Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Olivellenic Organics Review


Olivellenic Organics




Αφήστε την ομορφιά σας να λάμψει με φυσικότητα…


Γειά σας Glamorous,

Το καλοκαίρι πολλές φορές μας κουράζει και μας αφυδατώνει, κάτι που φαίνεται στο δέρμα μας. Υπάρχουν όμως πολύ απλές, καθημερινές λεπτομέρειες που μπορούν να μας αναζωογονήσουν.
Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.
Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος και των μαλλιών αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι. Η ζέστη, η θάλασσα, ο ιδρώτας και η σκόνη είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας αναγκάζουν να κάνουμε ντους συχνότερα από ότι συνήθως καθώς και να χρησιμοποιούμε προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον δροσιά στην επιδερμίδα. Αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάνει τον καθαρισμό του σώματος και μαλλιών, να είναι επιτακτική ανάγκη!!

Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς; Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση!  Είναι «λαχταριστά» και πρωτότυπα. Με τα αρώματά τους μπορούν να σας «ταξιδέψουν» σε μέρη εξωτικά ή να σας θυμίσουν αγαπημένες μυρωδιές από το παρελθόν. Ο λόγος για τα περίφημα προϊόντα της εταιρίας Olivellenic Organics … Πρόκειται για χειροποίητα «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Olivellenic είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία με βάση το Ελληνικό ελαιόλαδο.
Με σεβασμό στην παράδοση και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργήθηκε μια σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.
Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιόλαδου με πλήθος επιλεγμένων φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων που χρησιμοποιούμε όπως Αλόη, Πράσινο τσάι, Αβοκάντο, Κόκκινο σταφύλι, Ιβίσκο, Ρούσκο, Καλέντουλα, Ιπποφαές, κ.ά. με τις ευεργετικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας.
Έχουνε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των δραστικών συστατικών που χρησιμοποιούνε ,αλλά και στην ικανή και αποτελεσματική ποσότητα τους, νοιάζονται για το περιβάλλον και είναι κατά των πειραμάτων στα ζώα.
Τα βιολογικά καλλυντικά τους είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Δεν περιέχουν τα απαγορευμένα και βλαβερά για τους ανθρώπους και το περιβάλλον SLS, SLES, PARABENS, VASELINE, PROPYLEN GLYCOL παράγωγα πετρελαίου , σιλικόνες, προϊόντα ζωικής προέλευσης και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



OLIVE HAIR MASK CONDITIONER

(ΜΑΣΚΑ –ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΜΑΛΛΙΩΝ)




Η έκθεση στον ήλιο είναι μόνο η αρχή. Αλάτι και χλώριο ακολουθούν για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των μαλλιών.
Μπορεί τα σημάδια να μην είναι τόσο άμεσα εμφανή . Όμως τα μαλλιά και , κυρίως, το τριχωτό της κεφαλής υποφέρουν στον ήλιο το ίδιο όσο και η επιδερμίδα. Τις συνέπειες τις διαπιστώνουμε στο τέλος του καλοκαιριού όταν τα μαλλιά μας έχουν χάσει πια την στιλπνάδα και ζωντάνια τους. Εκτός κι αν φροντίσουμε έγκαιρα για την καθημερινή προστασία τους.
Η έκθεση της τρίχας, χωρίς τη σωστή προστασία, στην υπεριώδη ακτινοβολία , στο αλάτι της θάλασσας αλλά και το χλώριο της πισίνας είναι η αιτία για την έντονη αφυδάτωση, την απώλεια λάμψης και πειθαρχίας που εμφανίζουν τα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια τα οποία, όμως, σε βάθος χρόνου και όσο εμείς αμελούμε την προστασία τους, οδηγούν στην πρόωρη γήρανση της τρίχας.
Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση των μαλλιών είναι ενυδάτωση. Μόνον έτσι έχουμε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν λεία, φωτεινά και απαλά στο τέλος των διακοπών. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων τόσο για τον καθαρισμό όσο και για το styling.
Το παραδοσιακό μυστικό ομορφιάς των μαλλιών αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.

Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να είναι το μυστικό για τα υπέροχα, πλούσια, λαμπερά μαλλιά των γυναικών της αρχαίας Αιγύπτου. Σήμερα όμως, σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική. .
Την οριστική λύση λοιπόν τη δίνετε φροντίζοντας για την εντατική περιποίηση με την ενυδατική μάσκα OLIVE HAIR MASK CONDITIONER.

Η OLIVE HAIR MASK CONDITIONER είναι μάσκα-κοντισιονερ προστασίας , ένα απολύτως απαραίτητο προϊόν, εάν έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στο ελαιόλαδο ,το εκχύλισμα μελιού και ροδιού , το shea butter και την Αλόη, έναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η Αλόη και το εκχύλισμα μελιού & ροδιού αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ το ελαιόλαδο διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα. Το εκχύλισμα ροδιού και το shea butter χαρίζουν ανθεκτικότητα ,ζωντάνια και λάμψη.

Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.
Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Μπορεί να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!
Είναι σε υπέροχη ,μεγάλη και στρογγυλή συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζουμε!

Tips:

Απλώστε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά και αφήστε την να δράσει 60 λεπτά. Λουστείτε.



TRADITIONAL OLIVE SOAP-CHAMOMILE





Η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα μας και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Η περιποίηση του δέρματος τείνει πολλές φορές να θεωρείται πολυτέλεια, καθώς ειδικά οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά με σκοπό να διατηρήσουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους.
Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά. Δυστυχώς όμως οι ουσίες αυτές χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Πρέπει να απελευθερωθούν οι πόροι και να προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Το ποσοστό των γυναικών που καθαρίζουν την επιδερμίδα τους σωστά είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό στην Ελλάδα. Πολλές αρκούνται να το ξεπλένουν με νερό της βρύσης. Το αποτέλεσμα είναι: πρόσωπο θαμπό, αφυδατωμένο, απροστάτευτο. Οι κρέμες φροντίδας που απλώνονται σε ένα δέρμα σαν αυτό δεν μπορούν να δράσουν ανάλογα και να δώσουν στο πρόσωπο όλα τα πολύτιμα συστατικά που περιέχουν, γιατί η επιφάνεια του είναι καλυμμένη με νεκρά κύτταρα, ρύπους και άλατα νερού.
Μήπως ήρθε ο καιρός και πάλι να αρχίσουμε να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας ,με αγνά σαπούνια…

Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς.  Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…
Για όλες τις δύσκολες στιγμές της ημέρας μας, το αγαπημένο μας σαπούνι TRADITIONAL OLIVE SOAP-CHAMOMILE θα μας κάνει να νιώσουμε υπέροχες από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Το TRADITIONAL OLIVE SOAP-CHAMOMILE είναι ένα εκρού χρώματος ,παραδοσιακό σαπούνι προσώπου και σώματος. Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει και κάνει πλούσιο αφρό και δεν αφήνει κατάλοιπα.. Αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη .. Επιτρέπει στην ευαίσθητη επιδερμίδα να ξανακερδίζει την ισορροπία της και την υγρασία της. Θα αγαπήσετε τον πλούσιο αφρό και την αίσθηση καθαριότητας σε βάθος. Επιτρέπει στο δέρμα να είναι λείο, σφιχτό και απαλό.
Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε το σαπούνι με χαμομήλι. Το χειροποίητο σαπούνι χαμομηλιού θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα, τις δερματικές παθήσεις και την εμφάνιση ακμής. Η δράση του χαμομηλιού είναι κυρίως αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδης και καταπολεμά τους ιούς, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό. Το σαπούνι με χαμομήλι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε με το υπέροχο ελαφρύ άρωμα χαμομηλιού. Ιδανικό για τους ερεθισμούς, τις βρεφικές επιδερμίδες, το ξύρισμα και την ευαίσθητη περιοχή. Χρήσιμο στην καταπολέμηση των φλεγμονών, των μυκητιάσεων, του εκζέματος και της κυτταρίτιδας.

Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα (για περισσότερη λάμψη στη επιδερμίδα ξεπλύνετε το σώμα σας ένα ή δύο λεπτά αφού έχετε σαπουνιστεί). Ένα σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!
Το άρωμα του επισφραγίζει την τόνωση και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας με τρόπο γλυκό και διαπεραστικό, όπως η μυρωδιά του.
Συνιστάται για καθημερινή χρήση για πρόσωπο και σώμα. 

Ενδείκνυται για άτομα με ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τρόπος χρήσης:

Σε νωπή επιδερμίδα εφαρμόζουμε την μπάρα και κάνουμε μασάζ. Αφαιρούμε με άφθονο νερό. 


TRADITIONAL OLIVE SOAP-HONEY





Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.
Κοκκινίλες, ερεθισμοί, ξηρότητα, αφυδάτωση. Είναι γεγονός ότι το δέρμα μας υποφέρει! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η αναπνοή, η άμυνα, η παραγωγή βιταμίνης D και άλλες. Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.
Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.

Ωστόσο, η φροντίδα της είναι απαραίτητη σε κάθε εποχή του χρόνου.
Ενα μπάνιο ,μας χαλαρώνει και μας προσφέρει απόλαυση!  Ποιος λέει, λοιπόν, ότι το μπάνιο του σπιτιού δεν μπορεί –γρήγορα και εύκολα– να μετατραπεί σε έναν προνομιακό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης, που θα προσδίδει στον καθένα, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική ανάταση;

Στο χέρι σας είναι να εντοπίσετε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρετε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από το ζέστη των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο καλοκαίρι!
Απλά κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, δημιουργήστε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει το TRADITIONAL OLIVE SOAP-HONEY.

Το TRADITIONAL OLIVE SOAP-HONEY θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε καλύτερα το δέρμα μας στις αλλαγές του καιρού!!
Το απαλό σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο και σώμα με μέλι , χάρη στην πλούσια σύνθεση και την κρεμώδη υφή του, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική της υγρασία και αφήνοντάς την απαλή ,χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια επιδερμίδα στο δέρμα, προσφέροντας υγεία και λάμψη. Εμπλουτισμένο με μέλι για την ήπια αντισηπτική της δράση, ενώ το άρωμά του που περιέχει επιδρά ευεργετικά στη διάθεση και αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη.

Το σαπούνι με μέλι είναι σαν χάδι, που σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, θα μας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα, τις δερματικές παθήσεις .Η δράση του είναι κυρίως αντιβακτηριδιακή και συντελεί στην καταπολέμηση των βακτηριδίων τα οποία δημιουργούν σπυράκια και ατέλειες στις λιπαρές επιδερμίδες, αντιφλεγμονώδης, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό..
Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.

Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας! Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα για καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη.
Κάνει βελούδινο αφρό και ένας γλυκός, ζεστός αρωματικός συνδυασμός που  δρα  ισορροπιστικά τόσο  στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Αυτό το πλούσιο σε μέλι σαπούνι μας τυλίγει με ένα εξαίσιο, χαλαρωτικό, απολαυστικό πέπλο.

Είναι για όλους τους τύπου δέρματος!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.


TRADITIONAL OLIVE SOAP-JASMINE



Απολαύστε διακοπές ,ξεκινήστε οργανώνοντας το ταξίδι που τόσο καιρό περιμένατε. Σε ένα από εκείνα τα μέρη που διατηρούν τον τοπικό τους χαρακτήρα, εκεί που τρόπος ζωής είναι η αίσθηση του χρόνου να κυλάει αργά. Γιατί απόδραση σημαίνει να… κόβουμε ταχύτητα και να αφήνουμε πίσω τις σκέψεις, τόσο απλά όσο είναι η αναπνοή. Τεντωθείτε όταν ξυπνάτε και χαμογελάστε στον καθρέφτη.
Ωστόσο αν είσαστε από τις άτυχες που θα παραμείνουν στο κλεινόν άστυ μπορείτε να αποδράσετε από το  άγχος, τους γρήγορους ρυθμούς, καθημερινές σκοτούρες και υποχρεώσεις… Σε αυτόν τον έντονο ρυθμό ζωής και στις συνεχείς πιέσεις πώς, αλήθεια, να βρει κανείς λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας;

Όμως, για να αντιμετωπίζει κανείς μια τέτοια σκληρή πραγματικότητα χωρίς ψυχικά και σωματικά προβλήματα, απαιτούνται κάποιες, έστω και μικρές, χαλαρωτικές αποδράσεις, ακόμα κι αν αυτές περιορίζονται στο μικρό χώρο ενός μπάνιου.
Ποιος λέει, λοιπόν, ότι το μπάνιο του σπιτιού δεν μπορεί –γρήγορα και εύκολα– να μετατραπεί σε έναν προνομιακό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης, που θα προσδίδει στον καθένα, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική ανάταση;

Τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε το δικό σας spa; Απλά να κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και να... αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει ένα σαπούνι.
Στο σημείο αυτό έρχεται το παραδοσιακό σαπούνι TRADITIONAL OLIVE SOAP-JASMINE, να προτείνει έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού σε σύγκριση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς σε αυτόν τον τομέα. Πρόκειται για παραδοσιακό «έργο τέχνης» κατάλληλο για το σώμα και το πρόσωπο.

Το TRADITIONAL OLIVE SOAP-JASMINE είναι ένα εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το TRADITIONAL OLIVE SOAP-JASMINE δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας .
Το αγαπημένο μας TRADITIONAL OLIVE SOAP-JASMINE  μας ταξιδεύει σε όλη τη Μεσόγειο για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα φυσικά συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα και αναζωογονούν τις αισθήσεις σας. Το ντελικάτο του άρωμα ενισχύει την καλή διάθεση. Δίνει την αίσθηση αγνότητας και την κομψότητα που χαρίζει. Η σύνθεσή του είναι αναζωογονητική και ιδιαίτερα θρεπτική για το ξηρό δέρμα. Έχει θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που θα τυλίξουν γλυκά τις αισθήσεις σας!

Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα. Καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα. Κρεμώδες και εύκολο στο ξέβγαλμα, απελευθερώνει ένα άρωμα ταυτόχρονα απλό και εκλεπτυσμένο. Θρέφει το δέρμα σας και το αφήνει απαλό και ενυδατωμένο, ακόμα και τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας! Αφεθείτε σε μια απολαυστική ενυδάτωση στο ντους σας!
Η σύστασή του βασίζεται στο Λάδι Ελιάς που είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας.. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το Λάδι Ελιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.

Ενώ το γιασεμί θεωρείται ο “βασιλιάς των λουλουδιών” και το έντονο άρωμά του επιδρά άμεσα στα συναισθηματικά κέντρα της ύπαρξής μας. Το άρωμα του ίσως να περιγράφει με τον πιο μοναδικό τρόπο τη Μεσόγειο. Αντανακλά τις πιο αθώες μας μνήμες από καλοκαιρινά βράδια καθώς και τα αρώματα στα χειμωνιάτικα δωμάτια. Αφεθείτε στην αισιοδοξία και την φρεσκάδα ενός υπέροχου ντουέτου αρώματος..
Το άρωμα γιασεμιού χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και "ανεβάζει" τη διάθεση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη.

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες, φυσικής προέλευσης, στη σύσταση του προϊόντος καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα χωρίς να το αφυδατώνουν, αφήνοντάς του μια ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.
Είναι ένα μοναδικό σαπούνι για να αισθανθείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και λαμπερό, τυλιγμένο σε ένα υπέροχο άρωμα .
Μεταξένια απαλότητα για όλη την οικογένεια.

Ο απαλός αφρός του ξεβγάζεται εύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη ενώ τη θρέφει.
Είναι ένα αναζωογονητικό σαπούνι με ενυδατικούς παράγοντες ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα χειμώνα, καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.
Γι’ αυτό και δεν σταματάμε να αναζητούμε μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μας. Ψάχνουμε για νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζουμε σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτουμε εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που για ακόμη μία φορά ξεχωρίσαμε  την εταιρεία Olivellenic Organics και τα προϊόντα της . Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά συστατικά. Με την εταιρία Olivellenic Organics απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…
Η εταιρία Olivellenic Organics είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης……..

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Olivellenic Organics για την χορηγία των προϊόντων!!!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmoliva.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου