Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Farcom review





Farcom


Γειά σας Glamorous,


Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη χειμερινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.
Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Πρώτα από όλα το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας (της εξωτερικής στοιβάδας του δερμικού ιστού) τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.
H ενυδάτωση του σώματος ,αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα μας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, μια πλούσια ενυδατική κρέμα που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας είναι η ECHO Body Butter Royal Jelly της εταιρίας Farcom .



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.

Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.



Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:



ECHO Body Butter Royal Jelly
(ECHO Βούτυρο Σώματος Βασιλικός Πολτός)





Ενυδάτωση... Όλο το Χρόνο!

Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.
Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους χειμερινούς μήνες. 

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.
Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Το χειμώνα η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο. Το καλοκαίρι επιτρέπει την προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, η θάλασσα, το χλώριο της πισίνας.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και η ECHO Body Butter Royal Jelly είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το Body Butter με βασιλικό πολτό έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Η ECHO Body Butter Royal Jelly βγαίνει σε συσκευασίες των 250ml-500ml.Και είναι σε όμορφες συσκευασίες….

Την χρησιμοποιώ καθημερινά μετά το ντους, απλώνοντας μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνω ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.farcom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου