Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Wet n Wild Greece review #3



Wet n Wild Greece



Το γιορτινό μακιγιάζ ενόψει των ημερών!!

Γειά σας Glamorous,

Ο πιο εορταστικός μήνας με τις ονομαστικές γιορτές έχει μπει. Και όσο κι αν ο καιρός μας ξεγελάει, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει. Τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αρχίζουν να ακούγονται παντού μας θυμίζουν ότι έρχονται τα Χριστούγεννα φέρνοντας μαζί τους και την επιθυμία να ανακαλύψουμε μια πιο μαγική πτυχή του εαυτού μας.
Τα καταστήματα έχουν ήδη ετοιμάσει τις γιορτινές βιτρίνες τους και εμείς έχουμε στολίσει το σπίτια μας, φτιάχνοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανάβοντας τα πολύχρωμα λαμπάκια. Όσο όμορφη και αν είναι αυτή η περίοδος, όπου τα πάντα είναι γιορτινά, η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και ζεστή και η διασκέδαση δίνει και παίρνει, το άγχος του πως θα βαφτώ αυτές τις γιορτινές ημέρες , έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ρεβεγιόν που ακολουθεί είναι μια ανάσα για όλους από την καθημερινότητα, τις δουλειές και τα προβλήματα. 

Εννοείται πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να είναι άκρως εντυπωσιακή εκείνο το βράδυ!!
Τα Χριστούγεννα «απαιτούν» λαμπερό και εντυπωσιακό μακιγιάζ. Ακόμα και αν προτιμάτε κάτι λιτό και απέριττο στην καθημερινότητά σας, οι γιορτινές μέρες επιτρέπουν και κάποιες «υπερβολές». Κανόνες όπως «αν τονίσεις τα μάτια, δεν τονίζεις και τα χείλη», τα Χριστούγεννα δεν ισχύουν. Είναι καιρός να ξαναθυμηθούμε τον συνδυασμό του Κόκκινου με το Χρυσό που μαζί με το γκλίτερ θα μας δώσουν αυτά τα Χριστούγεννα μία super εμφάνιση. 

Πώς θα το πετύχετε;

Μα φυσικά με το γιορτινό μακιγιάζ της Wet n Wild Greece ,ενόψει των ημερών!!! ΑΦΘΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΧΡΥΣΟ  & GLITTER!!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.
Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Wet n Wild- Coloricon Glitter Single E3562



Ο καιρός περνά γρήγορα και ήδη μπήκαμε στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα έφθασαν και το μακιγιάζ των εορτών επιτρέπει λάμψη φωτεινότητα και glam!!
Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο ρεβεγιόν η εμφάνισή μας θα πρέπει να είναι λαμπερή όπως απαιτεί το πνεύμα της ημέρας. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο που σίγουρα αυτήν την ημέρα θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ ….
Το αιώνιο πρόβλημα κάθε γυναίκας αυτή την περίοδο είναι το outfit που θα επιλέξει και φυσικά το εορταστικό μακιγιάζ που θα κάνει, είτε για τις βραδινές τις βόλτες είτε για τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! Ευκαιρία, λοιπόν, να χαρίσουμε και στον εαυτό μας λίγη από τη γιορτινή λάμψη.

Μήπως, όμως, τώρα που μπαίνει η εορταστική περίοδος να ξεφύγουμε λίγο από τα τετριμμένα; Το χειμώνα, η έμφαση δίνεται στο βλέμμα.
Για εντυπωσιακή εμφάνιση στις εορταστικές μέρες που έρχονται, το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Το μακιγιάζ των γιορτών επιτρέπει λάμψη, έντονα, φωτεινά χρώματα και πολλή χρυσόσκονη. Αυτές τις μέρες λοιπόν που όλα λάμπουν γύρω μας, επιβάλλεται το makeup μας να είναι αστραφτερό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε ένα glitter μακιγιάζ ματιών, το οποίο είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά του ρεβεγιόν. Παίξτε με κόκκινες αποχρώσεις. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση. Μπείτε στο γιορτινό κλίμα ακολουθώντας την Wet n Wild- Coloricon Glitter Single.

Εντυπωσιάζουμε με κάθε μας βλέμμα! Η Coloricon Glitter Single είναι σε μορφή σκόνης και ​δίνει στο μακιγιάζ μας τέτοια ευχαρίστηση με το φανταστικό κόκκινο χρώματα της. Βάζει στα βλέφαρα μας την λάμψη των αστεριών. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η ποικιλία 7 χρωμάτων και η καινοτόμος φόρμουλα εξαιρετικής λάμψης με γκλίτερ ,εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. Είναι ένα υπέροχο, έντονο αλλά κομψό χρώμα, που δημιουργεί τρισδιάστατο εφέ.  Ένα συμπύκνωμα φωτός το οποίο ντύνει τα βλέφαρα και εξευγενίζει το βλέμμα.

Και για να μπορείτε να βάφεστε παντού η συσκευασία είναι μικρού μεγέθους αλλά με πολύ προϊόν μέσα της!!!

Την εφαρμόζω βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!



Wet n Wild- Color Icon Brow Pencil Ε6211 (Blonde Moments)



Δύο πράγματα χρειάζεται ένα πρόσωπο για να δείχνει φρέσκο και γοητευτικό. Αψεγάδιαστο δέρμα και καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια. Και για το μεν πρώτο υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες προϊόντα με ασύλληπτη εξειδίκευση και επαναστατική τεχνολογία, για τα δεύτερα οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες.
Είτε επειδή είμαστε καλεσμένη σ’ ένα πάρτυ, είτε γιατί πρόκειται να έχουμε μια ιδιαίτερη συνάντηση, είτε γιατί είναι μια απλή καθημερινή μέρα, προκειμένου να φαινόμαστε περιποιημένες και πιο όμορφες, θα πρέπει να περιποιούμαστε σχολαστικά τα φρύδια μας.
Tα καλογραμμένα φρύδια αποτελούν βασικό στοιχείο για ένα ελκυστικό πρόσωπο, κυρίως γιατί δίνουν ένταση στο βλέμμα. Θα συμφωνήσετε ότι τα κατάλληλα φροντισμένα φρύδια, σας βοηθούν πραγματικά να κυριαρχήσετε με το βλέμμα σας.

Ένα φανταστικό μολύβι ματιών είναι και το Color Icon Brow Pencil της Wet n Wild…Το Color Icon Brow Pencil (Blonde Moments) είναι ένα ζεστό-τονισμένο καφέ χρώμα (ειδικά εγώ που είμαι καστανή, ταιριάζει τέλεια).
To πιο εύκολο μολύβι για γέμισμα και περίγραμμα (μύτη λεπτή και φαρδιά) και γλιστράει εύκολα. Είναι με ματ φινίρισμα και πουδρένια υφή, παραμένει άθικτο όλη την μέρα στα φρύδια μας και δεν μεταφέρετε.
To μολύβι φρυδιών γενικά συνιστάται αν υπάρχουν κενά στο φρύδι, αν οι τρίχες είναι πολύ αραιές, αν θέλετε να διορθώσετε το χρώμα ή το σχήμα των φρυδιών. Ξανασχεδιάζει και τελειοποιεί τα φρύδια.
Είναι ένα μολύβι φρυδιών 2 σε 1 αφού περιέχει και το ειδικό χτενάκι φρυδιών…


  • Φωτίζει αρμονικά το βλέμμα.

  •  Καλό κράτημα : Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, δε μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο.
  • Μακιγιάρει και σβήνει τις ατέλειες με ακρίβεια και φυσικότητα χάρη στη μύτη του - από τη μια πλευρά - και το βουρτσάκι - από την άλλη -.

  • Χρησιμοποιείται χωρίς περιορισμό στα φρύδια με ατέλειες : Έλλειψη ή απώλεια φρυδιών, αραίωση φρυδιών, ουλές …

  • Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σαν eye liner για πιο έντονο βλέμμα.

Υπάρχουν τέσσερις αποχρώσεις διαθέσιμα, τα οποία μπορούν να καλύψουν όλους τους τύπους των μαλλιών στη γραμμή του φρυδιού.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να χτενίζω ανοδικά τα φρύδια και όπου εντοπίζω ένα κενό να το βάφω. Αλλά δεν θα βάψω ποτέ ολόκληρο το φρύδι γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ ψεύτικο σε αυτή την περίπτωση».



Wet n Wild -Color Icon Brow Shaper Ε631



Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν να αγνοούν την περιοχή εκείνη του προσώπου τους, η οποία δίνει έμφαση στο βλέμμα, τραβάει την προσοχή των άλλων στα μάτια και τους χαρίζει απίστευτη λάμψη.

Ποιά είναι αυτή;
Μα φυσικά τα φρύδια!

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου, αφού τις περισσότερες φορές το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό και φωτεινό, χαρίζοντάς του λάμψη, βλέμμα που μαγνητίζει, ακόμη και ορατό αποτέλεσμα λίφτινγκ. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα πιο χρήσιμα κόλπα στο μακιγιάζ. Πολλές γυναίκες παραβλέπουνε τα φρύδια τους, ή μερικές φορές ακόμη χειρότερα τα βγάζουν υπερβολικά. Τα φρύδια πλαισιώνουν ως κορνίζα το μάτια μας και μπορούν να κολακέψουν ή να χαλάσουν την συνολική εικόνα του προσώπου μας. Αξίζει λοιπόν να προσέξουμε την εμφάνιση και το σχήμα των φρυδιών μας.

 Η νέα άφιξη στο μακιγιάζ της Wet n Wild, το Color Icon Brow Shaper είναι ένα πρωτοποριακό, μολύβι φρυδιών που δίνει νέα διάσταση και έμφαση με εξαιρετική ακρίβεια.
Το ειδικό μολύβι Color Icon Brow Shaper  για καλοσχηματισμένα φρύδια, διάφανο που περιποιείται (κάνει τα φρύδια υγιή και πυκνά) και αποτελεί την ιδανική βάση για το μακιγιάζ τους – στρώνει τα προϊόντα καλύτερα, το χρώμα βγαίνει πιο πλούσιο και η διάρκεια αυξάνεται θεαματικά. Αυτό το μολύβι από κερί γλιστράει πολύ ομαλά και δίνει σχήμα στα ατίθασα φρύδια ,δίνοντας μια ελαφριά λάμψη!! Η χοντρή μύτη του μολυβιού παρέχει απόλυτο έλεγχο για σχηματισμό ακριβείας και απαλή, φυσική επαφή με τα φρύδια για απόλυτα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα. Σταθεροποιεί τα φρύδια και εξασφαλίζει κράτημα μεγάλης αντοχής. Έχει ανακλαστικές ιδιότητες και παρέχει εύκολη, βελούδινη εφαρμογή, με στόχο να φωτίζει και να αναδεικνύει το σχήμα των φρυδιών για ένα ολοκληρωμένο, καλοσχηματισμένο, άψογο look.
Ενυδατώνει με τα ειδικά έλαια και κεριά που περιέχει..

Δεν έχει άρωμα και είναι πρακτικό για την τσάντα μας!!

Το χρησιμοποιώ δίνοντας με το μολύβι το σχήμα που θέλω να τους δώσω. Είναι για όλες τις ώρες.



Wet n Wild -Mega Slicks- Balm Stain- Red-dy-or Not (E125)


Βαµµένα ενυδατωμένα, κόκκινα... χείλη!!

Από την αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα, που χρησιμοποιούσε εκχυλίσματα λουλουδιών για να βάψει κόκκινα τα χείλη της, έως τη Μέριλιν Μονρόε, και από το σήμα κατατεθέν της Εβίτα Περόν έως το αγαπημένο χρώμα των οίκων μόδας Βαλεντίνο, Ντιόρ και Σανέλ, το κόκκινο χρώμα στα χείλη αποτελεί σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της ομορφιάς. Τα κατακόκκινα χείλη αποπνέουν πάντα μία δυνατή αίσθηση αίγλης και σεξουαλικότητας . Οι άνδρες έλκονται από τα όμορφα, σέξι, κόκκινα και καλοσχηματισμένα χείλη, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος μιας γυναίκας! Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι και το αγαπημένο χρώμα τον Χριστουγέννων.

Εκτός από λαμπερό χρώμα ,το κραγιόν μας πρέπει να είναι και ενυδατικό ,διότι η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο τους χειμωνιάτικους μήνες. Είναι το πιο φανερό σημάδι ότι ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Με την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας και ενώ φροντίζουμε να καλύπτουμε δις και τρις σώμα, χέρια ακόμη και κεφάλι, ένα σημείο εξακολουθεί να παραμένει ακάλυπτο και να υποφέρει. Τα χείλη, που είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη.Για να καταπολεμήσουμε το «τράβηγμα» και τα σκασίματα, χρειάζονται βοήθεια. Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη όσο το θερμόμετρο βρίσκεται ακόμη χαμηλά. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά αποθέματα υγρασίας και, ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη με έλαια και φυσικά υπέροχο χρώμα.

Τώρα μπορούμε να έχουμε ωραίο κόκκινο χρώμα στα χείλη μας ,αλλά και ενυδάτωση, δίνοντας άμεση ζωντάνια στα χείλη μας με το στικ Balm Stain- Red-dy-or Not, που χαρίζει χείλη για φίλημα. Ενώ οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, το κόκκινο κραγιόν παραμένει μια διαχρονική αξία και ένα κλασικό προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. «Το κόκκινο κραγιόν είναι πηγή δύναμης και πλέον ταυτίζεται με τη γυναικεία αυτοπεποίθηση»
Αυτό το νέο lip balm με χρώμα απλώνεται εύκολα και προσφέρει συνεχή ενυδάτωση. Πρόκειται για μία καταπληκτική φόρμουλα εμπλουτισμένη με acai palm oil, η οποία σχηματίζει μια προστατευτική ασπίδα στα χείλη και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι το χρώμα θα φύγει. Η κάθε υπέροχη απόχρωση κρατάει τα χείλη υγρά και αφήνει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς.

  • Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.
  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών. Προστατεύει από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα.
  • Εξασφαλίζει λεία ,απαλή υφή .
  • Περιποιείται και τονώνει τα χείλη, με βάση στη σύνθεσή του φυσικά έλαια και κεριά.
  • Θρέφει εντατικά τα χείλη και να αποκαθιστά την απαλότητά τους μέσα σε λίγη ώρα.
  • Προστατεύει από τη γήρανση, χάρη στους αντιγηραντικούς παράγοντες.
Δεν έχει άρωμα και εννοείτε ότι το κόκκινο ενυδατικό μας lip balm το έχουμε πάντα μαζί μας.

Διατίθεται σε μορφή stick και σε προτεινόμενες αποχρώσεις: Red-ioactive και Red-dy-or Not.



Wet n Wild - Mega Last Nail Color –studio glitter & gold (Ε34843- limited edition)


  
Τα Χριστούγεννα έφτασαν στα…νύχια μας!!

Οι ωραιότερες μέρες του χειμώνα έφτασαν μαζί με την καλύτερη γιορτή του χρόνου - τα Χριστούγεννα - και πιστεύω πως βρίσκεστε  ήδη σε γιορτινή διάθεση. Έχουμε μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών και δίνουμε λίγο από τη μαγεία των Χριστουγέννων στους γύρω μας …χωρίς να το ξέρουν!

Όλες τις ημέρες του χρόνου τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας, όπως οικιακές δουλειές, μητρικά και συντροφικά χάδια (αν και αυτά τα δυο είναι χαρά μας!), επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ. Μας αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω, το πιο όμορφο manicure των εορτών!
 Σίγουρα πολλές από εμάς, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που έχουμε, αφήνουμε την περιποίηση των γιορτών μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή μέχρι να μας πιάσει ο πρώτος πανικός! Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δυναμικά αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα χέρια μας, χωρίς ένα περιποιημένο εορταστικό manicure!
Είτε είμαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, τα Χριστούγεννα επιβάλλεται να έχουμε περιποιημένα γιορτινά νύχια.  

Άλλη μια συλλογή άκρως γιορτινή μας περιμένει από την πάντα γιορτινή wet n wild... είναι μια νέα συλλογή βερνικιών(περιορισμένης έκδοσης) με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτομία, που μας προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στα νύχια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την χριστουγεννιάτικη πρόταση της Wet n Wild το πιο glamorous βερνίκι σε χρυσό βουτηγμένο στην λάμψη, ιδανικό για το ρεβεγιόν.
Η wet n wild λανσάρει την Mega Last Nail Color μία σειρά βερνικιών για τα νύχια ,εύκολης εφαρμογής, σε μορφή gel: το Mega Last Nail Color απλώνεται εύκολα όσο και ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα. Το Mega Last, είναι  εκλεπτυσμένο, με κλασικά και μοντέρνα χρώματα και υπόσχεται διάρκεια.....
Το επαναστατικό σύστημα στο ξεχωριστό πινέλο του, προσφέρουν εξαιρετικό χρώμα και τέλεια εφαρμογή!!!
Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ!

Το Mega Last Nail Color –studio glitter & gold έχει υφή που μοιάζει με χρυσόσκονη  και χαρίζει την τέλεια γιορτινή λάμψη.
Καινοτομική φόρμουλα, εντονότερο χρώμα, έξτρα λάμψη, λεία υφή και διάρκεια έως και 2 εβδομάδες: ένα πραγματικά επαγγελματικό αποτέλεσμα!
Έχει έντονο χρυσό χρώμα για λάμψη και παρέχει ένα extra λαμπερό αποτέλεσμα gel.. Με ενσωματωμένη τεχνολογία που παρατείνει τη διάρκεια και αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Στεγνώνει γρήγορα.. Με πιο πλατύ πινέλο που δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Και με κωνικό τελείωμα για να εναποθέτει την ιδανική ποσότητα βερνικιού στο νύχι…
Προσωπικά η συγκεκριμένη σειρά θα ήθελα να μην είναι limited edition για να την απολαμβάνω όλο τον χρόνο!!
Η πηγή έμπνευσης, της περιορισμένης συλλογής, είναι το χρυσό, το ασήμι και το ρόζχρυσό !!!
Η νέα συλλογή Sequins & Strardus limited edition με glitter εφέ, είναι φτιαγμένη για να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή μας και να τραβά την προσοχή όλων !!!




Για τα Χριστούγεννα του 2017, η Wet n Wild επαναφέρει τη μαγεία των χειμωνιάτικων ιστοριών... Στην καρδιά ενός μαγεμένου δάσους, ο πάγος και το χιόνι έχουν καλύψει τα πάντα, δημιουργώντας ένα τοπίο από κρυστάλλους, όπου το φως ιριδίζει με χρυσές και κόκκινες αντανακλάσεις. Η Wet n Wild αναπαράγει αυτό το πολύτιμο φως μέσα από τις συλλογές της με σκιές ματιών που φωτίζουν το βλέμμα, προσφέροντας ένα μεταλλικό φινίρισμα, πιο μαγικό από ποτέ...με χείλη που θα τραβήξουν την προσοχή κατά τις Χριστουγεννιάτικες εξόδους και με νύχια, βαμμένα , λαμπερά αλλά ανθεκτικά που θα αντέξουν στο άνοιγμα όλων αυτών των Χριστουγεννιάτικων δώρων. Η wet n wild παίζει πάντα το χαρτί της αποπλάνησης υπενθυμίζοντάς μας να τολμήσουμε και εμείς αυτές τις γιορτές. Αυτή η πρόταση της wet n wild ταιριάζει για Glamorous εμφανίσεις!!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων…

Τα προϊόντα Wet n Wild τα βρίσκετε εδώ: http://skouras.papakishop.gr/shop/products 

1 σχόλιο:

  1. Ωωωω,τι όμορφο άρθρο και λαμπερό μακιγιάζ της wet n wild.Εχω δοκιμάσει κάποια απο αυτήν την εταιρία και έχω μείνει ευχαριστημένη..Σίγουρα θα πάρω την περιορισμένη έκδοση για τα χριστούγεννα,είναι τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή