Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

AMBRE BEAUTIFUL REVIEW


AMBRE BEAUTIFUL-FLOSLEK



Απολαύστε... ενυδάτωση.

Γειά σας Glamorous,

Λίγο πριν εγκαταλείψουμε την πόλη για κάποια δροσερή παραλία φροντίζουμε να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα να δεχτεί ...χορταστικές δόσεις ήλιου και αλμυρού νερού με απόλυτη ασφάλεια.
Η θερμοκρασία έχει ανεβαίνει. Η επιδερμίδα όμως δείχνει να ….δυσανασχετεί. Η απότομη έκθεση στον ήλιο και η υπερβολική εφίδρωση απειλούν σοβαρά την έξωθεν καλή εικόνα της.
‘Ηλιος, αέρας, θαλασσινό αλάτι ή και χλώριο της πισίνας συνηγορούν στην αφυδάτωση της επιδερμίδας, αν δεν φροντίσετε για τη σωστή, εξειδικευμένη προστασία και καθημερινή περιποίηση.
Δεν θέλει και πολύ ο ήλιος να προκαλέσει έντονη αφυδάτωση, ερεθισμό ή ακόμα και ήπια εγκαύματα στην επιδερμίδα μας. Γι’ αυτό χρειάζεται να κινηθούμε γρήγορα και με σωστές κινήσεις έτσι ώστε να «επιστρέψουμε» το νερό που της στερήσαμε μένοντας για ώρες στην παραλία…
Γνωρίζουμε πλέον καλά, ότι ο ήλιος έχει δύο πρόσωπα και πως, η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στο δέρμα μας. Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που στη θέα μιας απέραντης αμμουδιάς, δίπλα στο κύμα, οι αντιστάσεις μας …κάμπτονται και αφηνόμαστε για ώρες στην απόλαυση της ζεστασιάς του. Αποτέλεσμα; Ακόμα και αν έχουμε φροντίσει να φοράμε το αντηλιακό μας, στο τέλος της μέρας, η ξηρή και τραχιά όψη της επιδερμίδας μας μαρτυρά τη δοκιμασία στην οποία την υποβάλλαμε.

Η εντατική ενυδάτωση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να προετοιμάσουμε και την επιδερμίδα μας να δεχτεί τις ακτίνες του ήλιου. Το λεπτό προστατευτικό φιλμ που σχηματίζεται στην επιφάνεια, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και ενισχύει σημαντικά και τον προστατευτικό φραγμό. Και όσο πιο «ισχυρό» και αδιαπέραστο είναι το τείχος άμυνας, τόσο πιο ανθεκτική γίνεται η επιδερμίδα μας στις καθημερινές επιθέσεις.
Θωρακίζουμε την επιδερμίδα πριν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία με γερές δόσεις …νερού. Η ενυδάτωση είναι η κίνηση που θα μας βοηθήσει να ενδυναμώσουμε τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας για να τον προστατεύσουμε από την αφυδάτωση, τους εξωγενείς, εχθρικούς παράγοντες και την πρόωρη φθορά.

Για να ενισχύσουμε τα επίπεδα ενυδάτωσης στην επιδερμίδα εφαρμόζουμε τα προϊόντα της εταιρίας AMBRE BEAUTIFUL  και οχυρώνουμε την επιδερμίδα μας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Ambre beautiful είναι εταιρεία των καλλυντικών για BOTOX and LIFTING effects. Η εταιρεία ιδρύθηκε για να προσφέρει σ όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας φρέσκο και αποτελεσματικό καλλυντικό. Διαθέτουνε πάνω από 250 καλλυντικά.
Όλα τα προϊόντα μας έρχονται από Πολωνία πιστοποιημένα ΜΕ CPNP ECOSERT ISO 9001 TUV.
Παραμένουν φρέσκα διότι αερομεταφέρονται  , έτσι δεν αλλοιώνονται τα συστατικά τους. Παραμένουν αποθηκεμένα σε αποθήκες με στάνταρ θερμοκρασίες, φτάνουν στα χέρια των πελατών τους με Κούριερ.
Η εταιρεία τους συνεργάζεται με ιατρικά κέντρα ομορφιάς (figura clinica, eonia spa, figura Sanna σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες με το beauty hall στη Ρόδο) και φαρμακεία τα οποία προσαρμόζονται στις απαιτήσεις τους.
Συνεργάζονται με το εργοστάσιό τής FLOSLEK για καλλυντικα λιανικής πώλησης, αλλά και με το εργοστασιο ΤΗΣ SYIS για καλλυντικα καμπίνας κέντρων ομορφιάς.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



FLOS-LEK –HAPPY PER AQUA-INTENSIVELY MOISTURIZING CREAM




«Ταΐστε» το δέρμα σας..

Το καλοκαίρι, λόγω της έκθεσης στον ήλιο και της αυξημένης εφίδρωσης, αυξάνονται οι ανάγκες ενυδάτωσης του δέρματος. Επιπλέον, το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας, επιτείνουν την αφυδάτωση του δέρματος. Το δέρμα διψάει!
Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν.  Ειδικά το πρόσωπο μας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στον ήλιο και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να το προστατέψουμε.
Αναλογιστείτε πόσο απαραίτητο είναι το νερό για τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού σας. Το ίδιο απαραίτητο είναι και για την επιδερμίδα σας! 
Αν, λοιπόν, στις διακοπές παραμελήσατε την ενυδάτωσή του, τώρα έχετε το περιθώριο να επανορθώσετε.
Έχουμε όλες δει πώς γίνεται ένα φυτό όταν ξεχάσουμε να το ποτίσουμε. Τα φύλλα του μαραζώνουν, κιτρινίζουν και μερικά ήδη αρχίζουν να πέφτουν. Μόλις όμως του ρίξουμε νερό, αρχίζει να «ανασταίνεται». Αν και το παράδειγμα είναι κάπως υπερβολικό, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το προσωπό μας, όταν αμελούμε να του προσφέρουμε την απαραίτητη υγρασία. Σιγά-σιγά ξηραίνεται, ζαρώνει, χάνει τη φρεσκάδα και τη λάμψη του, ενώ οι ρυτίδες γίνονται πιο έντονες. Αυτή η εικόνα έχει ως αποτέλεσμα να φαινόμαστε ίσως και μεγαλύτερες από την πραγματική ηλικία μας, κάτι που και οι λιγότερο ματαιόδοξες δεν θα επιθυμούσαν.
Είναι η πιο σημαντική μέριμνα για απαλή, ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίζετε κάποιες λεπτομέρειες κομβικές, ώστε να ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς, χωρίς περιττές κινήσεις ούτε ελλείψεις.

Mε την επιδερμίδα να είναι, στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, εκτεθειμένη περισσότερες ώρες στην υπεριώδη ακτινοβολία, η ανάγκη για στοχευμένη φροντίδα γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.
Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι και ενισχύστε τη φροντίδα του προσώπου σας και αναζητήστε τα εξειδικευμένα FLOS-LEK –HAPPY PER AQUA-INTENSIVELY MOISTURIZING CREAM που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.

Η FLOS-LEKHAPPY PER AQUA-INTENSIVELY MOISTURIZING CREAM είναι εντατική ενυδατική κρέμα με ματ αποτελέσματα. Η ενυδατική κρέμα προσφέρει μακροχρόνια ενυδάτωση και καθημερινή φροντίδα του κανονικού δέρματος με τάση να στεγνώνει. Δίνει μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας, και καταπραΰνει τον ερεθισμό.
Αφήνει το δέρμα μαλακό, ματ φιλμ, το οποίο ενισχύει το φυσικό λιπιδικό φραγμό, μειώνει την απώλεια νερού από το δέρμα. Το δέρμα γίνεται βαθιά ενυδατωμένο, ομαλό, μεταξένιο, με ωραίο, φυσικό και υγιές χρώμα.
Δουλεύει την ξηρή επιδερμίδα και με ερεθίσματα για τις διαδικασίες επιδιόρθωσης του δέρματος. Απορροφάται γρήγορα και ομοιόμορφα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια κάτω από μακιγιάζ. Έχετε 100% αναζωογόνηση 100% αυξάνει την ευελιξία. Ευκολία εφαρμογής, καλλυντική ποιότητα και ικανοποίηση με το αποτέλεσμα.
Όπως είπαμε και παραπάνω το νερό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του σώματος, ειδικά του δέρματος. Η αφυδάτωση θα κάνει το δέρμα να στεγνώσει να μην είναι απαλό και να έχει έλλειψη ζωτικότητας. Η κρέμα αυτή έχει προηγμένη φόρμουλα που ερευνήθηκε από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της φροντίδας του δέρματος Floslek Laboratorium, το Happy per Aqua moisturizer  και μας δίνει:

  • Βαθύ ενυδατωμένο και μαλακό δέρμα.
  • Το δέρμα γίνεται απαλό, φυσικό, φυσικό.
  • Αποτρέπει την αφυδάτωση από την επιδερμίδα.
  • Προώθηση της αναγέννησης του δέρματος.
  • Κάνει το δέρμα ελαστικό και σταθερό.

Περιέχει ρετινόλη που είναι αποτελεσματική πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, λείανση των ρυτίδων, αναζωογονεί την επιδερμίδα, φωτίζει το χλωμό και με στίγματα πρόσωπο.
Οι ρετινόλες (βιταμίνη Α) αποδεικνύονται κλινικά ότι προάγουν την κυτταρική αναγέννηση, επιβραδύνοντας την κυτταρική ανάπτυξη με την ηλικία. Η φροντίδα του δέρματος με ρετινόλες εξομαλύνει τις ρυτίδες, την εξαλείφει τις κηλίδες, την εξάλειψη της ακμής και τη βελτίωση της συνολικής υφής του δέρματος.

Έχει εντυπωσιακές αναπλαστικές ιδιότητες που αναδομούν τα κυτταρικά τοιχώματα του προσώπου και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες όπως και τις ουλές από ακμή. Επουλώνει και αναπλάθει τους κατεστραμμένους δερματικούς ιστούς ενώ θρέφει σε βάθος το δέρμα και συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην κυτταρική ανανέωση, μειώνοντας τις ατέλειες του δέρματος, λειαίνοντας ταυτόχρονα και χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο και λαμπερό, οι λεπτές καθώς και οι βαθιές ρυτίδες εξαφανίζονται και η χαλάρωση μειώνεται. Η σφριγηλότητα και η ανόρθωση του προσώπου αναδομείται και αποκαθίσταται.

Με απαλή υφή και ευχάριστο άρωμα, ενυδατώνει και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή, υγεία και φρεσκάδα.
Παρασκευασμένη με τα αγνά υλικά που δρουν ως παράγοντες κατά της γήρανσης και παρέχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και διατροφή του δέρματος αποδεικνύοντας με την FLOS-LEK –HAPPY PER AQUA-INTENSIVELY MOISTURIZING CREAM και τα θεαματικά αποτελέσματά της έναν άλλο δρόμο για τον κόσμο μας.

Η υπέροχη, κομψή συσκευασία της θα σας ενθουσιάσει και ειδικά τα χρώματα στο καπάκι, είναι και πολύ πρακτική και για τα ταξίδια μας.
Είναι για ευαίσθητη, κανονική και ξηρή επιδερμίδα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο μας και εφαρμόζοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ. Περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα πριν βάλετε make-up. Χρησιμοποιήστε την σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Εφαρμόζεται ακόμη σε λαιμό και ντεκολτέ για απαλή και σφριγηλή υφή και νεανική όψη.


FLOS-LEK – POLLUTION ANTI –HYDRO REPAIRING CREAM





Όταν η πόλη γερνά το δέρμα..

Ξηρότητα, πρόωρη γήρανση, ακμή, άτονη όψη, φραγμένοι ή διεσταλμένοι πόροι, ερεθισμοί και αλλεργίες. Μήπως πίσω από την προβληματική συμπεριφορά της επιδερμίδας μας κρύβεται η πόλη;
Το δέρμα καλύπτει τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι ζωντανό όργανο του σώματος που έρχεται σε άμεση επαφή με το περιβάλλον. Τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος του προσώπου δεν είναι σταθερά (εξωτερικές επιδράσεις όπως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, καθώς και η κακή διατροφή, το κάπνισμα και κατάχρηση αλκοόλ και η έλλειψη ύπνου).

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το βρετανικό ειδησεογραφικό site dailymail.co.uk, οι γυναίκες που ζουν στην επαρχία έχουν πιο υγιή επιδερμίδα σε σχέση με εκείνες που ζουν σε αστικό περιβάλλον, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες εκτίθενται περισσότερο στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Για την ακρίβεια, η ζωή στην πόλη επιταχύνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος ως και 10%.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο η μόλυνση που απειλεί την υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά και οι γενικότερες συνθήκες διαβίωσης, όπως το άγχος, η κούραση, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή κ.λπ. Υπάρχει σωτηρία; Ναι, η μετακόμιση στην εξοχή. Αλλά επειδή δεν προβλέπεται να το κάνουμε σύντομα, ας δούμε τι άλλα μέτρα μπορούμε να λάβουμε προκειμένου να μειώσουμε τις επιπτώσεις της πόλης στο δέρμα μας.

Η μόλυνση είναι μία από τις κύριες αιτίες της φθοράς της επιδερμίδας, επισημαίνουν οι ειδικοί, και αποτελείται από δύο συνιστώσες: αφενός την ορατή, δηλαδή την αιθαλομίχλη και τη βρομιά, που επικάθονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας (πρόκειται γι’ αυτό το γκρι χρώμα που μένει στον δίσκο ντεμακιγιάζ όταν καθαρίζουμε το πρόσωπό μας το βράδυ), και αφετέρου τη μη ορατή άμεσα, δηλαδή τα δηλητηριώδη αέρια, όπως το διοξείδιο του αζώτου, το διοξείδιο του θείου και το μονοξείδιο του άνθρακα, τα οποία ευθύνονται για τις ελεύθερες ρίζες, δηλαδή τα φορτισμένα μόρια οξυγόνου που βλάπτουν τα συστατικά του κυττάρου και αλλοιώνουν το DNA, αφαιρούν την υγρασία από το δέρμα, προκαλούν δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι η κίνηση-«κλειδί» για την προστασία του δέρματος, από τη στιγμή που ζούμε σε αστικό περιβάλλον.
Το νερό αποτελεί ζωτικό στοιχείο του δέρματος. Είναι απαραίτητο για τις ανταλλαγές των κυττάρων και των ιστών που χρειάζεται ο οργανισμός διαρκώς.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν πλέον ότι το μυστικό της διατήρησης της επιδερμίδας σε μια καλή φυσική κατάσταση είναι η σωστή ενυδάτωση από τις νεαρές ακόμη ηλικίες.

Η αντιμετώπιση του αφυδατωμένου δέρματος γίνεται με την κρέμα ενυδάτωσης και βαθιάς θρέψης FLOS-LEK – POLLUTION ANTI –HYDRO REPAIRING CREAM.

Εάν Θέλετε να ξαναβρείτε μια εκπληκτική λάμψη και ευχάριστη αφή στο πρόσωπό σας, όλα αυτά θα εξασφαλιστούν από την κρέμα FLOS-LEKPOLLUTION ANTIHYDRO REPAIRING CREAM. Είναι αντηγηραντική, ελαφριά, θρεπτική κρέμα με απαλή υφή, σχεδιασμένη για την ενυδατική φροντίδα του δέρματος και για προστασία από τις βλαβερές συνέπειες εξωτερικών παραγόντων που έρχονται σε επαφή καθημερινά με το πρόσωπο. Λόγω της συνεργιστικής επίδρασης των βαθιά ενυδατικών συστατικών, διεισδύει βαθιά μέσα στους ιστούς του δέρματος, διασφαλίζοντας έτσι τη φυσική του ισορροπία με τοποθέτηση και αποκατάσταση της επιδερμίδας. Προσεκτικά επιλεγμένα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά αποκαθιστούν στο δέρμα το υδρολιπιδικό στρώμα, αποτρέποντας αποτελεσματικά την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Το Vita- Defense Complex διεγείρει τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος συμπληρώνοντάς την με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος, προστατεύοντας το δέρμα από την υπερβολική απώλεια υγρασίας και την ξηρότητα.

Η θρεπτική και ηρεμιστική επίδραση του butter Shea και της πανθενόλης που περιέχονται στο προϊόν , χαλαρώνουν τους ερεθισμούς και φέρνουν ένα άνετο αίσθημα ανακούφισης.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.
Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων .Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Αναλυτικότερα:

  • Το δέρμα αποκτά την ελαστικότητα του.
  • Δείχνει ξεκούραστο και με λάμψη.
  • Δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση.
  • Εξαφανίζει τις γραμμές αφυδάτωσης.

Αφαιρέστε όλα τα προβλήματα και αυξήστε την αντοχή του δέρματος στις βλαβερές συνέπειες εξωτερικών παραγόντων με την κρέμα FLOS-LEK – POLLUTION ANTI –HYDRO REPAIRING CREAM.
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία και είναι πρακτική και για τα καλοκαιρινά ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης :

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του καλλυντικού σε καθαρισμένο πρόσωπο. Κάντε με τα δάκτυλά σας και αφήστε να απορροφηθεί.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία AMBRE BEAUTIFUL βρίσκεται προϊόντα με φίνες υφές, δροσερά αρώματα, ενώ η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση τους αλλά και η ξεχωριστή εμφάνιση τους δημιουργούν σίγουρα μια δυνατή πρόταση για την απαιτητική γυναίκα του σήμερα που αναζητά ένα προϊόν αποτελεσματικό, ασφαλές αλλά και οικονομικά προσιτό. Η AMBRE BEAUTIFUL συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για το γυναικείο κοινό του που ζητά να γνωρίσει κάτι νέο.

Ευχαριστώ την εταιρία AMBRE BEAUTIFUL για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/Ambre-beautiful-931750103605871/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου