Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Farcom review #8



Farcom





ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΝΟΙΞΗ….


Γειά σας Glamorous,


Έφτασε η εποχή που αρχίζουμε σταδιακά να αφαιρούμε τα βαριά ρούχα και να εκθέτουμε ολοένα περισσότερο το σώμα μας στον ήλιο… ήρθε η Άνοιξη και τα μπουφάν σιγά σιγά θα γίνουν ζακέτα και από ‘κει που μετράγαμε σοκολάτες δίπλα στο τζάκι, δοκιμάσαμε το πρώτο παγωτό. Και μόνο που ξέρουμε ότι η άνοιξη κάνει τα λουλουδένια της βήματα, και τα δέντρα αρχίζουν σιγά-σιγά να «πλημμυρίζουν» με χρώματα και αρώματα, είναι αρκετά για να μας κάνουν να βγούμε από την χειμερία νάρκη μας και να φωνάξουμε «επιτέλους άνοιξη!»

Λίγο ο ήλιος και η αύρα της άνοιξης και ξεζουμίζουμε την κάθε μέρα που περνάει. Έτσι είναι φίλοι μου η άνοιξη. Είναι ο καιρός που κοιτάς πίσω και το μόνο που πρέπει να σας μένει είναι το χαμόγελο και τις πίκρες να τις πετάς στον κάδο της βαρυχειμωνιάς.

Έχει μια δική της ομορφιά η Άνοιξη. Ξυπνάς σιγά σιγά από τη χειμερία νάρκη, νιώθεις ανανεωμένος, γεμάτος ενέργεια και αισιοδοξία. Τα προβλήματα, αν και συνεχίζουν να υπάρχουν, φαίνονται έστω και λίγο πιο μικρά κι η απογοήτευση δίνει χώρο στην ελπίδα.

Η διάθεσή μας σταδιακά βελτιώνεται και θέλουμε να είμαστε συνεχώς έξω, να βολτάρουμε στην παραλία, να πίνουμε κρύο καφέ, να λιαζόμαστε στα παγκάκια και να ονειροπολούμε . Σύντομα θ’ αφήσουμε στην άκρη το βαρύ μας παλτό, το κασκόλ και τις μπότες και θα αρχίσουμε να παρατηρούμε τα συνολάκια που φορούν οι γύρω μας. Είναι ο καιρός που κάνουμε αλλαγές ακόμα και στα προϊόντα ομορφιάς… 


Και αυτή την χαρούμενη εποχή η FARCOM μας συντροφεύει και μας δίνει τις δικές της προτάσεις για να είμαστε και αυτή την εποχή,ανανεωμένες!!








ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.

Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.





Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:






ARLEM_ Shampoo Green Tea

(ARLEM Σαμπουάν με εκχύλισμα Πράσινο Τσάι & Λούπινο)





Η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά….


Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά σίγουρα είναι από τα πιο ελκυστικά στοιχεία σε μια γυναίκα.

Όποιο κούρεμα ή χτένισμα και να επιλέξετε πάντοτε –από το πιο απλό έως το πιο εκκεντρικό- τα αναζωογονημένα μαλλιά σας, θα το αναδείξουν, δίνοντας ένα πιο φρέσκο αέρα στην εμφάνισή σας. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η λιπαρότητα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται θαμπά και άτονα πολύ πιο γρήγορα απ' ότι υπολογίζετε;

Μάλλον δεν υπάρχει πιο απογοητευτικό γεγονός στην αισθητική μιας γυναίκας από το να λούζει τα μαλλιά της και την επόμενη στιγμή να είναι ήδη λιπαρά. Τόσος χρόνος και κόπος πηγαίνουν πραγματικά... στράφι, αφού την επόμενη ημέρα πρέπει σίγουρα να λουστείτε ξανά.

   Βέβαια, η λιπαρότητα στα μαλλιά σχετίζεται με τη φυσική διαδικασία του οργανισμού που σκοπό έχει να προστατέψει, να θρέψει και να ενυδατώσει τα μαλλιά! Έτσι, οι σμηγματογόνοι αδένες στις ρίζες των μαλλιών εκκρίνουν αυτή τη λιπαρή ουσία, το σμήγμα, το οποίο όταν παραχθεί σε υπερβολικό βαθμό ευθύνεται για την έντονη λιπαρότητα!

Φυσικά, πολύ σημαντικοί παράγοντες που ευθύνονται για τη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής είναι η κληρονομικότητα, το καθημερινό άγχος, οι ορμονικές διαταραχές, οι κλιματικές συνθήκες αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή!

Και ας μην ξεχνάμε τώρα που σιγά σιγά έρχεται και το καλοκαίρι, η ζέστη και ο ιδρώτας δυσχεραίνουν μια κατάσταση που κάνει τα μαλλιά σας να χάνουν τη λάμψη τους και εσάς την αυτοπεποίθησή σας.


Αν ταλαιπωρήστε με τα λιπαρά μαλλιά σας... Η μάχη κατά της λιπαρότητας κερδίζετε με προσπάθεια, συνέπεια και υπομονή, αλλά και με το σαμπουάν ARLEM_ Shampoo Green Tea…


Το Σαμπουάν ARLEM με Πράσινο Τσάι & Λούπινο είναι ένα απαλό σαμπουάν σχεδιασμένο για συχνό λούσιμο, κατάλληλο για λιπαρά και αδύναμα μαλλιά. Η σύνθεση του είναι έτσι μελετημένη ώστε να εξασφαλίζει τη λάμψη και θρέψη των μαλλιών - ειδικά σε περιπτώσεις που εκείνα εμφανίζονται "θαμπά". Το πράσινο τσάι που περιέχει, με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του τριχωτού. Το Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χαρίζοντας πλούσιο όγκο, αναζωογονεί τα λεπτά, άτονα μαλλιά ενώ το ξεσηκωτικό Λούπινο καθαρίζει και χαρίζει μαλλιά γεμάτα όγκο και ζωντάνια, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της τρίχας!!.


Ο αφρός του είναι πλούσιος και θα παρατηρήσετε από την πρώτη χρήση, πως τα μαλλιά σας μετά το στέγνωμα είναι εμφανώς πιο λαμπερά αλλά και πιο δυνατά, χωρίς να βαραίνουν και αποκτούν πέρα από την λάμψη και πιο υγιή όψη, ενώ είναι πολύ μαλακά.


Το ARLEM, με τις μοναδική του σύνθεση και το ξεχωριστό άρωμα του, μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση.


Είναι πράσινου χρώματος, σε μεγάλη και πρακτική συσκευασία, που διαθέτει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!!


Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε  το σε  καθημερινή βάση.. Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και, δημιουργήστε αφρό. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό!









Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η FARCOM παραμένει πιστή στους δεσμούς της και είναι μια εταιρεία... κοντά στη φύση! Τα προϊόντα τους έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύουν τη φυσική μας ομορφιά .Οι συνθέσεις των προϊόντων  περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα και  ακολουθώντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών προσφέρει συνθέσεις που δεν χρησιμοποιούν parabens, ενώ συνδυάζουν στη σύνθεσή τους 100% φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, λουλουδιών και φυτών και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τη σειρά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ..



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου