Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Golden Rose Greece - Londessa S.A. review

Golden Rose Greece - Londessa S.A.


Γειά σας Glamorous,

Ο πιο εορταστικός μήνας με τις ονομαστικές γιορτές έχει μπει. Και όσο κι αν ο καιρός μας ξεγελάει, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει. Τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αρχίζουν να ακούγονται παντού μας θυμίζουν ότι έρχονται τα Χριστούγεννα φέρνοντας μαζί τους και την επιθυμία να ανακαλύψουμε μια πιο μαγική πτυχή του εαυτού μας.
Τα καταστήματα έχουν ήδη ετοιμάσει τις γιορτινές βιτρίνες τους και εμείς έχουμε στολίσει το σπίτια μας, φτιάχνοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανάβοντας τα πολύχρωμα λαμπάκια. Όσο όμορφη και αν είναι αυτή η περίοδος, όπου τα πάντα είναι γιορτινά, η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και ζεστή και η διασκέδαση δίνει και παίρνει, το άγχος του πως θα βαφτώ αυτές τις γιορτινές ημέρες , έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ρεβεγιόν που ακολουθεί είναι μια ανάσα για όλους από την καθημερινότητα, τις δουλειές και τα προβλήματα.
Εννοείται πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να είναι άκρως εντυπωσιακή εκείνο το βράδυ!!
Τα Χριστούγεννα «απαιτούν» λαμπερό και εντυπωσιακό μακιγιάζ. Ακόμα και αν προτιμάτε κάτι λιτό και απέριττο στην καθημερινότητά σας, οι γιορτινές μέρες επιτρέπουν και κάποιες «υπερβολές». Κανόνες όπως «αν τονίσεις τα μάτια, δεν τονίζεις και τα χείλη», τα Χριστούγεννα δεν ισχύουν.

Πώς θα το πετύχετε;

Μα φυσικά με το γιορτινό μακιγιάζ της Golden Rose Greece - Londessa S.A., ενόψει των ημερών!!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Νομίζω αξίζει να πούμε δυο λόγια για αυτήν την υπέροχη εταιρία. O όμιλος Erkul Cosmetics, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών. Με έδρα παραγωγής την Τουρκία, εξάγει με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα παραγωγής του σε 110 χώρες και σε 5 Ηπείρους, μάλιστα συγκαταλέγεται στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές βερνικιού στον κόσμο. Στην Ελλάδα ,ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα, από τους Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε. Τα καλλυντικά Golden Rose, καλύπτουν ευρύ φάσμα των αναγκών μακιγιάζ της σύγχρονης γυναίκας, για όλες τις ώρες και περιστάσεις σε προσιτές τιμές. Νομίζω ότι δικαίως θεωρείτε παγκοσμίως από τις καλύτερες εταιρίες γιατί πραγματικά θα μείνετε ικανοποιημένες από την ποικιλία και τα αποτελέσματα των προϊόντων.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




GOLDEN ROSE- MAKE-UP PRIMER
(Νέα Βάση Primer Μακιγιάζ για Φωτεινό Αποτέλεσμα)



Κάθε όμορφο πρόσωπο ξεκινάει με μια άψογη βάση…


Ο καιρός περνά γρήγορα και ήδη μπήκαμε στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα έφθασαν και το μακιγιάζ των εορτών επιτρέπει λάμψη φωτεινότητα και glam!!
Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνεύρεση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο ρεβεγιόν η εμφάνισή μας θα πρέπει να είναι λαμπερή όπως απαιτεί το πνεύμα της ημέρας. Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο που σίγουρα αυτήν την ημέρα θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ ….
Το αιώνιο πρόβλημα κάθε γυναίκας αυτή την περίοδο είναι το outfit που θα επιλέξει και φυσικά το εορταστικό μακιγιάζ που θα κάνει, είτε για τις βραδινές τις βόλτες είτε για τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! Ευκαιρία, λοιπόν, να χαρίσουμε και στον εαυτό μας λίγη από τη γιορτινή λάμψη.
Για εντυπωσιακή εμφάνιση στις εορταστικές μέρες που έρχονται, το μακιγιάζ αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Το μακιγιάζ των γιορτών επιτρέπει λάμψη, έντονα, φωτεινά χρώματα.
Για να χτιστεί κάτι, πρέπει η βάση να είναι καλή. Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ. Το make-up είναι το πρώτο βήμα για ένα μακιγιάζ χωρίς ατέλειες.

Αυτές τις μέρες λοιπόν που όλα λάμπουν γύρω μας, επιβάλλεται το makeup μας να είναι αστραφτερό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε την Νέα Βάση Primer Μακιγιάζ για Φωτεινό Αποτέλεσμα , το οποίο είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά του ρεβεγιόν. Παίξτε με κόκκινες αποχρώσεις. Κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση. Μπείτε στο γιορτινό κλίμα ακολουθώντας την GOLDEN ROSE και το MAKE-UP PRIMER .

Το GOLDEN ROSE- MAKE-UP PRIMER είναι ένα μεταξένιο ελαφρώς περλέ primer, πλούσιο σε φυσικά συστατικά, που ενυδατώνει και πριμοδοτεί τη βελτίωση του make up .Έχει απαλή υφή και η υποαλλεργική βάση του πριν από το μακιγιάζ μαλακώνει την επιδερμίδα και απομακρύνει εντελώς τη λιπαρότητα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ένα άψογο μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια. 
Είναι, σχεδιασμένο να καλύπτει τις λεπτές γραμμές και τους εμφανείς πόρους, ενώ προσδίδει μια γοητευτική λάμψη στο δέρμα με την ανάλαφρη σύνθεση του! Επιπλέον, χαρίζει απαλή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα σας. Είναι εμπλουτισμένο με ευεργετικά συστατικά δημιουργώντας έτσι βελούδινη αίσθηση που διαρκεί όλη την ημέρα. Βελτιώνει την υφή και καλύπτει τις ανομοιομορφίες όπως η θαμπάδα, η ερυθρότητα, οι διευρυμένοι πόροι ακόμη και τις λεπτές γραμμές. Δημιουργήστε τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας με αυτό το primer που φωτίζει την επιδερμίδα.
Χρησιμοποιήστε το με οποιοδήποτε μέικ-απ, πούδρα ή κονσίλερ, ή και μόνο του. Δεν φράζει τους πόρους.
Το δέρμα φαίνεται πιο λαμπερό, φρέσκο και λείο, αντανακλώντας λάμψη.

Αναλυτικότερα:

– Άμεση λείανση και τελειοποίηση του δέρματος.
– Δημιουργία του τέλειου καμβά για την εφαρμογή μακιγιάζ.
Μείωση την εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των πόρων.
  Χωρίς προσθήκη Paraben & γλουτένης. Χωρίς πειράματα σε ζώα.

 Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

Έχει πολύ ανάλαφρο άρωμα και είναι σε κομψή, στρογγυλή συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!


Τρόπος χρήσης:


Χρησιμοποιήστε το κάτω από το μέικ-απ σας, ή αναμίξτε το με αυτό για να πετύχετε ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Επίσης μπορείτε να το απλώσετε ταμποναριστά στα μάγουλα και κάτω από τα φρύδια ως highlighter, έχοντας  απλώσει πρώτα το μέικ-απ!



GOLDEN ROSE- Liquid Concealer-04
(ΚΟΝΣΙΛΕΡ)


Τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας που αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες μας. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Καθημερινές κακές συνήθειες, όπως η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, το αλκοόλ, αλλά και η ηλικία, διάφοροι παθολογικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τη λεπτή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, που είναι πιο ευαίσθητη στα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, ευνοούν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων…
Μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις, που εννοείται ότι έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου. …. «Πώς θα φωτίσω το βλέμμα μου;», «Πώς θα καλύψω τις ρυτίδες;» «Τι θα κάνω με τους μαύρους κύκλους;» «Πώς θα κάνω το βλέμμα μου να φαίνεται πιο ξεκούραστο;»
 Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί με τη βοήθειά της  GOLDEN ROSE- Liquid Concealer θα μάθετε να τους... ρετουσάρετε!

Η αλήθεια είναι πως το concealer κάνει θαύματα και δύσκολα το αποχωριζόμαστε τις μέρες που είμαστε κουρασμένες και οι μαύροι κύκλοι μας είναι έντονοι! Επιπλέον, είναι το μαγικό προϊόν που καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες….

Το GOLDEN ROSE- Liquid Concealer είναι λεπτόρρευστο και πολύ ελαφρύ, γι' αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα καλύψει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους. Όμως, όταν απλώνεται στην επιδερμίδα, συμβαίνει κάτι μαγικό. «Σβήνει» όλες τις ατέλειες χωρίς να αισθάνεσαι ότι «φοράς» κάτι. Κι επίσης, χάρη στην υδαρή σύνθεσή του, δεν συσσωρεύεται στις ρυτίδες. 
Το GOLDEN ROSE- Liquid Concealer είναι ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης που χρησιμοποιείτε για την απόκρυψη κηλίδων, τους μαύρους κύκλους, φωτίζοντας κάτω από τα μάτια και αναδεικνύει το  πρόσωπό μας.
Η συσκευασία του έρχεται σε ένα μικρό σωλήνα. Υπάρχει ένα applicator που δίνει το ακριβές ποσό που απαιτείται για την εφαρμογή του. Είναι ανθεκτικό, μικρό και για τα ταξίδια-φιλικό. Έχει μια πολύ αμυδρή μυρωδιά που δεν διαρκεί για πολύ και σβήνει σταδιακά μετά την εφαρμογή. Το concealer είναι αξιοπρεπώς χρωματισμένο και προσφέρει άψογο φινίρισμα!


Τρόπος χρήσης:

Συνήθως το βάζουμε πριν το make up ,αλλά εάν ξεχαστούμε το βάζουμε και από επάνω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά!!



Selective Color Palette Eyeshadow
(ΠΑΛΕΤΑ ΣΚΙΩΝ)



Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει τις γιορτές; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» γιορτινός στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της Κοσμετολογίας.
Έξοδοι, πάρτι, ρεβεγιόν, εκδηλώσεις, δείπνα. Οι γιορτές μας βρίσκουν με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την εορταστική περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των εορτών που συνδυάζεται με τη λάμψη και τα φώτα αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί.
Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες, μέσα σε μία μέρα! Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των εορτών.

Για να είμαστε τις φετινές γιορτές πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας με συγγενείς και φίλους.
Σύμμαχός μας σε αυτή την γιορτινή αποστολή είναι αναμφισβήτητα μια παλέτα που περιλαμβάνει τα πάντα για ένα ολοκληρωμένο look στη στιγμή. Μία τέτοια παλέτα είναι και η Selective Color Palette Eyeshadow.
Ολες οι σκιές Selective Color Palette Eyeshadow είναι σε μορφή σκόνης ,12 εναρμονισμένες αποχρώσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το τέλειο make-up ματιών, για βλέμμα φυσικό ή δραματικό, σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η ποικιλία χρωμάτων  ,εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. H Selective Color Palette Eyeshadow είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης παλέτα από σκιές, που δημιουργεί συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών – είτε με χαμηλών τόνων, διακριτική είτε με καυτή, αισθησιακή εμφάνιση. Κάθε παλέτα αποτελείται από ματ , σατινέ , περλέ και ιριδίζουσες διάφορες αποχρώσεις που παράγονται με μικρονιζέ χρωστικές ουσίες, προσφέροντας έντονη χρωματική απόδοση. Η ανάλαφρη και μεταξένια υφή της γλιστράει απαλά και παραμένει άψογη για ώρες...
Το διπλό απλικατέρ της παλέτας, μάλιστα, κάνει την εφαρμογή εύκολη υπόθεση.

 Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.
Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας, δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές.

Είναι εύκολη στην εφαρμογή και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Golden Rose Greece - Londessa S.A. είναι κορυφαία εταιρεία στην ομορφιά, γιατί νοιάζεται για τους καταναλωτές της. Γνωρίζουνε ότι τα προϊόντα ομορφιάς είναι αναγκαία και βλέπουνε ότι τα ποιοτικά προϊόντα είναι απαραίτητα στη ρουτίνα του make up σας, καταλαβαίνοντας συγχρόνως ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλο το μισθό σας! Για να είστε όμορφη στις γιορτές και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας με προϊόντα Golden Rose Greece - Londessa S.A. 


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Golden Rose Greece - Londessa S.A. για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://londessa.gr/eshop




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου