Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Natural- Cosmetics #3



Natural- Cosmetics




Γειά σας Glamorous,


Σε όλους μας έχει συμβεί να σκεφτόμαστε με τρόμο την Κυριακή το βράδυ ότι την επόμενη ημέρα ξεκινάει μια καινούργια απαιτητική εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε πολλές υποχρεώσεις και ρόλους για τους οποίους δεν νιώθουμε ούτε έτοιμοι ούτε ξεκούραστοι. Η ενέργειά μας, η διάθεσή μας, οι αντοχές μας, καθώς και η ετοιμότητά μας, δεν είναι καθόλου απίθανο να νιώθουμε ότι μας έχουν εγκαταλείψει ακόμα και πριν τελειώσει η εβδομάδα ή σε άλλες περιπτώσεις όταν δεν έχει ακόμα φτάσει ούτε στα μισά. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Να οργανωθούμε για την εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, να εκμεταλλευτούμε το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε, να ξεκουραστούμε, και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Καθώς η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Ξεχάστε για σήμερα το συνηθισμένο βιαστικό ντους. Το μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ­απαλλαγείτε από το στρες και να ξαναπάρετε μονομιάς δυνάμεις. Γεμίστε την μπανιέρα και ενισχύστε τη θεραπευτική δράση του νερού με το χαλαρωτικές Bath Balls, που θα φροντίσουν το δέρμα σας. 

 Είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία με “AROMATHERAPY” Bath Balls που θα διώξουν τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες, θα φροντίσουν για την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος, θα καταπραΰνουν την ένταση από το σφιγμένο σώμα και θα τονώσουν την κυκλοφορία, τη διάθεση και την ενέργειά σας. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά…


 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Το www.natural-cosmetics.gr φέρνει αποκλειστικά για εμάς μια επιλογή από τα ασφαλέστερα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, βασισμένα κυρίως σε φυσικά συστατικά και τα οποία προσφέρουν μέγιστα αποτελέσματα. Τα προϊόντα που μας προτείνουνε συνδυάζουν τέσσερα βασικά στοιχεία: όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά συστατικά, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και οικονομικές τιμές.

Τα προϊόντα που έχουνε επιλέξει για εμάς: έχουν περισσότερες από μια δράσεις, αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη ή πρόβλημα με ολοκληρωμένο τρόπο, είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και βασίζονται σε εκλεκτά και αγνά πιστοποιημένα αιθέρια έλαια που είναι ευεργετικά για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή και συμμορφώνονται με τις τελευταίες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





“AROMATHERAPY” Bath Ball TEA
 



Ευεξία: Κινήσεις Express για ολική επαναφορά…


Αν μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα η ζωτικότητά σας είναι στο ναδίρ, εκμεταλλευτείτε αυτή τη γλυκιά εποχή για να θυμηθείτε πώς είναι να νιώθει κανείς πλημμυρισμένος από ευφορία και ευεξία. Αν ξυπνάτε και είστε κουρασμένοι, αν στη διάρκεια της ημέρας νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και τα νεύρα σας να τεντώνουν, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Αφήστε το χειμώνα πίσω σας, διώξτε από πάνω σας το γκρι και υποδεχτείτε την άνοιξη με διάθεση ανανέωσης…

Αν λαχταράτε την περιποίηση και την πολυτέλεια ενός spa, αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για μία επίσκεψη; Ακολουθήστε τα βήματα που μας προτείνουν τα Natural- Cosmetics και φέρτε το spa στο χώρο σας και τη λάμψη στην επιδερμίδα σας!

Κλείστε το κινητό σας, «κατεβάστε» το τηλέφωνο, ανάψτε κεριά γύρω από την μπανιέρα και βάλτε ένα CD με απαλή χαλαρωτική μουσική. Πάρτε κοντά σας απαλές, μυρωδάτες πετσέτες και το μπουρνούζι σας και συγκεντρώστε σε ένα δίσκο της AROMATHERAPY” Bath Balls TEA!!



Η AROMATHERAPY” Bath Balls TEA αναζωογονούν και ξεκουράζουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα λειτουργούν ενυδατικά. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και πετάξτε μέσα την Aromatherapy bath ball …Αμέσως δημιουργείται αναβρασμός καθώς τα πολύτιμα συστατικά της διασπώνται και διαλύονται. Τα χαλαρωτικά και γλυκά αιθέρια έλαια από Κουκούτσια Σταφυλιού που βοηθάνε στην απομάκρυνση των τοξινών, ενισχύει τις λειτουργίες του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Ενώ το γάλα που περιέχει είναι πλούσιο σε βιταμίνες και έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Η χρήση του στο μπάνιο θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και ενυδατωμένη. Έχει ένα "ζωντανό", "βοτανώδες", άρωμα από Πράσινο Τσάϊ που συνοδεύεται απο δύναμη και ενέργεια.. και ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά που έχει η φύση στο "οπλοστάσιο" της. . Η ιδιότητα του να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες (free radicals) το κατατάσσει στη κορυφή των αντιρυτιδικών φυτικών συστατικών. Ένα πραγματικά "must have" συστατικό για την περιποίηση σώματος. Το δέρμα επανακτά την ζωντάνια και την λάμψη του. 


Είναι μια κομψή μπάλα άσπρου- κίτρινου χρώματος , 130gr που θα μας κάνει να ανακαλύψουμε έναν νέο κόσμο γεμάτο χαλάρωση!



Την χρησιμοποιούμαι γεμίζοντας τη μπανιέρα με νερό και ρίχνουμε μεσα μία ή δύο μπάλες. Αφήνουμε  να διαλυθεί. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα υπέροχο αρωματικό λουτρό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα σας.

Κατάλληλη και για αρωματοθεραπεία!!






“AROMATHERAPY” Bath Ball ROSE




Βγείτε (ξεκούραστοι) από τη χειμερία νάρκη…


Το χειμώνα, λοιπόν, τον ξέρουμε και τον περιμένουμε σαν τέτοιο: Προετοιμαζόμαστε για μακριά βράδια, για μικρές και κουραστικές ημέρες, για γκρίζα πρωινά και συννεφιασμένες Κυριακές και παίρνουμε τα μέτρα μας. Προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε αυτή την πιο βαριά χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πράγματα σπιτικά που μας ξεκουράζουν, με δραστηριότητες ήσυχες και χαλαρωτικές, πότε-πότε με μικρές αποδράσεις για να μαζέψουμε φως και αέρα. Φτιάχνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, ένα καταφύγιο που να μας υποδέχεται φιλόξενα για να ξεχειμωνιάσουμε, κι εκεί περιμένουμε το σκοτάδι να αρχίσει να υποχωρεί, τις ημέρες να μεγαλώσουν, τον ήλιο να μας «ξεσφίξει» από το κρύο και την υγρασία, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τη ζέστη της άνοιξης να ξυπνήσουν σιγά-σιγά τις αισθήσεις μας και να διώξουν από πάνω μας τη βαριά αίσθηση της χειμωνιάτικης κούρασης.  Ο χειμώνας είναι η εποχή που μας κουράζει περισσότερο από όλες. Κατά κάποιον τρόπο, όσο κι αν οι ρυθμοί της ζωής μας δεν το πολυεπιτρέπουν, ο οργανισμός μας το χειμώνα είναι «στο ρελαντί». Σε σχέση με άλλες εποχές, κουραζόμαστε πιο εύκολα, δεν έχουμε ενέργεια, η διάθεσή μας είναι συχνά πιο πεσμένη.

Με τον ερχομό της άνοιξης, τον καιρό που ζεσταίνει, τις ημέρες που μεγαλώνουν, αρχίζουμε σιγά-σιγά να «ξυπνάμε» από αυτόν το χειμερινό λήθαργο και να ανακτούμε δυνάμεις.

Την άνοιξη, η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματός σου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Tα ρούχα γίνονται ολοένα και πιο αποκαλυπτικά και η πρώτη εξόρμηση στην παραλία πλησιάζει. Και όλες ονειρευόμαστε μια επιδερμίδα ξεκούραστη ,υγιή, λαμπερή, σφριγηλή, χωρίς ατέλειες.

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε ξεκούραστες την άνοιξη,είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο με “AROMATHERAPY” Bath Ball ROSE..


Η  “AROMATHERAPY” Bath Ball ROSE με αμυγδαλέλαιο και Αιθέριο Έλαιο Γερανιού, με μικρά αποξηραμένα ροδοπέταλα είναι για ένα χαλαρωτικό μπάνιο ενώ παράλληλα θα ενυδατώσει και θα αρωματίσει την επιδερμίδα σας..! Το αμυγδαλέλαιο σε συνδυασμό με το γάλα που περιέχει,  προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ενώ όλοι γνωρίζουμε πως το θαλασσινό αλάτι που περιέχει η μπάλα, έχει θετική επίδραση στην αντιμετώπιση τοπικών δερματικών προβλημάτων. Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών, ενισχύει τις λειτουργίες του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Ιδανικό υλικό για την αναδόμηση της επιδερμίδας και την γήρανση του δέρματος.

Ενώ το ντελικάτο άρωμα από Τριαντάφυλλο μυρίσει άνοιξη και μας εμπνέει από την αρχαία ιταλική παράδοση του «sub rosa» («κάτω από το τριαντάφυλλο») και εκφράζει  τη μυστικότητα, κατά την οποία ζωγράφιζαν τριαντάφυλλα στις οροφές των αιθουσών δεξιώσεων, υπενθυμίζοντας σε όλους πως όσα λόγια ανταλλάσσονταν εκεί έπρεπε να παραμείνουν εμπιστευτικά.!!


Είναι μια κομψή μπάλα έντονου ροζ χρώματος , 130gr που θα μας τονώσει το σώμα και θα μας φτιάχνει την διάθεση.


Την χρησιμοποιούμαι γεμίζοντας τη μπανιέρα με νερό και ρίχνουμε μεσα μία ή δύο μπάλες. Αφήνουμε  να διαλυθεί. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα υπέροχο αρωματικό λουτρό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα σας.

Κατάλληλη και για αρωματοθεραπεία!!






“AROMATHERAPY” Bath Ball ALMOND & CHERRY 

 
Ευκαιρία για ανανέωση! Αναζωογονήσου στο μπάνιο…


Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων παραπονιέται για μόνιμη εξάντληση. Το καθημερινό πρωινό ξύπνημα, ο ανήσυχος ύπνος ή η ­ανεπαρκής διάρκειά του, η δουλειά μας, το μεγάλωμα των παιδιών μας, το στρες «κλέβουν» την ενέργειά μας. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο, που θα έπρεπε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, συνήθως ­στριμώχνουμε σε δύο 24ωρα ό,τι δεν κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτω από την πίεση του άγχους της καθημερινότητας, συχνά ενδίδουμε σε ­συνήθειες όπως το κάπνισμα, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέδων, αλκοόλ και κακής ποιότητας τροφής. Καθένας από αυτούς τους παράγοντες επιδρά αρνητικά στο σώμα μας και μειώνει την απόδοσή του. Το «κόλπο» είναι να μάθουμε να του παρέχουμε τα «καύσιμα» που χρειάζεται. Αν του «φερθούμε σωστά», τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας θα ανέβουν, το μυαλό μας θα γίνει πιο «κοφτερό» και το κέφι μας θα ξαναγυρίσει δριμύτερο…


Όταν αισθάνεστε ότι σας καταβάλλει η κούραση, η κακοκεφιά και η νωθρότητα, αντισταθείτε. Το Natural- Cosmetics προτείνει ένα οργανωμένο «σχέδιο δράσης» για να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά, να ξυπνήσετε τη ζωτικότητά σας, να ζήσετε έντονα και δραστήρια. Να ρουφήξετε τη ζωή. Αυτή την εποχή, δεν πρέπει να αφήσετε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο.


H καθημερινή διαδικασία του καθαρισμού μπορεί να γίνει απολαυστική, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία και την ομορφιά του σώματός σου, εάν επιλέξετε σαν  «σύμμαχο» την “AROMATHERAPY” Bath Ball ALMOND & CHERRY..



Η AROMATHERAPYBath Ball ALMOND & CHERRY  με Έλαιο Αβοκάντο σε συνδυασμό με το γάλα δρουν απαλά, τρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα .Το Έλαιο Αβοκάντο σαν προστατευτικό, επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Απαλότητα, λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα είναι τα αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε στην επιδερμίδα σας και στα μαλλιά σας μετά από λίγες μέρες μόνο χρήσης. Αυτό το έλαιο καταπραΰνει την αίσθηση ξηρότητας. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και τη θρέφει αποτελεσματικά και σε βάθος. Περιέχει και Αιθέριο Έλαιο Grapefruit  ενεργοποιεί και αναζωογονεί το μυαλό και το σώμα. Το αιθέριο έλαιο του Γκρέιπφρουτ χρησιμοποιείται θα μειώσει το άγχος, και θα  απολεπίσει το δέρμα και θα  λειτουργήσει κατά της κυτταρίτιδας . Ενώ το Αμυγδαλέλαιο τρέφει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.


Το ωραίο άρωμα των Ανθών της Κερασιάς ,ανακαλούν την άνοιξη, το ρομαντισμό και την ποίηση. Συμβολίζουν τη λεπτότητα, την αγνότητα, και την απλότητα και ενσαρκώνουν τη γυναικεία τρυφερότητα και την εφήμερη ομορφιά. Ενώ η περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά τα καθιστά ενδιαφέροντα στις προληπτικές αντιγηραντικές φροντίδες

Είναι μια κομψή μπάλα απαλού ροζ χρώματος , 130gr που βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος ,για επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη …


Την χρησιμοποιούμαι γεμίζοντας τη μπανιέρα με νερό και ρίχνουμε μεσα μία ή δύο μπάλες. Αφήνουμε  να διαλυθεί. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα υπέροχο αρωματικό λουτρό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα σας. Μια λεπτομέρεια που δεν γνωρίζουν πολύ οι χρήστες είναι η εξής: Δεν πρέπει να σκουπιζόμαστε τρίβοντας την πετσέτα πάνω μας μετά από μπάνιο με Bath Ball. Η πετσέτα πρέπει να ακουμπάει το δέρμα και να μένει μερικά δευτερόλεπτα για να απορροφήσει το νερό και να την σηκώσουμε εντελώς από την επιδερμίδα μας για να συνεχίσουμε στο επόμενο σημείο. Πρέπει με λίγα λόγια να κάνουμε αυτό που λέμε dubbing και όχι rubbing.


Κατάλληλη και για αρωματοθεραπεία!!





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως οι Bath Ball είναι μικρές διασκεδαστικές “βόμβες” που αξίζει να προσθέσει κανείς στο νερό την επόμενη φορά που θα γεμίσει την μπανιέρα του. Έχουν έντονα αναβράζουσα συμπεριφορά και αρωματίζουν το νερό, προσφέροντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας. Αναζωογονούν και είναι πραγματικά γουστόζικες. Ανάλογα με το αιθέριο έλαιο που περιέχουν, οι μπάλες μπορούν να είναι χαλαρωτικές, αγχολυτικές, ενυδατικές, καταπραϋντικές, αντιβακτηριδιακές, να προσφέρουν τόνωση ή ενέργεια … Όταν μπαίνουμε στην μπανιέρα το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους και τα έλαια που περιέχονται στην "μπάλα" ,μας κάνουν ενυδάτωση. Το άρωμα που απελευθερώνεται μας χαλαρώνει/αναζωογονεί/ηρεμεί, ανάλογα ποια επιθυμούμε να είναι τα αποτελέσματα της αρωματοθεραπείας. 15' είναι αρκετά για να δράσουν τα ευεργετικά συστατικά της μπάλας .

Επίσης θα ήθελα να σας πω, ότι η εταιρία Natural- Cosmetics είναι μια καταπληκτική εταιρία που σέβεται την γυναίκα. Με αγνά υλικά,χωρίς χρήση χημικών σέβεται τον καταναλωτή και μας το δείχνει, προσφέροντας μας την <<φύση>> στο δέρμα μας χάρις στα υπέροχα προϊόντα τους!!Θα ενθουσιαστείτε από το πόσο αγνά και καλά προϊόντα είναι……



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Natural- Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.natural-cosmetics.gr/

https://www.facebook.com/naturalandcosmetics.gr/ 



 Εσείς έχετε δοκιμάσει τις “AROMATHERAPY” Bath Ball? Θα είναι χαρά μας να μας πείτε την γνώμη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου