Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ARMONIA- NATURAL COSMETICS review


ARMONIA- NATURAL COSMETICS


Αφήστε την ομορφιά σας να λάμψει με φυσικότητα..


Γειά σας Glamorous,

Η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα μας και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Η περιποίηση του δέρματος τείνει πολλές φορές να θεωρείται πολυτέλεια, καθώς ειδικά οι γυναίκες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά με σκοπό να διατηρήσουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους.
Ο καθαρισμός είναι η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και δεν το αμφισβητεί κανείς . Απελευθερώνει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης. Αρκεί βέβαια να γίνεται σωστά με συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.
Έτσι λοιπόν είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Αρώματα που μοσχοβολούν καθαριότητα, χρώματα που εντυπωσιάζουν ευχάριστα…
Μήπως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς; Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. 

Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση!  Είναι «λαχταριστά» και πρωτότυπα. Με τα αρώματά τους μπορούν να σας «ταξιδέψουν» σε μέρη εξωτικά ή να σας θυμίσουν αγαπημένες μυρωδιές από το παρελθόν. Ο λόγος για τα περίφημα σαπούνια της ARMONIA- NATURAL COSMETICS… 
Πρόκειται για χειροποίητα «έργα τέχνης» κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στους πρόποδες του Ταΰγετου και Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Γνωρίζουνε ότι η φύση έχει τα "βιολογικά μυστικά" της, που απλόχερα τους  προσφέρει .Στην πορεία παραγωγής αυτών των προϊόντων, τους προέκυψε ένας άριστος συνδυασμός της παράδοσης με την σύγχρονη τεχνολογία, ενώ η «συλλογή» όλων αυτών των μικρών «μυστικών» που απαιτούνται για την τελειοποίησή τους αποτέλεσε για αυτούς ενα "φόρο τιμής" στο δέντρο της ελιάς.

Στους βιολογικούς ελαιώνες τους, εδώ και πολλά χρόνια, με έρευνα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία "αποστάξανε" όλα αυτά τα φυσικά συστατικά και τα "κλείσανε ερμητικά" στις κατάλληλες συσκευασίες, καθιστώντας τα εξειδικευμένα ελαιοπροϊόντα. Τα προϊόντα ομορφιάς ARMONIA είναι φτιαγμένα με πρώτη ύλη από ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά και χημικά και είναι ο καλύτερος και αγνότερος τρόπος για να μάθουμε τα μυστικά ομορφιάς από την φύση!!


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ &ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ



Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε …..μαζί όλη μας τη ζωή. Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που μεσολαβούν στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να αλλάξουν άρδην τη φυσιολογία και τον τύπο του δέρματος. Και τις περισσότερες φορές προς το χειρότερο….
Γνωρίζουμε πως ο τύπος της επιδερμίδας είναι γενετικά προκαθορισμένος και τα βασικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στην εφηβεία. Ωστόσο το δέρμα , όπως κάθε ζωντανός οργανισμός στη διάρκεια του βίου του αλλάζει αφού επηρεάζεται, όπως είναι φυσικό, είτε από το περιβάλλον, είτε από τις ορμονικές μεταβολές είτε πάλι και από τον τρόπο ζωής. Και δεν εννοούμε τις τυχόν μικροαλλαγές που μπορεί να εντοπίσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου - η λιπαρή, για παράδειγμα, να γίνει ακόμη πιο λιπαρή στη διάρκεια του καλοκαιριού ή η ξηρή να υποφέρει περισσότερο το χειμώνα- αλλά για ουσιαστικές μεταβολές του τύπου δέρματος, που αποτυπώνονται σταδιακά μέχρι να τις αντιληφθούμε, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες άρα και η ρουτίνα περιποίησης.

Εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να ενισχύσουμε τους φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς, επιλέγοντας το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ &ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ &ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό και είναι ροζ εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το σαπούνι δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα.

Η σύστασή του βασίζεται στο Υλάνγκ Υλάνγκ και έχει έντονα γλυκό, φλοράλ νότες με άρωμα, για αισθησιακή και ρομαντική διάθεση. Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό, με ερωτική ευφορία σαπούνι για το μυαλό, το σώμα και το δέρμα. Εξαιρετικά αποτελεσματικό με χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την εξισορρόπηση και την διεγερτική δράση επί του δέρματος, είναι ευεργετικό για ερεθισμένο δέρμα, καθώς και την ακμή. Είναι εμπλουτισμένο με ροδοπέταλα και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, γνωστό για τις αντιρυτιδικές και ενυδατικές του ιδιότητες, καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Το σαπούνι με άρωμα τριαντάφυλλο καθαρίζει απαλά πρόσωπο και σώμα, διατηρώντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Ιδανικό για ώριμα και ξηρά δέρματα. Ενδείκνυται για τον απαλό καθαρισμό του προσώπου.
Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.
Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μας φυσικά.

Με λεπτή, υπέροχη υφή και προσθέτει μία πινελιά αισθησιασμού στην εμφάνισή σας.
Συνδυάζει με μαεστρία νότες από τριαντάφυλλο, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα!!

Για όλες τις δύσκολες στιγμές της ημέρας μας, το αγαπημένο μας σαπούνι ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ &ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ θα μας κάνει να νιώσουμε υπέροχες από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Είναι για όλους τους τύπου δέρματος!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.




ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΟΔΙΟΥ




Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα δέρμα χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα δέρμα χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.
Τι συμβαίνει όμως με την όψη του προσώπου μας και το ταλαιπωρημένο μας δέρμα;
Δεν αρκεί ένα εξειδικευμένο μακιγιάζ για να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες για λίγη ώρα. Χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα…. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας!
Τα χαρακτηριστικά μας μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες αλλά με κάποια τρικς όλα φαίνονται ιδανικά.
Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως με λίγο σαπούνι την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσε να δώσει στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε!

Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας τις ζεστές θερμοκρασίες είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο.…..
Ξεκινώντας μία καινούρια ημέρα θέλουμε να αισθανόμαστε καθαρή και ανανεωμένη  και για αυτό φροντίζει το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΟΔΙΟΥ.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΟΔΙΟΥ είναι για απίστευτη ανανέωση κυττάρων και ενυδάτωση .Επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητα του και διορθώνει την θαμπάδα της επιδερμίδας.
Οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες που περιέχονται στο ρόδι (βιταμίνη C, πολυφαινόλες, ανθοκυανιδίνες και ελλαγικό οξύ) εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αναγεννά τα κύτταρα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες στο χόριο, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ιστών. Γνωστό για τις ήπιες αντισηπτικές και τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει δραστικά τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα. Το ρόδι αναζωογονεί την επιδερμίδα και την προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά που φέρει η UV ακτινοβολία, ενώ είναι εξαιρετικό για την καταπολέμηση της ακμής και την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και των εκζεμάτων..

Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Είναι σαπούνι για πρόσωπο και σώμα για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και λάμψη. Προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας και λείανση των ρυτίδων.
Το ρόδι , με τις απίστευτες αντιοξειδωτικές , αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητες και την ικανότητα να ενθαρρύνει λαμπερό δέρμα , προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και βοηθά στην αντιγήραντική προστασία του δέρματος. Η μοριακή του δομή, του επιτρέπει να διεισδύει βαθιά στο δέρμα και το κάνει αποτελεσματικό για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Αναλυτικότερα:


  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  • Βοηθά στην προστασία από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.

Κάνει πολύ καλό αφρό και για τη δημιουργία του χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,εκχύλισμα Ροδιού και πολλή αγάπη!
Εκπέμπει στην επιδερμίδα ένα σαγηνευτικό φως.
Το άρωμά του είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.

Είναι σε υπέροχο κόκκινο χρώμα!!!
Κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα.

 Τρόπος χρήσης:

Η καθημερινή του χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.



ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ




Ήλιος και θάλασσα, ναι μεν μας πρόσφεραν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ,τη λεία όψη και υφή της. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. 

Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και στα μαλλιά, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο στο σώμα και στα μαλλιά.
Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πάντα σε άψογη εμφάνιση, ειδικά το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι σε μορφή που να είναι αξιοζήλευτη.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!

Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Ειδικά όμως για την περίοδο του καλοκαιριού και την καθημερινή, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος .
Και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια καλοκαιρινή μέρα είναι ένα ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Ένα ντους με ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσει και να έχουμε καλή διάθεση!!

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, το οποίο φροντίζει, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα διατηρώντας το καθαρό, απαλό και λαμπερό.
Το Ελαιόλαδο, πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και αμινοξέα, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης, διατηρώντας το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό. Το πορτοκάλι έχει αξιοσημείωτες αντισηπτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες. Καταπολεμά τους λεκέδες και τις κηλίδες του δέρματος, ενισχύει την λεύκανση της επιδερμίδας, αφαιρεί τα μαύρα στίγματα, συμβάλλοντας στη μείωση της ακμής, ενώ παράλληλα, συσφίγγει, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, τυλίγοντάς το με ένα δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών.

Το πορτοκάλι, πλούσια πηγή σε d-limonele, ουσία ισχυρά αντιοξειδωτική, βοηθά στην αναγέννηση και ανάπλαση των κυττάρων, χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη, φρεσκάδα και ομορφιά. Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C
Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα ξεκουράζει σώμα και πνεύμα.
Προστατεύει την επιδερμίδα και της χαρίζει ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα.
Ο συνδυασμός Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική. Το σαπούνι Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.
Χρησιμοποιήστε το σαπούνι με Πορτοκάλι όταν αισθάνεστε "πιεσμένοι" ψυχολογικά και χρειάζεται να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, αποτοξινώνει, και αναζωογονεί καθώς καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του δέρματος.
Το ξύσμα του πορτοκαλιού που περιέχει ,ενισχύει το άρωμα των αιθέριων ελαίων και τις ιδιότητες τους. Θα διαπιστώσετε ότι κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα και το χρώμα του είναι ανοιχτό πορτοκαλί και έχει άρωμα ελαφρύ και διακριτικό. Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα μας.

Προσφέρεται σε πορτοκαλί "μπάρα" συσκευασμένο σε όμορφη συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό. Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας, ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ




Μήπως αισθάνεστε τελευταία το δέρμα σας να είναι πιο ξηρό και να σας τραβάει; Το δέρμα σας να έχει χάσει τη λάμψη του και φαίνεται θαμπό και άτονο; Όσο ωραία κι αν περνάτε το καλοκαίρι με τις εκδρομές στο βουνό και θάλασσα ή απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού σας, οι ζεστές εξωτερικές καιρικές που εναλλάσσονται απότομα, ταλαιπωρούν κάθε σημείο του σώματός σας.
Τι είναι αυτό που το ταλαιπωρεί;
Η ανικανότητα του δέρματος να διατηρεί τη φυσική του υγρασία. Ή, πιο απλά, η έλλειψη ενυδάτωσης.
Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια;
Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;

Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής καθαριότητας του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Ας μην ξεχνάμε όταν το σώμα βρίσκεται σε κίνηση (π.χ. όταν περπατάμε), αυτομάτως «φορτίζεται». Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστό καθαρισμό .
Αν θέλετε και εσείς ,να βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια τις μέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες ενός ντους.
Νιώστε λοιπόν σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δείξτε το σε κάθε σας στιγμή με την βοήθεια του ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ ακόμα κι αν μόλις αφαιρέσατε όλο το αλάτι και την άμμο από την παραλία, το να κάνετε ένα ντους στο σπίτι είναι προφανώς απαραίτητο.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι ένα αγνό και τρυφερό σαπούνι, που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα .Για  τους λάτρεις των σαπουνιών - χρησιμοποιείται για ήπιο καθαρισμό. Φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ,όπως το ελαιόλαδο που είναι ιδανικό για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή του τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό διότι είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που απαλύνουν, θρέφουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!.
Το σαπούνι Λεβάντας είναι γνωστο για την έντονα χαλαρωτική του δράση. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα . Ξεκουράζει σώμα και πνεύμα.

Το σαπούνι Λεβάντας είναι ιδανικό για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση. Τα δραστικά συστατικά της Λεβάντας περιποιούνται την επιδερμίδα και χαλαρώνουν το σώμα αντιμετωπίζοντας μυϊκούς πόνους που οφείλονται σε υπερένταση.
Η λεβάντα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε τανίνες (tannines) - συστατικά με έντονες αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων
Έχει ένα ευχάριστο χαλαρωτικό άρωμα Λεβάντας που εγκλωβίζει μέσα μας την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα που υπάρχουν. Φτιάχνει τη "διάθεση" σε όλους και αποτελεί ένα "απαραίτητο" άρωμα. Πρώτο σε προτίμηση στους άνδρες , χαρακτηρίζεται "μεθυστικό" από τις γυναίκες και υπέροχο από τα παιδιά. Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.
Τώρα που η επιδερμίδα σας δείχνει άψογη, χαρίζοντας στον εαυτό σας την ιδανική επιδερμίδα και ένα τέλειο καλοκαίρι!


Είναι μωβ χρώματος και δημιουργεί πλούσιο αφρό….

Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΛΑΔΙ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ




Φαντάζομαι ότι και εσείς όπως και εγώ, θα έχετε μόνο ανανεωμένη διάθεση . Αν το καλοσκεφτούμε η αύρα του καλοκαιριού κρύβει μέσα της μια αγάπη, μια περιποίηση και ένα χάδι. Μια φροντίδα και ένα ΄΄νοιάζομαι΄΄, είτε της μαμάς μας (κάποτε) είτε το δικό μας (πλέον). Χάδι κάτω από τον ήλιο! Για γυρίστε στο παρελθόν και φέρτε στο μυαλό σας εικόνες δίπλα στην ακρογιαλιά κάτω από τον καυτό ήλιο...
Ο ήλιος αναμφίβολα είναι ο καλύτερος φίλος της ομορφιάς, της υγείας και της ευεξίας μας αλλά πρέπει να τον απολαμβάνουμε έξυπνα και προπάντων με ασφάλεια.
Θέλετε να περάσετε ένα ανέμελο καλοκαίρι, να διασκεδάσετε, να δείτε τους φίλους σας, να ευχαριστηθείτε την οικογένειά σας, να κάνετε μπάνια, να χορτάσετε τον ήλιο και τη θάλασσα… Επιτέλους χαλάρωση, είτε με το αγαπημένο σας βιβλίο είτε με το δροσερό αεράκι να αντισταθμίζει τον καυτό ήλιο και τον παφλασμό του κύματος να αδειάζει το μυαλό από σκέψεις.
Ηλιοθεραπεία, θάλασσα, βουτιές και παιχνίδια στην άμμο… Γυρνάτε ανανεωμένες, μαυρισμένες και... ξεμαλλιασμένες;

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο -ευτυχώς για εμάς- με τη θάλασσα. Άλλωστε, όποιο σημείο της πατρίδας μας κι αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις διακοπές μας -ακόμα κι αν μείνουμε στην πόλη-, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έστω κάποια μπάνια. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικό είναι το θαλασσινό νερό και το κολύμπι, αφού μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης και παράλληλα να προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα μπάνια στη θάλασσα μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια σε προβλήματα κόπωσης και έντονου στρες.
Όλα καλά, μέχρι τη στιγμή που η ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι, αλλά και το χλώριο της πισίνας επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός  μας.
Το καλοκαίρι κάνει τις γυναίκες ομορφότερες, αρκεί να προσέξουν τον καυτό ήλιο και το δέρμα τους. Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στον ήλιο και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να το προστατέψουμε. Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας!
Η έξτρα ενυδάτωση είναι η καλύτερη συμβουλή για να αποφύγουμε τις βλαβερές επιπτώσεις.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΛΑΔΙ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερή ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.

To ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΛΑΔΙ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας, προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Βοηθά την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει την καθημερινή  κούραση και το stress που την κάνουν να δείχνει σκληρή, θαμπή και ξηρή.
Eνυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα.
Το ελαιόλαδο που περιέχει ,έχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την ταυτόχρονα να διατηρήσει την ελαστικότητα της. Το γιασεμί με το αφροδισιακό και ηρεμιστικό του άρωμα χαρίζει στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, κατευνάζοντας την καθημερινή ένταση και τα νεύρα. Το άρωμα γιασεμιού, καθαρίζει το δέρμα, κρατώντας το λείο, απαλό και χωρίς ραγάδες.
Το έλαιο από γιασεμί, θεωρείται ο “βασιλιάς” των αιθέριων ελαίων και το μοναδικό άρωμά του γίνεται ισχυρότερο, μετά τη δύση του ηλίου, εξ ου και στα ινδικά αναφέρεται ως η “βασίλισσα της νύχτας”. Είναι καταπραϋντικό, αναζωογονητικό, αντισηπτικό, ενώ θεωρείται και ιδιαίτερα αφροδισιακό. Το ζεστό και εξωτικό άρωμά του ασκεί θετική επίδραση στη διάθεση και τις αισθήσεις. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ συμβάλλει και στη μείωση των ρυτίδων, των ραγάδων και των ουλών.

Ο συνδυασμός της γλυκερίνης, των φυτικών ελαίων και του ελαίου από γιασεμί καθαρίζει σε βάθος, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα και λάμψη.
Εξαιρετικό αυτό προϊόν με την υπέροχη μυρωδιά, προσφέρει αξεπέραστη φρεσκάδα και ενυδάτωση, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα. Με πλούσια υφή, μέτριος αφρισμός.
Για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.
Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση ! Όσες γυναίκες τα δοκίμασαν κυριολεκτικά το… ερωτεύτηκαν.

Κατάλληλο για συχνή χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Είναι λευκού χρώματος.

Τρόπος χρήσης:

Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε.




ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ



Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.
Κοκκινίλες, ερεθισμοί, ξηρότητα, αφυδάτωση. Είναι γεγονός ότι το δέρμα μας υποφέρει! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η αναπνοή, η άμυνα, η παραγωγή βιταμίνης D και άλλες. Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.

Ενα μπάνιο ,μας χαλαρώνει και μας προσφέρει απόλαυση!  Ποιος λέει, λοιπόν, ότι το μπάνιο του σπιτιού δεν μπορεί –γρήγορα και εύκολα– να μετατραπεί σε έναν προνομιακό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης, που θα προσδίδει στον καθένα, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική ανάταση;
Απλά κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, δημιουργήστε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
Από τους αρχαίους χρόνους το λεμόνι χρησίμευε σαν καλλυντικό, προστίθεται σε αρώματα, σαπούνια. Οι γυναίκες που μαζεύουν λεμόνια έχουν πολύ ωραία και απαλά χέρια λόγω του αιθέριου ελαίου που περιέχει η φλούδα.

Είναι ένα εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα.
Η σύστασή του βασίζεται στο Λάδι Ελιάς που είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας.. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το Λάδι Ελιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.

Ενώ το έλαιο Λεμονιού που περιέχει ,είναι γνωστό για τη δράση του στη καταπολέμηση των τοξινών της επιδερμίδας. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη. Το άρωμα Λεμονιού έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας που δείχνει να έχει χάσει την ακτινοβολία και τη λάμψη της.
Το σαπούνι λεμονιού είναι ιδανικό και για λιπαρές επιδερμίδες που τείνουν να παρουσιάζουν "λεκέδες" και στίγματα, καθώς η αντιοξειδωτική του δράση επαναφέρει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα. Το άρωμα λεμονιού χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και "ανεβάζει" τη διάθεση.

Η πλάκα του σαπουνιού είναι κιτρινωπού χρώματος και σίγουρα θα σας μεταφέρει σε ανθισμένους κήπους με λεμόνια!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε όσο συχνά θέλουμε και όταν θέλουμε να μυρίσουμε κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση!


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ




Ο ρυθμός του οργανισμού μας, γνωστός και ως «ρολόι», ελέγχει την ενέργεια, τις ορμόνες και την υγεία της επιδερμίδας. Οι καλές συνήθειες συγχρονίζονται με τον ρυθμό του οργανισμού μας και μας χαρίζουν υγιή επιδερμίδα.
Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι εμπειρίες μας ,κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο δέρμα μας και ιδιαίτερα σε αυτό του προσώπου.. Επίσης οι καιρικές συνθήκες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εχθρός της ομορφιάς μας και της εικόνας μας. Τα χείλη μας σκάνε, τα χέρια μας κοκκινίζουν, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και η επιδερμίδα μας ξεραίνεται. Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν και σε εμάς!
Αλλά με 5.000 χρόνια προϊστορίας, αλλά και σύγχρονη επιστημονική αναγνώριση, η αλόη βέρα έχει πολλά και σημαντικά να προσφέρει στην υγεία και την ομορφιά μας. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμασαν ''φυτό της αθανασίας'' και όχι άδικα. Η Αλόη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για σκοπούς που αφορούν την υγεία του σώματος, ενώ τα ευεργετικά οφέλη της για την επιδερμίδα την αναδεικνύουν σε βασικό συστατικό για την καθημερινή μας φροντίδα.

Πρόκειται για ένα θαυματουργό προϊόν περιποίησης και ομορφιάς το οποίο εκπλήσσει θετικά με τις ανεξάντλητες δυνατότητες χρήσης του. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν καθημερινά τις δυνατότητες αυτές, ανακαλύπτοντας διαφορετικούς τρόπους αποτελεσματικής εφαρμογής του ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ είναι η ιδανική πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση, έρχεται να δώσει τη λύση και η  επιδερμίδα μας να ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα. Για τους άνδρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.
Μέσα στις δυνατότητες του ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Μετά το καλοκαίρι , η Αλόη είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά . Δρα ως προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας του. Δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος & ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση «καψίματος» από τον ήλιο, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας.

Αναλυτικότερα:

·       Ως ενυδατική: Η μεγάλη αναγεννητική της ικανότητα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ενώ στα θρεπτικά της συστατικά που περιλαμβάνει, ενεργούν στην δημιουργία νέων κυττάρων, αφαιρούν τις ρυτίδες και εξαλείφουν την ξηρότητα. Καθαρίζει τις λιπαρές επιδερμίδες, ενυδατώνει τις ξηρές και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

·       Αντιμετωπίζει την ακμή:. Επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί γρήγορα και φυσικά. Η αλόη είναι κατευναστική ουσία και μπορεί να μειώσει τις φλεγμονές, τα σπυράκια και τη φαγούρα.

·       Κατά της γήρανσης: συμβάλλει στο να βελτιωθεί η φυσική σφριγηλότητα του δέρματος.

·       Συμβάλλει στη μείωση των ραγάδων: μπορεί να μας βοηθήσει να κρύψουμε αυτές τις ραγάδες .
Είναι σε ,κομψή συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε καθημερινά για την περιποίηση πρόσωπού και σώματος.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ & ΒΡΩΜΗΣ



Το καλοκαίρι πολλές φορές μας κουράζει και μας αφυδατώνει, κάτι που φαίνεται στο δέρμα μας. Υπάρχουν όμως πολύ απλές, καθημερινές λεπτομέρειες που μπορούν να μας αναζωογονήσουν. Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.
 Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι. Η ζέστη, η θάλασσα, ο ιδρώτας και η σκόνη είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας αναγκάζουν να κάνουμε ντους συχνότερα από ότι συνήθως καθώς και να χρησιμοποιούμε προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον δροσιά στην επιδερμίδα. Αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάνει τον καθαρισμό του σώματος να είναι επιτακτική ανάγκη!!

Τo ταπεινό μεν, δημοφιλές δε, μήλο της γης και αρκετά κοινό στους ελληνικούς αγρούς χαμομήλι ,χάρη στις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και σπασμολυτικές του ιδιότητες, θεωρείται ένα από τα πολυτιμότερα φαρμακευτικά φυτά και χρησιμοποιείται προσφέροντας ανακούφιση στους ήπιους δερματικούς ερεθισμούς και είναι αυτό που θα μας βοηθήσει. Η χρήση του χαμομηλιού είναι αρχαιότατη και το πεδίο των θεραπευτικών εφαρμογών του ευρύτατο, με συνέπεια, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για τα ‘κεφάλια’ του, να καλλιεργείται σε πολλές χώρες. Το χαμομήλι είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό φυτό, το οποίο το βρίσκουμε παντού. Ταπεινό σε εμφάνιση, αλλά με πολύ σημαντικές ιδιότητες. Η δράση του εξάλλου είναι γνωστή από την αρχαιότητα, καθώς οι αρχαίοι Έλληνες εκμεταλλεύονταν τις πολύτιμες και καταπραϋντικές του ιδιότητες…

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ & ΒΡΩΜΗΣ.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ & ΒΡΩΜΗΣ είναι σαν χάδι, που απελευθερώνει τα φυσικά αρώματά του. Σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία …
Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε το σαπούνι με άρωμα χαμομήλι. Το σαπούνι χαμομηλιού θα σας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα. Το σαπούνι με χαμομήλι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε με το υπέροχο ελαφρύ άρωμα χαμομηλιού. Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική υφή, που ικανοποιεί τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική κρεμώδη υφή, που ικανοποιούν τις αισθήσεις και αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή!

Η βρώμη θεωρείται παραδοσιακό γιατρικό για την καταπολέμηση της ακμής, τον κνησμό και την ξηροδερμία. Έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς και ισχυρή αντιμικροβιακή δράση. Περιέχει βιταμίνη Ε, φαινόλες και άμυλα, στοιχεία που ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, διατηρώντας με απόλυτα φυσικό τρόπο την ισορροπία του ph του. Επιπλέον, έχει έντονη καθαριστική δράση, απορροφά όλες τις ακαθαρσίες και τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται στους πόρους, εξασφαλίζοντας ένα βαθύ καθαρισμό και μία ήπια απολέπιση της επιδερμίδας, απαλύνοντας με τον τρόπο αυτό την όψη και την υφή της.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποκτώντας πλούσια ενυδάτωση και νιώστε φρεσκάδα και ασύγκριτη απαλότητα όποιον τύπο δέρματος κι αν έχετε. Κάντε το καθημερινό σας μπάνιο απόλαυση και μια υπέροχη περιποίηση σώματος.
Χαρίζει ένα ζεστό και γλυκό άρωμα στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα σας σε βάθος.
Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα. Ένα κίτρινο σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε .
Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο μάξιμουμ, ακόμα και κάτω από το τρεχούμενο νερό. Περιποιηθείτε καθημερινά την επιδερμίδα του σώματός σας, ώστε να τη διατηρήσετε νεανική, ελαστική και απαλή σαν βελούδο.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΕΛΑΣ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ & ΠΡΟΠΟΛΗΣ



Δεν είναι μόνο ότι η επιδερμίδα παραμένει λεία, απαλή και σωστά ενυδατωμένη αλλά και ότι έτσι κρατά, για λίγο ακόμη….είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή. Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας αρχίζει να τεμπελιάζει, αναλαμβάνουν δράση τα απολεπιστικά. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας αποτελεί πλέον-ή, τουλάχιστον θα έπρεπε- σημαντικό συμπλήρωμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Κι αυτό γιατί, με τη βοήθεια ενός απολεπιστικού προϊόντος η επιδερμίδα ανακτά άμεσα τη λάμψη και τη φρεσκάδα της.

Την ευεργετική δράση της απολέπισης ουδείς αμφισβητεί.
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.

Θα γνωρίζετε ίσως ότι στις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας σχηματίζονται συνεχώς δερματικά κύτταρα , τα οποία ανεβαίνουν στην επιφάνεια, πεθαίνουν και , στη συνέχεια, αποβάλλονται.
Στη θέση τους έρχονται τα νέα και υγιή , τα οποία ακολουθούν κι αυτά την ίδια πορεία. Στη νεανική ηλικία το παραπάνω ταξίδι διαρκεί 28, περίπου, μέρες. Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου οι ρυθμοί στη διαδικασία ανακύκλωσης των κυττάρων φθίνουν, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία για τη θαμπή όψη και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.
Τι το ιδανικότερο τις ημέρες των εορτών να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας με ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΕΛΑΣ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ & ΠΡΟΠΟΛΗΣ.

To μοναδικό ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΕΛΑΣ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ & ΠΡΟΠΟΛΗΣ συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα και στην τόνωση τοπικά της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ παράλληλα καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία, απαλή και σαγηνευτικά αρωματισμένη.
Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για την τόνωση της επιδερμίδας. Προτείνεται σε όσους η επιδερμίδα τους παρουσιάζεται "άτονη" και μοιάζει να έχει χάσει τη λάμψη και το σφρίγος της. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.
Η τριμμένη Κανέλα χρησιμοποιείται για ενυδάτωση, θρέψη και ήπια απολέπιση της επιδερμίδας.. Αυτό συμβαίνει γιατί η Κανέλλα έχει την ιδιότητα να επηρεάζει τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος - ουσιαστικά "τραβάει" το αίμα προς την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αυτό με τη σειρά του συμβάλει στη τόνωση του δέρματος το οποίο εμφανίζεται πιο λαμπερό, πιο υγειές και λιγότερο "χλωμό", κουρασμένο και άτονο.
Παρουσιάζει ήπια αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η κανέλα που περιέχει το σαπούνι, χαρίζει απαλότητα και φρεσκάδα στο δέρμα και τονώνει τον οργανισμό με το ιδιαίτερο άρωμά της.
Η κανέλα είναι ευρέως γνωστή για τα πολλαπλά της οφέλη στην υγεία. Ό,τι αφορά στην καλλυντική περιποίηση, το εξωτικό αυτό μπαχαρικό με το αισθησιακό άρωμα, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας και στην πρόληψη της δημιουργίας ρυτίδων. Σε κάποιες περιπτώσεις βοηθάει και στην καταπολέμηση της ακμής προσφέροντας μια απαλή απολέπιση στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα μειώνοντας την ξηρότητα, ενώ επιδρά θετικά στην αισθητική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Ενώ η πρόπολη που περιέχει είναι μια ρητινώδης, κολλητική ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα φυτά. Την εμπλουτίζουν και τη χρησιμοποιούν για να απολυμαίνουν το εσωτερικό της φωλιάς τους από ιούς, βακτήρια, μύκητες και μικρόβια. Το πολύτιμο αυτό συστατικό των μελισσών έχει απολυμαντική δράση και εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες. Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας και αναζωογόνησης. Είναι κατάλληλο ακόμα και για περιπτώσεις έντονης ξηροδερμίας και άλλων δερματικών παθήσεων. Ενδείκνυται στην περίπτωση που χρειάζεστε ένα σαπούνι με απολυμαντική δράση για συχνή χρήση, καθώς δεν ερεθίζει το δέρμα, όπως άλλα χημικά σαπούνια με απολυμαντική δράση.

Το άρωμά του έχει γλυκιά, γνώριμη μυρωδιά και είναι γνωστό πως το άρωμα του είναι τονωτικό.

Τρόπος χρήσης:

Πλένετε 1 με 2 φορές την εβδομάδα για ήπια απολέπιση.



ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΑΛΑ & ΜΕΛΙ




Σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, η επιδερμίδα σας κάθε μέρα δέχεται πολλαπλές «επιθέσεις», τόσο από το περιβάλλον (καυσαέριο, σκόνη), όσο και από το καθημερινό μακιγιάζ, τον ήλιο, τις καιρικές συνθήκες (κρύο, ζέστη) κ.ο.κ., με αποτέλεσμα η φρεσκάδα και η λάμψη του προσώπου σας να σας αποχαιρετούν σιγά-σιγά και… διακριτικά.
Είτε η φύση σας έχει προικίσει με καλή ποιότητα επιδερμίδας, είτε δεν σας έχει φερθεί και τόσο ευνοϊκά, εσείς δεν πρέπει ποτέ να παραμελείτε τη φροντίδα της, καθώς μόνο έτσι θα κατορθώσετε να ενισχύσετε τη λάμψη της και να κρατήσετε τις ρυτίδες όσο πιο μακριά γίνεται. Για να το πετύχετε, πρέπει να δώσετε προσοχή σε ορισμένους παράγοντες που συμβάλλουν σε ένα όμορφο και φρέσκο πρόσωπο.
Προτού, όμως, παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια φροντίδας και αποκατάστασής της, πιστεύοντας ότι η Μητέρα Φύση δεν σας χάρισε την αλαβάστρινη και αγέραστη επιδερμίδα που θα θέλατε και ότι το καυσαέριο της πόλης δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να υπάρχει, δοκιμάστε να την περιποιηθείτε όπως της αξίζει. Και πού ξέρετε; Μπορεί σύντομα να κρύβετε 2-3 χρόνια από την ηλικία σας και να μην το καταλαβαίνει κανείς!

Η ενυδάτωση του σώματός σου είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η σωστή ενυδάτωση είναι ένα θέμα που σαν γυναίκες μας απασχολεί διαρκώς. Τι γίνεται όμως το καλοκαίρι που ο οργανισμός ταλαιπωρείται ακόμα περισσότερο και από τις υψηλές θερμοκρασίες;
Το καλοκαίρι, οι ανάγκες τις επιδερμίδας σου διαφοροποιούνται από που είχε το χειμώνα, αφού ο ήλιος και η θάλασσα έχουν τη δική τους επιρροή. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι όλους τους καλοκαιρινούς μήνες πολλά σημεία του σώματός σου μένουν ακάλυπτα με αποτέλεσμα, να χρειάζεσαι να δράσεις άμεσα και λίγο διαφορετικά.
Για δέρμα που είναι απαλό, λείο, και λαμπερό, επιλέξτε το σαπούνι ομορφιάς ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΑΛΑ & ΜΕΛΙ, όχι μόνο καθαρίζει, αλλά και θρέφει καθώς σας ξεκουράζει από μία δύσκολη ημέρα.


Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΑΛΑ & ΜΕΛΙ είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για ομορφιά, ενέργεια και μακροζωία. Το σαπούνι προσφέρει ενυδάτωση, απαλή και μεταξένια επιδερμίδα.
Φτιαγμένο για τους λάτρεις της απλότητας. Φτιαγμένο με βιολογικό Ελαιόλαδο για ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα ενυδατικό. Ενυδατώνει το δέρμα και προσδίδει τον απαλό αφρό αυτής της μπάρας. Με την φυσική γλυκερίνη να περιλαμβάνεται μέσα στο σαπούνι, κάτι που συμπληρώνει τις ενυδατικές ιδιότητες.
Περιέχει μέλι, γάλα, ελαιόλαδο και έχει αντιοξειδωτική , ενυδατική και καθαριστική δράση. Συνδυασμός πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Ξεκουράζει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δίνει μια βελούδινη και λαμπερή όψη.

Το γάλα, δίνει λάμψη και υγεία, επαναφέρει την φυσική λάμψη του δέρματος και διατηρεί υγιή την επιδερμίδα. Το γάλα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες και απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα χαρίζοντάς του απαλότητα και υγιή λάμψη. Οι πρωτείνες γάλακτος προσφέρουν περισσότερο από το 40% των απαραίτητων αμινοξέων για το δέρμα, αμινοξέα που συμμετέχουν στη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και κερατίνης. Το γάλα χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη, βαθύ καθαρισμό. Έχει εξαιρετική απορρόφηση από την επιδερμίδα και τη δυνατότητα να δεσμεύει νερό, δημιουργώντας έτσι ένα υγροσκοπικό φιλμ στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας.   Σε συνδυασμό με το βιολογικό ελαιόλαδο, αυτό το σαπούνι αποτελεί το τέλειο δώρο για ενυδάτωση, ενδυνάμωση και ομορφιά.
Αποτελεί την πιο πλούσια τροφή για το δέρμα. Τονώνει τις κουρασμένες και άτονες επιδερμίδες χάρη στις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει και είναι ιδανικό για το πρόσωπο. Είναι ένα από τα απαλότερα σαπούνια χάρη στο έντονα αρωματικό μέλι, που ενεργεί ως μαλακτικό και θρεπτικό συστατικό. Το μέλι έχει αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος.  Το μέλι έχει αντιοξειδωτική δράση, ενυδατική δράση για πάνω από 24 ώρες καθώς δίνει υγρασία στο δέρμα και το διατηρεί δροσερό. Φρεσκάρει και «ποτίζει» το δέρμα , ενώ παράλληλα το προστατεύει από ερεθισμούς. Σε συνδυασμό με το γάλα διατηρεί την επιδερμίδα νεανική.


Το μυστικό για όμορφο δέρμα είναι η ενυδάτωση και καμία άλλη μπάρα σαπουνιού δεν το κάνει τόσο καλά αυτό όσο το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΑΛΑ & ΜΕΛΙ. Είναι ένα σαπούνι ομορφιάς. Ενώ τα συνηθισμένα σαπούνια αφαιρούν τα θρεπτικά συστατικά, το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΓΑΛΑ & ΜΕΛΙ έχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που περιποιούνται το δέρμα. Αφήνει το πρόσωπο και το σώμα απαλό, λείο, και πιο λαμπερό. Για αυτό το λόγο το αποκαλούμε σαπούνι ομορφιάς.

Χάρη στο ζεστό άρωμα τους, χαλαρώνει σώμα, πνεύμα και νου.
Ενδείκνυται για όλες τις επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε. Για πυκνότερο αφρό και καλύτερη δράση, χρησιμοποιείστε σφουγγάρι.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ότι η ARMONIA- NATURAL COSMETICS είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα μιας και αντικειμενικός σκοπός τους  είναι η κάλυψη των αναγκών μας με τα καλύτερα προϊόντα. Τα προϊόντα τους μας δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλουμε για τον εαυτό μας. Θα σας  ενθουσιάσουν και θα σας μυήσουν στα μυστικά της ομορφιάς!!Τα προϊόντα τους έχουν αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Και φυσικά έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς…. Πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσετε!!Σας υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ARMONIA- NATURAL COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:www.bioarmonia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου