Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

GEROVITAL HAPPINESS



GEROVITAL HAPPINESS


Το λέει και η λέξη<<ΕΥΤΥΧΙΑ>>τι πιό ωραίο συναίσθημα από αυτό .Ευτυχία είναι η ψυχική ικανοποίηση του ανθρώπου που μερικές φορές το βρίσκει σε υλικά αγαθά,που μας κάνουν να νιώθουμε ωραία με τα αποτελέσματα τους.Ενα από αυτά είναι και η HAPINESS.Η σειρά αυτή αποτελείται από 3 κατηγορίες και είναι για 16 ετών και πάνω ,με αραιή υφή και δεν περιέχουν parabens.Εχει σαν βάση εκχυλίσματα από φρούτα όπως Raspberry,Blueberry,Βερίκοκο.Δεν είναι τυχαίο όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα στο χωριό μου στον Ολυμπο ότι τρώγαμε βατόμουρα και ότι άλλο πρόσφερε η φύση.Εξάλλου για αυτό λέγετε <<ΕΥΤΥΧΙΑ>> .Φέρνει στον νού παιδικές χαρούμενες αναμνήσεις.

1)GEROVITAL CC LIGHT  Raspberry:

     Είναι η τελευταία γενια τον ΒΒ κρεμών.Είναι μία κρέμα με υπέροχο άρωμα βατόμουρου ,αραιή και με φυσικές χρωστικές ουσίες και είναι για <<ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες>> σαν και την δικιά μου.Μπορείτε να την βρείτε και για <<κανονικές και σκούρες επιδερμίδες>>Οταν την δοκίμασα μου άφησε μία απαλή αίσθηση στο δέρμα μου.Μπορεί να εφαρμοστεί και σαν βάση για μακιγιάζ,αλλά μην περιμένετε ουσιαστική κάλυψη ,διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος της,εκτός και αν την βάλετε 2 φορές.Η υφή και η ενυδάτωση θα σας ενθουσιάσει.Μου έδωσε μία φυσική εμφάνιση.Την βάζουμε στο πρόσωπο,ντεκολτέ και λαιμό και το σημαντικότερο είναι ότι δεν περιέχει parabens.







2)Gerovital Mattifying Moisturizing Crem με μύρτιλο:
   
 Είναι μία ενυδατική κρέμα με άρωμα μύρτιλο.Σε αντίθεση με την  cc light αφήνει ματ αποτέλεσμα οπότε είναι κατάλληλη για λιπαρές ,μεικτές και με ακμή επιδερμίδες.Ειναι μια αραιή κρέμα που δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα.Οπότε είναι τέλεια για τέτοιου τύπου επιδερμίδες.Δεν αφήνει καθόλου γυαλάδα αλλά την αίσθηση ενυδάτωσης και φρεσκάδας. Την βάζουμε στο πρόσωπο,ντεκολτέ και λαιμό και δεν περιέχει parabens.










3) Gerovital Nourishing Moisturizing Cream με βερίκοκο:

        Καμιά φορά είναι κάποιες κρέμες μου μας θυμίζουν κάτι,εμένα αυτή η κρέμα μου θύμισε καλοκαιράκι σε νησι και τα τζιτζίκια να κάνουν θόρυβο και να παρακαλώ να μην τελειώσει .Είναι ενυδατική κρέμα με άρωμα βερίκοκο που περιέχει λάδι και αβοκάντο.Με έκανε να νιώσω  ότι αναγγενιέται το δέρμα μου και η ενυδάτωση να υπάρχει σε όλο το προσωπό μου.Την έβαλα αφού έκανα καθαρισμό προσώπου και για να απορροφηθεί έκανα απαλό μασάζ στο πρόσωπο.Ενιωσα το καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα. Την βάζουμε στο πρόσωπο,ντεκολτέ και λαιμό και δεν περιέχει parabens.







4) Gerovital Refreshing moisturizing cream με βατόμουρο:  
     
    Αυτή η κρέμα είναι κατάλληλη για ανθρώπους σαν και εμένα(για ανθρώπους δυστυχώς που δεν αγαπάμε και πολύ το νερό)και νιώθουμε την ξηροδερμία και αυτό το τράβηγμα στο πρόσωπο που διψάει για ενυδάτωση.Η ενυδατική κρέμα με βατόμουρο περιέχει ένα σύμπλεγμα αμινοξέων και φυτικών πρωτεϊνών με αποτέλεσμα να αποκαθιστά τα αποθέματα νερού του δέρματος και μειώνει την απώλεια νερού, έχει ενυδατική δράση, με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα.Εγώ την χρησιμοποιώ καθημερινά λόγω του θυροειδή που έχω ,τα αποτελέσματα είναι απίστευτα,μου έχει φέρει την υγρασία και την απαλότητα πουείχε χάσει το προσωπό μου.






5) Gerovital Deodorizing Moisturizing Foot Cream με βερίκοκο:

 
     Πείτε μου πόσες φορές κάποιες από εμάς δεν αισθανθήκαμε άσχημα όταν πάμε για ύπνο και γρατζουνάμε τα πόδια του συζύγου με τις σκασμένες φτέρνες μας.Είμαι σίγουρη ότι είμαστε πολλές και μετά από δοκιμή πολλών υποσχόμενων προιόντων κατέληξα σε αυτή την κρέμα ποδιών,  με απαλή υφή ,με ωραίο άρωμα και χάρις στο Ginger που περιέχει έχει αποσυμφορητικές και χαλαρωτικές ιδιότητες.Ενιωσα  την βαθιά ενυδατική δράση στα πόδια μου.Είναι κατάλληλη και για την κακοσμία. Να ξέρετε ότι θα πετάξετε τα διάφορα εξαρτήματα και πέτρες που υπόσχονται αποτελέσματα για απαλά πόδια και φτέρνες.







6) Gerovital Nourishing Body Lotion Shiny Effect με βερίκοκο:


    Και το καλοκαιράκι συνεχίζετε και με την λοσιόν σώματος.Μυρωδάτο ,με χρώμα << βερικοκι >>ενυδατικό με βερίκοκο και λάδι και την βιταμίνη Ε που περιέχει συμβάλλει στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος.Ενιωσα φρεσκάδα και απαλότητα και στο τέλος μου άφησε μόνο την λάμψη που χρειαζόμουνα. Την βάζουμε το  πρωί και το βράδυ, μετά το ντους.







7) Gerovital Moisturizing and Emollient Body Milk με μύρτιλο: 


 


    Μετά την λοσιόν ,δοκίμασα και το γαλάκτωμα με άρωμα μύρτιλο.Μου άφησε την φρεσκάδα που ήθελα.Το γαλάκτωμα περιέχει ελαιόλαδο, πλούσιο σε μονο και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδίως ωμέγα 3 και 6, με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές επιδράσεις.Το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα ενισχύεται από την παρουσία του εκχυλίσματος Blueberry, ενώ η σύνθεση AQUAXYL συμβάλει στο ενυδατικό αποτέλεσμα της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και γεμάτο φρεσκάδα.Το έβαλα το  πρωί και το βράδυ, μετά το ντους.

1 σχόλιο: