Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Trinity haircare Hellas-Cyprus review



Trinity haircare Hellas-Cyprus




Γειά σας Glamorous,


Τα μαλλιά μας, αυτά τα νεκρά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κύτταρα, φτιαγμένα κυρίως από κερατίνη και νερό, στη διάρκεια της ζωής μας θα συντονιστούν με τους βιορυθμούς μας, θα επηρεαστούν από τα σκαμπανεβάσματα των ορμονών μας, θα προσαρμοστούν στο lifestyle μας, θα καταγράψουν σε κάθε εκατοστό τους κάθε εμπειρία μας και θα γεράσουν σιγά σιγά μαζί μας. Αυτή η αξιοθαύμαστη ευελιξία των μαλλιών είναι που δίνει σήμερα στην κοσμητολογία τη δυνατότητα να επεμβαίνει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στη φύση τους και να προσφέρει δραστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν..


Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως τα λαμπερά μαλλιά είναι sexy.  Αναδεικνύουν το χρώμα και τονίζουν το πρόσωπο μας, ενώ μας δείχνουν περιποιημένη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Επίσης, το κρύο του χειμώνα δεν επηρεάζει μόνο το δέρμα, αλλά και τα μαλλιά μας.

Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του χειμώνα, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.

Όσο ο χειμώνας θα γίνεται πιο ψυχρός, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά μας θα γίνονται πιο ατίθασα και δεν θα υπακούουν στις «εντολές styling» που θα τους δίνουμε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και να στερούνται ζωντάνιας.

Οι βαφές και οι τεχνητές χρωστικές ουσίες επίσης, αφυδατώνουν και «αγριεύουν» την τρίχα, επειδή αφήνουν τα λέπια ανοιχτά(Όταν τα μαλλιά είναι υγιή και γερά, μπορούν να συγκρατήσουν καλύτερα τις χρωστικές ουσίες της βαφής και να διατηρήσουν αναλλοίωτο το χρώμα για περισσότερο χρόνο).


Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με το κατάλληλο multi spray, της εταιρίας Trinity haircare Hellas-Cyprus





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


H σημαντικότερη διαφορά του οίκου Trinity haircare & Tailor’s Grooming είναι η φιλοσοφία τους!

Σέβονται τον άνθρωπο!

Χρησιμοποιούνε μόνο αυστηρά ελεγμένες πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, ποτέ γενετικά μεταλλαγμένες  πρώτες ύλες, και εναρμονίζουνε με την αυστηρότερη νομοθεσία για τις χημικές συστάσεις των προϊόντων τους! Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουνε υψηλή καλλυντικότητα , εξαιρετική απόδοση με όσο το δυνατόν περισσότερα αγνά υλικά .

Σέβονται  τα ζώα !

Είναι στη λίστα του παγκόσμιου οργανισμού PETA για τις εταιρίες που δεν κάνουν ούτε μια δοκιμή σε ζώα και είναι περήφανοι για αυτό!

Σέβονται  το περιβάλλον !

Για αυτό το λόγο  αφιερώνουνε  πολλή σκέψη, προσπάθεια και χρήματα στην έρευνα και στην ανάπτυξη καλύτερων (ανανεώσιμων) πόρων και βιώσιμων λύσεων, όσον αφορά τα προϊόντα, τις συσκευασίες, τη χρήση του χαρτιού, τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα την διαχείριση αποβλήτων κτλ.

Τα υψηλά Standard ποιότητας σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα το οποίο θα σας αφήσει 100% ικανοποιημένους.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




Trinity- Créasoin ONE12







Ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ένα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια και… έτοιμη για το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά, καθώς αυτό που δίνει τη λάμψη και κάνει εκθαμβωτική τη γυναικεία παρουσία είναι τα λαμπερά μαλλιά. Είναι αυτά που προδίδουν ισχυρή προσωπικότητα, προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ολοκληρωμένο παρουσιαστικό που σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

Όπως συμβαίνει με καθετί λαμπερό, έτσι και η δημιουργία εκθαμβωτικού look -κάτι που, κακά τα ψέματα, αποτελεί φιλοδοξία κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της- έχει και αυτή τα δικά της μυστικά, τη δική της ιεροτελεστία. Ας μην ξεχνάμε τα λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά, αποτελούν καθρέφτη της υγείας του οργανισμού μας. Αν τα μαλλιά μας απαιτούν αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν φόρμα και λεία υφή ενώ αρκούν μόλις λίγα λεπτά σε υγρό περιβάλλον για να χάσουν όλα τα παραπάνω τότε φροντίζουμε με το Multi spray Créasoin ONE12 της εταιρίας  Trinity να μην  μειωθεί η λάμψη τους!!
Όταν η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για το χώρο της ομορφιάς, η περιποίηση των μαλλιών με φυσικά συστατικά είναι ιδιαίτερα απολαυστική, αλλά και ευεργετική!
Ταυτόχρονα, πρέπει να σέβεται την ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής, να αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα και πάνω από όλα να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει κάθε τύπος τρίχας .


Το Créasoin ONE12 είναι ένα επανορθωτικό και αναγεννησιακό Multi spray και αυτό που το διαφοροποιεί από τα άλλα προϊόντα είναι ότι προσφέρει βαθιά περιποίηση και προστασία εναντίον της φθοράς, επειδή περιέχει περισσότερα ενυδατικά συστατικά και απαλότερες ουσίες. 
Ενυδατώνει, θρέφει, επανορθώνει την τρίχα, τη λειαίνει , της χαρίζει όγκο, προστατεύει το χρώμα και καταπολεμά τη λιπαρότητα .Είναι η ιδανική απάντηση σε κάθε ανάγκη των μαλλιών. Θρέφει  και αναδομεί την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Περιέχει Κερατίνη, Argan Oil, Macadamia Oil, Nyamplung oil και  φίλτρα UV με αποτέλεσμα ακόμα και τα βαμμένα μαλλιά που είναι πιο ευαίσθητα σε εξωτερικούς παράγοντες και το χρώμα τους ξεθωριάζει να τους εξασφαλίζει όχι μόνο τη διάρκεια και την ένταση του χρώματος, αλλά και την υγεία τους. Αναζωογονεί και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας ενώ την προστατεύει από την ψαλίδα ενώ διαθέτει ισχυρή επανορθωτική και προστατευτική δράση από  την υπεριώδη ακτινοβολία και το σχηματισμό ελευθέρων ριζών στα φυσικά ή βαμμένα μαλλιά. Έχει απαλή υφή  και είναι λευκού χρώματος.


Είναι σε πολύ Glamorous συσκευασία!!Και είναι πρακτική ακόμα και για ταξίδια..

Το άρωμα του είναι πραγματικά μαγευτικό!!



Αναλυτικότερα:

  • Θρέφει και ενυδατώνει τα ξηρά / βαμμένα / ταλαιπωρημένα μαλλιά

  • Ξεμπερδεύει τα ατίθασα μαλλιά

  • Εξαλείφει το φριζάρισμα

  • Αποτελεσματική αντι-στατική δράση

  • Ενισχύει και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών

  •  Δίνει σώμα και όγκο στη λεπτή τρίχα.

  •  Θωρακίζει τα λεπτά επίπεδα κύτταρα της τρίχας

  •  Προστατεύει από τη θερμότητα, την υγρασία και τις ακτίνες UV

  • Εξαλείφει και αποτρέπει την ψαλίδα

  • Επιταχύνει το στέγνωμα των μαλλιών και διευκολύνει τη λείανση της τρίχας

  • Επιτυγχάνει αντι-οξειδωτική δράση

  • Αφήνει τα μαλλιά λεία λαμπερά και υγιή







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ομορφιά των μαλλιών μας, έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας Trinity, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας και της ομορφιάς ,υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε τα μαλλιά μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο για όμορφα ,υγιή μαλλιά, πραγματικότητα!!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Trinity haircare Hellas-Cyprus για την χορηγία των προϊόντων..


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/Trinity-haircare-Hellas-Cyprus-392523580832256/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου