζουρώνει και να τρέχει.
Θρέφει τις βλεφαρίδες και τις δυναμώνει με κάθε εφαρμογή. Είναι η τέλεια μάσκαρα για πρωί και βράδυ, για έντονα ή minimal looks.


Αναλυτικότερα:

  • Το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι «πιάνει” κάθε βλεφαρίδα και είναι ιδανικό για την κάτω σειρά των βλεφαρίδων.
  • Η φόρμουλα περιέχει παράγοντες σχηματισμού φιλμ με βάση το νερό, το οποίο βοηθά στο «χτίσιμο ” του όγκου και του μήκους ακόμη και των μικρότερων και λεπτότερων βλεφαρίδων.

Εφαρμόζεται πανεύκολα και φοριέται άνετα. Η σύνθεσή της προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και κάνει πραγματικά ό,τι υπόσχεται...
Για αυτό χαρείτε το καλοκαίρι, χορέψτε όλο το βράδυ, κάντε βουτιές όλη τη μέρα, η MEGA SLIM SKINNY MASCARA δεν θα φύγει από τις βλεφαρίδες σας, παρά μόνο αν αποφασίσετε εσείς να την αφαιρέσετε .

Διατίθεται σε 1 απόχρωση χωρίς άρωμα και γλουτένη.
Η συσκευασία είναι όμορφη και κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων.



COLOR ICON LIP GLOSS – FLY GAL Nr 246



Βάψε τα χείλη σου στα χρώματα του καλοκαιριού..

Ένας καυτός ήλιος και μια πισίνα, η σύγκρουση του ζεστού με το κρύο, ο αισθησιασμός που γίνεται ένα με το δέρμα. To καλοκαίρι είναι η εποχή που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τονίζει τη θηλυκότητα σας. Είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο, το χρώμα του μαυρισμένου δέρματος, το ανοιχτό μπλε μιας λιμνοθάλασσας ή οι χάλκινες αποχρώσεις του καλοκαιριού.
Στο καλοκαίρι δίνουμε γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο.
Οι καλοκαιρινές ημέρες μας προτρέπουν να τολμήσουμε με ζωντανά χρώματα στα χείλη μας.
Το κραγιόν και το χρώμα στα χείλη γενικότερα, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε fun διάθεση στο μακιγιάζ μας και με μια κίνηση να φωτίσουμε όλο μας το πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη διάθεσή μας! Και επειδή το καλοκαίρι θέλει γενναίες δόσεις χρώματος, το κραγιόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κανένα μακιγιάζ  δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο , αν δεν έχεις επιλέξετε ένα ωραίο κραγιόν. Είναι σημαντικό σε κάθε εμφάνιση και δίνει μια τελευταία πινελιά σε κάθε look. Στο νεσεσέρ μας οι περισσότερες έχουμε ,τουλάχιστον ένα αγαπημένο μας κραγιόν το οποίο το φοράμε καθημερινά και μας αλλάζει την διάθεση.
Η εφαρμογή και η επιλογή του σωστού χρώματος είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στυλ και να ακολουθήσεις τις επιταγές της μόδας λάμποντας όπως οι μεγαλύτερες σταρ...
Τα χρώματα είναι τα χαμόγελα της φύσης και του καλοκαιριού και η Wet n Wild Greece σας κάνει να χαμογελάσετε διάπλατα, να δείξετε το χαμόγελό σας, να φιλήσετε τους αγαπημένους σας και να αισθανθείτε την ξενοιασιά και τις αποχρώσεις του καλοκαιριού στα χείλη σας με το μοναδικό COLOR ICON LIP GLOSS – FLY GAL.
Το υιοθετούμε αναντίρρητα και κάνουμε το δικό μας beauty statement!

Μπορεί το φυσικό look να έρχεται στο επίκεντρο των τάσεων καλοκαίρι 2018,αλλά την ίδια στιγμή, τα LIP GLOSS των 90s επιστρέφουν, με το γυαλιστερό φινίρισμα να αποτελεί το απόλυτο must στα χείλη αυτό το καλοκαίρι.

Αναδεικνύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών, COLOR ICON LIP GLOSS FLY GAL χαρίζει ένα φωτεινό χαμόγελο σε ζωηρή, ευωδιαστή απόχρωση. Αυτή η ιδιαιτέρως χρωστική σύνθεση με υγρό αποτέλεσμα και γυμνή αίσθηση γίνεται ένα με τα χείλη σε δευτερόλεπτα, όπως ένα προσωρινό τατουάζ.
Με μια λαμπερή ροζ απόχρωση μας επιφυλάσσει κάτι ξεχωριστό: μια εξολοκλήρου νέα προσέγγιση στο χρωματισμό των χειλιών που θα λατρέψετε.
Τα ζουμερά, ακαταμάχητα χείλη γίνονται σύμμαχοι σε άψογες εμφανίσεις, αναβαθμίζοντας ακόμα και ένα casual look.
Αποκτήστε τέλεια χείλη. Αυτό το πολυτελές κραγιόν προσφέρει πλήρη κάλυψη και για μοναδική λάμψη. Δώστε στα χείλη σας μια ζωντανή καλοκαιρινή όψη με αυτό το εξαιρετικό lip gloss που δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα σαν καθρέφτη. Η υπερ-πλούσια φόρμουλα του χαρακτηρίζει τη βιταμίνη Ε για τη βελτίωση της υφής των χειλιών και του βούτυρου από Murumuru που έχει εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες για να κρατήσει τα χείλη ενυδατωμένα.
Ένα Lip gloss για εντατική πλούσια ενυδάτωση και γεμάτα, τονισμένα χείλη. Αφήνει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας και απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να κολλάει.

Απίστευτη απαλότητα στα χείλη & ενυδάτωση που διαρκεί ώρες.

Γιατί θα το αγαπήσετε?

Διότι φέτος η μόδα προστάζει έντονο, glossy χρώμα στα χείλη για να τραβήξετε όλα τα βλέματα!
Τα χείλη σας θα γίνουν the talk of the island με τo νέο COLOR ICON LIP GLOSS – FLY GAL.

To gloss που δεν συμβιβάζεται!

Το απλικατέρ του κάνει τον σχηματισμό περιγράμματος παιχνίδι, ενώ η ελαφριά τους και άνετη υφή δημιουργεί λαμπερό αποτέλεσμα. Το απαλό άρωμά του είναι απλά ακαταμάχητο. Βρείτε την γεύση που θα σας κάνει ευτυχισμένες και δώστε χαρά και χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Διαθέσιμο σε 3 χρώματα ώστε να διαλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τρόπος χρήσης:

Γέμισε το βουρτσάκι, εφάρμοσε στο περίγραμμα, γέμισε τα χείλη με χρώμα. Για να διατηρήσετε το χρώμα αναλλοίωτο για πολλές ώρες, σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών πριν την εφαρμογή του lip gloss.


CREASE BRUSH




Το πρόσωπό σας είναι καμβάς. Δημιουργήστε..

Οι πρώτες μας αποδράσεις στις πισίνες ή την παραλία και τις χρυσές αμμουδιές έχουν ήδη ξεκινήσει και πέρα από το στιλιστικό κομμάτι στο οποίο ως γυναίκες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, το θέμα του μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό.
Το καλοκαίρι, μαζί με όλη τη διάθεσή , χαλαρώνει και το στιλ σας. Ακόμα και το μακιγιάζ σας αλλάζει, γίνεται πιο ελαφρύ, πιο λαμπερό και τις περισσότερες φορές πολύ κοντά στα χρώματα του ήλιου. Το μακιγιάζ είναι τέχνη και όπως στην τέχνη, ένας λευκός καμβάς αποτελεί μία πρόσκληση για δημιουργικότητα και έναν τρόπο αυτό-έκφρασης μέσω των χρωμάτων, των σχημάτων και των υφών, έτσι και στο μακιγιάζ, «θέλει» το πρόσωπό σας να γίνει ο καμβάς.
Όταν πρόκειται για το μακιγιάζ το καλοκαίρι, δε χρειάζονται πολλά. Λίγα καλά προϊόντα, καλοκαιρινή διάθεση και απαραιτήτως κλιματισμός είναι όσα θα χρειαστείτε για να το δημιουργήσετε. To καλοκαίρι θέλουμε οι κινήσεις μας να είναι γρήγορες. Και εύκολες. Και η ρουτίνα της ομορφιάς οφείλει να ακολουθεί ακριβώς αυτή τη λιτή φιλοσοφία.

Η επιλογή της τέλειας παλέτας σκιών για τα μάτια είναι μόνο η μισή μάχη. Όλα ξεκινούν από το σωστό πινέλο. Τα πινέλα μακιγιάζ είναι η προέκταση του χεριού μας: ψάχνουμε και επενδύουμε στην καλύτερη - και πιο προσιτή για το budget μας- ποιότητα και δοκιμάζουμε διαφορετικούς τύπους και σχήματα.

Δημιουργήστε επαγγελματικά look με τους σωστούς συμμάχους. Τα πινέλα μακιγιάζ είναι πολυχρηστικά και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες του μέικ-απ απογειώνοντας την ένταση των χρωμάτων. Επιτρέπουν στις γυναίκες να γιορτάσουν τη δική τους ατομικότητα μέσα από το μακιγιάζ τους.
Υπάρχουν πολλά πινέλα μακιγιάζ στην αγορά, και πρέπει να ξέρετε όχι μόνο ποια είναι αυτά αλλά πως να τα χρησιμοποιείτε σωστά για να κάνετε το καλύτερο μακιγιάζ με τα κατάλληλα εργαλεία!

Αν είσαι από αυτές που το μακιγιάζ αποτελεί τέχνη και τρόπο έκφρασης, τότε το πινέλο CREASE BRUSH είναι για εσάς! Το πρόσωπό σας είναι καμβάς. Δημιουργήστε! 

Το CREASE BRUSH είναι πινέλο για να απλοποιήστε τη ρουτίνα των ματιών σας! Αυτή η μακρόστενη, λεπτυνόμενη βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να συλλέγει άψογα τις σκιές για να εφαρμοστεί στην πτυχή του ματιού και να τις συνδυάζει εύκολα κάθε φορά.
Με συνθετικές ίνες Polymax που μιμούνται τη συνοχή των φυσικών τριχών και είναι για πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές στο μακιγιάζ σας. Είναι μια βούρτσα ανάμειξης για τη διαμόρφωση του μακιγιάζ σας μέχρι την τελειότητα με σκόνη και χαλαρές σκιές ματιών, και το σχήμα της είναι ιδανικό για απαλή εφαρμογή χρώματος.
Είναι πινέλο για σβήσιμο, ανακάτεμα και εφαρμογή σκιάς. Με πιο μακριές τρίχες, ελαφρώς αραιές και σχήμα που ανοίγει στην άκρη. Αυτό το πινέλο είναι το κλειδί για ένα δεμένο μακιγιάζ ματιών. 

Χρησιμοποιείτε για να σβήνει τις έντονες γραμμές που κάνει η σκιά, ειδικά μέσα και πάνω στο κόκκαλο, απαραίτητο για smokey eyes. Αν το αποτέλεσμα της σκιάς βγει πιο έντονο από οτι το θέλετε, περνώντας αυτό το πινέλο πάνω από την σκιά με μικρές γρήγορες κινήσεις, το χρώμα γίνεται σταδιακά πιο ελαφρύ μέχρι να το φέρεται στην ένταση που θέλετε. Επίσης, είναι πολύ ωραίο για να χρησιμοποιηθεί με πολύ σκούρες σκιές γιατί δεν εφαρμόζει έντονα το χρώμα και έτσι ελέγχετε πόσο σκούρα απόχρωση θέλετε. Είναι το πινέλο που επιτρέπει το ανακάτεμα σκιών. Αν χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μια σκιά, ειδικά στη μετάβαση από το κινητό βλέφαρο στο κόκκαλο, βοηθάει να ανακατευτούν οι σκιές μαζί και να μην φαίνεται έντονα που αρχίζει και τελειώνει το κάθε χρώμα. Δίνει ενα δεμένο αποτέλεσμα με σταδιακή αλλαγή από το ένα χρώμα στο άλλο. Επίσης χρησιμοποιώντας το με μικρές κυκλικές κινήσεις στο ανω βλέφαρο, απλώνει τέλεια σκιές σε μορφή κρέμας, χωρίς να αφήνει γραμμές.

Διαθέτει λεπτή κεφαλή για να δημιουργείτε με ακρίβεια και ομοιόμορφα. Η υψηλή ποιότητα, σε συνδυασμό με την μεταξένια, απαλή υφή και την λεπτή πυκνότητα χαρίζει άμεση πρόσφυση.
Φτιαγμένα από πολύ απαλό τρίχωμα υψηλής ποιότητας για να δημιουργούν ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Τα πινέλα είναι πολύ όμορφα σε λευκό χρώμα και οι τρίχες παίζουν με το λευκό-ρόζ και είναι κατάλληλα για την τσάντα μας!!

Κατάλληλο για κρεμώδη ή προϊόντα σε σκόνη.
Χωρίς σκληρότητα, χωρίς γλουτένη και Vegan
Έχει εργονομική λαβή για συνολικό έλεγχο.

Τρόπος καθαρισμού πινέλων:

·       Βρέχουμε τις τρίχες του πινέλου με τρεχούμενο νερό αποφεύγοντας όμως να πλησιάσουμε τη βάση του γιατί υπάρχει κίνδυνος η πίεση του νερού να χαλαρώσει την κόλλα που τις συγκρατεί .
·       Χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα απαλού σαμπουάν, κατά προτίμηση παιδικού-υπάρχουν βέβαια και τα ειδικά προϊόντα για τον καθαρισμό των πινέλων- τρίβουμε απαλά τις τρίχες για να κάνουμε αφρό.
·       Ξεπλένουμε και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι το νερό να τρέξει καθαρό.
·       Απολυμαίνουμε το καθαρό πλέον πινέλο, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ 2 μέρη νερό και ένα μέρος ξύδι. Βουτάμε το πινέλο στο διάλυμα και το στριφογυρίζουμε για 1-2 λεπτά πριν το ξεπλύνουμε με κρύο νερό.
·       Για να ξαναβρούν οι τρίχες το σχήμα τους, ακουμπάμε το πινέλο σε μια πετσέτα και το αφήνουμε όλη τη νύχτα να στεγνώσει φυσικά.

Συντήρηση: 

Κάθε δεύτερη εβδομάδα, καθαρίζουμε σχολαστικά τα πινέλα του μέικ-απ γιατί μπορούν εύκολα να γίνουν εστία μικροβίων-τα βρόμικα πινέλα είναι μια από τις συχνότερες αιτίες ερεθισμών και μολύνσεων της επιδερμίδας και ιδιαίτερα των ματιών.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Wet n Wild Greece θέτει τα θεμέλια για ένα επικό καλοκαίρι με μια καυτή συλλογή που εξερευνά την αντίθεση μεταξύ των υδάτινων χρωμάτων και των έντονων αποχρώσεων. Από αυτές τις εκρήξεις χρώματος και την έντονη διαφάνεια ανθίζει μια μοναδική δόνηση, ρομαντική και pop-art. Η νέα συλλογή τους θέλει να αντικατοπτρίσει τα πολλά πρόσωπα που έχει το καλοκαίρι, με μια φαινομενικά ατέλειωτη σειρά χρωμάτων που το κάνουν ακόμα πιο μαγευτικό.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Wet n Wild Greece για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα Wet n Wild Greece τα βρίσκετε εδώ: http://www.skourascosmetics.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου