Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Escargot de Crete – Cosmetics review



Escargot de Crete – Cosmetics




Γειά σας Glamorous,


Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκουν πολλές γυναίκες να αγωνιούν για την εμφάνισή τους. Φέτος, καλό είναι να οργανωθείτε εγκαίρως. Μην αφήσετε την περιποίηση του προσώπου σας  τελευταία στιγμή. Επιλέξτε για τη φροντίδα του μια θεραπεία  που δεν θα σας ταλαιπωρήσει, θα είναι αναίμακτη και αποτελεσματική.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται το πρόσωπό μας αυτήν την εποχή ώστε να μην παραμελήσουμε την φροντίδα του….Τι να κάνουμε; Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από τα όσα ήδη γνωρίζουμε, ώστε να μετατρέψουμε τα σημάδια του χρόνου σε χάδι.


Με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του και γίνεται πιο λεπτό και ξηρό. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται και τα πρώτα σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί οι ρυτίδες να σημαίνουν εμπειρία, αλλά ποιος θέλει να το παίζει παντογνώστης;

Κατά τη διαδικασία της γήρανσης, η επιδερμίδα μας γίνεται ολοένα και πιο λεπτή, θαμπή, χάνει την υγρασία και την ελαστικότητά της, παρουσιάζει σκούρες κηλίδες, «κρεμάει» και αποκτά ζάρες και ρυτίδες.

Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία του οργανισμού την οποία δεν μπορούμε να αποτρέψουμε, είναι στο χέρι μας όμως να την καθυστερήσουμε. Μπορούμε να δείχνουμε νεότεροι από την πραγματική μας ηλικία, αν εμποδίσουμε τους παράγοντες που μας μεγαλώνουν πρόωρα. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με την βοήθεια της Escargot de Crete – Cosmetics.








ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Η Escargot de Crete εδώ και 12 χρόνια διαθέτει τις δικές της πρότυπες μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών Helix aspersa στην Κρήτη, όπου παράγει καινοτόμα προϊόντα, τόσο στο χώρο των τροφίμων όσο και στο χώρο των καλλυντικών. Παράλληλα, δέχεται οργανωμένες τουριστικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της, ώστε να γνωρίσουν όλοι τον υπέροχο κόσμο των σαλιγκαριών, τον υπέροχο κόσμο της Escargot de Crete.





Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Escargot de Crete-Panacea 3

(ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΑΝΑΚΕΙΑ 3)





Σαν να μην πέρασε μια μέρα……


Ποια γυναίκα δεν θέλει να παραμείνει αγέραστη, λαμπερή και αψεγάδιαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν; Είτε είστε 20 είτε 30 είτε 40 χρονών, γνωρίσετε πως αργά ή γρήγορα τα σημάδια του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε γι’ αυτό σωστά; Λάθος!


Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η φθορά του δέρματος και οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτη. Μπορεί να μην σας απασχολεί τόσο έντονα τώρα, όμως σκεφτείτε πως όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο περισσότερο θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας στο μέλλον. Οι τρόποι περιποίησης του δέρματος, ο τύπος του δέρματος, η έκθεση στον ήλιο και τη γενετική προδιάθεση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το κατά πόσο μια γυναίκα μπορεί να σχηματίσει ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, πιο λεπτό και αφυδατώνεται με την ηλικία. Μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, όπως τα χέρια, ο λαιμός και το πρόσωπο τείνουν να επηρεάζονται περισσότερο.

Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.


Τώρα το χειμώνα λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος για να ανανεώσουμε την επιδερμίδα μας, να τη δούμε πιο φωτεινή, πιο υγιή, πιο σφριγηλή και με λιγότερες ρυτίδες! Ο χειμώνας είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να εφαρμόσουμε δραστικές, ενισχυμένες θεραπείες αντιγήρανσης με την κρέμα προσώπου ΠΑΝΑΚΕΙΑ 3! .


Η κρέμα προσώπου ανάπλασης, βαθιάς ενυδάτωσης ΠΑΝΑΚΕΙΑ 3 παρέχει στο μέγιστο βαθμό τις ευεργετικές ιδιότητες του εκκρίματος των σαλιγκαριών. Είναι η κατάλληλη επιλογή για την αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας προσφέροντας τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση.. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί όλη μέρα, ενώ αναπλάθει την επιδερμίδα και βελτιώνει τη δομή της. Παράλληλα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της παρέχει στο δέρμα πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες, οι οποίες υποστηρίζουν τη φυσιολογική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας και επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Επίσης, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Δρα ενάντια στις πανάδες!! Διατηρεί αλλά και αναδεικνύει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια.


Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ 3 απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Αποκαθιστά άμεσα την έλλειψη υδατικών στοιχείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, περιποιημένη και απαλή.

Έχει ευχάριστο άρωμα, ενυδατώνει και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή, υγεία και φρεσκάδα.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, για όλη την οικογένεια, καθώς είναι υποαλλεργική και δεν έχει παρενέργειες. Η διαρκής χρήση της, πρωί και βράδυ, ανακουφίζει από δερματικούς ερεθισμούς, εγκαύματα και εξανθήματα.



Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο μας και εφαρμόζουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ. Περιμένουμε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα πριν βάλουμε make-up. Χρησιμοποιήστε την σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Εφαρμόζεται ακόμη σε λαιμό και ντεκολτέ για απαλή και σφριγηλή υφή και νεανική όψη.



Συνοπτικά μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητές της είναι:

  • Απαλότητα

  • Φωτεινότητα

  • Αντιγηραντική δράση

  • Σταματά την ακμή

  • Επούλωση πληγών και κτυπημάτων

  • Εξαφανίζει τα μαύρα στίγματα

  • Μειώνει τις ουλές

  • Ανακουφίζει την δερματίτιδα και ψωρίαση

  • Εξασθενεί δυσχρωμίες και πανάδες

  • Ξηροδερμία, το δέρμα αποκτά απαλή και ενυδατωμένη αίσθηση.

  • Καταπραΰνει τα εγκαύματα

  • Καταπραΰνει τα τσιμπήματα

  • Καταπραΰνει τις αλλεργίες



Παρασκευασμένη με τα πιο αγνά υλικά, με 99% φυσικά υλικά, χωρίς Parabens, και με έκκριμα από σαλιγκάρια η Escargot de Crete αποδεικνύει με την «Πανάκεια 3» και τα θεαματικά αποτελέσματά της έναν άλλο δρόμο για τον κόσμο μας.









Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως χαίρομαι που η Escargot de Crete ,έχει ανθρώπους που ότι και αν κάνουν έχουν πάθος και μεράκι, που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της εποχής και σε συνδυασμό με την γνώση των χρόνων και με σεβασμό στην φύση και τα προϊόντα της ,μας τα προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο . Η Escargot de Crete και οι άνθρωποί της έφτιαξαν ένα υπέροχο Ελληνικό προϊόν την Πανάκεια 3 .




Ευχαριστώ πολύ την Escargot de Crete για την χορηγία του προϊόντος!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.escargotdecrete.com

https://www.facebook.com/EscargotDeCreteCosmetics/ 



Θα χαρούμε να μας πείτε την γνώμη σας,εαν έχετε δοκιμάσει και εσείς την καταπληκτική Escargot de Crete-Panacea 3

2 σχόλια:

  1. Είμαι απο την Κρήτη και γουστάρω τρελά την συγκεκριμένη εταιρία.Καταπληκτική κρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας.Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας αρέσουν τα προιόντα της Escargot de Crete..

      Διαγραφή