Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Vitamed review


Vitamed


Γειά σας Glamorous,

Καλοκαίρι! Η περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουμε και που συνδέεται με τη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά. Αχ καλοκαίρι! Η εποχή που προκαλεί τόσο ενθουσιασμό (παραλίες και διακοπές) όσο και άγχος. Το καλοκαίρι, πάντα μαζί του φέρνει και έναν αέρα ανανέωσης, που όλοι επιθυμούμε να αποκτήσουμε!
Οι προκλήσεις για περισσότερη περιποίηση το καλοκαίρι είναι εκεί και περιμένουν στη γωνία αν δεν προετοιμαστείτε. Κι εκεί που λέτε επιτέλους θα χαλαρώσουμε λίγο, ερχόμαστε και σας λέμε όχι μην το κάνετε. Ειδικά το καλοκαίρι η περιποίηση είναι πιο σημαντική. Είναι η περίοδος που το δέρμα μας κινδυνεύει. Είναι αλήθεια ότι ο ήλιος δρα ευεργετικά στον οργανισμό μας και στην ψυχολογία μας.
 Όμως στη χώρα μας, το καλοκαίρι, και ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, το δέρμα μας υπερτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία .Αν και υπάρχουν φυσικοί προστατευτικοί μηχανισμοί, καλό είναι να προλάβουμε τις πιθανές βλάβες και να διατηρήσουμε ένα όμορφο και υγιές δέρμα.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς από την εταιρεία Vitamed, θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερές ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.

Το καλοκαίρι κάνει τις γυναίκες ομορφότερες, αρκεί να προσέξουν τον καυτό ήλιο και το δέρμα τους….. Την ωραιότερη εποχή του χρόνου, η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της και η ανάγκη για υγεία και ομορφιά είναι πιο έντονη από ποτέ.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Vitamed αποτελεί το “πνευματικό παιδί” και όραμα μιας ομάδας φίλων και συνεργατών με παραπάνω από 20 έτη πείρας στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.
Η καθημερινή τους επαφή με τον χώρο του φαρμάκου αρχικά και των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στην πορεία, δημιούργησε ιδέες που ήταν πολύ προκλητικές για να τις αγνοήσουνε. Σε αυτό συνέβαλαν οι νέες τεχνολογίες αλλά και η εξωστρέφεια που πιστεύουνε ότι τους διακρίνει.

Κυριότερος σκοπός τους είναι να βρίσκουνε, αναπτύσσουνε και τελικά να παρέχουνε στον σύγχρονο, ενημερωμένο καταναλωτή, προϊόντα που θα έχουν πολλαπλά αθροιστικά οφέλη.
Πρώτη τους προτεραιότητα είναι η υψηλή ποιότητα. Δεσμεύονται να παρέχουνε προϊόντα που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές τόσο σε ποιότητα και ασφάλεια παρασκευής όσο και σε αποτελεσματικότητα. Γι αυτό, τα προϊόντα που θα βρείτε στα ηλεκτρονικά “ράφια” της Vitamed, έχουν επιλεγεί για την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών και ωφέλιμων συστατικών στην κατηγορία τους.
Όλα τους τα προϊόντα φέρουν τις πιστοποιήσεις των αντίστοιχων βιομηχανιών παρασκευής τους και υπόκεινται στους αντίστοιχους ελέγχους των χωρών παραγωγής τους.

Επίσης στηρίζουνε τις αξιόλογες Ελληνικές εταιρίες, προβάλλοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα τους.




Τα προϊόν που δοκίμασα είναι:



PURECLINICA VITAMIN C SERUM

(ΟΡΟΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C)



Το καλοκαίρι θέλουμε να το ζούμε στο έπακρο. Να απολαμβάνουμε κάθε κύμα, κάθε ηλιαχτίδα και κάθε απογευματινό αεράκι. Όμως, τα σημάδια των διακοπών γίνονται εμφανή.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστικές και συχνά απότομες αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία του δέρματός μας. Καθώς αυτή η μεταβατική κατάσταση συνοδεύεται ή οδηγεί συχνά σε βαθιές αλλαγές και στον τρόπο ζωής μας, οι αρνητικές επιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες.

Τις προηγούμενες δεκαετίες γίναμε μάρτυρες εκτεταμένων μεταβολών στις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές. Η ζωή μας είναι συχνά γεμάτη άγχος και πίεση, κάτι που επηρεάζει τόσο την πνευματική όσο και την σωματική μας υγεία. Καθημερινά το δέρμα μας δέχεται τις επιθέσεις εξωτερικών παραγόντων, ενώ δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένο για να τις αντιμετωπίσει. Χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει κουρασμένο, ξηρό, άτονο και όλα αυτά με τη σειρά τους οδηγούν σε πολλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ηλικία, το χρόνιο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο κακός ή ελλιπής ύπνος είναι μερικοί από τους σημαντικούς και καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το δέρμα μας.
Το μέλλον της υγείας του δέρματός μας έγκειται σε μια πολύπλευρη προστασία, που απαιτεί το συνδυασμό ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και ενός καθημερινού προγράμματος περιποίησης. Απαραίτητη κρίνεται η χρήση ενός ορού, που θα περιέχει ενισχυμένα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ώστε να βοηθούν στη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε και να «οχυρώσουμε» το ευαίσθητο δέρμα μας από τους ποικίλους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση της υγείας του δέρματός μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση και προφύλαξη της σωστής λειτουργίας του αμυντικού συστήματος πρέπει να αποτελεί μία από τις καθημερινές μας προτεραιότητες.
Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Κατά την διάρκεια του  καλοκαιριού και την έκθεση στον ήλιο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο….

Το ιδανικό προϊόν – «ασπίδα προστασίας» είναι το PURECLINICA VITAMIN C SERUM που περιέχει συστατικά που απαλείφουν όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες τις οποίες απειλούν το δέρμα μας !

Το PURECLINICA VITAMIN C SERUM είναι Ορός Βιταμίνης C μέγιστης δράσης, περιέχει της υψηλότερες συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών στην αγορά των δερμοκαλλυντικών. Πλούσιος σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένος για να φωτίζει, να προστατεύει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα..
Είναι το superfood της επιδερμίδας αναδεικνύοντας έτσι την υπερσυμπυκνωμένη του σύνθεση. Είναι ορός προσώπου και η μοναδική φόρμουλα παρέχει εντατική ενυδάτωση και αντιρυτιδική προστασία. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του και στο μικρό μοριακό βάρος του, τα δραστικά ενεργά συστατικά που περιέχει, καταφέρνουν να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Διαπερνά την επιφάνεια και να εισχωρεί άμεσα στις βαθύτερες στιβάδες. Η υφή του είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Η <<ένεση>> βιταμινών στον ορό προορίζεται για περίπλοκη φροντίδα του δέρματος. Η περιεκτικότητα και μόνο 20% της Βιταμίνης C, τον καθιστά έναν από τους πιο αποτελεσματικούς στην κατηγορία αυτή. Ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται όμως με την προσθήκη των επιστημονικά ελεγμένων, αντιγηραντικών παραγόντων. Με την προσθήκη 4%  Υαλουρονικού Οξέους, 2.5% L-Αργινίνης, 2.5% Βιταμίνης Ε και 1% Φερουλικού Οξέως, αποτελεί την Πηγή της Νεότητας για την επιδερμίδα σας.
Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το SERUM έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, εφαρμογή του ορού Βιταμίνης C κάτω από το αντιηλιακό, όχι μόνο δεν επηρεάζει αλλά ενισχύει την προστασία που προσφέρει, συντελώντας έτσι ακόμα περισσότερο στην προστασία της επιδερμίδας έναντι της φωτογήρανσης.

Ο Ορός Βιταμίνης C, αποτελεί βασικό συστατικό κάθε αποτελεσματικού προϊόντος ομορφιάς, λόγω των πολλών και διαφορετικών δράσεων της στην επιδερμίδα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ανανεώνει το κουρασμένο από τη φωτογήρανση δέρμα. Οι καταπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Βιταμίνης C παρέχουν αυξημένη προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθούν στην καταστροφή των ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες για όλα τα στάδια της γήρανσης. Όλοι γνωρίζουμε επίσης και τις θρεπτικές ιδιότητες της Βιταμίνης C, σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Όμως, η απορρόφηση της Βιταμίνης C από την τροφή δεν επαρκεί για να επιδράσουν οι ιδιότητες αυτές αποτελεσματικά στην επιδερμίδα. Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα της στο δέρμα μειώνονται. Η χρήση ενός αποτελεσματικού ορού 20% Βιταμίνης C, βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων αυτών, κρατώντας την επιδερμίδα λαμπερή και σφιχτή.

Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. . Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες. Απαλότητα που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….

Βέλτιστη ενυδάτωση, που βοηθά στη διατήρηση του προστατευτικού ενυδατικού ιστού με αποτέλεσμα το δέρμα να «αισθάνεται άνεση» . Εμπλουτίζει, θρέφει, εξομαλύνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει σε βάθος.  Η υποαλλεργική της σύνθεση έχει δημιουργηθεί για να σέβεται ακόμα και την πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στην ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται γρήγορα.
Ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει το δέρμα και τη διάθεση.


Αναλυτικότερα:

  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Ελαττώνει τις λεπτές γραμμές.
  • Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Αναγεννά το φωτογηρασμένο δέρμα.
  • Προσφέρει αυξημένη προστασία στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία.
  • Μειώνει τις μελανές κηλίδες.


Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.

Είναι σε αριστοκρατικό μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).

Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και ξηρό και ευαίσθητο.


Τρόπος χρήσης:

Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καθαρό και στεγνό. Βάλτε μία μικρή ποσότητα στο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ με μακρές κινήσεις προς τα πάνω, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η VITAMED  μας δίνει  ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών! Ψάχνει και φέρνει πάντα μεθόδους για να προλάβει, καλύψει ή ακόμα και να διορθώσει τα σημάδια της γήρανσης σε όλο το πρόσωπο και σώμα. Αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο.
Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα.....


Ευχαριστώ την εταιρία Vitamed για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.vitamed.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου