Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Olive Spa review



Olive Spa




Γειά σας Glamorous,


Ο χειμώνας  μας αποχαιρέτησε και η άνοιξη έφθασε!!!!  Υπάρχει αυτό το κλισέ: κάθε τέλος μια νέα αρχή. Μήπως αρνείστε να παραδεχτείτε ότι ο χειμώνας έχει τελειώσει; Η εποχή άλλαξε! Άνοιξη, γλυκιά και μεθυστική. Η άνοιξη είναι εδώ! Αυτή η εποχή του χρόνου έχει τις πιο απαιτητικές απόψεις ομορφιάς! Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις ομορφιάς που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση. Για να είμαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά- από τα ρούχα, τα μαλλιά, τα νύχια το πρόσωπο και το σημαντικότερο από όλα το δέρμα μας ……..

Με την αλλαγή  του καιρού αλλάζουν  και οι ανάγκες  περιποίησης  της επιδερμίδας  μας. Η άνοιξη είναι η εποχή που συνήθως μας εμπνέει να πάρουμε νέες αποφάσεις, να ανανεωθούμε και να μπούμε σε πρόγραμμα. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την επιδερμίδα και τον τρόπο που την περιποιούμαστε. Δεδομένου ότι τον χειμώνα που πέρασε κάλυψα με τις ατέλειες και κατά τη διάρκεια του εγκαταλείψαμε με ευκολία τη συστηματική φροντίδα του δέρματος. Η άνοιξη μας θέλει ανανεωμένες και πάντα η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας… 
Αυτή την άνοιξη έχουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία! Μπορείτε να ανανεωθείτε με φυσικά Ελληνικά καλλυντικά από την εταιρία Olive Spa….




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία Olive Spa ιδρύθηκε το 2007 με κύριο πεδίο δράσης την παραγωγή, την συσκευασία και εμπορία φυτικών σαπουνιών υψηλής ποιότητας με βασικό υλικό το πολύτιμο ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας Olive Spa συνδυάζουν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας με φυσικά εκχυλίσματα σταφυλιού, αλόης, δίκταμου και λάιμ , με  φυσικά έλαια jojoba, argan, Αβοκάντο, και καριτέ καθώς και με πολλά ακόμα ευεργετικά για το δέρμα συστατικά έτσι ώστε να παρέχουν μια ιδανική φυσική φροντίδα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα Olive Spa παράγονται σύμφωνα με την πιο προηγμένη τεχνολογία , την συνεχή έρευνα και μέσω αυστηρών κλινικών και δερματολογικών ελέγχων των βοτάνων και των φυσικών συστατικών  ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων και όσο το δυνατόν τα καλύτερα αποτελέσματα από την χρήση τους.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Volcano Lava Scrub Soap

(Volcano σαπούνι απολέπισης με ηφαιστειακή λάβα)



Καθαρές υποθέσεις…


Δεν είναι μόνο ότι η επιδερμίδα παραμένει λεία, απαλή και σωστά ενυδατωμένη αλλά και ότι έτσι κρατά, για λίγο ακόμη….είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή. Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας αρχίζει να τεμπελιάζει, αναλαμβάνουν δράση τα απολεπιστικά. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας αποτελεί πλέον-ή, τουλάχιστον θα έπρεπε- σημαντικό συμπλήρωμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Κι αυτό γιατί, με τη βοήθεια ενός απολεπιστικού προϊόντος η επιδερμίδα ανακτά άμεσα τη λάμψη και τη φρεσκάδα της.

 Την ευεργετική δράση της απολέπισης ουδείς αμφισβητεί. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.


Θα γνωρίζετε ίσως ότι στις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας σχηματίζονται συνεχώς δερματικά κύτταρα , τα οποία ανεβαίνουν στην επιφάνεια, πεθαίνουν και , στη συνέχεια, αποβάλλονται. Στη θέση τους έρχονται τα νέα και υγιή , τα οποία ακολουθούν κι αυτά την ίδια πορεία. Στη νεανική ηλικία το παραπάνω ταξίδι διαρκεί 28, περίπου, μέρες. Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου οι ρυθμοί στη διαδικασία ανακύκλωσης των κυττάρων φθίνουν, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία για τη θαμπή όψη και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Οι ειδικοί της OLIVE SPA έχουν συλλέξει και μελετήσει προσεκτικά τις συνταγές της Κρήτης και έχουν φτιάξει αυτή την εξαιρετική φόρμουλα με Ηφαιστειακή λάβα Σαντορίνης &  ´Ελαιο ελιάς !

Ενυδατικό σαπούνι σώματος για απολεπιστική δράση, με ηφαιστειακή λάβα Σαντορίνης. Ιδανικό για δέρματα με τάση ακμής. Πραγματικά ένα μοναδικό φυσικό προϊόν που διαθέτει υπέροχες εξαγνιστικές, καθαριστικές, αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες!


Ενα εξαιρετικό, μαύρο σαπούνι με υπέροχο έντονο και ευχάριστο άρωμα που καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει, πλούσιο σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για Βαθύ Καθαρισμό της επιδερμίδας.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, αναδεικνύοντας την ελαστικότητά και την λάμψη της.. Ενισχυμένο με συστατικά που ταυτόχρονα περιποιούνται την επιδερμίδα του σώματος και προσώπου ζωντανή, σφριγηλή και λαμπερή. 



Τρόπος χρήσης : Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι το σαπούνι να σχηματίσει αφρό. Ξεβγάλετε με ζεστό νερό.


Ας μην ξεχνάμε πως γυναίκες στις τοιχογραφίες που έφερε στο φως η ανασκαφή της προϊστορικής πόλης στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης έχουν μακιγιάζ στα πρόσωπά τους από ηφαιστειακή λάβα….Κάτι παραπάνω θα ήξεραν !!




Olive Spa -24h Nourishing Face Cream

(Θρεπτική Κρέμα Προσώπου)





Ενυδάτωση, αναζωογόνηση και αίσθηση φρεσκάδας..


Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη εαρινή περίοδο, το πρόσωπο μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα. H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα, αλλά και το «κλειδί» για λαμπερό, υγιές δέρμα.

Επίσης πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η φθορά του δέρματος και οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτη. Μπορεί να μην σας απασχολεί τόσο έντονα τώρα, όμως σκεφτείτε πως όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο περισσότερο θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας στο μέλλον. Οι τρόποι περιποίησης του δέρματος, ο τύπος του δέρματος, η έκθεση στον ήλιο και τη γενετική προδιάθεση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το κατά πόσο μια γυναίκα μπορεί να σχηματίσει ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, πιο λεπτό και αφυδατώνεται με την ηλικία. Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.


Προετοιμαστείτε και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με φυσικά συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση. Ενισχύστε λοιπόν την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας με την φυσική Θρεπτική Κρέμα Προσώπου της Olive Spa


Η Θρεπτική κρέμα προσώπου Olive Spa - είναι εκρού χρώματος και απορροφάται εύκολα, είναι αναζωογονητική, αναπλαστική, αντιρυτιδική. Κατάλληλη και για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Με 24ωρη ενυδατική δράση, προλαμβάνει τα σημάδια του γήρατος και αναπλάθει το δέρμα. Το άρωμα της είναι πολύ διακριτικό. Είναι μια κρέμα προσώπου που έκανε την επιδερμίδα μου απαλή σαν χάδι……..και απίστευτα λαμπερή και πολύ ελαστική!!! Το ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνική αλόη βέρα, Λάδι ελιάς και Υαλουρονικό Οξύ ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Το έλαιο αμυγδάλου και το Shea butter ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.  Η απαλή υφή της που λιώνει στο δέρμα αποκαθιστά την άνεση και την απαλότητα. Το δέρμα μας γίνεται πιο σφριγηλό, λείο και απαλό. Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, μαλακώνει το δέρμα και το κάνει να δείχνει αψεγάδιαστο!

Αν θέλετε να χαρίσετε στο δέρμα σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά την αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητά, την ανάπλαση, δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε αμέσως.

Είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία με ειδικό <<κουταλάκι>> για καλύτερη κατανομή του προιόντος!!




Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο μας και εφαρμόζουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ. Περιμένουμε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα πριν βάλουμε make-up. Χρησιμοποιήστε την σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Εφαρμόζεται ακόμη σε λαιμό και ντεκολτέ για απαλή και σφριγηλή υφή και νεανική όψη.



Body Butter Herbelia

(Βούτυρο Σώματος Herbelia)





Ενυδάτωση... και την άνοιξη!


Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.

Η άνοιξη είναι η εποχή του χρόνου με τις περισσότερες εναλλαγές σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας ακόμα να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους ανοιξιάτικους μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.


Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Την άνοιξη η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και επιτρέπει την προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος.



Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το Body Butter Herbelia είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το Body Butter Herbelia έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.


Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα!!

Το Body Butter Herbelia βγαίνει σε συσκευασίες των 200ml.Και είναι σε όμορφη συσκευασία….


Την χρησιμοποιώ καθημερινά μετά το ντους, απλώνοντας μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνω ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.






Olive Spa -Hair Conditioner- Serum

(Μαλλακτικός Ορός Μαλλιών)



Τα μαλλιά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της γυναίκας μιας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που τραβούν την προσοχή. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε πάνω μας, προκειμένου να πετύχουμε μια όμορφη εμφάνιση! Είτε μας αρέσει να κάνουμε περίεργα χτενίσματα, είτε πάλι προτιμούμε να τα αφήνουμε λυτά στους ώμους, τα λαμπερά μαλλιά είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια και την πυκνότητά τους και δεν μεγαλώνουν εύκολα. Το τριχωτό γίνεται πιο ξηρό. Οι ζωτικές του λειτουργίες επιβραδύνονται και είναι πιο ευαίσθητο στις εξωτερικές επιθέσεις.……

Είναι ο καλύτερος φίλος του σαμπουάν μας και τώρα οφείλει να γίνει και δικός μας. Το conditioner είναι ένας πολύτιμος σύµµαχος που μας βοηθάει να αναδείξουμε την υγιή όψη των μαλλιών μας. Ακούγεται παράξενο αλλά πολλές γυναίκες- κι ακόμα πιο πολλές Ελληνίδες – αποφεύγουν να χρησιμοποιούν κοντίσιονερ. Κι όμως, το δεύτερο βήμα μετά το λούσιμο είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των conditioners. Συνήθως κάθε σαμπουάν συνοδεύεται από ένα conditioner που ξεπλένεται. Έτσι ολοκληρώνουμε την περιποίηση των μαλλιών μας με το Olive Spa -Hair Conditioner- Serum



Το Olive Spa -Hair Conditioner- Serum με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.



 Η σύνθεση του  από φυσικά συστατικά δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά και προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος !!

Χάρη στη μαλακτική του δράση που ξεμπλέκει τα μαλλιά, το Hair Conditioner- Serum με τη λεπτόρρευστη ,λευκή και ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.


Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες. Είναι σε στρογγυλή, όμορφη συσκευασία με ειδική κάνουλα!!

Απλώνω το Hair Conditioner- Serum σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάζω καλά με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.





Coconut Oil

(Έλαιο Καρύδας)



Κάθε επιδερμίδα και το ....λάδι της 


Από επιτυχημένο trend της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς ,έχουν μπει πια για τα καλά στη ρουτίνα καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας. Πολλές γυναίκες νομίζουν πως τα oils είναι μία καινούργια μόδα που προστέθηκε πρόσφατα στη λίστα με τις επιλογές μας για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Δεν ισχύει, όμως, αφού τα έλαια αποτελούν μέρος της περιποίησης των γυναικών για πάρα πολλά χρόνια και σε κάποιους πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια!

Τα έλαια περιποίησης προσφέρουν, χωρίς αμφιβολία, πολλαπλά οφέλη. Απολαμβάνουμε  τις μοναδικές αναζωογονητικές, καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές, επουλωτικές ακόμα και αντιγηραντικές τους ιδιότητες μέσα από καλλυντικές συνθέσεις και ελιξίρια ομορφιάς . Όταν όμως αποφασίζουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην «καθαρή» τους μορφή, θα πρέπει να τα γνωρίζουμε καλά και κυρίως να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές τους.

Προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ χρησιμοποιείται ως προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Επιπλέον, το έλαιο καρύδας διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, βοηθώντας στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους παράλληλα λαμπερή εμφάνιση. Αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό και παρέχει τις βασικές πρωτεΐνες που απαιτούνται για τη θρέψη των ταλαιπωρημένων μαλλιών αλλά και για μαλλιά λεπτά και άτονα χαρίζοντας του όγκο και λάμψη.


Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Olive Spa, δημιούργησε τη σειρά με Έλαιο Καρύδας. Στόχος της; Να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών. Α! Και φυσικά να μας φτιάξει τη διάθεση, αφού μυρίζει καλοκαίρι.

Eίναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό λάδι με παρθένο βιολογικό έλαιο καρύδας .Το μοναδικό αυτό λάδι ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Όταν θερμανθεί αποκτά μια μορφή εκλεπτυσμένου ελαίου που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και όψη, αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύ άρωμα καρύδας και μια αίσθηση εξωτικής περιποίησης! Ίσως νομίζετε πως είναι λιπαρό, κολλάει στα ρούχα, αφήνει λεκέδες, δεν ενυδατώνει επαρκώς, κοκ. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Το Coconut Oil ενυδατώνει σε βάθος και δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα ή λιπαρότητα στο δέρμα. Απορροφάται ταχύτατα και εις βάθος, διατηρώντας την ενυδάτωση για μεγαλύτερο διάστημα.


Tο λάδι καρύδας είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Επίσης, το λάδι από καρύδα, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμητολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E και φυσικά καροτένια. Επίσης, ήπιες περιπτώσεις ψωρίασης και εκζέματος καταπολεμώνται αποτελεσματικά έπειτα από συστηματική χρήση λαδιού καρύδας.

Είναι σε πολυτελής γυάλινη συσκευασία ,με δοσομετρητή και είναι κατάλληλη και για ταξίδια!!

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εντατική εβδομαδιαία θεραπεία ενυδάτωσης και περιποίησης.






Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Olive Spa με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Η φιλοσοφία της εταιρία Olive Spa συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Olive Spa για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://olivespa.gr

3 σχόλια:

  1. Ξεχωρισα το σαπουνι και το ελαιο καρυδας.Πολυ ωραιο ποστ.Thanks για το ομορφο review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Νένα!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο μου...Ολα τα προιόντα τους είναι τέλεια,το σαπούνι απο ηφαιστειακή λάβα,εκτός απο πρωτότυπο είναι και κάτι που δοκίμασα για πρώτη φορά και δεν έχει σχέση με τα κοινά σαπούνια...δίνει αίσθηση φρεσκάδας και απίστευτης ενυδάτωσης(ειδικά εγώ έχω πολύ ξηρή επιδερμίδα)..Οσο για το λάδι,περιττό να σου πω πως είναι πολύ ενυδατικό,αλλά θα σου θυμίσει το καλοκαιράκι!!
      Για οπιαδήποτε απορία έχεις,είμαι στην διαθεσή σου!!

      Διαγραφή
  2. Lovely photos ❀

    Do you wanna follow each other via GFC or Bloglovin? Lemme know ♥
    * Korean Beauty Haul *

    ΑπάντησηΔιαγραφή