Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Olea Cretan Soaps review



Olea Cretan Soaps


Καλωσορίζουμε την άνοιξη με ένα λαμπερό πρόσωπο!


Γεια σας Glamorous,


Η αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης αλλαγές για το δέρμα μας, έτσι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας, ώστε να την προστατέψουμε και να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για τους ανοιξιάτικους μήνες που έρχονται. Καθώς η άνοιξη είναι εποχή μετάβασης από τον χειμώνα στο καλοκαίρι, χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα μας, την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς. Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να κάνουν το δέρμα στεγνό και ξηρό, έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την προστασία και λάμψη του.


Η καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την ευχάριστη διάθεση της νέας εποχής είναι να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την ομορφιά που μόνο τα  προϊόντα Olea Cretan Soaps μπορούν να της χαρίσουν……….






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ




Η εταιρία Olea Cretan Soaps προτείνει έναν πιο εναλλακτικό και σίγουρα πιο υγιεινό, τρόπο καθαρισμού σε σύγκριση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς σε αυτόν τον τομέα.

Η δημιουργεί των προϊόντων Olea Handmade Soaps, αναφέρουν ότι η έμπνευση τούς ήρθε οικογενειακώς, όταν ξεκίνησαν να ψάχνουν το αγνότερο σαπούνι για τη φροντίδα των παιδιών τους. «Κάνανε έρευνα, αγοράζοντας διάφορα εναλλακτικά προϊόντα, μέχρι που έτυχε να δοκιμάσουνε χειροποίητα σαπούνια ελαιόλαδου. Τα αγαπήσανε και σιγά σιγά καταφέρανε να περιορίσουνε όσο το δυνατόν γινόταν την χρήση συνθετικών προϊόντων καθαρισμού και φροντίδας. Στη πορεία σκεφτήκανε ότι αυτή την ανάγκη την θα την έχουν και άλλοι συνάνθρωποι τους και έτσι προχωρήσανε στην υλοποίηση του e-shop τους. Ευτυχώς που θυμηθήκανε νωρίς, ότι η λύση έρχεται από τη φύση».




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





Σαπούνι ελαιολάδου OLEA- Μαγνόλια & Ροζ άργιλος



Εάρινες ανησυχίες…


Δέρμα θαμπό, άτονο ,τραχύ και κουρασμένο. Δεν το βλέπετε μόνο στον καθρέφτη, το αισθάνεστε και κάπως «βαρύ». Είναι όπως νιώθουμε το σώμα μας όταν είμαστε κουρασμένες, όταν μετά βίας μπορούμε να σηκώσουμε τα μέλη μας. Το κρύο του χειμώνα με τις αντίξοες συνθήκες και τα κρυολογήματα που έφερε, αλλά και η έλλειψη ύπνου, το στρες και η μη ισορροπημένη διατροφή, είναι από τους κυριότερους λόγους που η επιδερμίδα μας παρουσιάζει αυτή την ­εικόνα. Σημαντικό είναι να βοηθήσουμε  την επιδερμίδα να «ενυδατωθεί». Ο χειμώνας – και η σκληρότητα με την οποία φέρθηκε στο δέρμα μας – πέρασε, και αντικαταστάθηκε από την άνοιξη. Ώρα, λοιπόν, να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για τις νέες καιρικές συνθήκες, για να είμαστε σίγουροι πως θα είναι πιο υγιής από ποτέ. Η άνοιξη σιγά-σιγά κάνει τα βήματά της, μας βγάζει από το μουντό κρύο χειμώνα και μας περιλούζει με ήλιο και ευχάριστη διάθεση. Όπως η ψυχή μας, έτσι και το προσωπό και τα μαλλιά μας ξυπνά και θέλει απεγνωσμένα την λάμψη και την ομορφιά.

Πώς μπορούμε όμως να αναζωογονηθούμε και να προετοιμαστούμε για ένα ζεστό και με ηλιοφάνεια καιρό δίχως τομές και μακροχρόνιες τεχνικές;


Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε πάλι την επιδερμίδα σας φωτεινή και ίσως η πιο σημαντική συμβουλή σε ό,τι έχει να κάνει με το δέρμα είναι η τακτική ενυδάτωση.

Πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε ένα πιο απαλό σαπούνι για καθαρισμό, ειδικά στο πρόσωπο και στα μαλλιά.

Ένα τέτοιο κατάλληλο προϊόν είναι και το Σαπούνι ελαιολάδου OLEA- Μαγνόλια & Ροζ άργιλος…


Είναι χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου που σηματοδοτεί τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη. Το υπέροχο αυτό σαπούνι περιέχει μεθυστικό αιθέριο έλαιο μανόλιας και φέρνει αισιοδοξία και χαρά. Με το γλυκό, λουλουδάτο του άρωμα, το Έλαιο της Μανόλιας προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλον, ξεκουράζει το μυαλό και απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας.

Η μανόλια είναι “λουλούδι της ομορφιάς”, με τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, βοηθά στην εντατική ενυδάτωση και στην τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ το διακριτικό, φίνο άρωμά της αναζωογονεί τις αισθήσεις, προσφέροντας ηρεμία και χαλάρωση. Οι ευεργετικές ιδιότητές της είναι πολλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην επιδερμίδα όσο στα μαλλιά και το δέρμα. Κάνει θαύματα στα θαμπά, άτονα μαλλιά. Παράλληλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση.


Ο Ροζ Άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας. Ο Ροζ Άργιλος θα προσδίδει  μοναδικές ιδιότητες χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό απαλό (pal) ροζ χρώμα σε αυτό το σαπούνι.



Είναι σε κομψό κουτί και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση καθώς εμπεριέχει όλη τη φυσική γλυκερίνη. Κατάλληλο και για αρωματοθεραπεία.


Το χρησιμοποιούμαι βρέχοντας καλά τα χέρια μας ή το σφουγγάρι και το σαπούνι. Καθώς τρίβεται το σαπούνι ρίξτε λίγο νερό ακόμη, για να δημιουργήσετε πλούσιο, κρεμώδη αφρό.


Όλα τα σαπούνια όταν χρησιμοποιούνται είναι απαραίτητο να στραγγίζουν σε σαπουνοθήκη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.





Σαπούνι PASSION FRUITS





Άνοιξη ... η εποχή που συνδέεται με την ανεμελιά, επιτέλους έφτασε! Αρχίζουμε όλοι να χαλαρώνουμε και να επιτρέπουμε τον εαυτό μας να είναι πιο ανάλαφρος, χωρίς να βαφόμαστε πολύ.. άλλωστε οι διακοπές είναι προ των πυλών, ο ήλιος αρκεί για να χαρίσει λάμψη και να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά μας! Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως είναι πως η καθημερινή περιποίηση δεν πρέπει να παραλείπεται ακόμα και την άνοιξη και αυτή αποτελείται από τα προϊόντα προστασίας και φροντίδας Olea Cretan Soaps, τα οποία καθαρίζουν και ξεκουράζουν το δέρμα, το ενυδατώνουν, το τονώνουν και φυσικά το ομορφαίνουν! Η Olea Cretan Soaps, με τη δύναμη της φύσης και των φυσικών δραστικών συστατικών που υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα της, δε σταματά να φροντίζει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας και στις διακοπές ένα αξεπέραστο αίσθημα περιποίησης, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης.

Πολλές δεκαετίες αργότερα, το σαπούνια εξακολουθούν να θεωρούνται ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Συνεχίζουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους, μέσα από ένα πλήρες φάσμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν στις γυναίκες ουσιαστικά αποτελέσματα για τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες της ομορφιάς τους.


Το χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης με άρωμα φρούτο του πάθους. Το Passion Fruit, έχει το ξεχωριστό χαρακτηριστικό πως συνδυάζει δύο αρώματα που πολύ δύσκολα συνυπάρχουν - εκείνο του φρούτου και εκείνο του λουλουδιού. Το γλυκό φρουκτώδες άρωμα είναι εκείνο που επικρατεί, με το άρωμα του άνθους να βρίσκεται "κρυμμένο" πίσω του - δίνοντας έτσι μία πολύ εξωτική νότα στο αρωματικό αυτό σαπούνι. Μας απαλλάξει από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας, για να γεμίσει το μπάνιο μας με τις πιο λαχταριστές μυρωδιές και φυσικά για να περιποιηθεί την επιδερμίδα μας με τα πιο αγνά, φυτικά συστατικά.
 

Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική υφή, που ικανοποιεί τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική κρεμώδη υφή, που ικανοποιούν τις αισθήσεις και αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! Τα εκχυλίσματα από φρούτα του πάθους, που είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, και βοηθούν στην πρόληψη της αφυδάτωσης της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή. Μετά από μια μοναδική ημέρα, ενεργοποιήστε την επιδερμίδα σας και απολαύστε ένα εξωτικό ταξίδι αισθήσεων με το Σαπούνι PASSION FRUITS !Τα εκχυλίσματα από φρούτα του πάθους, που είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, και βοηθούν στην πρόληψη της αφυδάτωσης της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή. Μετά από μια μοναδική ημέρα, ενεργοποιήστε την επιδερμίδα σας και απολαύστε ένα εξωτικό ταξίδι αισθήσεων με το Σαπούνι PASSION FRUITS


Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποκτώντας πλούσια ενυδάτωση και νιώστε φρεσκάδα και ασύγκριτη απαλότητα όποιον τύπο δέρματος κι αν έχετε. Κάντε το καθημερινό σας μπάνιο απόλαυση και μια υπέροχη περιποίηση σώματος.

Είναι σε υπέροχο κόκκινο χρώμα ,είναι δερματολογικά ελεγμένο για να το χρησιμοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια. Είναι ιδανικό να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα μας.



Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε και όταν θέλουμε να μυρίσουμε κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση!






Κεραλοιφή ενυδάτωσης με Καλέντουλα





Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας . Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.

Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας και η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με την εξειδικευμένη Κεραλοιφή ενυδάτωσης με Καλέντουλα είναι απαραίτητη!!



H Κεραλοιφή ενυδάτωσης με Καλέντουλα αποτελεί την ιδανική πηγή ενυδάτωσης για την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Η Καλέντουλα θεωρείται πως έχει θαυμάσιες επουλωτικές αρετές, οι οποίες στηρίζονται στην αντισηπτική και αντιβακτηριακή της δράση. Προτείνεται για την περιποίηση της ακμής, της φλεβίτιδας και των εκζεμάτων .. είναι πολύ γνωστή για την ευεργετική δράση της στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Είναι καταπραϋντική, ιδιαίτερα κατάλληλη για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες .Είναι ιδανική για το ερεθισμένο δέρμα και για τη περιποίηση δερματοπαθειών όπως είναι τα εκζέματα. Προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα -. είναι ένα ιδανικό συστατικό για την περιποίηση προσώπου και σώμα!!

Αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο, στους αγκώνες, στις φτέρνες και γενικότερα σε όλο το σώμα. Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα, καθώς και τα εκζέματα.


Είναι σε γυάλινο, πρακτικό βαζάκι και την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας μία μικρή ποσότητα πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο σώμα ή σε σημεία που έχουν ανάγκη για ενυδάτωση.







ΔΩΡΑΚΙΑ OLEA





Η εταιρία μου έστειλε και σε μικρή συσκευασία δώρο σαπούνια ελαιόλαδου!! Τα σαπούνια ελαιόλαδου χρησιμοποιούνται αιώνες για την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος βοηθώντας στο σφίξιμο και στην τόνωση του εξαιτίας των φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει το ελαιόλαδο. Τα φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων ενώ μαλακώνουν το δέρμα και ανακουφίζουν πολλές καταστάσεις του δέρματος… Φανταστείτε μόνο ένα μείγμα από ελαιόλαδο, , και αιθέρια έλαια να χαϊδεύουν το δέρμα μας και να το αφήνουν σφιχτό, ενυδατωμένο, υγιές, λαμπερό και πολύ, μα πολύ μοσχομυριστό.







Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις. Γι’ αυτό κι εγώ δεν σταματάω να αναζητώ μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μου. Ψάχνω νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζω σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτω εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μου.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ξεχώρισα πριν από λίγο καιρό την εταιρεία Olea Cretan Soaps. Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυτικά, οργανικά συστατικά … Με την εταιρία Olea Cretan Soaps απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…





Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Olea Cretan Soaps για την χορηγία των προϊόντων!!!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.olea-soap.gr/

2 σχόλια:

  1. Αγαπω τα σαπουνια,μου αρεσαν μονο που τα ειδα ,ειδικα αυτα με των ροζ αργιλο και με τα passion fruit.Με εβαλες σε πειρασμο thanks για το review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα nenasbeautyword...Χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο μου,σου συνιστώ να τα δοκιμάσεις,προσωπικά εγώ που έχω και ξηρή επιδερμίδα,μαλάκωσεσε μέγιστο βαθμό το δέρμα μου.Ασε που έχουν και υπέροχο άρωμα και τέλειες συσκευασίες!!

      Να έχεις μια όμορφη ημέρα.

      Διαγραφή