Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Fingers Free review



Fingers Free




Γειά σας Glamorous,


Είναι πρακτικό, έχει ανθεκτικότητα, διάρκεια και είναι εν τέλει οικονομικό. Το ημιμόνιμο μανικιούρ όμως απαιτεί την προσοχή μας έτσι ώστε να προσφέρει το άψογο αποτέλεσμα που υπόσχεται χωρίς να απειλεί την υγεία των νυχιών και της επιδερμίδας που τα περιβάλλει.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα τελευταία χρόνια, το ημιμόνιμο μανικιούρ, με την ανθεκτικότητα και τη διάρκειά του έχει κερδίσει την προτίμηση χιλιάδων γυναικών . Με τη συγκεκριμένη τεχνική παρέχεται η δυνατότητα να έχουμε για μέρες ένα άψογο σε εμφάνιση μανικιούρ. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που πλέον οι περισσότερες γυναίκες κάθε ηλικίας καταφεύγουν στη λύση του ημιμόνιμου μανικιούρ. Μοιάζει σα να διαθέτεις χρόνο για τον εαυτό σου κάθε μέρα, ενώ στην πραγματικότητα έχεις κάνει μία με δύο επισκέψεις το μήνα στην επαγγελματία που εμπιστεύεσαι.


Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται κυρίως στον τρόπο αφαίρεσης, ο οποίος , τις περισσότερες φορές, τραυματίζει την πλάκα. Και χρειάζεται να περάσουν τουλάχιστον έξη μήνες μέχρις ότου η νέα πλάκα αντικαταστήσει την παλιά και φθαρμένη, αν υπολογίσουμε ότι τα νύχια των χεριών αναπτύσσονται κατά 2-3 χιλιοστά το μήνα ενώ των ποδιών μόνο κατά 1,5 χιλιοστό.

Το ημιμόνιμο μανικιούρ διαρκεί θεωρητικά ένα μήνα. Όμως μετά τις 14 ημέρες , όταν τα νύχια αρχίζουν να μεγαλώνουν, θα πρέπει αναγκαστικά να το αφαιρέσετε.



Η αφαίρεση του συγκεκριμένου μανικιούρ παρέμενε να είναι παρ'όλα αυτά,  ιδιαίτερα πολύπλοκη, γιατί απαιτούσε μια χρονοβόρα διαδικασία με βαμβάκια και αλουμινόχαρτα, προσαρμόζοντας τα στα δάχτυλα(τις περισσότερες φορές με αστοχία αφού το αριστερό δεν μπορούσε να τυλίξει το δεξί ή και αντίστροφα)
  Στο κατάστημα εφαρμογής που επισκεπτόμαστε παίρναμε χρόνο από την επαγγελματία και χάναμε το δικό μας. Επίσης η δυσκινησία των χεριών γι’ αυτές τις πολύ απλές κινήσεις, όπως να φτιάξουμε τον καφέ μας, να ασχοληθούμε με τον υπολογιστή μας, να σχηματίσουμε τον αριθμό στο κινητό μας ή να ξεφυλλίσουμε ένα περιοδικό δημιουργούσε μία δυσφορία.

 Πολλές φορές για να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία αφαιρούσαμε το υλικό με καταστροφικούς, για το νύχι, τρόπους: γδέρναμε τα νύχια με τα δόντια ή με σκληρές λίμες για να φύγει το υλικό ή και ακόμα χρησιμοποιώντας κάποιο τροχό για πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Αυτό έκανε τόση ζημιά στο νύχι που γινόταν λεπτό, εύθραυστο, σχεδόν κατεστραμμένο.

  Προσπαθώντας να ανακαλύψουμε ένα πρακτικό τρόπο για να διευκολύνουμε τον εαυτό μας που κάνουνε ημιμόνιμο μανικιούρ αλλά και τις επαγγελματίες που εφαρμόζουν αυτήν την τεχνική, οι υφασμάτινες δαχτυλήθρες fingers free προσφέρουν αφενός ευκολία στην εφαρμογή στα δάχτυλα και αφετέρου την ελευθερία κινήσεων των χεριών κατά το χρόνο παραμονής.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Καινοτομία στην αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ για προσωπική χρήση στο σπίτι. Στόχος τους, η γυναικεία περιποίηση και η προσφορά τους με άλλα προϊόντα που διαφέρουν.

Το προιόν που δοκίμασα είναι:


Fingers Free-Σετ αφαίρεσης Ημιμόνιμου μανικιούρ




Συνήθως αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε την πιο trendy απόχρωση βερνικιού, αναζητούμε το τελειότερο top coat για να σιγουρευτούμε ότι το μανικιούρ θα παραμείνει ….στη θέση του για πολλές μέρες και όταν έρχεται η ώρα για το ξεβαφτικό αγοράζουμε το πρώτο που βρίσκεται μπροστά μας με βασικό κριτήριο συνήθως την οικονομική του τιμή. Κι όμως ο αποχρωματισμός των νυχιών είναι η διαδικασία που, αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο και τα κατάλληλα προϊόντα, μπορεί να αλλοιώσει την καλή όψη, υφή και υγεία τους.
  
Πρέπει να είναι απόλυτα φιλικό προς τα νύχια και την επιδερμίδα. Με βάση λοιπόν τη συχνότητα αποχρωματισμού των νυχιών, τον τύπο αλλά και την απόχρωση βερνικιού αναζητούμε τη σύνθεση που μας ταιριάζει.
Όταν το νύχι αρχίζει να μεγαλώνει και το τελείωμα του ημιμόνιμου βερνικιού είναι πια ορατό, μην επιχειρήσετε να το ξεφλουδίσετε με τα νύχια ή… τα δόντια σας γιατί έτσι εξασθενίζετε την πλάκα του νυχιού, αφαιρώντας στιβάδες της μαζί με το βερνίκι. 
Αφαιρέστε το προσεκτικά, χωρίς βιασύνη με το Fingers Free…. Δημιουργήθηκε για να δώσει λύση σε ένα πρακτικό καθημερινό πρόβλημα.

Το απαλό, με ενσωματωμένο σφουγγαράκι ύφασμα κρατάει το διαλυτικό υγρό στην περιοχή του νυχιού και φορώντας τα γάντια εμποδίζεται η εξάτμιση στον αέρα, έτσι ώστε να μαλακώσει το βερνίκι και να προχωρήσουμε στην αφαίρεση βγάζοντας ένα ένα τα γάντια.

Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος αφαίρεσης ημιμόνιμου μανικιούρ στο σπίτι…Είναι σε πολύ πρακτικό μικρό σακουλάκι και περιέχει : γάντια μιας χρήσεως, καλύπτρες των δακτύλων, ξυλάκι, ξύστρα!!


Τρόπος χρήσης


1. Φοράτε μία-μία τις καλύπτρες των δακτύλων που περιέχονται στη συσκευασία.

2. Εμποτίζετε τις καλύπτρες με ασετόν.

3. Φοράτε τα ειδικά γάντια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

4. Συνεχίζετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες ενώ φοράτε τα ειδικά γάντια.

5. Περιμένετε τον ενδεδειγμένο χρόνο, όπως αναγράφεται στις οδηγίες( 10-15 λεπτά).

6. Αφαιρείτε τα ειδικά γάντια με προσοχή.

7. Αφαιρείτε μία-μία τις καλύπτρες των δακτύλων.

8.Με το ειδικό ξυλάκι αφαιρείται σιγά-σιγά το χρώμα…

9.Με την ξύστρα λειαίνεται την επιφάνεια και τα τυχόν υπολείμματα του βερνικιού.



Είναι ο πιο φιλικός τρόπος αφαίρεσης ημιμόνιμου μανικιούρ στο σπίτι και μπορώ να τον έχω παντού μαζί μου.. Και ας μην ξεχνάμε πως ο βασικός ρόλος του είναι η προστασία των νυχιών. Με την κατάλληλη περιποίηση γλυτώνετε από επώδυνους ερεθισμούς και εξασφαλίζετε την άψογη εμφάνιση των νυχιών σας.



Ευχαριστώ πολύ την Fingers Free για την χορηγία των προϊόντων..



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://fingersfree.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου