Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Benelica review

Benelica


Ημέρες γιορτής για… την επιδερμίδα…
      

Γειά σας Glamorous,

Και ναι….! Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και μετράμε αντίστροφα….. Στολίσαμε και όπου να’ ναι θα μας πλημμυρίσουν γνώριμες μυρωδιές! Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, γλυκάνισος και, για τους πιο προχωρημένους, τζίντζερ…..
Αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι και πάλι εδώ! Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας περίοδο χαράς και ξεγνοιασιάς. Σχεδόν κάθε μέρα του Δεκεμβρίου υπάρχει και μια ονομαστική γιορτή και σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποιον στη δουλειά ή στο οικογενειακό μας περιβάλλον, που γιορτάζει. Τα Χριστούγεννα είναι μία εποχή στη διάρκεια της οποίας όλοι έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί πρόκειται για μία γιορτή γεμάτη αγάπη, δώρα και οικογενειακές στιγμές.
Για πολλούς από εμάς θεωρείται η ωραιότερη εποχή του χρόνου και τα περιμένουμε με ανυπομονησία και μεγάλη χαρά. Άλλοι όμως νοιώθουν άγχος όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Οι συγγενείς που μαζεύονται, τα έξοδα, τα μαγειρέματα, τα δώρα, τα ψώνια, οι προετοιμασίες, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μας στρεσάρουν.

Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να ζήσουμε αυτές τις γιορτές, όπως ακριβώς θα θέλαμε; Τώρα είναι η ώρα να χαρίσουμε στον εαυτό μας χαρούμενες στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες!
Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να βρίσκουμε τη χαρά στα μικρά πράγματα και να περνάμε τις γιορτές με αυτούς που πραγματικά θέλουμε και όχι με αυτούς που «αναγκαζόμαστε» να βλέπουμε.

Οι γιορτές πλησιάζουν και μετράμε αντίστροφα με ανυπομονησία δεν καθόμαστε όμως και με σταυρωμένα χέρια. Τα καλλυντικά Benelica μας δίνουν την δυνατότητα αυτές τις εορτές να είμαστε όμορφες και λαμπερές  για να κλέψουμε τις εντυπώσεις.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 To 2012 μία ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλιέργεια των σαλιγκαριών Helix Aspersa στην Ελλάδα. Δημιούργησε εγκαταστάσεις κλειστού χώρου με ιδανικές και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών. Με γνώμονα τις μοναδικές ιδιότητες του σαλιγκαριού, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα δημιουργώντας την εταιρεία Incosal Α.Ε. η οποία παρασκευάζει τα καλλυντικά προϊόντα Benelica που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, διότι βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος του σαλιγκαριού και νεότερων δραστικών μορίων, τα οποία βραβεύτηκαν στο Συνέδριο Κοσμετολογίας στο Παρίσι στο 2013. Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους. Με την καινοτόμο μέθοδο και με τη χρήση επιστημονικών τεχνικών που εφαρμόζουν ειδικοί συνεργάτες σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι., συλλέγουν το έκκριμα του σαλιγκαριού και λαμβάνουν τα δραστικά συστατικά του σε ποσοστό 95%. Οι φόρμουλες της εταιρείας Incosal Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, γιατί το φυσικό κολλαγόνο και τα συστατικά του εκκρίματος του σαλιγκαριού συνδυάζονται με τα νεότερης γενιάς δραστικά μόρια. Η δράση τους στο δέρμα είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών και άμεση. Η Incosal Α.Ε. διακρίνεται στο χώρο για την ποιότητα των καλλυντικών της προϊόντων τα οποία έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης και Μελετών της εταιρείας και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Benelica Pro Aqua Care All Day Cream
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)



Από μικρά παιδιά μάθαμε να περιμένουμε τις γιορτές με μια ευχάριστη ανυπομονησία. Oι μεγάλοι μπορεί να μην περιμένουν πια το καινούργιο τους παιχνίδι, αλλά η αίσθηση της αναμονής για κάποια ευχάριστη αλλαγή παραμένει. Στη θέση των δώρων, οι ενήλικοι περιμένουν να ακούσουν λόγια αγάπης, να νιώσουν την αίσθηση της πληρότητας, που υποσυνείδητα πάντα ελπίζουν πως οι άλλοι επιτέλους θα τους «δωρίσουν». Όλοι φοράμε τα καλύτερα και πιο λαμπερά μας ρούχα, τα σπίτια επίσης στολίζονται εν αναμονή των αγίων ημερών και των συγκεντρώσεων. Tο υποσυνείδητο μήνυμα που καταγράφεται είναι πως κάτι σημαντικό θα συμβεί, κάτι για το οποίο όλοι προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Oι προσδοκίες μεγαλώνουν.
Η γιορτή των Χριστουγέννων θεωρείται η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου, καθώς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούμε από τη πίεση της καθημερινότητας, να διασκεδάσουμε μέσα στο κλίμα των γιορτών, να βιώσουμε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και να συναντήσουμε φίλους που αγαπάμε.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει τις γιορτές; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» γιορτινός στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της Κοσμετολογίας.
Μην αφήσετε την περιποίηση του προσώπου σας  τελευταία στιγμή. Επιλέξτε για τη φροντίδα του μια θεραπεία  που δεν θα σας ταλαιπωρήσει, θα είναι αναίμακτη και αποτελεσματική.
Αναζητήστε τρόπο να ενυδατώσετε άμεσα την επιδερμίδα σας και να της χαρίσετε μία αξεπέραστη λάμψη..
Για να είμαστε τις φετινές γιορτές πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και σύμμαχός μας σε αυτή την γιορτινή αποστολή είναι η Benelica με την κρέμα Benelica Pro Aqua Care All Day Cream.

Η Benelica Pro Aqua Care All Day Cream είναι εδώ, είναι «πολυτάλαντη» και έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Βασισμένη στη τεχνογνωσία ενυδάτωσης της, η Benelica Pro Aqua Care All Day Cream προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, και είναι μιά ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.
Όσες γυναίκες τα δοκίμασαν κυριολεκτικά την… ερωτεύτηκαν αφού διαπίστωσαν ότι όσα μπορεί να κάνει γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ,στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
Είναι μια ενυδατική κρέμα που προσφέρει αναδομητική δράση και 24ωρη ενυδάτωση. Αυξάνει την αποθήκευση του νερού. Οξυγονώνει και προστατεύει το DNA των κυττάρων από τη φωτογήρανση. Απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά της στα σημεία που έχει ανάγκη το δέρμα μας.
Το δέρμα δείχνει ορατά πιο νεανικό. Η επιδερμίδα γίνεται ελαστική ,σφριγηλή, βελούδινη και το δέρμα ανακτά την νεανική του εμφάνιση.
Η κρέμα προσφέρει συνεχή ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λεία και υγιή όψη. Αποκτήστε την υγιή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα που ονειρεύεστε. Έχει ως κύριο στόχο να απαλύνει τις ρυτίδες, να ενυδατώσει και να τονώσει τις ξηρές και κουρασμένες επιδερμίδες..
Είναι μια κρέμα και με πολύ ανάλαφρη υφή και πολύ πλούσια , που δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και δεν <<τραβάει>>την επιδερμίδα σας. Ενισχύει τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, προστατεύοντας το εσωτερικό των κυττάρων από την οξείδωσή του και τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Χάρη σε αυτές τις ενεργές ουσίες, η ώριμη ή πρόωρα γερασμένη επιδερμίδα αποκτά νεανική, σφριγηλή και φωτεινή όψη.
Το δέρμα σας θα αποκτήσει βελούδινη υφή , απαλό σαν μετάξι, με λάμψη και φωτεινότητα. Το άρωμα της είναι ανάλαφρο και χαλαρωτικό!! Ολη η πολυτέλεια βρίσκετε μέσα στην συσκευασία της που είναι κατάλληλη και για ταξίδια!



Αναλυτικότερα:

  • 24η ενυδάτωση και αναδομητική δράση.
  • Κυτταρική οξυγόνωση και ενέργεια.
  • Προστατεύει το DNA των κυττάρων από την UVA εκκινούμενη φωτογήρανση.
  • Επανορθώνει την ελαστικότητα.



Τρόπος χρήσης:


Την εφαρμόζουμε πρωί ή βράδυ μετά από τον καθαρισμό, κάνοντας απαλό μασάζ, πάνω από το πρόσωπο ή το λαιμό.



BENELICA SERUM LIFTING
(ΟΡΟΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ)




Έξοδοι, πάρτι, ρεβεγιόν, εκδηλώσεις, δείπνα. Οι γιορτές μας βρίσκουν με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την εορταστική περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των εορτών που συνδυάζεται με τη λάμψη και τα φώτα αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί.

Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες, μέσα σε μία μέρα!
Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των εορτών. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα του δέρματος, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και την υγεία μας.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται το πρόσωπό μας αυτήν την εποχή ώστε να μην παραμελήσουμε την φροντίδα του….Τι να κάνουμε; Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από τα όσα ήδη γνωρίζουμε, ώστε να μετατρέψουμε τα σημάδια του χρόνου σε χάδι.
Με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του και γίνεται πιο λεπτό και ξηρό. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται και τα πρώτα σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί οι ρυτίδες να σημαίνουν εμπειρία, αλλά ποιος θέλει να το παίζει παντογνώστης;
Κατά τη διαδικασία της γήρανσης, η επιδερμίδα μας γίνεται ολοένα και πιο λεπτή, θαμπή, χάνει την υγρασία και την ελαστικότητά της, παρουσιάζει σκούρες κηλίδες, «κρεμάει» και αποκτά ζάρες και ρυτίδες.
Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία του οργανισμού την οποία δεν μπορούμε να αποτρέψουμε, είναι στο χέρι μας όμως να την καθυστερήσουμε. Μπορούμε να δείχνουμε νεότεροι από την πραγματική μας ηλικία, αν εμποδίσουμε τους παράγοντες που μας μεγαλώνουν πρόωρα. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με την βοήθεια της BENELICA SERUM LIFTING.

Η υφή του BENELICA SERUM LIFTING είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το BENELICA SERUM LIFTING έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος με έκκριμα σαλιγκαριού και νεωτεριστικό μόριο βιο-σακχαρίτη , προσδίδουν ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και συγκρατώντας το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα να είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη.
Πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας ορό (ή αλλιώς σέρουμ) που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Είναι ένας ισχυρός ορός που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες.


Αναλυτικότερα:

ΑΦΟΡΑ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


  • Με μέτριες και βαθιές ρυτίδες.
  • Με χαλάρωση.
  • Με μειωμένη σφριγηλότητα.
  • Με έλλειψη τονικότητας.


Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό BENELICA SERUM LIFTING θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.
Είναι σε αριστοκρατικό μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).


Τρόπος χρήσης:


Τον εφαρμόζουμε καθημερινά πρωί και βράδυ, πριν την εφαρμογή της κρέμας.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Benelica φέτος τις γιορτές «ανέλαβε» να κάνει μαγικές εκπλήξεις σε γυναίκες που είχαν μια δύσκολη μέρα, έπρεπε να δουλέψουν ως αργά, ή απλά δεν είχαν χρόνο για να προετοιμαστούν για τις γιορτές όπως ήθελαν και τους δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν την επιδερμίδα τον ονείρων τους , αλλά και προσωπικά Tips ομορφιάς για τις φετινές γιορτές, ώστε να αποκτήσει η κάθε μία ό,τι χρειάζεται, είτε αυτό είναι έμπνευση, είτε αυτοπεποίθηση, είτε απλώς την κατάλληλη κρέμα .Για να ξεκινήσει δυναμικά, για κάθε μία από εμάς, άλλη μία χρονιά, χωρίς άγχος, πίεση και κούραση!


Ευχαριστώ την εταιρία Benelica για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.benelica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου