Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Puritan’s Pride -Argan Moroccan Oil Products review




Argan Moroccan Oil Products





Γεια σας Glamorous,


Τα εποχιακά ημερολόγια που μας δείχνουν τις εποχές, μας είναι άχρηστα όταν έχουμε την φύση, η οποία με την όψη της φροντίζει να μας ενημερώνει κάθε στιγμή για το ποια, τι εποχή διανύουμε. Ανοίγεις το παράθυρο και αντικρίζεις γυμνά δέντρα, χιόνι και κρύο; Χειμώνας. Στη συνέχεια πιάνεις τον εαυτό σου να χαζεύει τα ανθισμένα λουλούδια, κλαδιά με καρπούς και μυρωδιές; Άνοιξη. Την διαδέχεται το καυτό καλοκαίρι με τις ηλιόλουστες μεγάλες μέρες και τα νόστιμα λαχανικά όπου και καταλήγουμε στο φθινόπωρο, με τα κιτρινισμένα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα, τον ήλιο να βασιλεύει γρηγορότερα, και εμάς να μαζευόμαστε σιγά σιγά στο σπίτι. Έτσι λοιπόν και ο άνθρωπος, ως μέρος της μητέρας-φύσης και ζωντανός οργανισμός που αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον, παρατηρεί στο σώμα του κάποιες αλλαγές που έρχονται και φεύγουν με τις εποχές. Μερικές από αυτές είναι τα άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά λόγω των συνθηκών που επικρατούν τον χειμώνα, αλλά και η ξηρότητα της επιδερμίδας που αντιμετωπίζουμε λόγω αέρα και   και να περιποιηθούμε λίγο τους εαυτούς μας εν όψει της άνοιξης!! 
Τα μαλλιά και η επιδερμίδα μας που έχουν ταλαιπωρηθεί χρειάζονται  δραστικές λύσεις, για να μας βρει η άνοιξη  με λαμπερά μαλλιά, απαλή επιδερμίδα και καλή διάθεση. Την λύση μας την δίνει η Αμερικανική Εταιρεία Puritan’s Pride, με την σειρά προϊόντων Argan Moroccan Oil Products …..





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ



Η Puritan’s Pride, είναι μια αξιόπιστη Αμερικανική Εταιρεία παρασκευής Συμπληρωμάτων Διατροφής, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για κάθε είδους αντιμετώπιση της εξωτερικής και εσωτερικής υγείας του ανθρώπου.

Βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση της υψηλής ποιότητας και των καινοτόμων προϊόντων της διεθνούς αγοράς, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Η Puritan’s Pride είναι γνωστή για τις επιδόσεις της όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, εξυπηρετεί πάνω από 6.000.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο!

Για την Αποκλειστική Εισαγωγή και Διανομή των Puritan’s Pride στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπεύθυνη είναι η Εταιρεία SPS Medical LTD.


Μπορείτε να δείτε περισσότερα προϊόντα Puritan’s Pride στην ιστοσελίδα:







Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Argan Moroccan Oil - Moisturizing Shampoo




Ένα δώρο για τα μαλλιά ……


Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή… στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, το μήκος, το στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς, προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ο Μάρτιος αποτελεί την πιο τέλεια εποχή για αλλαγές καθώς, όλες μας θέλουμε να ανανεωθούμε, να δείχνουμε πιο όμορφες, πιο δυναμικές, πιο εντυπωσιακές, πιο έτοιμες να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της νέας εποχής. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….


Το όμορφο μαλλί ξεκινάει από το σωστό λούσιμο! Ναι! Ένα τόσο απλό και καθημερινό πράγμα, είναι η βάση για καλοφτιαγμένα μαλλιά!!!

Για όσες έχετε σκοπό να κάνετε την αλλαγή και να επιλέξτε αυτήν την φορά υγιή και λαμπερά μαλλιά, η Puritan’s Pride θα μας βοηθήσει να μάθουμε μάθει τις σωστές πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας, μια ιεροτελεστία θρέψης που θα μας ανταμείψει.


Το Argan Moroccan Oil -Moisturizing Shampoo είναι μια νέα σειρά περιποίησης και επανόρθωσης, με βασικό συστατικό το argan, ειδικά σχεδιασμένο για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ορατά τα ίχνη φθοράς, όπως είναι η έντονη ξηρότητα και το θαμπό, άτονο χρώμα. Οι μοναδικές ιδιότητες του ελαίου Αργκάν (Γνωστό για την ισχυρή επανορθωτική και αντιοξειδωτική του δράση, το έλαιο Argan αποτελεί μυστικό ομορφιάς για τα μαλλιά -  Βοηθάει την τρίχα να διατηρήσει την ελαστικότητά της) συνδυάζονται με τα καλύτερα συστατικά, για τη δημιουργία ενός πλούσιου σαμπουάν, το όποιο λειαίνει και καθαρίζει τα μαλλιά, χαρίζοντάς του υπέροχη όψη και αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Θα αναδομήσει την τρίχα από τον πυρήνα προς τα έξω, εισχωρώντας βαθιά μέσα στην τρίχα και αποτρέποντας την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας. Επίσης διεισδύει στις κατεστραμμένες περιοχές της, λειαίνοντας και προστατεύοντας την από εξωτερικούς παράγοντες. Το σαμπουάν Argan Moroccan Oil -Moisturizing Shampoo είναι κιτρινωπού χρώματος και θα καθαρίσει απαλά τα μαλλιά μας και θα τα προετοιμάσει για περαιτέρω θεραπείες ενδυνάμωσης και αναγέννησης. Θα προσδώσει στα μαλλιά μας μια ευχάριστη ελαφρότητα και θα επαναφέρει την υγιή όψη τους!! Το έλαιο Argan που περιέχει το σαμπουάν, απορροφάται  γρήγορα από την τρίχα και προστατεύει επίσης από την ηλιακή ακτινοβολία UV.


·       Έχει υπέροχο άρωμα που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

·   Είναι σε πρακτικό μπουκάλι με κατάλληλο καπάκι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος. 


  • Για ταλαιπωρημένα μαλλιά

  • Σύνθεση χωρίς ορυκτέλαια

  • 0% Parabens

  • Δερματολογικά ελεγμένο

Το χρησιμοποιούμε απλώνοντας το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνοντας μασάζ. Στη συνέχεια ξεβγάζουμε με νερό.





Argan Moroccan Oil Moisturizing Conditioner



Μαλλιά... στην τρίχα!



Αν και συνθέτει το πιο βασικό στάδιο στη διαδικασία του λουσίματος αφού, κλείνει και λειαίνει άμεσα τα λέπια της τρίχας, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη, εξακολουθεί να τελεί υπό αμφισβήτηση από ένα σημαντικό ποσοστό γυναικείου πληθυσμού. Ακούγεται παράξενο αλλά, πολλές γυναίκες- κι ακόμα πιο πολλές Ελληνίδες – αποφεύγουν να χρησιμοποιούν κοντίσιονερ. Κι όμως, το δεύτερο βήμα μετά το λούσιμο είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας. Αρκεί βέβαια να βρούμε αυτό που τους ταιριάζει.

Οι έρευνες αγοράς δείχνουν ότι οι Ελληνίδες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (πάνω από 65%) αποφεύγουν τη χρήση κοντίσιονερ. Άλλες – οι περισσότερες - γιατί δεν ξέρουν τι κάνει και δεν το θεωρούν απαραίτητο κι άλλες γιατί φοβούνται ότι θα «βαρύνει» τα λεπτά μαλλιά τους. Για τις δεύτερες μπορούμε να πούμε ότι οι φόβοι τους είναι δικαιολογημένοι, όχι εξαιτίας του κοντίσιονερ αλλά γιατί δεν διάλεξαν το κατάλληλο. Σήμερα όμως θα επιχειρήσουμε να πείσουμε τις πρώτες για την αξία του.

Το Argan Moroccan Oil - Moisturizing Conditioner είναι ενυδατικό μαλακτικό μαλλιών, για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με έλαια argan, χαρίζει ενυδάτωση και θρέφει τα μαλλιά, ενώ τα ξεμπερδεύει και τα μαλακώνει. Η λευκού χρώματος μαλακτική κρέμα μαλλιών με έλαιο Αργκάν,  σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά που περιέχει, αποτελεί μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και απαραίτητων λιπαρών οξέων. Ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, δρώντας βαθιά στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας τα μαλλιά λεία, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια. Περιέχει πρωτεΐνες που προστατεύουν και τρέφουν τα μαλλιά δίνοντας συγχρόνως λάμψη και απαλότητα. Η πλούσια και κρεμώδης υφή του, που έχει ξεχωριστό άρωμα, θρέφει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει και χωρίς να τα λαδώνει !!


Αναλυτικότερα:


  • Είναι και αυτό σε πρακτικό μπουκάλι, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια!

  • Ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και χαρίζει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά.

  •  Ελαφριά φόρμουλα που αναδομεί τα λεπτά, ξηρά και άτονα μαλλιά

  • Χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και υγεία, ενισχύοντας την ελαστικότητα της τρίχας και διευκολύνοντας το χτένισμα.

  • Σε συνδυασμό με το σαμπουάν της σειράς, συνιστά μια πλήρη θεραπεία αποκατάστασης για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

  • Λειαίνει αποτελεσματικά, χαρίζοντας κίνηση και ευκολία στο styling, ενώ καταπολεμά το φριζάρισμα.

  • Προστατεύει από τη φθορά της θερμότητας των συσκευών styling, καθώς και από την ηλιακή ακτινοβολία UV.

  • Σύνθεση χωρίς paraben.

Το χρησιμοποιούμε εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα του προϊόντος σε λουσμένα μαλλιά. Αφήστε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Σαμπουάν της σειράς Έλαιο Αργκάν…






Argan Moroccan Oil – Moisturizing Body Wash





Στο γρήγορο ρυθμό της καθημερινότητάς μας, έχουμε μετατρέψει την προσωπική μας καθαριότητα σε ρουτίνα, ξεχνώντας την απλή αλλά, τόσο ωφέλιμη και απολαυστική διαδικασία ενός αρωματικού λουτρού. Το καθημερινό ντους, σύντομη λύση καθαριότητας και αναζωογόνησης, δεν έχει καμία σχέση με την τελετουργία περιποίησης του σώματος, χαλάρωσης του νου και ανανέωσης της ψυχής που μόνο ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να μας προσφέρει. Η ιδανική εικόνα αυτή την εποχή: Έξω κρύο, μέσα στο σπίτι όμως θαλπωρή και η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, και το  αφρόλουτρο Argan Moroccan Oil – Moisturizing Body Wash, να μας περιμένει για να βυθιστούμε στην αγκαλιά του, να περιποιηθούμε  τον εαυτό μας και να διώξουμε τις έγνοιες μακριά.

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το Body Wash που προστίθεται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.


Καθώς η μέρα πάει προς το τέλος της, ξεκουράστε το σώμα σας επιλέγοντας τη σειρά Argan Moroccan Oil –Moisturizing Body Wash..

Η ομορφιά γίνεται ιεροτελεστία.... με το Argan Moroccan Oil –Moisturizing Body Wash που αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα, προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή του τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζει. Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι διάφανου χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!


Το αγαπημένο άρωμα που έχει, εγκλωβίζει μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.

Η συσκευασία είναι μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!


Εφαρμόζω σε υγρό δέρμα και δημιουργώ πλούσιο αφρό. Ξεβγάζω με άφθονο νερό.





Argan Moroccan Oil – Moisturizing Body Lotion




Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους. Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Όμως, όσο εμείς απολαμβάνουμε την ηρεμία που μας προσφέρει , η επιδερμίδα... υποφέρει. Και όταν αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα, τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης- αίσθηση τραβήγματος και τραχιά υφή- δεν αργούν να φανούν. Όσο κι αν μας βοηθά να χαλαρώσουμε, το ζεστό νερό βλάπτει σοβαρά την ισορροπία της επιδερμίδας. Η έντονη αφυδάτωση που συνοδεύεται από τραχιά υφή και ενοχλητικό τράβηγμα είναι μόνο η αρχή. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο έντονος αέρας επίσης βάλλουν την επιδερμίδα μειώνουν την υγρασία της και την παραγωγή σμήγματος και προκαλούν έντονη ξηρότητα, κοκκινίλες, σκάσιμο και σε ακραίες περιπτώσεις μάτωμα. Με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ανάγκη για πιο εντατική ενυδάτωση.


Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Προετοιμαστείτε για τις μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.



Η κρέμα σώματος Argan Moroccan Oil –Moisturizing Body Lotion είναι για όλο το σώμα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Είναι μια θρεπτική κρέμα σώματος που φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη σύνθεση της ,χωρίς περιττή λιπαρότητα ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη που μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας… για να νιώθουμε σαν βασίλισσα.


  • Ενεργοποιεί τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

  • Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της ξηρότητας.

  • Μειώνει αισθητά την άγρια όψη της επιδερμίδας.

  • Συμβατή με την επιδερμίδα – Δερματολογικά ελεγμένη.


Έχει πρακτικό καπάκι για την απαιτούμενη ποσότητα που χρειαζόμαστε αλλά και για οικονομία ,επίσης δεν περιέχει PARABENS. Την χρησιμοποιώ καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει.

Φροντίστε καθημερινά λοιπόν μετά το ντους να απλώνετε την πλούσια ενυδατική κρέμα Argan Moroccan Oil –Moisturizing Body Lotion με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!




Organic Moroccan Argan Oil




Από το Μαρόκο με αγάπη… για την επιδερμίδα.


Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου Argan oil, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!


Τι είναι: Το αργανέλαιο ή Argan oil, όπως μάθαμε να το αποκαλούμε στη… διεθνή γλώσσα της ομορφιάς, προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του κουκουτσιού των καρπών του Αργκάν (Argania Spinosa) ενός αγκαθωτού θάμνου ή δέντρου , ενδημικού του νοτιοδυτικού Μαρόκου κοντά στην οροσειρά του Άτλαντα - το γεγονός ότι ευδοκιμεί αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν την περιοχή, εξηγεί το λόγο που το έλαιο θεωρείται σπάνιο και πολύτιμο. Το αειθαλές αυτό φυτό ζει κάτω από ακραίες κλιματολογικές συνθήκες-από 00C έως 500C - για 150-250 χρόνια αλλά δεν παράγει καρπούς παρά μόνο όταν φτάσει σε ηλικία 30-50 ετών. Για περισσότερα από 1000 χρόνια, οι γυναίκες της Εσσαουίρα και του Αγαδίρ και πολύ περισσότερο οι Βερβερίνες του Μαρόκου χρησιμοποιούσαν το έλαιο argan για την προστασία της επιδερμίδας και των μαλλιών τους από τον δυνατό άνεμο, τον ήλιο και την άμμο της ερήμου. 


Το Organic Moroccan Argan Oil είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του βιολογικού Μαροκινού Ελαίου Αργκάν βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Πλούσιο και άμεσα απορροφήσιμο έλαιο περιποίησης για τα μαλλιά και το σώμα .
 

Για τα μαλλιά: Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Για το σώμα: Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .


Το Organic Moroccan Argan Oil χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει ,η δράση του είναι πολλαπλή:


  • Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο πρόσωπο και το σώμα.


  • Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της ώριμης επιδερμίδας

  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.

  •  Καταπολεμά τη φυσιολογική γήρανση του δέρματος, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και την απώλεια ελαστικότητας.

  • Δυναμώνει εύθραυστα νύχια και μαλλιά, προστατεύει την τρίχα από τις ακτίνες UV και τα χημικά των βαφών, ενυδατώνει και περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής.



Είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για ταξίδια!!

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά ή στην επιδερμίδα, δουλεύοντας μικρή ποσότητα του ελαίου στην παλάμη σας…Δεν ξεβγάζεται.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Puritans Pride, έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών και του σώματος μας. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη που έχουν χάσει και το σώμα μας την ευεξία και τόνωση που του έλειπε. Γυναίκες και άνδρες, βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Puritans Pride για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.puritanspride.gr/

https://www.facebook.com/puritanspridecy.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου