Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

CosmetiCom review

CosmetiCom

Γειά σας Glamorous,

Σαν μικρό παιδί και εγώ μετρούσα αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Γιατί όχι; Οι γιορτές είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους.
Σήμερα θα γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά. Μία από τις πιο αγαπητές γιορτές από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο. Στολισμοί στην πόλη, γιορτινά τραπέζια, παρέα με φίλους και συγγενείς, ανταλλαγή δώρων και απόδραση από την καθημερινότητα είναι λέξεις και καταστάσεις που συνοδεύουν αυτές τις μέρες και λίγο ή πολύ όλοι έχουμε βιώσει.
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα… όχι μόνο για τα δώρα που θα λάβουμε και θα πάρουμε, αλλά και για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα,  φρέσκο,  αναζωογονημένο και «ξεκούραστο»  πρόσωπο!

Είναι γεγονός ότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο, αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας: μας προστατεύει, αποτελεί το «σύνορό» μας με το περιβάλλον, αλλά παράλληλα μας χαρακτηρίζει. Είναι ο εκφραστής των συναισθημάτων μας καθώς και της υγείας μας, αφού ακτινοβολεί, πάντα, την εσωτερική μας κατάσταση. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε για να είμαστε, αλλά και να φαινόμαστε, όμορφοι και υγιείς.
Τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική περίοδο για προγραμματισμό νέων δράσεων και στρατηγικών για το νέο έτος. Εξάλλου, την Πρωτοχρονιά είναι μια καλή ευκαιρία πέρα από προσωπικές ευχές για ανανέωση στο εορταστικό κλίμα με ηρεμία και καθαρό νου.

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας δίνοντας της την αναζωογόνηση και την λάμψη που χρειάζεται! Η αγαπημένη  μας εταιρία CosmetiCom χαρίζει σε όλες εμάς τη λάμψη που χρειάζονται για τα Χριστούγεννα.





Beauty Formulas- Charcoal Facial Scrub
(scrub προσώπου με ενεργό άνθρακα)



Δεν είναι μόνο ότι η επιδερμίδα παραμένει λεία, απαλή και σωστά ενυδατωμένη αλλά και ότι έτσι κρατά, για λίγο ακόμη….είναι κοινό μυστικό ότι η απολέπιση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας . Κι όμως θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας φωτεινή και υγιή. Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας αρχίζει να τεμπελιάζει, αναλαμβάνουν δράση τα απολεπιστικά. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας αποτελεί πλέον-ή, τουλάχιστον θα έπρεπε- σημαντικό συμπλήρωμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Κι αυτό γιατί, με τη βοήθεια ενός απολεπιστικού προϊόντος η επιδερμίδα ανακτά άμεσα τη λάμψη και τη φρεσκάδα της.

Την ευεργετική δράση της απολέπισης ουδείς αμφισβητεί. 

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Αν ακόμη αναρωτιέστε τι παραπάνω προσφέρει η απολέπιση από τον κλασσικό καθαρισμό, ίσως πειστείτε όταν θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για φωτεινή, λεία και υγιή επιδερμίδα.
Θα γνωρίζετε ίσως ότι στις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας σχηματίζονται συνεχώς δερματικά κύτταρα , τα οποία ανεβαίνουν στην επιφάνεια, πεθαίνουν και , στη συνέχεια, αποβάλλονται.
Στη θέση τους έρχονται τα νέα και υγιή , τα οποία ακολουθούν κι αυτά την ίδια πορεία. Στη νεανική ηλικία το παραπάνω ταξίδι διαρκεί 28, περίπου, μέρες. Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου οι ρυθμοί στη διαδικασία ανακύκλωσης των κυττάρων φθίνουν, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η αιτία για τη θαμπή όψη και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι λοιπόν η κίνηση που αντισταθμίζει τη φυσική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Τι το ιδανικότερο τις ημέρες των εορτών να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας με Beauty Formulas- Charcoal Facial Scrub με ενεργό άνθρακα..

Το Beauty Formulas- Charcoal Facial Scrub με ενεργό άνθρακα.. είναι ένα σκούρου γκριζωπού χρώματος, απαλό και δροσερό καθαριστικό απολέπισης προσώπου. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, Make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει. Ο ενεργός άνθρακας «κλειδώνει» τη βρωμιά και τη βοηθάει να γλιστρήσει πιο εύκολα από το δέρμα το οποίο εμφανίζεται πιο καθαρό και λευκό.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ.). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση, προσφέροντας επιφανειακή ενυδάτωση …Έχει υπέροχο άρωμα!
Είναι σε πρακτική, συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για μακρινά ταξίδια.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις το scrub σε νωπή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 2-3 λεπτά. Απομακρύνουμε το scrub, ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Ιδανικό για χρήση για κάθε τύπο δέρματος.


Beauty Formulas- Charcoal Detoxifying Bubble Mask


Λάθη ή παραλείψεις στην καθημερινή περιποίηση που "εκφοβίζουν" την επιδερμίδα σας και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία και την καλή της εμφάνιση….Η επιδερμίδα είναι ζωντανός οργανισμός που στο πέρασμα του χρόνου αλλάζει. Αναζητήστε την αιτία στις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιθέσεις που υφίσταται καθημερινά, στις ορμονικές αλλαγές αλλά και στη βιολογική γήρανση. Που σημαίνει ότι αλλάζουν και οι ανάγκες της.
Τα «μηνύματα» είναι εμφανή , μπορείτε εύκολα να τα αναγνωρίσετε για να προσαρμόζετε ανάλογα την καθημερινή φροντίδα. Η έντονη λιπαρότητα κυρίως στο σημείο Τ – μέτωπο, μύτη, πιγούνι, εμφανίζεται και σπέρνει τον πανικό. Τα πρώτα σημάδια της ακμής αλλοιώνουν τη μέχρι πρότινος, άψογη εικόνα της επιδερμίδας. Γυαλίζει, οι πόροι είναι εμφανείς , συχνά έχει γκριζοπράσινη απόχρωση.
Η καθημερινότητα με τη λιπαρή επιδερμίδα είναι αρκετά δύσκολη. Όλα ξεκινούν από τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το σημείο από το οποίο απελευθερώνεται το σμήγμα, η φυσική λιπαντική ουσία του δέρματος. Σε ιδανικές συνθήκες οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν την ποσότητα σμήγματος που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται λεία και απαλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ποσότητα σμήγματος είναι πολύ περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παγιδεύεται μέσα στους πόρους. Και γίνεται ακόμη πιο σύνθετο εξαιτίας των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα της. Σμήγμα και νεκρά κύτταρα μπλοκάρονται στους πόρους κι έτσι εμφανίζονται οι φαγέσωρες τα μαύρα ή λευκά στίγματα, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές κύστες με εγκλωβισμένο σμήγμα στο εσωτερικό τους.

Τα μαύρα στίγματα, ή οι μικροσκοπικές μαύρες κηλίδες στο δέρμα σας, είναι σαν τα σπυράκια, μόνο που δημιουργούνται με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Τα μαύρα στίγματα είναι στην πραγματικότητα φραγμένοι πόροι που γεμίζουν με κερατίνη, νεκρά δερματικά κύτταρα και σμήγμα (φυσική ελαιώδη ουσία της επιδερμίδας).
Αν και φυσικά δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, τα μαύρα στίγματα είναι αρκετά ενοχλητικά, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε πολύ εμφανή σημεία του σώματός σας, όπως στο πρόσωπο και κυρίως στην μύτη.
Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια με την μάσκα προσώπου Beauty Formulas- Charcoal Detoxifying Bubble Mask.

Η Beauty Formulas- Charcoal Detoxifying Bubble Mask με ενεργό άνθρακα είναι μάσκα προσώπου και είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.  Αυτή η μάσκα δεν θα αφαιρέσει απλά τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας, αλλά θα περιορίσει ενδεχόμενες μελλοντικές εξάρσεις. Είναι μια αποτοξινωτική μάσκα φυσαλίδων και θα αφήσει το δέρμα σας να νιώθει φρέσκο ​​και αναζωογονημένο. Όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα σας, βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και την απελευθέρωση των πόρων.. Διαμορφωμένη με άνθρακα, αυτή η μάσκα φυσαλίδων έχει σχεδιαστεί να ενεργοποιείται όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Μετά την εφαρμογή της μάσκας οι φυσαλίδες δημιουργούνται αργά και αρχίζουν να φουσκώνουν σταδιακά με μεγάλες διογκωμένες φυσαλίδες και τυλίγει το πρόσωπο σε πολλές μικρές φυσαλίδες, οι οποίες εκτός από τον καθαρισμό έχουν επίσης και ενυδατική δράση. Ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της. 
Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. 
Συμβάλει στη μείωση της ακμής και των λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων…Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα!


Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρεί τα σπυράκια, την ακμή, την εξάλειψη λιπαρότητας
  • Συρρικνώνει τους πόρους
  • Προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.
  • Προσδίδουν ματ όψη, κάνοντας το δέρμα σας καθαρό και τέλεια απαλό
  • Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρές, μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.



Είναι σε φακελάκια των 10 ml, με απίστευτα υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε την να λειτουργήσει για 15 λεπτά.   Αφαιρέστε τραβώντας απαλά τη μάσκα από τις εξωτερικές άκρες και ξεπλύνετε τυχόν κατάλοιπα. Χρησιμοποιήστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.



Beauty Formulas- Charcoal Cleansing Nose Pore Strips




Είναι από αυτά τα beauty προβλήματα που μπορούν να σας κάνουν να κολλήσετε ώρες μπροστά στον καθρέφτη...  Είναι αντιαισθητικά και πολλές φορές μας μας έχουν δυσκολέψει τη ζωή, μιας και από τη στιγμή που θα τα παρατηρήσουμε καλύτερα στον καθρέφτη, θα ψάχνουμε λύσεις για να απαλλαγούμε από αυτά! "Τα γνωστά σε όλους "μαύρα στίγματα" είναι οι ανοιχτοί φαγέσωρες στην ορολογία της Δερματολογίας, που συχνά ταλαιπωρούν το δέρμα μας ακόμη και χωρίς ενεργή ακμή, ειδικά στην περιοχή της μύτης .Τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη είναι σύνηθες φαινόμενο που εμφανίζουν πολλές γυναίκες στο πρόσωπό τους. Αφενός δεν είσαστε η μόνη που έχει μαύρα στίγματα στο πρόσωπο σε αυτό τον πλανήτη, αφετέρου δεν είσαστε –πάλι- η μόνη που θέλει να τους καταπολεμήσει όσο το δυνατόν πιο φυσικά και ανέξοδα! Τα μαύρα στίγματα δημιουργούνται κυρίως από την υπερβολική έκκριση σμήγματος, διαστέλλοντας τους πόρους και αποτελούν «πονοκέφαλο» για εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και συνιστούν ένα από τα πιο κοινά δερματολογικά προβλήματα. Μερικές φορές το σμήγμα μπορεί να παγιδευτεί στον πόρο, όπως είναι η περίπτωση με τα μαύρα στίγματα, και συσσωρεύεται εκεί μαζί με βακτήρια και τα νεκρά δερματικά κύτταρα.
Το σμήγμα, το οποίο περιέχει μια χρωστική ουσία που ονομάζεται μελανίνη, οξειδώνεται όταν είναι εκτεθειμένο στον αέρα. Έτσι, όταν η συσσώρευση σμήγματος πιέζεται προς την επιφάνεια του δέρματος, είναι η οξείδωση εκείνη που δημιουργεί την σκούρα απόχρωση πάνω από το άνοιγμα.
Αναμφίβολα η λιπαρή επιδερμίδα, τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα- με άλλα λόγια, το σμήγμα που ακολουθεί τους δικούς του, ανεξέλεγκτους ρυθμούς- είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα της ομορφιάς μας.

Πόσες από εσάς τρέχετε, πανικόβλητες, ψάχνετε για μια σωτήρια λύση που θα σας απαλλάξει από αυτά;

Τα καλά νέα είναι πως πρέπει να καταφύγουμε στην λύση των Beauty Formulas- Charcoal Cleansing Nose Pore Strips όσον αφορά την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων γύρω από την περιοχή της μύτης.

Η Beauty Formulas- Charcoal Cleansing Nose Pore Strips είναι ταινίες και είναι δερματολογικά ελεγμένες και σχεδιασμένες με ενεργό άνθρακα για να καθαρίζουν δραστικά την περιοχή της μύτης και περιέχουν μια ειδική σύνθεση για να ανοίγουν τους πόρους της μύτης και να αφαιρούν τα μαύρα στίγματα, τη βρομιά και τη λιπαρότητα. Είναι εμπλουτισμένες με απορροφητικές ίνες άνθρακα για άμεση αποτελεσματικότητα και εκχυλίσματα Μέντας (Peppermint Oil) και Αμαμηλίς (Witch Hazel) για αίσθηση δροσιάς. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της περιοχής, αποφράσσει τους πόρους από τους ρύπους και το σμήγμα, χαρίζοντας στο δέρμα μοναδική απαλότητα, άμεση αναζωογόνηση και λαμπερή όψη. Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση, προσφέροντας επιφανειακή ενυδάτωση … Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα στο σημείο της μύτης χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη χρήση, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, καθαρότερη και υγιέστερη.
Για πεντακάθαρο και λαμπερό δέρμα!

Είναι σε πρακτική, συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για μακρινά ταξίδια. Περιέχει 6 Τεμάχια!


Τρόπος Χρήσης:

Σε ελαφρά νοτισμένο δέρμα στη μύτη σας κολλήστε την ταινία καθαρισμού πιέζοντας ελαφρά έως ότου να κολλήσει καλά η ταινία. Αφήστε για 15 λεπτά να δράσει και αφαιρέστε την ταινία αργά ξεκινώντας από τις άκρες όταν η ταινία έχει γίνει σκληρή και δύσκαμπτη.
Να μην χρησιμοποιείτε σε ερεθισμένο δέρμα.



Beauty Formulas- Charcoal Detox Facial Wipes



Η εικόνα ενός προσώπου καθαρού και λαμπερού συνδυάζεται με τη νεότητα, γι’ αυτό αυτό που μπορούμε να κάνουμε για την εξάλειψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών είναι σημαντικό η βάση του προσώπου να είναι απαλή και αναζωογονοποιημένη. Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες της αισθητικής.
Τα κύτταρα του δέρματός μας ανανεώνονται διαρκώς, αφού καθημερινά χιλιάδες από αυτά αποπίπτουν (πεθαίνουν) και αντικαθίστανται με καινούρια. Αυτός ο κύκλος ζωής που διαρκεί περίπου ένα μήνα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Όμως, παράγοντες όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η παραγωγή σμήγματος, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός του προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Όσο ενυδατικά και αν είναι τα προϊόντα που επιλέγετε για την περιποίηση της, η επιδερμίδα σας, χάνει μάθε μέρα λίγο από τη λάμψη της, αφού τα υπολείμματα από το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα δεν τη βοηθούν να αναπνέει σωστά. 
Ο καθαρισμός του προσώπου έχει στόχο να διευκολύνει αυτή την ανανέωση και να λύσει προβλήματα που προκύπτουν όπως τα μαύρα στίγματα και οι πόροι που φράσσουν.

Όμως η αφαίρεση του μακιγιάζ μπορεί να είναι αρκετά βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν έχουμε γυρίσει από τη βραδινή μας έξοδο. Και τα πιο δημοφιλή σε τέτοιες ειδικές περιπτώσεις είναι τα μαντηλάκια.
Τα μαντηλάκια καθαρισμού Beauty Formulas- Charcoal Detox Facial Wipes σίγουρα είναι η νούμερο ένα προτίμηση αν πραγματικά κάποια απεχθάνεται το ντεμακιγιάζ. Αρκετά χρήσιμα στα ταξίδια για μια γρήγορη λύση.

Τα Beauty Formulas- Charcoal Detox Facial Wipes είναι εμποτισμένα μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ με ενεργό άνθρακα κατάλληλα και για καθημερινή χρήση. Έχουν προηγμένη σύνθεση, που αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο δύσκολο μακιγιάζ! Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους, καθώς και της ικανότητάς τους να ‘δεσμεύουν’ το νερό. Η μοναδική αυτή φόρμουλα καθαρισμού είναι ιδανική για την εξάλειψη των ακαθαρσιών στο δέρμα… καθαρίζουν απαλά, καταπραΰνουν και αναζωογονούν το δέρμα, αφήνοντας παράλληλα μια αίσθηση απαλότητας. 
Τα μαντηλάκια προσώπου της BEAUTY FORMULAS είναι η skincare συνήθεια που ενισχύει την λάμψη της επιδερμίδας σας. Έχουν στη σύνθεσή τους όλα τα απαραίτητα συστατικά για βαθύ καθαρισμό που ιδανικά πρέπει να γίνεται 2 φορές την ημέρα. Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και τα μάτια, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και καθαρή, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει τους ερεθισμούς.
Τα ονόμασαν τα πιο sexy μαντηλάκια της χρονιάς.
Είναι μαύρα, υφασμάτινα, και είναι μοναδικά! Είναι το μυστικό για να αναδείξετε το πρόσωπό σας.
Τα ultra black μαντηλάκια με τον ενεργό άνθρακα της Beauty Formulas κάνουν αποτελεσματική αποτοξίνωση στην επιδερμίδα σας, χάρη στον ενεργό άνθρακα που περιέχουν και την ιδιότητα του να μαγνητίζει τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες.
Διώχνει τις επιφανειακές τοξίνες, τους ρύπους, οξυγονώνει τα κύτταρα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Αφαιρούν κάθε ίχνος λιπαρότητας και αφήνοντας και πάλι την επιδερμίδα σας καθαρή και φρέσκια.

Καθαρίζουν εντατικά απαλλάσσοντας την από τους ρύπους. Από την πρώτη κιόλας χρήση η επιδερμίδα αποκτά υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Μέρα με τη μέρα, γίνεται πιο απαλή και όμορφη.
Είναι ιδανικά για γρήγορο καθαρισμό, αυτά τα πρακτικά μαντηλάκια σε μέγεθος ταξιδιού. Διατίθενται για όλους τους τύπους δέρματος ενώ αναζωογονούν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μοναδική λάμψη! Είναι σε βολική συσκευασία για να μπορείτε να πάρετε τα θαυμάσια οφέλη του ενεργού άνθρακα μαζί σας παντού.


Αναλυτικότερα:

● Αφαιρούν το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα και καθαρίζουν σε βάθος.
● Ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα με μια κίνηση.
● Είναι ιδιαίτερα ήπια για την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη με υγιή και όμορφη εμφάνιση.
● Σέβεται το pΗ της επιδερμίδας και περιέχει τα κατάλληλα δραστικά  και αποτοξινωτικά συστατικά .


Θα μπουν στην καθημερινή σας ρουτίνα γιατί πολύ απλά …θα τα δοκιμάσεις.

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε απαλά με ένα απαλό μαντηλάκι το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια κρατώντας τα κλειστά. Κλείστε προσεκτικά τη συσκευασία μετά τη χρήση για να διατηρηθεί η υγρασία στα μαντηλάκια.



Beauty Formulas- Bamboo Charcoal Konjac Facial Sponge



Μας απασχολεί όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Καθώς μεγαλώνουμε τα παλιά κύτταρα της επιδερμίδας τείνουν να παραμένουν στην επιφάνεια για μεγαλύτερο διάστημα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται άτονη, τραχιά και θαμπή, με ατέλειες, όπως σπυράκια ή ξεφλούδισμα. Όλοι μας επιθυμούμε μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα, αφού στο πρόσωπο καθρεφτίζεται ο εσωτερικός μας κόσμος, η ψυχή μας. Το πρόσωπο είναι το μόνο μέρος του σώματος που μένει εκτεθειμένο και ακάλυπτο καθημερινά όλο το χρόνο. Η επιδερμίδα του επιβαρύνεται από τη σκόνη και τους ρύπους του περιβάλλοντος, από τον καπνό των τσιγάρων, από τα συστατικά που περιέχουν οι κρέμες και τα προϊόντα του μακιγιάζ. Αν όλοι αυτοί οι ρύποι δεν αφαιρούνται συστηματικά, οι πόροι του δέρματος κλείνουν, δημιουργείται υπερέκκριση σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνειά του το εμποδίζουν να αναπνεύσει.
 Επιπλέον, αν η επιδερμίδα δεν καθαρίζεται συχνά, όποια ενυδατική ή αντιγηραντική φροντίδα κι αν θελήσετε να της προσφέρετε, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Βέβαια, το πρόσωπό μας διαθέτει φυσικούς μηχανισμούς για την ανανέωση της επιδερμίδας, αλλά με το πέρασμα των χρόνων και λόγω των σύγχρονων συνθηκών ζωής αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται. Οπότε ο καθαρισμός και η απολέπιση κρίνονται  απαραίτητα και είναι η πιο σημαντική φροντίδα ομορφιάς.

Τον  χειμώνα η επιδερμίδα μας  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία πέφτει, το δέρμα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία. Τώρα που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο από κάθε άλλη εποχή, στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από το κρύο των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο χειμώνα!

Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και τον χειμώνα απαντάμε στην κλήση του με μια αναζωογονητική εμπειρία απολέπισης  με το Beauty Formulas- Bamboo Charcoal Konjac Facial Sponge.

Το Beauty Formulas- Bamboo Charcoal Konjac Facial Sponge είναι από φυσικό μπαμπού και 100% ενεργό άνθρακα. Ο σπόγγος είναι κατασκευασμένος από 100% από τις ίνες της ρίζας του φυτού konjac (το οποίο είναι βρώσιμο και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα).. Τα φυσικά μέταλλα και τα αντιοξειδωτικά παρέχουν απαλό, απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμό. Η προσθήκη ενεργού άνθρακα βοηθά στην απορρόφηση ελαίων, υπερβολικού σμήγματος και άλλων ρύπων. Κάνει εξαιρετική απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και σας αφήνει να νιώσετε απαλή και λεπτή επιδερμίδα. Λόγω των τονωτικών ιδιοτήτων του προστατεύει από την γήρανση και συμβάλλει στην ελαστικότητα του δέρματος.

Καθαρίζει και αναζωογονεί το πρόσωπό με  εξαιρετική απαλότητα.. Χρησιμοποιείται το για εντατικό καθαρισμό του προσώπου μας, διότι καθαρίζει βαθιά τους πόρους απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα. Αφαιρεί απαλά τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα καθώς και το υπερβολικό σμήγμα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή να αποσταθεροποιήσει το PH του. Το σφουγγάρι προσώπου Beauty Formulas- Bamboo Charcoal Konjac Facial Sponge επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας και έτσι το δέρμα γίνεται απαλό και φωτεινό. Χαρείτε μια τέλεια, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα! Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του προσώπου, είτε από μόνα τους, είτε σε συνδυασμό με το συνηθισμένο καθαριστικό σας. Η απορροφητικότητα και η μεγάλη αντοχή του, μας παρέχουν υψηλή και ποιοτική απόδοση.


Ιδανικό για:


  • Καθαρίζει το πρόσωπο σε βάθος.
  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και τη μάσκα προσώπου.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Βοηθάει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος.
  • Συνεισφέρει στην διατροφή των κυττάρων της επιδερμίδας.
  • Επιτρέπει την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας.
  • Ιδανικό για ευαίσθητο και ευαίσθητο δέρμα. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, parabens, είναι 100% βιοδιασπώμενο.


Τρόπος χρήσης:

Βρέξτε το σφουγγάρι με χλιαρό νερό μέχρι να γίνει τελείως απαλό. Η μηχανική κυκλική  κίνηση που πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του καθαρισμού ενεργεί στις ατέλειες του δέρματος και προάγει την κυτταρική ανανέωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με μικρή ποσότητα του συνηθισμένου σας καθαριστικού προσώπου για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του. Τέλος ξεπλένετε το σφουγγάρι και το αφήνετε να στεγνώσει σε καθαρό αέρα. Μετά το στέγνωμα το σφουγγάρι θα γίνει και πάλι σκληρό.



Charcoal Fluoride Toothpaste


Οι αστέρες του Χόλυγουντ ξέρουν πώς να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι μόνο τα επώνυμα ρούχα και παπούτσια, τα αμύθητης αξίας κοσμήματα και τα εκκεντρικά χτενίσματα που κλέβουν την παράσταση στο κόκκινο χαλί. Είναι και τα αστραφτερά χαμόγελα με την τέλεια οδοντοστοιχία. Είναι ο ευκολότερος και πιο οικονομικός τρόπος να γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου πίσω… Τα λευκά δόντια!
Αυτό που αλλοιώνει το χρώμα των δοντιών και ως κύριος ένοχος είναι η χρόνια κατανάλωση χρωστικών ουσιών που βρίσκονται σε τρόφιμα και ποτά (π.χ. καφές), και φυσικά το κάπνισμα. Εχθρός είναι και η ηλικία. Με την πάροδο του χρόνου αλλάζει τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική δομή του δοντιού. Επίσης, οι οδοντιατρικές επεμβάσεις είναι δυνατό να προκαλέσουν αλλοιώσεις στο χρώμα των δοντιών.
Έαν έχετε ζηλέψει και εσείς ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά δεν ξέρετε πώς να το αποκτήσετε και θέλετε να χαμογελάτε χωρίς να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα από ντροπή, η τεχνική της λεύκανσης βελτιώνει τη φωτεινότητα των δοντιών και μας επιτρέπει να χαμογελάσουμε ελεύθερα. Γίνεται και στο σπίτι, και ο τρόπος είναι ανώδυνος, ακίνδυνος, γρήγορος και προσιτός οικονομικά.

Ας αρχίσουμε λοιπόν την… αντιγήρανση με την  Οδοντόκρεμα λεύκανσης Charcoal Fluoride Toothpaste, διατηρώντας τα άσπιλα και αμόλυντα από τις χρωστικές των τροφών και τις κακές μας συνήθειες.…
Η Charcoal Fluoride Toothpaste αποτελεί ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής φροντίδας και λεύκανσης δοντιών με κρεμώδη υφή ,για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. Αποκαθιστά τον αποχρωματισμό των δοντιών με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα: τον ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ. Ο ενεργός άνθρακας απορροφά τις χρώσεις και αποκαθιστά το φυσικό λευκό των δοντιών χωρίς διαβρωτικές, λευκαντικές ουσίες(Τα ενεργά σωματίδια του άνθρακα απορροφούν τα σωματίδια που δημιουργούν χρώσεις «σαν μια ηλεκτρική σκούπα». Ο ενεργός άνθρακας δίνει στη σειρά " Charcoal Fluoride Toothpaste " το ασυνήθιστο μαύρο χρώμα της που ενθουσιάζει τους χρήστες και μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς. 

Χαρίζει στην οδοντόκρεμα το μαύρο της χρώμα και στο χαμόγελό σας το αστραφτερό λευκό. Λευκαίνει τα δόντια με φυσικά ένζυμα και με πολύ χαμηλή τριβή για το σμάλτο. Αφρίζει με ήπιο τρόπο και είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα στόματα. Λειτουργεί αποτελεσματικά λόγω της υψηλής δραστηριότητας των φυσικών συστατικών του. Ο ενεργός άνθρακας κάνει ασφαλή λεύκανση και γυαλίζει το σμάλτο, αφήνοντάς το τέλεια καθαρό και λείο μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης. Το φυσικό συμπλέγματα λεύκανσης φωτίζει απαλά το χρώμα του σμάλτου, βοηθώντας στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας. Η πρώτη ύλη, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ είναι φιλικός και ευεργετικός στον ανθρώπινο οργανισμό & στο περιβάλλον. Η γεύση των τροφίμων δεν αλλάζει μετά το βούρτσισμα. Κάνει ηπιότερο αφρό από άλλες οδοντόκρεμες και επιτρέπει να είναι πιο αποτελεσματική στην απομάκρυνση των ξένων ουσιών και μικρόβια. Η οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα αφήνει τα δόντια λευκά και υγιή.

Έχει πλούσια καθαριστική δράση και ουδέτερο pΗ σε ισορροπία με το pΗ του στόματος.
Χαρίζει μία ευχάριστη δροσιστική αίσθηση κατά το βούρτσισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή οδοντόκρεμα χωρίς περιορισμούς.
Προσθέστε ένα εκθαμβωτικό λευκό χαμόγελο στην καθημερινή σας ρουτίνα, είναι εύκολο και γρήγορο.


Αναλυτικότερα:

  • Λευκαίνει τα δόντια σε βάθος.
  • Αποτρέπει από τη δημιουργία λεκέδων στα δόντια.
  • Αποκαθιστά το σμάλτο.



Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας στη βούρτσα. Βουρτσίστε τα δόντια επιμελώς μετά από κάθε γεύμα ή τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η ομορφιά του προσώπου ,σώματος μας για το φετινό ρεβεγιόν, έχει αφεθεί στα σαγηνευτικά κελεύσματα της εταιρίας CosmetiCom, με σκοπό να είναι πιστός σύντροφος της υγείας και της ομορφιάς ,υποσχόμενη μέσω των πρωτοποριακών προϊόντων της, να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε μια ή πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Φροντίζοντας μας να θωρακίσουμε την επιδερμίδα μας από την καθημερινή φθορά. Μια εταιρία που δεν υπόσχεται μόνο αλλά κάνει το όνειρο για όμορφες γιορτές πραγματικότητα!!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία CosmetiCom για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmeticom.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου