Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Mythos Cosmetics review #2



Mythos Cosmetics



Μια πεταλούδα φέρνει την άνοιξη ... 


Γειά σας Glamorous,


Η ώρα της αναγέννησης της φύσης είναι εδώ.. Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και ανθισμένα δέντρα. Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.

Μπορεί η χρονική μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη να μας βρίσκει νωχελικούς, κάποιους άλλους να είναι ακόμη υπό την επήρεια των ιώσεων και ταυτόχρονα όλους μας σε ένα διαρκές «τρέξιμο» για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να έχει εμφανή συμπτώματα κόπωσης και να νιώθουμε ότι μας «εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας» και τα αποτέλεσμα να διαγράφονται στην επιδερμίδα μας ,που δεν είναι στα καλύτερα της!!

Επίσημη έναρξη της άνοιξης και το σώμα επανέρχεται στο προσκήνιο. Λίγο πριν πετάξουμε τα βαριά ρούχα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα προβλήματα που αλλοιώνουν την άψογη όψη της επιδερμίδας μας και αναζητούμε τις εξειδικευμένες λύσεις.

Για να προλάβουμε τα «καμπανάκια» του οργανισμού μας, και ειδικότερα την άνοιξη που οι καιρικές συνθήκες βοηθούν, η ενίσχυση του δέρματος μας θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να <<γλυτώσουμε>> την επιδερμίδα μας ,έτσι απλά με μια γλυκιά παιδική ανάμνηση των περισσότερων από εμάς, εκείνο το βραχιολάκι από άσπρη και κόκκινη στριμμένη κλωστή που μας έφτιαχνε συνήθως η γιαγιά, την τελευταία ημέρα του Φλεβάρη για να το φοράμε στον καρπό του χεριού μας όλο το Μάρτιο και να μας προστατεύει από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης.


Χρειαζόμαστε πιο εξειδικευμένες λύσεις και προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας με βασικό σύμμαχο την τόνωση του δέρματος μας και τον εφοδιάζουμε με καλλυντικά Mythos Cosmetics…..που σημαίνουν μοδάτα, μοναδικά και υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές!   Διαμορφώστε τις δικές σας τάσεις ομορφιάς και καθορίστε το δικό σας προσωπικό στιλ με την Mythos Cosmetics!!





Τα καλλυντικά Mythos Cosmetics γιορτάζουν την Άνοιξη!!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ



Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....

Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους.

Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Shower Gel Olive & Wild Rose

(Αφρόλουτρο Ελιά & Αγριο Τριαντάφυλλο)



Ας προετοιμαστούμε για την άνοιξη!


Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, λοιπόν, που ίσως να άφησε ίχνη στην ψυχή και το σώμα μας, γιατί να μην πατήσουμε ένα pause και να αναρωτηθούμε αν πράγματι αντιλαμβανόμαστε εμάς και τους άλλους. Ο καιρός έχει ανοίξει κι όλα οδηγούν στην άνοιξη! Την εποχή που όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις χρώματα κι απολαμβάνεις υπέροχες μυρωδιές απ’ τα λουλούδια. Οι αμυγδαλιές ανθίζουν και η μυρωδιά της άνοιξης μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας…Αυτή η άνοιξη, όπως και κάθε άνοιξη, είναι περίοδος αλλαγών. Στη φύση, στον καιρό, μέσα μας. Είναι η ευκαιρία μας να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να απαλλαγούμε από περιττά βάρη και να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καλύτερό μας εαυτό. Τον μήνα Μάρτιο μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του σώματος μας!!

Ιδανικό σώμα δεν υπάρχει. Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα».

 Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του την Άνοιξη πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. Τα χρώματα και οι μυρωδιές της άνοιξης έρχονται να μας ανανεώσουν. Για να τα ζήσουμε και να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις, ταξιδεύουμε το σώμα μας με το Shower Gel Olive & Wild Rose..

Το τονωτικό αφρόλουτρο Shower Gel Olive & Wild Rose είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στην ελιά και τη δάφνη, που δρουν  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στο άγριο τριαντάφυλλο , έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες. 


Το πλούσιο ,κιτρινωπό  τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένα ρόδα , που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο Shower Gel Olive & Wild Rose δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.


Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!


Το εφαρμόζω κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζω με χλιαρό νερό.






CLEANSING FACIAL BAR Olive + Almond

(Αντισάπουνο Καθαρισμού Ελιά & Αμύγδαλο)  




Το πρόσωπο υποδέχεται την άνοιξη…



Η φροντίδα του δέρματός μας χρειάζεται ανανέωση για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην Άνοιξη. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος, η μετάβαση των εποχών μπορεί να έρθει απότομα για την επιδερμίδα…. Η άνοιξη προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο….ούτε λόγος για καθαρισμό προσώπου. Και όμως η Άνοιξη είναι η εποχή για να απελευθερώσετε το ταξιδιάρικο πνεύμα σας !

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα εαρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Το Αντισάπουνο Καθαρισμού Ελιά & Αμύγδαλο είναι το προϊόν που θα μας μυήσει στον απόλυτο καθαρισμό προσώπου με 100% χωρίς σαπούνι!!

Είναι ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ανακουφίζει από την ξηρότητα, χωρίς όμως να δημιουργεί την ανεπιθύμητη όψη γυαλάδας. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Καταπραΰνει το δέρμα παρέχοντας του μια διαρκή υδάτωση και λάμψη ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος. Το Αντισάπουνο Καθαρισμού Ελιά & Αμύγδαλο περιέχει πολλά ακόμη ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Έχει εμπλουτιστεί με ελιά και αμύγδαλο (Το αμύγδαλο αποτελεί έμπνευση τέχνης σε ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς. Είναι προάγγελος της άνοιξης και του έρωτα. Συνδέεται με διάφορους μύθους και παραδόσεις πολλών λαών. Είναι το δένδρο που έγινε σύμβολο ελπίδας δείχνοντας ότι η αγάπη δεν μπορεί να νικηθεί από το θάνατο. Η ευεργετική δράση του πικραμύγδαλου στο δέρμα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης το χρησιμοποίησε πρώτος στη θεραπευτική του. Το αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία) . Είναι λευκού χρώματος ,με υπέροχα χαραγμένα ανάγλυφα της εταιρίας και είναι ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού προσώπου!!


Με άρωμα αμύγδαλου ενυδατώνει και αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την δροσερή και απαλή για πολλές ώρες.



Χρήση:


Η πλάκα του σαπουνιού θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα και μετά να ακολουθεί ελαφρύ μασάζ για περίπου 2 λεπτά πριν ξεπλυθούμε με νερό. Για να επωφεληθούμε με τη μέγιστη διάρκεια του προϊόντος σας συμβουλεύουμε το σαπούνι μετά τη χρήση να τοποθετείται σε σαπουνοθήκη ή κρεμάμενο πουγκί για να στεγνώνει σωστά.





BODY BUTTER Olive + Lavender

         (ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ Ελιά + Λεβάντα)                       






Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους. Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Όμως, όσο εμείς απολαμβάνουμε την ηρεμία που μας προσφέρει , η επιδερμίδα... υποφέρει. Και όταν αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα, τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης- αίσθηση τραβήγματος και τραχιά υφή- δεν αργούν να φανούν. Όσο κι αν μας βοηθά να χαλαρώσουμε, το ζεστό νερό βλάπτει σοβαρά την ισορροπία της επιδερμίδας. Η έντονη αφυδάτωση που συνοδεύεται από τραχιά υφή και ενοχλητικό τράβηγμα είναι μόνο η αρχή. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο έντονος αέρας επίσης βάλλουν την επιδερμίδα μειώνουν την υγρασία της και την παραγωγή σμήγματος και προκαλούν έντονη ξηρότητα, κοκκινίλες, σκάσιμο και σε ακραίες περιπτώσεις μάτωμα. Με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ανάγκη για πιο εντατική ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Προετοιμαστείτε για τις μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα σαγηνευτικό προϊόν με εκπληκτικές ιδιότητες πάνω στο γυναικείο δέρμα. Και να το κάνει στην κυριολεξία να λάμπει? Να συνδυάζει φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν βαθιά και αφήνουν αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα και να αποκτά βελούδινη αίσθηση στο άγγιγμα?


Το BODY BUTTER Olive + Lavender θα θωρακίσει και θα μας χαρίσει ένα μεταξένιο δέρμα!!


Είναι πλούσιο και κρεμώδες το Body Butter Olive + Lavender, είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Είναι λευκού χρώματος και με παχύρευστη υφή…Με 24ωρη δροσερή ενυδάτωση και ελαφριά αίσθηση, προσφέρει υγιή λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια και η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά λεβάντας μας ταξιδέψει σε ευχάριστους χαλαρωτικούς προορισμούς και δίνει αίσθηση καθαριότητας. Ιδανική ακόμα και για πιο ξηρές επιδερμίδες! Αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο.


Είναι σε υπέροχη, μεγάλη, στρογγυλή συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Το χρησιμοποιούμαι  καθημερινά μετά το ντους , απλώνοντας το BODY BUTTER Olive + Lavender με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!




BODY SPLASH PEACH




"Την άνοιξη αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις"



Κάθε νέα σεζόν υπάρχει αυτή η ανάγκη για ανανέωση. Και όταν μιλάμε για την άνοιξη εκτός από την ανάγκη υπάρχει και τεράστια όρεξη και ενθουσιασμός! Μύρισε  άνοιξη. Ήρθε  η  βασίλισσα  των  εποχών , η ωραιότερη  εποχή  του  χρόνου. Η φύση  ξανάνιωσε.  Τι  χαρούμενη  εποχή! Τι  ομορφιά ! Τι  μαγεία! Η γη  φόρεσε  τα  πράσινα  και  στολίστηκε  με  κάθε λογής  λουλούδια. Το νόημα της άνοιξης κρύβεται στις μυρωδιές της ζωής με το πράσινο, τη δροσερή μυρωδιά του βρεγμένου γρασιδιού και των μπουμπουκιών που ανθίζουν. Αυτές οι μυρωδιές σάς αναζωογονούν, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να νιώσετε αυτό το αίσθημα της αναγέννησης που είναι συνώνυμο της άνοιξης.

Κάθε εποχή έχει το άρωμα της και η άνοιξη που είναι η περίοδος της αναγέννησης της φύσης με όλα τα δέντρα και τα λουλούδια να ανθίζουν… Η Άνοιξη μας μεταμορφώνει. Μας γεμίζει ενέργεια, χαρά, αισιοδοξία και όλη αυτή η γιορτή της φύσης μας φτιάχνει τη διάθεση.

Η Άνοιξη είναι επίσης εκείνη η περίοδος που εμείς ψάχνουμε να βρούμε πιθανότατα ένα νέο άρωμα για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν (εκτός αν ανήκετε στην παριζιάνικη φιλοσοφία που θέλει μέχρι τα 30 σας να έχετε βρει το άρωμά σας και να το φοράτε για τα επόμενα 30 χρόνια)…. Μας καλεί να ανανεωθούμε , να σταματήσουμε να φοράμε βαριά αρώματα, με βάση το «ξύλο», τόνους από μπαχαρικά και να βρούμε κάτι ανάλαφρο που θα είναι η νέα χαρούμενη «σφραγίδα» μας.


Τα αρώματα βάζουν τα... ανοιξιάτικά τους και σας αποπλανούν με τις διακριτικές και δροσερές τους συνθέσεις!

Ένα από τα αγαπημένα αρώματα της εποχής, με φρεσκάδα και ανάλαφρη αίσθηση που ταιριάζει με την εποχή και με την αίσθηση της νεανικότητας που αυτή παρέχει είναι το BODY SPLASH PEACH


Η Mythos Cosmetics με το BODY SPLASH PEACH, μας προκαλεί μια συγκεκριμένη στιγμή που μοιραζόμαστε όλοι: εκείνη την εμπειρία που κάθε χρόνο συμβαίνει, όταν, φαινομενικά από το πουθενά, συνειδητοποιούμε ότι έχει φθάσει η άνοιξη. Η αίσθηση είναι τόσο μικρή, τόσο λεπτή, και δύσκολα μπορεί να κωδικοποιηθεί. Είναι ένα συναίσθημα που μοιάζει μ’ ένα τσουλούφι των μαλλιών σας που πετάει στον αέρα. Μπορείτε να βρίσκεστε οπουδήποτε όταν σας αγγίζει: την αυγή στο κρεβάτι με το παράθυρο ανοιχτό στον αέρα, όταν επιταχύνετε στον αυτοκινητόδρομο με τον ήλιο στο πρόσωπό σας, όταν περπατάτε αργά τη νύχτα στο δρόμο της πόλης μετά από μια δυνατή βροχή, ή όταν το πρωί περπατάτε ξυπόλυτη στο δροσερό χορτάρι του υγρού κήπου.

Λουλουδάτο, φρουτώδες… Ένα κομψό λαμπερό άρωμα με ένα συνδυασμό από λαμπερά , πλούσια άνθη γιασεμιού  και φρέζιας. Για ένα ξύπνημα αισθησιασμού όλη μέρα. Έχει ανάλαφρες συνθέσεις από ροδάκινο για να χαρίσουν αίσθηση φρεσκάδας και δροσερή σαγήνη, ταιριάζοντας απόλυτα στην ανέμελη διάθεση της εποχής. Ενώ η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του , αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά!!



Είναι σε ένα υπέροχο στρογγυλό και τόσο feminine μπουκαλάκι… Ανάλαφρο και αναζωογονητικό τέλειο για μια δυναμική γυναίκα.


Είναι για όλους τους τύπους δέρματος.


Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.





FOOT RELAXING CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ)




Πόδια ανάλαφρα και δροσερά….


Μπορεί να μην τους δίνουμε τη δέουσα σημασία, όμως τα πόδια μας δέχονται τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από όλα τα σημεία του σώματός μας και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας. Tα πόδια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα μέλη του σώματός μας, καθώς είναι τα πρώτα που υφίστανται την κούραση από τους καθημερινούς εξοντωτικούς ρυθμούς και δέχονται το βάρος ολόκληρου του σώματός μας.  Πόσες φορές ,σας έχει συμβεί να γυρνάτε σπίτι σας έπειτα από μια κουραστική ημέρα με ορθοστασία και αναμονή στις ουρές και να διαπιστώνετε ότι τα πόδια σας είναι πρησμένα και κουρασμένα? Tα ακατάλληλα παπούτσια, η καθημερινή ορθοστασία, η πολύωρη ακινησία, λίγο οι κακές διατροφικές συνήθειες και τα περιττά κιλά, όλα τα επιβαρύνουν. Aν και τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας, η αλήθεια είναι ότι συχνά τα αμελούμε μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το καλοκαίρι. H συχνή φροντίδα είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διάφορων προβλημάτων που εντείνονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της ζέστης.


 Η σχολαστική, όμως, και τακτική φροντίδα μπορεί να τα προστατέψει από πολλά προβλήματα και φυσικά να βελτιώσει την εικόνα τους. Για πόδια, λοιπόν, ανάλαφρα και όμορφα, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής και να αφεθούμε στην ευεργετική δράση που προσφέρει η FOOT RELAXING CREAM.


Είναι μια ενυδατική κρέμα ποδιών που αποκαθιστά την φυσική απαλότητα και ελαστικότητα την επιδερμίδας σας. Εντατική δροσιστική φροντίδα, για βαριά, κουρασμένα, πρησμένα πόδια λόγω ορθοστασίας, κόπωσης, κακής κυκλοφορίας. Η σύνθεσή της είναι η απάντηση για τα πρησμένα, κουρασμένα πόδια, αφού τονώνει τη μικροκυκλοφορία, δροσίζει, ανακουφίζει!!

Η καινοτομική σύνθεση της προσφέρει ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μείωση αίσθησης βάρους και καύσου, την αποσυμφόρηση των οιδημάτων, τη μείωση ερυθρότητας και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Περιέχει 3 θρεπτικά βούτυρα (βούτυρα: ελιάς / κακάο / καριτέ) και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες A, D, E, F, K συμβάλλει στο να αποκτήσετε λεία και όμορφα πόδια. Η Κρέμα Ποδιών ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό και για αυτό είναι κατάλληλη και για τα πιο απαιτητικά και ξηρά πόδια!! Έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει προκειμένου να σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή.


Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!!


Είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα. 


Την εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ σε πέλματα, αστραγάλους, γάμπες, με μικρές πιέσεις και ανοδική κατεύθυνση. Οι μικρές πιέσεις στο πέλμα βοηθούν την φλεβική κυκλοφορία. Η τοποθέτηση των ποδιών σε υψηλότερο επίπεδο για λίγη ώρα, επιταχύνει την ανακούφιση.





LIP BALM STRAWBERRY

(LIP BALM ΦΡΑΟΥΛΑ)




Βάλσαμο χειλιών..



Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο ακόμα και τους ανοιξιάτικους μήνες. Τα χείλη, είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.. Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.

Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά, αποθέματα υγρασίας που υπάρχουν και ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη με φυσικά έλαια. Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.

Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη .Σιγουρευτείτε μόνον ότι γίνεται με τα κατάλληλα συστατικά για τη σωστή προστασία από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς.


Η ανάγκη για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.

Ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν είναι και το  lip balm ΦΡΑΟΥΛΑ, σε μορφή στικ. Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών. Προστατεύει από την ενόχληση που προκαλεί η σκασμένη επιδερμίδα και εξασφαλίζει  λεία ,απαλή υφή , ιδανική, δηλαδή, βάση για να απλώνετε το κραγιόν της επιλογής σας. Αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα χάρις στο βούτυρο καριτέ και το κερί μέλισσας. Θα αποκτήσετε χείλη για φίλημα!!


Έχει υπέροχο άρωμα φράουλας …Η συστηματική φροντίδα πρωί και βράδυ είναι το μυστικό για να απαλλαγούμε από τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Τις πρωινές ώρες έχουμε πάντα στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου ένα ενυδατικό balm και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Ενώ, το βράδυ πριν κοιμηθούμε απλώνουμε το στικ στα χείλη και αφήνουμε να δράσει όλη νύχτα. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι κοιμόμαστε με το στόμα ανοιχτό είναι η αιτία που το επόμενο πρωί τα χείλη είναι ξηρά. Απλώνουμε λοιπόν το προϊόν χωρίς φειδώ.









Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Flax, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά, με βάση την ελιά και οι φόρμουλες τους είναι ήπιες, κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες! Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη εταιρία που λάνσαρε τα καλλυντικά με ελιά.




Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος & επιλεγμένα ξενοδοχεία, και στο eshop της εταιρίας.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr/



2 σχόλια: