Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Lavera Greece review #2



Lavera Greece





Γειά σας Glamorous,


Χριστούγεννα… μαγικά, ονειρεμένα, παραμυθένια, με συνταγές, με μυρωδιές που σε πάνε πίσω στα παιδικά σου χρόνια, με λαμπερά φωτάκια, με χρώματα, με παιχνίδια, με γέλια, με την οικογένεια, με φίλους, με δικούς σου ανθρώπους, στο δικό σου σπίτι, στο πατρικό σου σπίτι, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, στο σπίτι φίλων, στην πόλη ή στο χωριό, με ήλιο, με χιόνι, με τον Ρούντολφ, με κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, με γάλα και μπισκότα, με παραμύθια, με αστείες ιστορίες, με ξενύχτι για να τον δεις να κατεβαίνει από το τζάκι ή απλά να ακούσεις το XO-XO-XO!!!!


Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά, είναι ονειροπόλα, είναι αγαπησιάρικα, είναι ταξιδιάρικα! Για τον καθένα Χριστούγεννα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι προσωπικό.. Αυτός ο μήνας έχει κάτι μαγικό! Θες τα φωτάκια; Θες οι στολισμοί; Θες τα δωράκια; Θες οι προετοιμασίες και η προσμονή; Πάντως η διάθεσή μας πάντα ανεβαίνει!! Ισως οφείλεται και στο γεγονός ότι ήδη έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και τι χτένισμα θα κάνουμε. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο πόθος κάθε γυναίκας, ειδικά τώρα τις γιορτές δεν είναι άλλος από υπέροχα τέλεια μαλλιά! Η περιποίηση των μαλλιών είναι ένα ακόμη κομμάτι της εμφανίσεις μας ,που πρέπει  να προσέξουμε τώρα στις γιορτές!!


Ξεχάστε τις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας και σταματήστε να ρωτάτε ποια είναι η πιο όμορφη στο ρεβεγιόν!


Τώρα τις γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου, επιθυμούμε να έχουμε  μαλλιά λαμπερά. Το όνειρό μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μονάχα εφόσον ακολουθήσουμε τις συμβουλές λάμψης για τα μαλλιά, από την αγαπημένη μας εταιρία Lavera Greece..





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών Lavera ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα Lavera στην αγορά. Ξεκινώντας ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μια φάρμα κοντά στο Ανόβερο, η Lavera εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση με 600 συνεργάτες, η οποία σήμερα παράγει προϊόντα στις δικές της εγκαταστάσεις. Στην Ελλάδα τα προϊόντα Lavera τα φέρνει η Beauty Life που δραστηριοποιείται στον τομέα των βιολογικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής και όραμα τους είναι να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη σοφία της φύσης και ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, με στόχο να ικανοποιεί  απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, των πελατών και των εργαζομένων τους.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



lavera -Shampoo for Colour & Shine

(Σαμπουάν για Χρώμα & Λάμψη)





Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται!


Μήπως μετράτε αντίστροφα για τις γιορτές;


Το ρολόι του Αϊ Βασίλη έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και όλοι μαζί εισερχόμαστε σε ένα Χριστουγεννιάτικο κόσμο ανάμεσα στον παλιό και τον καινούργιο χρόνο.

Οι προσκλήσεις για τραπέζια και οικογενειακές συγκεντρώσεις έχουν ήδη αρχίσει να “πέφτουν βροχή”; Μήπως το άγχος για την περιποίησή μας όμως, μας έχει κυριεύσει ολοκληρωτικά;

Τι γίνεται, όμως, όταν πρέπει να πάμε σε ένα πάρτυ κατευθείαν μετά τη δουλειά ή έχουμε ελάχιστη ώρα στη διάθεσή μας για να μεταμορφωθούμε σε βασίλισσα των γιορτών; Τουλάχιστον οι περισσότερες από εμάς θα συμφωνούσαν ότι οι γιορτές χρειάζονται λίγη λάμψη παραπάνω.


Ειδικά οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους χρόνια, είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι χρειάζονται πολύ περισσότερο λάμψη στα μαλλιά τους. Σε πόσες από εσάς αλήθεια, η καλή διάθεση δεν καταστρέφεται, όταν ήδη από τις επόμενες μέρες της βαφής των μαλλιών σας, αυτά αρχίζουν να χάνουν το λαμπερό χρώμα τους; Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, καμία γυναίκα δεν θέλει μια θαμπή και ξεθωριασμένη όψη στα μαλλιά της. Αν λοιπόν, βάψατε αυτές τις ημέρες τα μαλλιά σας, μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση!

Και δεν θα έπρεπε γιατί λύσεις υπάρχουν για κάθε περίπτωση. Γνωρίζουμε πως η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά “μικρές πινελιές” και έξυπνα tips για να είσαστε όμορφες και λαμπερές, σε κάθε σας στιγμή. Προκειμένου να αποφύγετε το ξεθώριασμα και να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα στα μαλλιά σας για περισσότερο χρονικό διάστημα ακολουθήστε το μυστικό της Lavera και εντυπωσιάστε με την υπέροχη εμφάνισή των μαλλιών σας.. Απλά λουστείτε με το νέο σαμπουάν Shampoo for Colour & Shine!!


Το Shampoo for Colour & Shine της Lavera είναι για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά που τονίζει το χρώμα και τους δίνει έξτρα λάμψη!! Εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Μαλλιά καλύτερα προστατευμένα, χρώμα με φανερά μεγαλύτερη διάρκεια.

Η λευκή κρεμώδης και απαλή υφή του, που έχει ξεχωριστό άρωμα, σχηματίζει πλούσιο αφρό και ξεπλένεται εύκολα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Περιέχει βιολογικό κράνμπερι και βιολογικό αβοκάντο. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει στα μαλλιά θρεπτικά συστατικά και τα καθαρίζει φυσικά - δίνοντας χρώμα και λάμψη. Η καθαριστική βάση του από φυτικά συστατικά, ενισχύουν και καθαρίζουν απαλά, χαρίζοντας στα μαλλιά ασύγκριτη λάμψη και μεταξένια απαλότητα από την πρώτη χρήση.


Είναι σε λευκή – κόκκινη συσκευασία και μπορούμε να την έχουμε μαζί μας και στα ταξίδια μας!!


▪ Δίνει μέγιστη λάμψη.

▪ Το χρώμα είναι πλούσιο και λαμπερό.

▪ Συνεχής προστασία ενάντια στη θαμπάδα.

▪ Τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα, τιθασευμένα και απαλά.


Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Shampoo for Colour & Shine είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμο φυτικό σύμπλεγμα πλούσιο σε πρωτεΐνες που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την lavera για να ενισχύσει την προστασία των μαλλιών μας.


Το εφαρμόζουμε κανονικά στα μαλλιά μας όπως ένα κοινό σαμπουάν. Στην συνέχεια το ξεπλένουμε κανονικά κι έτσι ζωντανεύουμε το χρώμα και δίνοντας του απίστευτη λάμψη!!




lavera - Conditioner for Colour & Shine

(Conditioner για Χρώμα & Λάμψη)




Κάτι παραπάνω από ένα δώρο για τον εαυτό μας!!


Η περίοδος λίγο πριν από τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο κουραστική όλου του χρόνου. Στη δουλειά τρέχουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της και στο σπίτι τρέχουμε για να είναι όλα τέλεια για το ρεβεγιόν της Παραμονής.

Τι κάνουμε όμως για εμάς; Η μέρα, ή μάλλον η νύχτα, απαιτεί λάμψη. Για να δείχνουμε λαμπερές θα πρέπει να είμαστε, όσο μπορούμε ξεκούραστες για να φαίνεται και το πρόσωπο μας ξεκούραστο, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι, πραγματικά λαμπερά μαλλιά που θα μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη αίσθηση ανανέωσης αλλά και τον αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεβεγιόν και όλη τη διάρκεια των εορτών.


Μακριά, κοντά, βαμμένα , τα μαλλιά είναι από τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισής μας, που πάντα τραβούν την προσοχή των άλλων.

Επειδή όμως δεν συμπεριφερόμαστε πάντα με τον καλύτερο τρόπο στα μαλλιά μας και επειδή επίσης υπάρχουν καταστάσεις που επηρεάζουν την υγεία τους… πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη». Έτσι ορίζει τα όμορφα μαλλιά η εταιρία lavera και μας χαρίζει φέτος τα Χριστούγεννα απίστευτη λάμψη με το Conditioner for Colour & Shine!!


 Το Conditioner for Colour & Shine είναι μία μαγεία ,είναι το δώρο που είχαμε ζητήσει για τα μαλλιά μας ,να το βρούμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και με έντονη ανυπομονησία να το ξετυλίξουμε…. Είναι το δώρο που μας δημιουργεί  αυτό το αίσθημα του ενθουσιασμού .

Είναι για Conditioner για Χρώμα & Λάμψη, για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά!!!

Τα βαμμένα μαλλιά ταλαιπωρούνται με αποτέλεσμα το χρώμα να εξασθενεί. Η εξελιγμένη σύνθεση του Conditioner για Χρώμα & Λάμψη επανορθώνει την επιφάνεια της τρίχας, «κλειδώνει» το χρώμα και τα διατηρεί λαμπερά για περισσότερο χρόνο. Αυτή η πλούσια μαλακτική κρέμα αναζωογονεί και διατηρεί τους πολυδιάστατους τόνους των αποχρώσεων, χαρίζοντας στα μαλλιά περιποίηση σε βάθος και απαλότητα, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα. Ορατά περισσότερη λάμψη και απαλά λεία και ενυδατωμένα μαλλιά. Αναζωπυρώνουμε το χρώμα των βαμμένων μαλλιών. Ζωντανεύουμε  το χρώμα τους και χαρίζουμε σε κάθε τρίχα ζωηρό και εκτυφλωτικό χρώμα. Η κρεμώδης σύνθεσή του από βιολογικό κράνμπερι και βιολογικό αβοκάντο λατρεύει τα βαμμένα μας μαλλιά και ενισχύει τη ζωντάνια τους.
Με το Conditioner για Χρώμα & Λάμψη αισθανόμαστε και βλέπουμε αμέσως την λάμψη του χρώματος και την έξτρα φροντίδα στα απαιτητικά βαμμένα μαλλιά !!

Το άρωμα του είναι υπέροχο και με ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς Χριστουγέννων. Πρακτικό και για την τσάντα μας ,αφού μπορούμε να το έχουμε μαζί μας!!


Το χρησιμοποιώ απλώνοντας το Conditioner για Χρώμα & Λάμψη σε λουσμένα μαλλιά και το αφήνω για ένα λεπτό. Ξεπλένω καλά.









Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως όλες οι γυναίκες επιθυμούμε τις μέρες των γιορτών να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη με την λαμπερή μας εμφάνιση και η εταιρία LAVERA με τα προϊόντα της θέλει να ζήσουμε αυτές τις γιορτές, όπως ακριβώς θα θέλαμε. Μας χαρίζει στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Μας δίνει την δυνατότητα να αιχμαλωτίσουμε σε φωτογραφίες τα υπέροχα μαλλιά μας…. να απολαμβάνουμε λαμπερές στιγμές!! Μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και τις καλύτερες στιγμές, στις εμφανίσεις μας!!



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Lavera για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lavera.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου