Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Eleon Cosmetics review#2





Eleon Cosmetics




 Γλυκύ έαρ, γλυκιά λάμψη!


Γειά σας Glamorous,


Μπήκε επιτέλους ο Μάρτιος! Μπορεί να λένε ότι ημερολογιακά η Άνοιξη ξεκινά στις 21 Μαρτίου,  για μένα όμως, η 1η Μαρτίου είναι η επίσημη 1η της Άνοιξης! Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουν τα παράθυρα του σπιτιού μας και γεμίζει ο χώρος όμορφες μυρωδιές και θετική ενέργεια!...Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Κι όμως, φαίνεται πως σε πολλούς ανθρώπους η άνοιξη και η «καλοσύνη» της δεν έχει αυτές τις ευεργετικές συνέπειες αλλά αντίθετα τους «ρίχνει». Μήπως γιατί οι κρύοι μήνες του χειμώνα έκλεψαν τη λάμψη της επιδερμίδας μας; 


Τώρα που μπήκε η άνοιξη και η φύση αναζωογονείται, ήρθε ο καιρός να «ξυπνήσετε» την ομορφιά της. Αφήστε στην άκρη το γκρι του χειμώνα που φεύγει και βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Είναι καιρός για ανανέωση! Μην αφήνεις δυσάρεστα συναισθήματα να σε ταλαιπωρούν. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, νιώσε καλά, διώξε ό,τι αρνητικό και βαρύ έχει αφήσει ο Χειμώνας επάνω σου. Γέλα περισσότερο, διασκέδασε ουσιαστικά, απόλαυσε τις ηλιόλουστες μέρες –που έχουν ήδη αρχίσει να μεγαλώνουν-. Με λίγα λόγια, κάντε την διάθεσή σας πολύχρωμη, όπως είναι και η φύση γύρω μας! 

Αναζητούμε την ομορφιά λίγο πριν πετάξουμε τα βαριά ρούχα,επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα προβλήματα που αλλοιώνουν την άψογη όψη της επιδερμίδας μας και αναζητούμε τις εξειδικευμένες λύσεις με την βοήθεια της εταιρίας Eleon Cosmetics ..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η σειρά éleon φτιάχνονται από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana  και είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1928. Με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών προϊόντων, Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών και Δερμοκαλλυντικών προϊόντων αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς με μια ομάδα 200 έμπειρων εργαζομένων που υποστηρίζουν την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων των φαρμακευτικών εργαστηρίων Cana.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ELEON Cleansing Milk

(ELEON Γαλάκτωμα Καθαρισμού)





Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί.. Ωστόσο η επιδερμίδα μας ανέχεται αδιαμαρτύρητα πολλά βάρη και, ουσιαστικά, το μόνο που μας ζητά, είναι να της δίνουμε τη δυνατότητα να ανασάνει με καθημερινό καθαρισμό και  ντεμακιγιάζ, που θεωρούνται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας….Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ  είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς το οποίο πρέπει όλες μας να έχουμε. Όλες μας ξέρουμε πόσο απαραίτητο είναι το ντεμακιγιάζ για να διατηρηθεί η υγεία, η λάμψη και η νεανική όψη της επιδερμίδας μας. Πρέπει να κάνουμε στη επιδερμίδα του προσώπου μας ένα σωστό και βαθύ ντεμακιγιάζ ώστε να της δώσουμε την δυνατότητα με αυτό τον τρόπο να αναπνεύσει, να αναζωογονηθεί, να ανανεωθεί με δύο λόγια να αναγεννηθεί και να ξεκουραστεί από όλα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ που κουβαλούσε όλη μέρα!

Η σειρά ELEON Cleansing Milk αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έτσι και με το γαλάκτωμα καθαρισμού ELEON Cleansing Milk καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών. Είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου ,των ματιών και  του λαιμού ,από το μέικ-απ και τους ρύπους.
Είναι ένα λευκό, κρεμώδες καθαριστικό, με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Το ELEON Cleansing Milk έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Πλούσιο σε έλαιο βαμβακιού που θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθούν στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.


Έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει ανθισμένους κήπους με Καμελίνα.
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!
Κατάλληλο και για την αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το χρησιμοποιώ απλώνοντας ομοιόμορφα το γαλάκτωμα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, μάτια και λαιμό και στη συνέχεια απομακρύνω το προϊόν με βαμβάκι. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.





ELEON Micellar Eye Make Up Remover

(ELEON Νερό Καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών )




Το σωστό μακιγιάζ για εμάς τις γυναίκες είναι σημαντικό, όμως ακόμα σημαντικότερο για την επιδερμίδα μας είναι το σωστό ντεμακιγιάζ, το οποίο απαιτεί μεγάλη συνέπεια. Όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, ό,τι ώρα κι αν επιστρέψουμε ο κανόνας είναι ένας και γνωστός σε όλες μας. Πρέπει πριν πέσουμε στο κρεβάτι για ύπνο, να έχουμε κάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ.  Είναι από τις βασικές φροντίδες της ομορφιάς καθώς καθαρίζει, αναζωογονεί, χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα μας και την βοηθάει να αναπνέει. Είναι μια απαραίτητη καθημερινή ιεροτελεστία ακόμα και τις ημέρες που δεν βαφόμαστε για να απομακρύνουμε από το δέρμα μας ρύπους, ιδρώτα και σμήγμα. Το ντεμακιγιάζ συνιστά ένα από τα σημαντικότερα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς με σκοπό τη σωστή περιποίηση του προσώπου. Χωρίς τη σωστή φροντίδα, η επιδερμίδα θα είναι άτονη, με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φραγμένους πόρους και σπυράκια.

Ανεξάρτητα από το πόσο βαφόμαστε , η τήρηση μιας ημερήσιας ρουτίνας καθαρισμού της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, είναι απαραίτητη καθώς εκτός από την απομάκρυνση υπολειμμάτων μακιγιάζ και περιβαλλοντικών ακαθαρσιών (σκόνη, καυσαέριο κτλ.) βοηθάει παράλληλα στην τόνωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας .
Και ο πιο κατάλληλος τρόπος για να καθαρίσουμε το πρόσωπο μας είναι το νερό! Ναι το διάφανο νερό της Eleon Cosmetics. Πρόκειται για το καθαριστικό μακιγιάζ Micellar Eye Make Up Remover με το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, απαλά και αποτελεσματικά, το μακιγιάζ από τα μάτια .

Το Micellar Eye Make Up Remover, απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα των ματιών απαλή, καθαρή και ενυδατωμένη. Έχοντας ήπια σύνθεση, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ένα εύχρηστο, πρωτότυπο και φιλικό προϊόν καθαρισμού που μπορεί να εντάξετε στον καθημερινό πρωινό –και βραδινό- καθαρισμό σας. Ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με 1 κίνηση. Εφαρμόζουμε στο βαμβάκι και καθαρίσαμε! Το νερό Ντεμακιγιάζ Micellar Eye Make Up Remover είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να καθαρίσουμε βαθιά τα μάτια ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα όπως με τα γαλακτώματα και τα σαπούνια. Το προϊόν αυτό περιέχει ενεργά καθαριστικά συστατικά που λειτουργούν σαν μαγνήτες για να απομακρύνουν τους ρύπους, το μακιγιάζ από τα μάτια, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο…..

Αποτέλεσμα μια ιδανικά καθαρή και απαλή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια!

Το Micellar Eye Make Up Remover είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα ενώ δεν περιέχει parabens. Είναι εύκολο στη χρήση καθώς εμποτίζουμε καλά, λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και με απαλές κινήσεις καθαρίζουμε τα μάτια.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι με τα προϊόντα Eleon Cosmetics θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας τόσο στην απαλότητα όσο και στην ενυδάτωση. Θα νιώσετε ανανεωμένες με ευεξία και αίσθηση φρεσκάδας που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη  την διάρκεια της ημέρας. Τα Eleon Cosmetics είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα Eleon Cosmetics είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης προσώπου, χεριών και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Cana για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://eleon-cosmetics.com/el/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου